HCL.HR

Detroit: Become Human

  • 16 Odgovora
  • 5525 Hitova
Odg: Detroit: Become Human
« Odgovori #15 : 01. Kolovoz, 2019., 14:01 »
Priča kao priča dosta zanimljiva, ali način na koji je ispričana naprosto je fenomenalan. Mnogo akcije, mnogo strepljenja uz likove, mnogo panike i svega ostalo. Jednostavno se potpuno uživiš u likove, a što je na koncu možda i ono najbitnije kada pokušavaš ispričati priču.

Najgenijalniji dio mi je definitivno da je glavni izvor rA9, odnosno te famozne softverske anomalije zapravo sami igrač, jer na kraju krajeva, naša empatija i moral daju presudnu ulogu u odlučivanjima. Igrač zapravo oživljava androide, zbog igrača oni postanu devijanti.

Ma genijalan naslov, genijalan....
I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist.

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Detroit: Become Human
« Odgovori #16 : 19. Kolovoz, 2019., 16:17 »
Prešao i ja napokon, nakon što mi je stajala kao jedna od glavnih igara na listi želja od samog izlaska, ali tek sad sam je anbavio zahvaljujući PS+ pretplati.  :hug

Meni lično najbolja iz ove serije igara Davida Cagea. Odigrao sam i Heavy Rain i Beyond, s tim da mi je Beyond bio puno bolji, međutim Detroit ih sve lagano šiša kvalitetom, pričom, prezentacijom, likovima itd. Stvarno sam oduševljen sveukupnim proizvodom. Mnoštvo odluka koje mogu uticati na dalji razvoj priče, za razliku od recimo Telltaleovih igara u kojima sam uvijek imao osjećaj da koji god izbor napravio na kraju ipak ne utiče na cijelu slike i narativ.
Sam razvoj likova sjajno predstavlje i dočaran, odnosi među njima, gdje nerijetko moram birati između nekih likova znajući da se nekom hoće ili neće dopasti odluka koji sama po sebi nosi dodatne posljedice.

SPOILERI

Na kraju sam zavšrio igru tako da je Markus poveo revoluciju jer mi se to činio jedini logičan način kako dobiti ono što želiš, ali na kraju se to odrazilo na činjenicu da su mi Kara i Alice ubijeni.. Connorova priča vjerovatno i najbolji aspket igre, i njegov odnos sa Hankom koji se postepeno razvija ka boljem ili lošem, opet, zavisno od igračevih odluka. Jedini momenat kad sam stvarno zažalio je odluka da ubijen Traci iz Eden kluba, ni sad ne znam zašto sam povukao okidač  :fpalm:

KRAJ SPOILERA

Jako sam zadovoljan igrom i sigurno će biti još koji prelazak za različite krajeve, a možda i lov na platinu  :mrgreen:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9