HCL.HR

Call of Duty: Black Ops 2

  • 197 Odgovora
  • 46541 Hitova
*

Yuri

  • *****
  • 1958
  • Feeeeejk
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #90 : 13. Studeni, 2012., 18:09 »
Al' zbilja je mindfuck. MOH: Warfighter digne iznad prosjeka, dok u potpunosti isti kurac popljuje. Isti stil igre i to sve, jednako lose, al' eto.

*

progabbeing-jadran

  • ******
  • 5293
  • abrah cadabrah
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #91 : 13. Studeni, 2012., 19:06 »
nez čole malo rendomaš, ova animacija šta je stavio drag izgleda dobro.

žao mi je što nemrem igrat vjerojatno. al skidam blek ops 1 za mek  :hiha:
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

xPh4rIm

  • *
  • 124
  • .xTHc.
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #92 : 13. Studeni, 2012., 21:11 »
Kralju kolko imaš 15?  :hihi:  :wildboy:

Te animacije prije samog gameplaya mi izgledaju užasno traljavo i nedostojno tih para koje su utukli u naslov i reklamu. Grafika u igri nije nimalo impresivna i taj engine stvarno daje zadnje znakove života. Sviđa mi se odabir oružja i loadouta, te izbor misija koje su na raspolaganju. Došao do dijela s konjima, i neznam, jednostavno neznam. Ne vidim niti jednu pozitivnu stvar u igri. Igra pokušava biti Crysis Black Ops nekakav. Isključivo komentiram SP komponentu.
Molim te samo ti nemoj o godinama, i sl. ko ti s velikom reputacijom  :fpalm: :wildboy:
Neam pojma o cemu ti pricas nema se smisla vise raspravljati  :fpalm: *(animacije  :roll:)

Uglavnom presao SP, nekako sam se natjerao ali eto presao sam  :banging:, solidno kao i svi do sada, nista posebno, MP mnogo inovacija premda mi se gadi kad vidim neke slicnosti koje me podsjecaju na mw3 ali eto ipak je on nastavak jednog bogovskog originala, pa cu mu dati sansu jos par sati mozda me i osvoji necime  :bonk:

*

kveki

  • **
  • 512
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #93 : 13. Studeni, 2012., 21:42 »
Okej. Ajmo, realno, s argumentima. Ja nemam reputaciju. Niti ista slicno. Pa hajmo, bori se brate kako znas protiv debila koji nema veze s mozgom.

Activision je zaradio sa MW3 preko 400 milijuna $. Izbacili su najveci launch u povijesti gaming idustrije. I tako vec ne znam koju godinu. Upravo zato jer je svim dvanaestogodisnjacima pa na dalje multiplayer zabavan. I sam sam bio na istoj stvari sa MW2. Sta je je, multy je zabavan i sve to stoji. No ponta je da, apsolutno sve kompanije, poput recimo Blizzarda,Valvea,Biowarea i slicnih konstantno donose brojne inovacije u svoje serijale kako bi ih odrzali zivima i sto zanimljivijima igracu. Danas je nedvojbeno jedan od segmenata koji cine igru grafika/prezentacija. U koju hrpa studija ulaze ogromne kolicine vremena i novaca.

I onda je na glavnoj sceni jedan Call of Duty koji koristi isti engine iz 2002. I da, isti je nadograden nebrojeno puta. No ako stavis spojlere i bolje felge na golfa, to ne znaci da je to bolji auto. A kamoli da ide ista brze i da je impresivniji. Zatim dok veliki developeri eksperimentiraju sa tehnologijama poput Rockstara di pokusavaju animacije poboljsat do krajnjih granica. Animacije koje su prezentirane u videu na prosloj strani su zaista zastarjele. Pokreti su ukoceni, fizika pri skretanju onih vozila na pocetku je nepostojeca i slicno. Naravno imaju i dobre stvari poput recimo sjena i tako tog ali daleko je to od modernih animacija koje vidimo u igrama poput recimo nedavnog Medal of Honora. Koji je pretjerao malo sa fotorealizmom ali to je druga tema.

Pa da zakljucimo ovaj segment. Mnogi ''siromasniji'' studiji na ovom segmentu puno rade, dok Activision samo stanca iste igre sa zanemarivim napredkom na podrucju. Sto je u neku ruku vrlo licemjerno jer zaraduju abnormalne kolicine novca. I neke gamere, poput mene, to podosta nervira.

Uglavnom ovako, nisam hater serijala. Ali isto tako nisam sretan s tim da se dize u nebesa. Jer za mnoge probleme u danasnjem gaming svjetu je kriv upravo ovaj serijal. Mnoge igre propadaju i ne postizu rezulatate kakve bi trebale, Spec ops recimo, a rade puno vise od ovog serijala i trude se uvest nesto novo. Dok Call of Duty doslovce ne mjenja forumulu od godine do godine i uvjek prolazi najbolje. Meni je to sve samo tuzno, jer je to uzrok klonovima igara kakve danas imamo i uzrok propadanju serijala poput Dead Spacea i Resident Evila.

A sto se tice ove specificne igre, da, malo odskace od standarne formule. Ali i dalje je to u principu jos vise od istoga. Stvarno mislim da je vrjeme da uzmu godinu odmora i odluce kako promjeniti pravac kretanja. Jer cesta kojom voze je istrosena. Bar sto se mene tice.   :piva:

*

Benni

  • *
  • 86
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #94 : 13. Studeni, 2012., 22:23 »
Kazes Call of Duty ne mijenja formulu i svaki put uspjeva. I to jeste istina, ali zasto ista mjenjati ako uspjeva?
I molim vas odakle vam ti stereotipi da CoD igraju samo dvanaestogodisnjaci?? to uopste nije istina, naravno ima i njih ali nisu uopste u vecini
sto se tice grafike i animacija meni je sve super :D
No cover all man.

*

kveki

  • **
  • 512
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #95 : 13. Studeni, 2012., 22:30 »
A krivo sam se izrazio. Ne mislim da igraju dvanaestogodisnjaci, igrao sam i sam prije. Ali ima dosta mlade ekipe po serverima.

Zasto mjenjati konja koji pobjeduje ? Stara narodna jel. E pa mozda zato jer je vec star i mrgudav i svima je dosadno gledat jedno te istu trku s jednim favoritom. Recimo to tak u alegorickom smislu.

Al kazem, tko voli nek izvoli, onaj post je skroz subjektivan i iz moje perspektive. Al za to i teme jesu tu, da se diskutira  :piva:

*

summertime

  • **
  • 198
  • Save it for the DA, Chico.
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #96 : 13. Studeni, 2012., 22:37 »
Nisam igrao, a niti ne planiram. Barem ne ovaj mjesec. Apsolutno me ništa ne privlači kod igre  :hiha2:
"Words are like leaves and where they most abound, much fruit of sense beneath is rarely found."
-Darksiders

Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #97 : 13. Studeni, 2012., 22:41 »
Call of Duty ne mijenja formulu i svaki put uspjeva. I to jeste istina, ali zasto ista mjenjati ako uspjeva

dabogda vam i djeca igrala ovakav cod  :hiha:

*

Benni

  • *
  • 86
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #98 : 13. Studeni, 2012., 22:45 »
pa dobro to sto igra ne mjenja formulu i osnovu gameplay-a ne mora znaciti da je igra POPTUNO ista, po mom misljenu CoD svake godine dovodi veliki broj nekih sitnih noviteta koji se super uklapaju u mehaniku igre  :D
No cover all man.

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #99 : 13. Studeni, 2012., 22:59 »
cut

Ne moraš imati reputaciju da napišeš svoje mišljenje jel.

Ne znam zašto se imaš nervirati ako Activision svake godine izbacuje istu igru. Nije da te itko sili na kupnju. Uostalome samo je EA krenio njihovim putem i sa MoH pokazao koliko mogu lošu igru izdati, ali ako se proda to njih i ne brine baš. Resident Evil se prilagođava trendu koji je trenutačno popularan u igrama ali onda opet imaš Amnesiu ako već želiš dobar horor.

Danas imaš dovoljno različitih igara na tržištu, samo trebaš naći ono što te zanima.

Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #100 : 13. Studeni, 2012., 23:37 »
problem je to da novi nastavci uopce nisu nastavci nego polumodovi sa par ubacenih modela i sklepanom pricom punom eksplozija i dovikivanja kul vojnickih fraza.

da je cod barem ostao na razini cetvorke, bez ikakvog mjenjanja, bio bi bar malo pozitivnije prihvacen. ovako su pozitivne mogucnosti izbacene. prvo i osnovno pogledaj (pisem u 2. licu, ali ne obracam se nikome) samo modove. samo taj dio da uzmemo za primjer. pogledaj neku igru novu koja to podrzava, tipa skyrim.

gledao sam bo2 zombie gameplay video i gledao sam dok lik nije kupio pusku, mislim da je bila m14. isti model m1 garanda iz cod5 s promjenjenim skinom, jedina je razlika da je ubacen klip dole. to je jako tesko izmodelirati, kvadrat i stavis ga na druge koordinate u modelu. naprosto zalosno kakvo recikliranje. ulozeno 2min posla.

ajde da pocnemo s mw2 s kojim je serijal krenuo u propast. mw2 je masu elemenata "pokrao" iz cod4 modova. i onda se oduzio tim ljudima tako da je maknuo mogucnost modanja igre. uzmimo za primjer ac130 killstreak, imao ga je x4 extreme mod. tu postoji i citav niz gameplay detalja di mozes uzeti i nemogucnost da imas server, a to je veliki problem iz recimo jednostavnog razloga da bi na njemu onemogucio upotrebu gluposti kao sto su marty i ls. cisto za primjer. tu svugdje postoji i jos citav niz razloga kojih mi se sad neda navoditi niti mi padaju na pamet. ili recimo serveri s anti-camp skriptom. postoje igraci koji igraju samo na takvim serverima. evo, ili recimo bolt action sniper-only. ili pistol only. svejedno, zakljucak je da imas MILIJUN mogucnosti, a sa novim nastavcima mozes igrati samo ono sto ti activision da.

najbitnije je da SVE iz novih codova mozes igrati u cod4. a mozes igrati i jos VISE od toga. BESPLATNO. znam covjeka koji je masu mapa iz mw2 prebacio u cod4. zapravo ne prebacio nego napravio istu mapu u omjeru 1:1. sam. besplatno. besplatno drugi skinuli i igraju. igrao si subbase u cetvroci mozda? highrise? invasion? i jos masu originalnih mapa i modova. sve to moze napraviti JEDAN covjek. nije mi jasno zasto na codovima radi po nekoliko studija. u cod4 takodjer mozes igrati i kill confirmed. mozes igrati i assassination. nikad cuo za assassination? za cod4 postoje i zombie modovi. postoje i svi killstreakovi. predator u cod4? da, postoji. postoje i izmjene dana i noci. da neki novi cod je unio izmjene dana i noci uz koristenje nightvisiona, svi bi vikali: "ej, dinamicne izmjene dana i noci u novom call of dutyju, to nema ni u jednoj mp igri, jos je realno jer moras koristiti night vision!" mos mislit. to vec postoji odavno. i mozes igrati sad. i prije par godina si mogao. mozes i koristiti oruzja koja u codu nikad nisi vidio. imas modove s klasicnim helath sustavom. onima kojima se ne svidja regen-health mogu tamo pronaci zabavu. imas modova s unaprijedjenim zvukovima oruzja. imas modova s unaprijedjenom grafikom. svega imas. i masu ok stvari iz novih codova prebacene u cod4.
 
dayz bi danas igrali da arma ne omogucava modanje? ne, takvo nesto nebi postojalo. l4d i killing floor? kf je poceo kao total conversion mod za unreal, a l4d je njegova kvalitenija (?) kopija. bitna stvar je da modovi i mape su besplatni i produzuju vijek trajanja igre i dobijes vise nego sto si platio. naravno to se ne svidja activisionu. on hoce da za mapu iz prijasnih nastavaka uz jos par mapa velicine jednosobnog stana platis 15$ ili kolko vec kao dlc. i to sve se odnosi samo na jednu stvar. imam 100 mapa za cod4 koje sam poskidao s interneta. a neke mape su stvarno epske.

i jednostavno ne mozes isto sranje koje su godine vec razvalile jedan put (zapravo deseti) umotati u svjetlocrveni a drugi u tamnoplavi papir i onda izvlaciti argumente: jos ne smrdi. pa prosli put je bio crveni, ovaj put je plavi, totalno drugaciji. crvena je topla boja, a plava hladna. prosli put je bio svjetliji, sad je tamniji. da, totalna promjena, na prvi pogled uopce nismo prepznali o cem se radi.

ovo je prvi cod koji nisam i necu igrati, niti neki novi u buducnosti dok ne ubace neke promjene.

koji je vec ovo nastavak cod-a? izbacili su brojeve da se nebi sokirali.

*

xPh4rIm

  • *
  • 124
  • .xTHc.
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #101 : 14. Studeni, 2012., 01:27 »
I molim vas odakle vam ti stereotipi da CoD igraju samo dvanaestogodisnjaci?? to uopste nije istina, naravno ima i njih ali nisu uopste u vecini
To pisu jadni debili koji nemaju sansu, priliku, sredstva igrati igru ili su probali ali su previse glupi, imaju reflekse ko u gluva krmeta isl. stvari pa su toliko isflustrirani i jadni ne znam ni sam radi cega pa to pisu, to shvataj tako i ne obaziri se previse na to  ;)

"No ako stavis spojlere i bolje felge na golfa, to ne znaci da je to bolji auto." ocito je da samo pucate na grafiku, grafiku i samo grafiku  :fpalm:
Engine je preradjen i u toku s danasnjim vremenom, nije bas kao Frostbite novi ili neki sad ali je ok i daj prestanite o tome vise ROFL IIIIIIIMAO *(uostalom svakako nije primarna stvar u Cod-u)

DA ima dosta djecurlije i svakakvih vrsta noobova ali ima itekako dobrih igraca i klanova, i igra je no.1 u svome zanru u ostalom sta itko od vas sad tu ima pametovat bgt, radite li vi za Treyarch *(Activision isl.) sta se vi imate brinuti *(pametovati) oko njihovih financija i svega slicnog, daj ono jadno je cime sve pokusavate popljuvati serijal koji neprestano ide dalje i dalje, i ici uvijek dok god je 90% igraca koji igraju a tek nekolicina hatera koji ne znaju sta bih od svoje obijesti i jadne flustracije pa pljuju po igri  :hiha:

« Zadnja izmjena: 14. Studeni, 2012., 01:43 xPh4rIm »

Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #102 : 14. Studeni, 2012., 08:00 »
Vidim da tu neki ljudi hejtaju nastavke COD-a od COD 4, izgleda da su zapeli u prošlosti, pa su mislili da će raditi 500x COD 4. Njima ako grafika nije poboljšana to je ista igra, ja cu ovako reci: COD 4 je najbolji COD sto se tice warowa i takvih stvari, a ostali COD-ovi počevši od MW 2 su vrlo zabavni, naravno ništa na ovom svijetu nije savršeno, pa tako ni COD. Ima svojih mana, ali sve u svemu je to zabavni serijal i šteta što nastavci nemaju takav dizajn mapa i općenito osjećaj kada se igraju natjecanja. Mnogi na forumu kao isprobaju igru, pa napišu dojmove samo o SP djelu igre, jer naravno neće kupiti igru, pa da vide multiplayer, nego onda na temelju slika i videa o multiju napišu svoj nekakv dojam.

Jednostavno mnogi ljudi tu žele nešta čega više neće biti i kojima je grafika izgleda najbitniji čimbenik kod video igri, vjerovatno da naprave nekog Super Maria za PC s malo boljom grafikom oni bi i to hejtali. Kada kupiš igru i temeljito je isprobaš onda piši svoje dojmove ili recenzije, a ne skidati šubi dubi verzije, pa se praviti pametan. Meni je svaki novi COD odličan i njie bezveze najprodavanija igra ikada ili najbrže prodavanija. Onda onaj vječiti argument da to samo djeca igraju, npr. MW 2 sam igrao u NA klanu s ljudima koji imaju djecu i sve, također većinu ljudi koju sam upoznao u igri su isto odrasli, tako da... Nemojte ulaziti u rasprave bez argumenata!

*

kveki

  • **
  • 512
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #103 : 14. Studeni, 2012., 09:03 »
Uopce nije problem u grafici. Problem je u principu. Zarade ogromnu lovu a ne promjene gotovo nista.
Engine sam uzeo samo kao primjer zaostalosti i ne investiranja u serijal. No to je vidljivo i u ostalim aspektima COD igara.

No nebitno, povuci cu se iz daljnjeg komentiranja dok ne ulovim priliku da odigram igru  :D

*

Benni

  • *
  • 86
Odg: Call of Duty: Black Ops 2
« Odgovori #104 : 14. Studeni, 2012., 09:14 »
ovo me je fakat pocelo nervirati, ajde molim vas po cemu je to engine zaostao?? IGRA IZGLEDA SUPER!!!
da li je ovo najljepsa igra? naravno da nije, ali zasto mora biti da bi bila kvalitetna?
No cover all man.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9