HCL.HR

Destiny

  • 114 Odgovora
  • 32482 Hitova
*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Destiny
« Odgovori #60 : 19. Srpanj, 2014., 04:40 »
Nego, do kada traje beta?
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: Destiny
« Odgovori #61 : 19. Srpanj, 2014., 10:19 »
Do 27. ako se ne varam.

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6514
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Destiny
« Odgovori #62 : 19. Srpanj, 2014., 11:00 »
Igrao jučer i moram reći da sam do sada dosta zadovoljan, doslovno čekam da uhvatim slobodnog vremena pa da nabacim još koju partiju. Story misije su dosta nezgodne ako igraš bez ekipe, zbog čega preporučujem da se nađe 2-3 igrača prije pokušaja. Mislim nije nemoguće, ali veći je doživljaj prelaziti ovo u co-opu i manje se sakrivate iza zida  da skupite zdravlje :hiha2:

Protivnički AI u pojedinim situacijama je dobar, dok je nekad smiješno glup. Tako se u close combatu protivnici brzo kreću od zaklona do zaklona i pokušavaju vas istjerati granatama iza zaklona. Glupi dio dešava se ako uzmete snajper i pucate na grupu protivnika s velike udaljenosti. Vi ih doslovno kosite jednog za drugim, dok ostali stoje i to mirno gledaju. Tugica :(

Zapravo najneobičniji dio po meni su izbornici, koji su odlično pregledni, jednostavni, ali do njih ne dolazimo strelicama, nego uz pomoć analognih palica gdje imamo kursor koji se kreće poput miša. Neobično.

Mrežno napucavanje dosta dobro izbalansirano, odavno nisam uživao u mrežnim mečevima kao kod Destinyja. Dosta dobra dinamika mečeve, fin osjećaj prilikom pucanja i lagano uhodavanje za početnike :thumbs:

Grafička strana izgleda dobro, s obzirom na veličinu mapa, količinu igrača na mapi i to da je u pitanju cross-gen naslov. Nije nešto što će vas ostaviti bez daha, ali dovoljno dobro da joj nećete zamjerati.

Ugl, ovo su prvi utisci, normalno ako još uzmemo u obzir da je ovo beta, zapravo sam jako zadovoljan. A sada idem nastaviti dalje :piva:

Odg: Destiny
« Odgovori #63 : 19. Srpanj, 2014., 11:55 »
Čitam dosta hvalospjeva o igri (zapravo o beti ali je vrlo malo vremena za izmjene do izdavanja pa se mirne duše može reći da će ovako izgledati gotova igra), i na stranim forumima i kod nas na Ributu a to mi samo pokazuje koliko su ukusi različiti. Nakon 6-7 sati igranja bete moram reći da igra na mene nije ostavila nikakav pozitivan utisak. Grafika kao iz prošle generacije, neki jadni, malecki centralni grad ("hub") u kojem se, iz meni nepoznatog razloga krećete iz pogleda trećeg lica, "epska" priča koja se sastoji od obavljanja zadataka (ne osobito zanimljivih) a koja izgleda kao putovanje kroz hrpu arena na kojoj trebate pobiti (ne osobito pametne) protivnike, srediti bossa i uzeti/izvršiti ono što je zadano pričom. Iskreno, ne vidim ovdje svu tu lovu utrošenu na igru (ne ide čak ni sa 30 sus?! - neš ti nove generacije i pola milijarde utrošeno na igru) a iako su koncept i ideja izgledali obečavajući, provedba mi se čini dosadna i traljavo odrađena.

*

Armor

  • ******
  • 4195
Odg: Destiny
« Odgovori #64 : 19. Srpanj, 2014., 15:04 »
Bas zavrsili Devil's Lair u "Rusiji", igral s dvojicom random likova, za razliku od puno njih, pravih team igraca.
Od pocetka do kraja, nikakva kvitanja, medusobna pomaganja, ko da smo uigravali ovo, a barem ja, prvu put sam tam igral.
I bas je vrazji nivo, sa tri opaka dijela i cak dva bossa.

Igra inace ok, nije nikakva revolucija ali niti razocaranje.
Neki spoj Borderlandsa i Warframea.

Uglavnom, igra konceptom i lootom navlaci na "jos malo", tu su uspeli, a to je velika stvar.
"Born with less, but you still precious.

You gotta be able to smile through all this bullshit."

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Destiny
« Odgovori #65 : 21. Srpanj, 2014., 16:31 »
Evo ja danas napokon krenu igrat Betu (u petak mi se igra skidala, a subotu popodne i jucer cijeli dan sam bio na moru :thumbs: ), reko ajd da ja to malo probam.... Kad vraga, nemos ti to samo probat, idem jos jednu misiju, pa jos jednu pa jos jednu...pa me nakon 3 ure (i odradjenih nekih 5-6 story misija) izbacilo i veli da su serveri u odrzavanju :hiha2:

Meni je grafika odlicna, neznam sto ljudi ocekuju od onolikih mapa, muzika je bas onako filmski epicna, a zvukovi oruzja su OK.
Dizajn neprijatelja mi se ne svidja, tj previse Halovski (ne volim HALO, po meni najoverhajpanija igra ikad ).

U jednom trenu mi se ubacila kao neka opcijska misjia, da krknem nekog lika u odredjenom vremenu i nagrada je hrpa XP-a i mozda kakav armor ili puska. Uspjeli smo nas 3 jedva :D
2 puta su me ozivljavali.

Iskreno, kroz sve ove najave nisam bi ni najmanje zainteresiran za igru (pogtovo zato jer ju radi Bungie-gore sam ves spomenuo da nevolim Halo), ali sada kada sam igrom slucaja dobio kljuc i probao...hm mozda i kupim!
Nadam se samo da puna igra nece imat neku foru da se stvari ili XP ili tako nes kupuje pravom lovom, jer me onda nece vidit.

Uglavnom, igra mi se strasno svidila i sad jedva cekam da izadje, evo par slicica :















3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

*

Njec

  • *
  • 109
  • Do a burrito roll! :P
Odg: Destiny
« Odgovori #66 : 21. Srpanj, 2014., 18:19 »
Koju konfu treba imati za igrati?

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Destiny
« Odgovori #67 : 21. Srpanj, 2014., 18:31 »
Koju konfu treba imati za igrati?

PS4, PS3, X360 ili Xone. U mom slucaju PS4.

I da, navodno su serveri offline do 23. :wildboy:

A ja se bas fino napalio!

EDIT: evo jos par slika ;) :













« Zadnja izmjena: 21. Srpanj, 2014., 18:45 Disc0 »
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6514
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Destiny
« Odgovori #68 : 21. Srpanj, 2014., 19:15 »
Nez, osobno odavno nisam igrao nešto zaraznije, baš onako vuče na još pola sata :ementaler: Kako su dobro dizajnirane mape :ave: Baš onako savršeno, ništa nije bezveze postavljeno, sve ima neki smisao na mapi.

Do sada jako zadovoljan, a s obzirom da je u pitanju beta, očekujem odlične stvari od Destinyja. Čeka se drugi krug bete :)

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Destiny
« Odgovori #69 : 21. Srpanj, 2014., 20:17 »
Kad se malo sjetim, podsjeća me dosta na F2P PC igru Firefall (koja se, btw, ovih dana "vraća" s novim updateom i službenim releaseom). Osim grafike koja ima dosta drugačiji stil, koncept gameplaya je relativno sličan - imaš mountove u obliku lebdećih "motora", jetpack je tu i tamo, pucačina iz prvog lica je u pitanju očito, klase i posebne mogućnosti su tu isto... i sci-fi tematika naravno.

Uglavnom, ja sam isto poprilično zadovoljan nakon negdje 3 sata provedena uz Destiny, ali to je to. Nemam baš potrebu da igram više od tri sata ovu betu. Ne događa se ništa više pretjerano zanimljivo. Volio bih vidjeti da se misije u punoj igri malo uozbilje - sve do sada su bile poprilično slične. A i zadaci u njima su bili malo banalni - čuvaj poziciju dok te napadaju neprijatelji, pronađi neke informacije do kojih te za ručicu vodi Ghost itd. Čisto neki banalni zadaci koji te na kraju vode do napucavanja s valom neprijatelja, kao i u prijašnjoj misiji. Zabavno je to napucavanje, testiranje vještina i novih oružja; dobri su i neprijatelji, boss tu i tamo zna iznenaditi, ali kažem - više dubine bi volio vidjet u samim misijama, u samim zadacima u misijama i načinu prezentacije istih. A i dosadila mi lokacija Stare Rusije - sve se odvija na istom terenu. :wildboy:

Odg: Destiny
« Odgovori #70 : 22. Srpanj, 2014., 14:26 »
Rajcanje narodnih masa (ili kako mi Hrvati kažemo "hype" iliti nahajpavanje) je dvosjekli mač. Kod većine uspije i uvjeri ih da je igra remek - djelo (pa utrošena je hrpa para, kako ne bi vrijedila) a kod manjine poput mene poluči suprotan učinak. Naime, stvorio sam neka očekivanja koja su se u sudaru sa stvarnošću - naime spomenutom betom - grubo srušila u prah i pepeo. U svim (ili bar većini) promotivnih materijala bilo je davanja naznaka da će igra imati izuzetnu priču koju ćemo moći igrati maltene godinama, igri koja će redefinirati pojam FPS-MMO žanra, u koju je utrošeno pola milijarde dolara i koja će se isčekivati maltene kao drugi Isusov silazak na zemlju.
A onda je došla beta. Čim je igra počela vidio sam da će tu biti problema jer mi je onakvo početno predstavljanje lika (bolje rečeno odsustvo istoga) nije sjelo no rekoh samom sebi - idemo dalje, koliko stvari mogu poći po krivu? Vrlo brzo sam vidio da mogu. Kada sam počeo malo bolje gledati okoliš nesvjesno sam bacio pogled prema svojoj četvorku u uvjerenu da je njeno mjesto - nekim čudom - zauzela trojka. Jer grafika je - bez obzira na veličinu mapa (ove konzole su ipak malo jače od prošle generacije)  blago rečeno loša. Jebemu pa onaj Rage prije dvije godine bolje je izgledao od ovoga. No pođem dalje i nakon početnih borbi i nalaženja nekog dreka (više se ne sjećam čega) dolazim u svoj matični grad koji jedini nije pod okupacijom vanzemaljaca. Jesam li rekao grad? Prije bih rekao omanji kvart u omanjem mjestašcu koje je pogodila poplava pa se sada njenim stanovnicima dopušteno kretati samo svojim dvorištem. Grad? Neko se tu sa nekim sprda. Nako što mi je neki striček ispričao priču i objasnio kako tu stvari stoje i tko tu koga, već mi je počelo svitati da ova igra nije vidjela ni scenarija ni režije no odlučih joj ipak dati par sati šanse. Jer ipak je to koštalo pola milijarde. I tako pođoh u prvu (drugu ako uračunamo onaj početak) misiju sada već pomiren da ovo nije Fallout ili Oblivion ali uvjeren da se tu ipak može izvući nešto zabave. Događaji koji su uslijedili grubo su me demantirali. Hodajući kroz Old Russiu i pomalo žmireći u nastojanju da ne gledam u teksture 800x600 rezolucije, okoliš koji je (kako se kasnije pokazalo) potpuno, do detalja istovjetan na cijelom području - čak i podrumi svugdje izgledaju isto - krenuo sam u rješavanje svemirske tajne i počimajući put kroz vrhunski maštovito i epski ispričanu priču. A to otprilike izgleda ovako: ona iritantna pizdarija što vam lebdi nad glavom kaže (bez ikakvog objašnjenja) da odete tamo i tamo i pokupite to i to. Onda vi idete kroz područje (nakon par sati uvidjeo sam da su sva ista. Čak i podrumi izgledaju isto - jesam li to spomenuo?) do toga mjesta usput ubijajući protivnike koji ispadaju iz brodova iako najčešće čuče nasred pustopoljine čekakući da ih likvidirate i u većini slučajeva ne videći vas dok im se ne približite na par metara. Došavši do određenog mjest, ubivši bossa, pokupite to što ste trebali i vraćate se u svoj "grad". I koliko sam u tih 6-7 sati igre vidio - to je to. Naravno ostaje i pravi MP, no i onaj jedan koji sam odigrao (sa hrpom ljudi koji su se iskapčali i ukapčali pucao sam po nekakvom čudovišto sve dok se pajdo nije otego papke) nije mi stvorio želju da ikada više poželim ponoviti nešto slično.
O ukusima se ne raspravlja, kome se sviđa taj će uzeti kome ne neće i to je to. Ali takvi hvalospjevi? Dobra grafika, priča, zanimljivi svijet (do sad smo vidli samo jedan ali sudeći po maštovitosti kreatora sumnjam da će i ostali biti zanimljiviji)...? No s druge strave, kako bi igra u koju je utrošeno pola milijarde dolara mogla biti loša?

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: Destiny
« Odgovori #71 : 23. Srpanj, 2014., 20:47 »
Nije valjda da tako malo ljudi ovdje igra ovo. Ja nažalost ne mogu jer sam posudio konzolu, ali uglavnom čitam pozitivne stvari o igri.

HCL VIDEO: Destiny beta - neobični susreti i prvi dojmovi

Destiny beta - prvi dojmovi i neobični susreti | HCL.hr

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Destiny
« Odgovori #72 : 23. Srpanj, 2014., 20:55 »
Ja sam i danas ujutro igrao malo 2-3h, sutra opet. A po vidjenom dosada, igru kupujem 90%!
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: Destiny
« Odgovori #73 : 23. Srpanj, 2014., 21:13 »
Ja nisam ni igrao, a kupio bi koliko mi se čini da bi mogla biti zabavna. Da imam viška novca odmah bi si rezervirao bundle jer mi je bijela konzola predobra.

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Destiny
« Odgovori #74 : 28. Srpanj, 2014., 09:32 »
Eto, završena beta. Kakvi su dojmovi ovih koji su zaigrali u posljednja dva dana kada je bila otvorena za svih? Ja sam svoje rekao u videu pa se neću ponavljat jel, ali moram reć da mi je žao što nisam uspio ulovit ona dva sata kada su otvorili misiju na Mjesecu :wildboy:

Je netko bio na toj misiji? Imate kakave screense?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9