HCL.HR

Borderlands 2

  • 138 Odgovora
  • 37873 Hitova
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #120 : 13. Siječanj, 2013., 21:45 »
Prošao konačno.
Kraj mi i nije nešto. Možda zato jer mi je bio prelagan, bio sam +5 levela od zadnjeg bossa pa ono.  Al sveukupna igra odličnost.
Veselim se drugom prolasku.

Odg: Borderlands 2
« Odgovori #121 : 11. Travanj, 2013., 09:59 »
može li mi tko pomoći s igrom borderlands 2,bio bi mu zahvalan??
ja sam skinuo borderlands 2 nosTEAM, i igram na Tunngle,moje verzija jest 1.0.0 a većina igrača ima 1.3.1 ili 1.3.2 a ja ih ne mogu instalirat,
odnosno mugu ih instalirat al mi se igra ne želi uopće pokrenuti? zašto,kako da popravim to? hvala:)
možete me kontaktirat na [email protected]

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #122 : 11. Travanj, 2013., 11:29 »
Updateovi ti nemaju crack.

*

Yuri

  • *****
  • 1958
  • Feeeeejk
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #123 : 11. Travanj, 2013., 11:34 »
Kupi original. Imas svako malo na popustu na raznim sajtovima, nije bitno gdje kupujes jer sve ide na Steam.
Mozes naci za 150 kn u vecini slucajeva kad je na popustu.
Ako nemas karticu, otvori racun u nekoj banci, skoro sve daju Visu Electron koju mozes povezat s PayPalom.

Prati ovu adresu za sve moguce popuste: http://savygamer.co.uk/category/deals/pc/dd/

Ako ti pise da trebas 1.3.1 verziju igre, skini patch sa istih mjesta gdje si nasao i igru.
Ne radi i dalje? Jebat ga, pitas onda na krivom mjestu. Procitaj komentare na mjestu gdje si downloadao ili od grupe koja je pustila taj patch u opticaj (ili se nadaj da ce ti netko odgovorit na PM, ne postavljaj vise ista pitanja).

Nisi zadovoljan odgovorom? Vidi recenicu iznad.

Odg: Borderlands 2
« Odgovori #124 : 11. Travanj, 2013., 12:29 »
Samo 105,08HRK
http://nova.eplati.com/steam?product_id=97
Možeš uplatit preko pošte tako da ti kartica ne treba.

Odg: Borderlands 2
« Odgovori #125 : 11. Travanj, 2013., 17:44 »
Kupi original. Imas svako malo na popustu na raznim sajtovima, nije bitno gdje kupujes jer sve ide na Steam.
Mozes naci za 150 kn u vecini slucajeva kad je na popustu.
Ako nemas karticu, otvori racun u nekoj banci, skoro sve daju Visu Electron koju mozes povezat s PayPalom.

Prati ovu adresu za sve moguce popuste: http://savygamer.co.uk/category/deals/pc/dd/

Ako ti pise da trebas 1.3.1 verziju igre, skini patch sa istih mjesta gdje si nasao i igru.
Ne radi i dalje? Jebat ga, pitas onda na krivom mjestu. Procitaj komentare na mjestu gdje si downloadao ili od grupe koja je pustila taj patch u opticaj (ili se nadaj da ce ti netko odgovorit na PM, ne postavljaj vise ista pitanja).

Nisi zadovoljan odgovorom? Vidi recenicu iznad.

ma neznam,neću da trošim pare na igre koje mogu skinut kao i svi ostali,al svejedno hvala:)

Borderlands 2
« Odgovori #126 : 21. Rujan, 2014., 18:19 »
U slučaju da netko igra ili želi igrati Borderlands 2. Treba mi par igrača za PC CO-OP i riješavanje side questova sa legendary bossovima. Masu loota i nagrada :D
Ja sam trenutačno lvl 45 i igram true vault hunter mod.
« Zadnja izmjena: 21. Rujan, 2014., 18:36 snowblind »
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You’re the same decaying organic matter as everything else.

Fight Club (1999)

*

Mzehn

  • ****
  • 1493
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #127 : 07. Listopad, 2015., 23:17 »
Završio ovu igretinu konačno, pa da napišem dojmove.

Počnimo s brojevima. Za potpuni prelazak GOTY edicije mi je trebalo ravno 120 sati. Pod potpuni mislim da sam dosegao max lvl, odradio sve questove, ispunio sve challenges (jedni od zabavnijih i maštovitijih uopće) i skupio sve trofeje. Usput sam dosegao "badass rank" 12670 (odokativno 65% čelindža sam prešao na lvl5). Uz to, u co-opu smo sve raid bossove riješili u više navrata, i proletili kroz "true vault hunter mode" do kraja, tako da bi se moglo reći da sam dvaput prešao igru ali otom-potom.

Prvo ono najmanje bitno - grafika. Igra je do te mjere vizualno savršena i toliko detaljna u tom svom šašavom stilu da mi neki puno "ljepši" naslovi sada izgledaju meh. Toliko boja i raznolikosti u dizajnu nisam jako dugo vidio. Igra vas vodi kroz sve moguće klime, terene i uvjete. Od ledenjaka na samom početku, preko šuma, pustinja, vulkana, tundre, savane, nacionalnog parka, ogromnih zatvorenih postojenja, još većih spilja i kaverni pa umalo i u svemir. I baš svaki komadić te ogromne mape je distinktivan u svojoj prezentaciji. Kolorit je na svim tim lokacijama prekrasan i još dodatno evocira točno tu zamišljenu atmosferu točno tog određenog mjesta.
Raznolikosti u neprijateljima i oružjima/opremi ne nedostaje, bilo u smislu čistog dizajna u kojem ima bezbroj varijacija, ili vizualnog efekta koji pružaju.

Soundtrack, voice-acting i zvuk opčenito je fenomenalno obrađen. Soundtrack je maestralan i najrađe bi linkao ovdje barem desetak kompozicija koje mi ne izlaze iz glave. Zvukovi raznoraznih efekata oružja i okoliša su na zavidnoj AAA razini, ali ono što je u ovoj igri najizraženije - više od sveg drugog - je briljantan voice acting. Nebrojeno puta sam prasnuo od smjeha na taj blesavi, potpuno infantilni a istovremeno savršeno prenesen humor. Još dok vidiš spodobe koje te fore bacaju...potpuno uklopljene u tu disfunkcionalnu personu, koja got bila. Općenito ću jaaaako puno likova zapamtiti upravo zbog njihovog osebujnog voice actinga, i to čak više sporednih nego glavnih. Iako Tiny Tina i Torgue ili kako ga ja zovem Mr Satan su daleko iznad svih po svemu. A bome i onu debelu trailor-trash kuju koju je nemoguće izbacit iz glave.

Priča mi je malo zakazala, jer je klišejasta do bola. Ali to valjda mora tako biti u igri koja vam kroz svoje puno trajanje na nos nameče gotovo svaki klišej ikad. I to nimalo suptilno. Klasična priča o diktatoru koji ko-fol radi dobru stvar a zapravo izrabljuje, u ovom slučaju, cijelu planetu putem svoje superiorne energetske kompanije blablabla....ništa prezanimljivo. Likovi koje srećete putem izvlače priču iz osrednjosti. Side questovi se večim djelom sastoje od obavljanja miniskulnih zadataka koji od vas najčešće zahtjevaju da ili ubijete hiljadu nekog ili donesete sto nečeg. I brzo vam je jasno da će te se na SVA područja vračati u više navrata ako želite riješiti sve ikad.

Ali nema veze, jer je napucavanje perfektno. Konstantno je prisutan osjećaj da radite nešto novo, jer eto, sad imate novi shield koji kad se "isprazni" ispušta korozivne valove kiseliša oko sebe, ili magme, ili struje. Pa nađete neku novu granatu koja je zapravo 15 granata u jednoj i u kombinaciji sa vašom ludom puškom koja puce četristo tisuća metaka u nanosekundi radi nuklearnu eksploziju ljubičaste sperme. Jednostavno nemože dosadit. Da još pet puta odigrate igru od početka do kraja nebi pucali iz svakog oruja i našli svaki class mod, garantirano.

O klasama neću previše. Samo ću reći da koju got izaberete imat će te drugačije i originalno iskustvo. Ja sam igrao sa Gunzerkerom, a ostale sam čisto zbog trofeja probao.

Osim osrednje glavne priče igri je stvarno teško naći mana. Osim jedne, vožnje. Znači vozilima se skreće ne strelicama, ne wasd tipkama nego - mišem. Neznam mogu li uopće opisati koliko je to iritantno i koliko privikavanja na početku treba da se uopće vozi ravno. Neobjašnjiva odluka developera, i jako baš jako iritantno pošto u jedno desetak kvestova morate ili vozit utrku autom ili nešto negdje što brže odpeljat/dostavit. Ajde, GOTY edicija barem sadrži dovoljno raznolikih vozila da vam barem malo upotpuni to iskustvo. A i realno  navikneš se na to kad-tad pa ti postane normalno. Ali opet - nepotrebna mehanika iz prošlog stoljeća.
Mala zamjerka i tome što, ako radite sve ikad, ponekad ćete se naći u situaciji da će te po par sati dobivati po 1XP od killa zbog supoeriornosti u levelu.

Sad malo o DLC-ovima. Bit će omanjih spojlera.

Captain Scarlett and her Pirate's Booty
Zanimljiv glavni protagonist, ili antagonist, neznam, nije ni bitno... ali previše dosadnjikavih fetch kvestova. Okružje kao takvo previše isprazno, a pokušali su ga upotpunit sa dosadnim "sand-worms" mobovima koje samo pregaziš svojim hovercraftom i to nema smisla. Onaj prvi grad (zaboravio sam kak se zove) ima najčudniju atmosferu u igri, dakle vodi ga neki degenerik koji je postavio plastične lutke u raznorazne, četo vulgarne, položaje po cijelom gradu te im dao imena i osobnosti. Sjebano malo...čak i za ovu igru. Ovaj DLC ima najmaštovitijeg bossa u igri, i u to doba mog igranja (negdje oko lvl 30) najkorisniji loot. 3,5/5

Mr. Torgue's Campaign of Carnage
Potpuno ludilo. Kvestlajn savršeno tempiran, borbe u areni, taj Torgue lik, e, taj lik, ja neznam ko je njega smislio nije normalan. Najzabavniji NPC u igri za gledat i slušat bez konkurencije. Salve zabave. Mapa sličnog izgleda i feela kao i ova Scarletina gusarska, ali malo zanimljiviji i kompaktniji raspored stvari. Nekako mi se čini i najkraći od svih dlc-ova, ili je meni najbrže proletio zbog konstantnog prisustva pretjeranog gnjusnog humora. 4,5/5

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
Jedan od najboljih DLC-ova koje sam ikad igrao, i usput najduži od svih tako da sam guštao barem petnaestak sati. Dakle, vi ste pijun u partiji D&D-a koju igraju četiri glavna protagonista, i Tina. Dinamika doslovno svakog questa se mjenja bacanjem D20 kockice i to utječe na stvari poput vremenskih uvjeta do džubradi koji se spawna. Ima bezbroj gikovskih referenci koje su savršeno ismijane. Grafički apsolutno prekrasno, najljepše u igri. Bajka. Pojavljuje se i Torgue. 5/5

Sir Hammerlock's Big Game Hunt
Hrpetina fetch questova. Hammerlock kao takav prd i dosadan, engleski "džentlmen", uglađenik, lovac na divljač. Postoji li išta dosadnije od tog? Ne. Čini mi se da su nabrzaka sklepali taj dlc jer osim dosadnih questova i bezličnih mapa konstano je neka crna rupa na horizontu koja baš ubija u oči. Ajde, tu obitava najčudniji neprijatelj u igri, nekakva leteća spora koja se glasa ko ranjeni kit. 2/5

Sve u svemu dobio sam više nego što sam tražio, hrpu pamtljivog i zabavog contenta, masu originalnih ideja i puno smjeha. Co-op je priča za sebe. Igra na mojoj bibliji od konfiguracije radi na high postavkama bez trunke trzanja, što je stvarno za svaku pohvalu. Sad mi je dosta napucavanja za narednih godinu dana, jer doslovno sam milijom puta kliknuo ljevi miš. Bacam se nazad na misaone indie divote i menađera.

A ako netko nije igrao Borderlands 2 a misli zaigrati obavezno nek si nađe nekog za co-op jer je igra stvorena za to. Stvarno daje novu dimenziju svemu, mogao bi ovakav osvrt samo za co-op segment napisat ali ću vas toga poštedit jer se ni ovo nikom neće dat čitat xD
Sutra stavim skrinšote u onu temu za skrinšote da vam i vizualno dočaram sve ovo napisano.

Da nema večim djelom nezanimljive glavne priče, jednog velikog i jako napornog dlc-a i tog voznog modela igra bi ušla u 90+ kategoriju. Ovako 88/100

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #128 : 08. Listopad, 2015., 01:31 »
Top notch završni dojam.
Jedan od kvalitetnijih u zadnje vrijeme na forumu.
Moral bum ga bukmarkat negdje za vrijeme kada i ja počnem šerafit po igri, da usporedim dojmove.

 :hug

*

Mzehn

  • ****
  • 1493
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #129 : 08. Listopad, 2015., 10:02 »
Tebi bi se sigurno dopala igra, vrhunsko i raznoliko napucavanje + što kroz main quest možeš proletit za par desetaka sati.

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #130 : 08. Listopad, 2015., 11:44 »
I mene je zainteresirao za igru, iako mi je uvjek izgledala bezveze sada je cak mislim zaigrat.

Odg: Borderlands 2
« Odgovori #131 : 09. Listopad, 2015., 12:48 »
@Mzehn znao sam da češ zavoljet Borderlands 2 :hug
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Mzehn

  • ****
  • 1493
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #132 : 09. Listopad, 2015., 14:58 »
Bome jesam :)

Možda si čak i piknem ovaj Pre-Sequel ako će biti za normalne novce negdje nekad.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #133 : 15. Svibanj, 2018., 12:07 »
Napokon sam počeo igrat ovu predivnu igru koja mi već stoji na HDD-u pa ima dobrih par godina.
Odličan humor, napucavanje, prekrasna cel-shading grafika i urnebesno zabavna igra. Već mi je i jedinica bila dobra, ali nakon što sam jako daleko došao izgubio sam save.
Dvojka je već sada nakon par sati igranja puno bolja igra u svim segmentima...

Pomalo sam i fasciniran činjenicom da su Borderlands igre jako uspješne, a da ih nitko od konkurencije nikad nije pokušao kopirat...




*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Borderlands 2
« Odgovori #134 : 15. Svibanj, 2018., 13:07 »
Kako ne - Destiny čista kopija, minus humor.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9