HCL.HR

Crysis 2

  • 126 Odgovora
  • 25445 Hitova
Odg: Crysis 2
« Odgovori #90 : 16. Kolovoz, 2010., 09:36 »
600?
Nema teorije. Ili?

Previše je to nekako.

Zašto previše? Moguče, a sad, nebih znao koliko Crytek ima zaposlenih. Al recimo na GTA SA ili 4, il neka tak igra je bila, znam onako da je bila riječ o tisuću, čak par tisuća ljudi koji su radili na igri. Pa ogromni su to projekti. Uzmi samo koliko prosječnom čovjeku treba da napravi, recimo, model nekog auta. Pa sada uzmi cijeli grad, sa pun k različitih vozila, zgrada, objekata, ljudi, pa još to programirati, optimizirati, uskladit sve...

Da neidemo puno u OT, pogledao sam malo screenove Crysisa 2 i mogu reč da me ugodno iznenadilo. Evo prošao neki dan Warhead, ali nisam još prvi dio, budem sad skoro i njega počeo :piva:


Na GTA 4 je radilo stotinjak ljudi, na SA slično. Što se optimizacije tiče tu je Rockstar sa svojim GTA 4 debelo failao, tak da tu nisu izgleda imali puno posla.

*

smigl

  • **
  • 541
Odg: Crysis 2
« Odgovori #91 : 16. Kolovoz, 2010., 11:33 »
Boje se black opsa, vjerojatno je to dobar poslovni potez.

*mod molim obrisi post otvoriti cu novu temu previse toga ima OT za trpati ovdje
« Zadnja izmjena: 16. Kolovoz, 2010., 11:39 smigl »

*

Deadwalker

  • Moderator
  • *****
  • 2497
  • All the pieces matter
    • HCL
Odg: Crysis 2
« Odgovori #92 : 17. Kolovoz, 2010., 11:06 »
The greatest teacher, failure is.

*

Yuri

  • *****
  • 1990
  • Feeeeejk
Odg: Crysis 2
« Odgovori #93 : 18. Prosinac, 2010., 19:35 »
Novi trailer.

Primjecujem da su ubacili neke stvari iz Mirrors Edgea. Primanje za rubove kod skoka, slide.
Nadam se da ce to ubaciti kao osnovne mehanike u igri.

Svida ono sto vidim ovdje. Podosta.

*

duksy

  • Web Tim
  • *
  • 10480
    • hcl
Odg: Crysis 2
« Odgovori #94 : 19. Prosinac, 2010., 12:36 »

*

smigl

  • **
  • 541
Odg: Crysis 2
« Odgovori #95 : 22. Prosinac, 2010., 08:29 »
ne kuzim to s joletom ali ajde...

igra ce rulat standardnih 12 sati, imati ce koma MP i nakon toga cu je paliti samo kad kupim novu graficku da vidim koliko sam cool :)

na zalost na to su se svele sp igre kod mene :(

*

Mansky Hunt

  • **
  • 264
  • BOGOTACSVEMIRA
    • mAc-O-mAtic SoundCl!ck
Odg: Crysis 2
« Odgovori #96 : 22. Prosinac, 2010., 09:58 »
 :fpalm:

Odg: Crysis 2
« Odgovori #97 : 22. Prosinac, 2010., 10:35 »
Opet smigl sere  :wildboy:

Crysis wars je bio prejeben multi. Potrošio sam sate i sate na njega.
Lista odigranih:2014,2015,2016,2017

*

smigl

  • **
  • 541
Odg: Crysis 2
« Odgovori #98 : 22. Prosinac, 2010., 11:37 »
Opet smigl sere  :wildboy:

Crysis wars je bio prejeben multi. Potrošio sam sate i sate na njega.

i bas mi je drago da si se ti i sacica rusa lijepo zabavili... mp je bio i ostao FAIL (pricamo o opcenitoj gaming sceni ne o tebi i tvoja 2 kvartovska drugara kojima je to rulalo)

crysis je tocno ono sto je bio od kad je izasao, end game grafika i fizika (odlicna za testiranje gpu.a) donekle zanimljiv sp, uzasno glup i dosadan mp, i kao sto rekoh nakon tih sitnih sati sp.a igra vise nema nista za ponuditi te mi ne pada na pamet baciti 400-500kn za 12 sati zabave... ali ako se tebi svidja nitko te ne sprijecava na nista... i bilo bi ok da vise shvatis ti i tebi slicni da je pravo izrazavanja misljenja osnovno pravo demokratske drzave i da me ne tanka ni malo sto se ti s doticnim ne slazes... stoga preporucam duze zurenje u sunce...

« Zadnja izmjena: 22. Prosinac, 2010., 11:38 smigl »

*

dibek

  • ******
  • 5771
  • You put the stone in the case?
Odg: Crysis 2
« Odgovori #99 : 22. Prosinac, 2010., 11:57 »
SP prvog crysisa je bio ko igranje protiv cheatera :wildboy:

*

supa

  • *
  • 52
Odg: Crysis 2
« Odgovori #100 : 22. Prosinac, 2010., 11:57 »
imam crysis orginal,i znam da je multi fail i zato ga nisam ni igrao...a po cemu,smigl,zakljucujes da ce multi u dvice biti sranje?
ako je kod keca bio los nemora znacit da ce i kod dvice biti...

*

progabbeing-jadran

  • ******
  • 5321
  • abrah cadabrah
Odg: Crysis 2
« Odgovori #101 : 22. Prosinac, 2010., 13:02 »
SP prvog crysisa je bio ko igranje protiv cheatera :wildboy:

drito  :hihi:
neprijatelji..koji ne promašuju!  :hiha: koji uvijek vide gdje si!  :hiha:
neigrivo.  :wildboy:
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

smigl

  • **
  • 541
Odg: Crysis 2
« Odgovori #102 : 22. Prosinac, 2010., 13:20 »
imam crysis orginal,i znam da je multi fail i zato ga nisam ni igrao...a po cemu,smigl,zakljucujes da ce multi u dvice biti sranje?
ako je kod keca bio los nemora znacit da ce i kod dvice biti...

zato sto crysis nije nikad bio fokusiran na mp, niti sam procitao takve naznake za dvicu... ne mora biti ali iskreno uopce se ni ne nadam da ce mp biti ista bolji od onog u jedinici... mozda iznenade... ali kvalitetne mp fps igre se danas rade tako da su fokusirane na cisti MP dok je sp nesto sto se nadje tu usput kad vec imaju gotov proizvod :) (bc2,cod6)

*

xGAME

  • **
  • 250
Odg: Crysis 2
« Odgovori #103 : 22. Prosinac, 2010., 14:08 »
MP mi se zasrao jer još ni u jednoj igri nisam vidio toliko citera u tako kratkome roku koliko sam je igrao, a i po količini preigranog mi se nije baš svidio
Gigabyte Z97X-Gaming 5 | Intel i5-4690k @ 3.50GHZ + LC-CC-120 | Gigabyte GeForce GTX 970 Windforce 3x | Kingston HyperX FURY 16GB DDR3 @ 1866MHz (2x8GB) | WD Blue 1TB + Intel SSD 530 120GB | XFX TS 550W 80+ Gold | Acer G247HLbid 24"

*

Yuri

  • *****
  • 1990
  • Feeeeejk
Odg: Crysis 2
« Odgovori #104 : 22. Prosinac, 2010., 16:10 »
SP prvog crysisa je bio ko igranje protiv cheatera :wildboy:


Zelim nadodati i da je shotgun najjadnije izvedeni shotgun ikad, igdje.  :wildboy:
Sa 2 metra najcesce treba 2-3 puta pucat u nekog da krepa, neovisno o tezini.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21