HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: Cole - 27. Travanj, 2015., 18:21

Naslov: DiRT Rally
Autor: Cole - 27. Travanj, 2015., 18:21
(http://crosimracing.hcl.hr/wordpress/wp-content/uploads/2015/04/dirt_rally_announce_03-605x320.jpg)

DiRT Rally je Early Access ekskluziva za PC i već je dostupna! | CroSimRacing (http://crosimracing.hcl.hr/dirt-rally-je-early-access-ekskluziva-za-pc-i-vec-je-dostupna/4493)

To je to!
Evo i naše vijesti o tome.
Ovo je prava stvar - siguran sam. Odmah se u tekstu skuži kada je prisutan pravi pristup.

Citat:
Codemasters' next Dirt game is a hardcore off-road simulation of traditional rally, is currently exclusive to PC and is also Early Access. It's also out today, with Dirt Rally - as it's called - available on Steam for £24.99.

Developed by the core Dirt team, Dirt Rally is the start of what will be the next big instalment for Codemasters' off-road series, and the most simulation minded game the studio's developed yet. The initial offering has 17 cars and 36 stages from three locations - Wales, Monte Carlo and Acropolis - and draws upon the real-life rally experiences of the game's director Paul Coleman.

The handling model is much more unforgiving than earlier Dirt games, and the rewind feature has been scrapped as an emphasis is placed on endurance. The damage you take over a stage can be fixed in-between stages, though you'll only have a limited window of time and number of engineers at your disposal - and you can acquire more engineers by progressing through the game. The stages themselves are also much closer to their real-life inspiration, with the Monte Carlo Rally's Col de Turini making an appearance in the first batch of tracks.

Codemasters also stated that there will be no microtransactions in Dirt Rally, with all updates throughout the game's lifespan free to those that pay the one-off entry fee. The first significant updates are over the next few months, with an all-new take on the legendary Pike's Peak hill climb as well as a handful of associated cars due at the end of May and a selection of tarmac courses in Germany due at the end of June.

Možda nebude HC iskustvo kao RBR, ali sigurno je jedno. Prave i jedino Rally dionice bez ikakvih gluposti i bakrača.
Čim dobim plaću dajem im novce za ovo. Ovo je nešto što su svi rally fanovi jaaaako dugo čekali.
Samo se nadam ogromnim rally dionicama od 10+ minuta.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: snowblind - 27. Travanj, 2015., 18:32
Drago mi je za vidjeti da se vraćaju tradicionalnom rallyu budući da su mi prve tri CMR igre bile baš vrh po zabavi.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 27. Travanj, 2015., 18:34
Da citiram post od kolege sa CSR-a; govorili su istinu :)

First Impressions...DiRT is BACK
NO GYMKHANA
No magical rewinding time
No turning off car damage
Rally only
No asphalt
I REPEAT - NO GYMKHANA!
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: disc0 - 27. Travanj, 2015., 20:12
CMR je IMHO najbolja rally igra :thumbs:

Obozavao sam prva 4.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: tito_4323 - 29. Travanj, 2015., 11:21
Ne zelim kvarit euforiju ali 26eura na steamu! Hmm.... Nesto mi smrdi tu.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Ementaler - 29. Travanj, 2015., 11:31
Da citiram post od kolege sa CSR-a; govorili su istinu :)

First Impressions...DiRT is BACK
NO GYMKHANA
No magical rewinding time
No turning off car damage
Rally only
No asphalt
I REPEAT - NO GYMKHANA!

Dirt is back? Ali ovakva igra u Dirt serijalu nikad nije ni postojala.

Ovo je zapravo bliže Richard Burns Rallyu nego bilo koji Codemastersov naslov do sada.

Odigrao sam za sada par utrka tek s jednim autom i prvi utisci su stvarno dobri - fizika je možda za nijansu manje realna nego u Richard Burns Rallyu, ali to govorim po nekom pukom sjećanju jer RBR stvarno dugo nisam igrao. Ali zato ovo izgleda mnogo bolje... uglavnom, jako je izazovno za voziti - ona rally napetost je prisutna u svakoj utrci gdje nema neke ravnice gdje se možeš previše dugo opustiti. I da, nema tih fora iz prijašnjih DiRT igara poput vraćanja vremena unatrag.

Nisam još probao s volanom, ne da mi ga se vadit iz kutije i montirat :wildboy:

@tito_4323 Ma ne smrdi ništa - to je Early Access igra, cijena je čak i malo više od mnogih drugih Early Access igara. Znači, kupiš sada po jeftinijoj cijeni, pratiš razvoj igre i dobivaš updateove do izlaska iz Early Accessa kada će cijena svima koji se tada odluče na kupnju biti viša. Krajem svibnja i lipnja bi trebali doći prvi content packovi u ovu verziju inače - neke nove staze će doći u igru.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: snowblind - 29. Travanj, 2015., 12:40
Pa jel nije prvi Dirt pod Colinovim imenom još bio normalan rally?
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 29. Travanj, 2015., 14:16
A je, ali je bio osakaćen u klasičnom smislu rallya.
Ono što ni Colin nije imao, su jako duge dionice, koje zagovaram onako od devesprve.
Kažu na mom forumu, da je fizika ipak slabija od RBR-a, osjetno; ALI i dalje osim RBR-a, najbolja na tržištu.

Damage model odličan, kao i fizika i sve ostalo što ide u taj koš.
Jedino je FFB na volanu malo čudan, slab, nerealan, pa će tu trebat zahvata od strane Codiesa.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Ementaler - 29. Travanj, 2015., 17:10
Ja složio video komentar igre upravo, danas će biti objavljen pa linkam i ovdje u temu.

Uglavnom sam jako zadovoljan igrom, ne bih čak odmah ni rekao da je fizika OSJETNO lošija od onoga u RBR-u. Po sjećanju, više mi se sviđa kako je RBR radio neke stvari u vožnji, ali bio je nekako sporiji, možda i prespor kad usporedim s ovime. Ovo je luđe, a rally kao takav je lud i napet. A i čini mi se i da ovdje u DR ima i nekih možda malo naprednijih simulacija od onoga što je RBR simulirao prije više od 10 godina.

EDIT:

Evo ga:
https://youtu.be/9-rVjIfDE_o

Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: meyer - 30. Travanj, 2015., 00:59
... Po sjećanju, više mi se sviđa kako je RBR radio neke stvari u vožnji, ali bio je nekako sporiji, možda i prespor kad usporedim s ovime. Ovo je luđe, a rally kao takav je lud i napet. ...

Gledam puno YT videa, kao i tvoj, ali meni se čini baš suprotno RBR je jako brz, baš kao kada gledaš rally, jesi siguran da je DR brži? Meni djeluje jako trom i spor. Kada voziš prvi puta RBR i nakon 10+h vozač idalje pravi gleške, odletiše negdje i gotovo kraj utrke, dok kada gledam DR svi voze solidno. Kažem nisam igrao DR, pa je možda moje zapažanje krivo.

https://www.youtube.com/watch?v=Gwl4YYbF3ls (https://www.youtube.com/watch?v=Gwl4YYbF3ls)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Ementaler - 30. Travanj, 2015., 12:05
Ma ne mogu reć da sam 100% siguran u išta trenutno, možda sat vremena sam proveo uz DiRT do sada baš igrajući (ostatak vremena je bio u setup menijima :)), ali tako mi se definitivno čini po sjećanju.

Ovdje u Dirtu sam s Minijem, koji nije osobito brz, imao par stvarno jako brzih i napetih dionica u Walesu - nešto što se ne sjećam da sam ikada uopće doživio u RBR-u. Čisto jedna uska dionica s laganim zavojima koju možeš preći gotovo cijelo vrijeme s punim gasom pa to i radiš... i ideš stvarno "neugodno" brzo, bojiš se da će nešto poći po zlu, pa stalno radiš minijaturne korekcije s volanom - baš ono, dobar osjećaj brzine.

I to je kao što sam rekao sa svim asistencijama na 5. Mogu zamislit da kada ugasiš sve to i igraš s volanom bude još napetije. I inače, imaš samo tri assista i to su sve standardne stvari koje ćeš ionako naći u autima ovih dana - znači stvari kao ABS koji možeš podesiti od 1 do 5 (ili kompletno off). Dakle, nema nečega kao assist za kočenje ili skretanje pa da ti igra pomaže u samoj vožnji na taj način.

EDIT: I da mogu zamisliti da čisto gledajući ovaj moj video ili neke druge na YT ne vidite neke elemente duboke simulacije, ali treba sam zaigrati da bi uvidio kako su se stvarno oko nekih stvari potrudili. Mislim da sam i u videu spomenuo - vidio sam par puta efekt kada primjerice na hairpin zavoju usporiš pa daš gas, vidi se i osjeti se kako se kotači malo ukopaju u podlogu, hvataju ju i onda osjetiš tu silu trenja, kako auto čupa itd. Super stvar. Ima doduše i nekih malo upitnih situacija sa fizikom, pogotovo kad napraviš grešku, ali ovo je za početak stvarno obećavajuće.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 30. Travanj, 2015., 12:46
Mislim da ti je sjećanje ili krivo ili je ovo sljedeće...
U RBR-u je kamera iz trećeg lica davala užasan osjećaj brzine, kao da je sve presporo, dok je bumper ili cockpit kamera davala onaj poznati realan osjećaj.
Evo ti primjera kako je u stvari sve to brzo...

RBR Pikes Peak G27 (http://www.youtube.com/watch?v=ckxKTLGHbiU#ws)
RBR Onboard with H-Shifter + Clutch - Bissane 2 - Matija Škalić (http://www.youtube.com/watch?v=0IVnpO9WwO4#)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: meyer - 30. Travanj, 2015., 13:36
Da to, izgleda kao da gledaš pravi rally, probaj naći takav video od DR da ide tako uzbudljivo i brzo. Idem kupiti DR, nemogu više, moram probati.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Ementaler - 30. Travanj, 2015., 13:59
U ovom mom videu sam inače stvarno po prvi put igrao sa Imprezom i E30 i sad kad gledam video stvarno djeluje sporije nego sam doživio u tim nekim situacijama kad sam vozio Minija u karijeri :) I sad te kvidim kolijko je YT uništio video kompresijom na Monaco stageu - igra izgleda dosta bolje od toga. Morat ću sljedeći put staviti višu kvalitetu videa i bacit to u 60FPS-a da vidite kako to zapravo izgleda. Samo nije da će itko ni onda biti previše impresioniran - igra koristi last-gen Ego engine za grafiku, dok je simulacijski aspekt pisan od nule, kažu.

Ne znam, treba još igrati, ali da - prvi dojam mi je definitivno bio da je brža nego se sjećam RBR-a. Danas bi mogao napokon izvaditi stari volan i probat malo s volanom iz cockpita napokon :)



Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 30. Travanj, 2015., 18:27
(http://i.imgur.com/bmmorMw.jpg)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: meyer - 30. Travanj, 2015., 19:19
Kupio probao i razočarao se. :( Mislim da je RBR puno brži i pruža zadovoljstvo kada se staza dobro odveze, ovdje sam nakon 9 odvezenih stageova umoran i nezadovoljan. Za moj ukus auto je previše trom. Eto čisto toliko da napišem svoje viđenje igre. Ja bi ju nazvao polu-simulacija.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 30. Travanj, 2015., 20:21
S kojim asistencijama voziš?
I sa čime kontroliraš automobil?
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Ementaler - 30. Travanj, 2015., 20:55
@meyer žao mi je što si bacio pare ako ti se ne sviđa, ali eto - možda ti priraste srcu s vremenom.

Inače, jedan novi video nedavno izbačen:
On the Track: Realism in DiRT Rally™ (http://www.youtube.com/watch?v=V2yF0frViGc#ws)

Glavni dizajner igre inače nije samo iskusan u dizajniranju igara, već i u samom rallyu.

EDIT: Mislim da je on sam dao i glas za suvozača u igri.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 30. Travanj, 2015., 21:00
E to je to  thumbs1
Kod mene pogašen cijeli HUD i pacenotesi, samo se na co-drivera oslanjam. Ako on zajebe onda sam i ja u banani  cer1njo

Danas sam iskopao svoju staru GoPro kameru da probam snimiti jedan first person video kao ovi od Digiprosta, nekako pokazati kako zna biti dramatično skupa sa uključenim motionom. Nažalost pošto je to jedna od kamera iz prve serije tek kad su izašle, kvaliteta je dosta loša, jako loš exposure balans i kontrast kad je mračnija prostorija. Ne vidi se dobro ni slika na monitorima, a ni periferija, probao sam nekako editirati ali samo je još gore. A i zbog motiona se dosta miče kamera.

Ali eto probao sam, zakačio kameru nekako na šiltericu i krenuo, morat cu nešto bolje iskemijati.
Nije najbolja vožnja, ni ne znam još sve te stage-ove, slušam co-drivera, ali zna stisnut adrenalin pa zaboravim na njega, čak sam i izletio negdje  ;D

Dirt Rally - POV - YouTube (http://youtu.be/Be2d-0zB3oY)

:thumbs:

Inače sljedeći tjedan idem uzet jedan high-end volan, pa postam i ja nešto od sebe. :hiha:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Thergothon - 30. Travanj, 2015., 22:40
Nemoj, odjebi bicikl i konačno natankaj auto za te pare pa javi dojmove :mrgreen:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: meyer - 30. Travanj, 2015., 23:45
S kojim asistencijama voziš?
I sa čime kontroliraš automobil?

Sve je isključeno, probao sam tipkovnicu i gamepad, isto sam u podrazi za volanom. Frend danas isto došao probati, imamo složna mišljenja da je nije čistokrvna simulacija. Nije loša igra, ali po nama to nije ni blizu RBR-u. Imam osjećaj da je DR rađen kao simulacija za mase, dok je RBR prava stvar, zahtjeva puno više učenja i vježbanja.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: disc0 - 02. Svibanj, 2015., 12:23
Nemoj, odjebi bicikl i konačno natankaj auto za te pare pa javi dojmove :mrgreen:

Opa, a o kojem autu je rijec?
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 02. Svibanj, 2015., 15:50
Thrustmaster 500RS (http://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=115146) :mrgreen:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Ementaler - 07. Svibanj, 2015., 11:38
Samo jedna zanimljiva informacija. Profesionalni rally vozač Kevin Abbring igra DR daily evente i redovito je pri vrhu liste.

Evo i jednog njegovog skoro savršenog gameplaya:

http://youtu.be/QnPuk2ECaIQ (http://youtu.be/QnPuk2ECaIQ)

Inače, mislim da nisam rekao do sada, ali krajem ovog mjeseca bi trebao doći Pikes Peak u igru kroz update.




Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 10. Svibanj, 2015., 09:21
Special: Igrali smo – Dirt Rally | CroSimRacing (http://crosimracing.hcl.hr/dirt-rally/4502)

(http://crosimracing.hcl.hr/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/drt_2015_04_27_22_36_10_957.jpg)

Donosimo vam veliki specijal našeg the_prodigya u kojem obrađujemo gotovo svaki segment ove vrhunske rally igre.
Osim što smo se dotakli gotovo svih važnih stvari, posebnu pozornost obratite na dvije rally dionice uz vrhunski racing setup našeg the_prodigya.
Pročitajte cijeli special i uvjerite se da se zaista radi o iznenađujuće dobroj igri već pomalo posrnulog Codemastersa.

Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 16. Svibanj, 2015., 10:17
Malo usao u dir sinoc.

http://youtu.be/K9jCZlHecTI
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 26. Svibanj, 2015., 17:58
(http://i.imgur.com/KfMSk4O.png)

Odlično.
Jedva čekam ovo večeras isprobati.
Lista promjena je WOW.

Steam Community :: Group Announcements :: DiRT Rally (http://steamcommunity.com/games/310560/announcements/detail/141080907496037415)

Here’s a brief rundown of what we’ve added in v0.4

The world famous Pikes Peak - Built from the ground up in its full fat modern tarmac state (the first time in a video game) and the mixed surface variant we all grew up loving. We’ve also included a variety of weather conditions and three iconic Hillclimb cars to add to your garage.

You’ll find that we’ve rolled Hillclimb into our Championship mode, it will crop up from time to time in our Online Events and you’ll now be able to select it in Custom Events and add it to your Leagues.

That’s not all though, we’ve also made some improvements and additions to the rest of the game including.

Some of our AI drivers have got fed up with watching you driving so well so expect some of them to start trying to rival your performances and give you more of a run for your money.

A few changes in the UI where we’ve labelled the stages in custom events 'Long' and 'Sprint', new players will see little pop up tutorials on first visit to each game mode (don’t worry they aren’t unskippable videos). We’ve also added some new messages in other areas of the game so you know what’s going on.

We’ve changed how your engineer slots unlock so that they now pop based on distance driven rather than cold, in-game cash. If you’ve already blown a load of cash on those slots... Sorry!

Custom Events will now use the fully upgraded versions of a car rather than the poor man’s version and we’ve made sure that your favourite livery will be stored for the next event.

We’ve also added in some new liveries including the Rallysport Development wrap for the Fiat 131 Abarth, the Peugeot Sport livery for the Peugeot 205 T16 Evo 2 and the Phil Collins Rally livery for the Ford Escort Mk II. Teams like these were kind enough to give us access to their awesome machines during development and without these guys and the rest of the rally scene here in the UK, DiRT Rally wouldn’t be the game it is.

On behalf of everybody at Codemasters thank you to those awesome rally folks and a huge thank you to you for playing.

DiRT Rally Pikes Peak Pack - YouTube (http://youtu.be/1A6WusIwZsE)
Here’s the full list of everything we’ve changed, added and fixed in DiRT Rally V.0.4

    New – Added over 4,300 metres of rock otherwise known as Pikes Peak
    New – Or old depending how you look at it, yes that’s right we’ve also added the mixed surface version of Pikes Peak too
    New – Each route on Pikes Peak is available with a variety of weather conditions (Sunny\Rain\Overcast\Clear)
    New – Hillclimb car class featuring the Peugeot 405 T16 Pikes Peak, the Peugeot 205 T16 Pikes Peak and the Audi Sport Quattro S1 Pikes Peak.
    New – Hillclimb career mode and full support for Online Events and Leagues
    New – Added a few tutorial messages and hints and tips to some menus and loading screens
    New – Sent all our AI drivers back to rally school, turns out they were struggling to keep up with you guys so expect a bit more of a challenge from now on
    New – Your changes in position are now shown on the event and championship standings
    New – Added a message to let you know when you’ve been promoted or relegated in Championship mode
    New – 13 new achievements for all you unlock and rub in your friends faces.
    New – Added the ability to map clutch and gears for the following steering wheels: Logitech Driving Force EX, Logitech Driving Force GT, Logitech Driving Force Pro, Logitech MOMO Racing Wheel, Thrustmaster F430 Force Feedback Racing Wheel, Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel, Thrustmaster RGT FF Pro, Microsoft Wireless Xbox 360 Racing Wheel
    New – Added analogue handbrake support
    Change – Engineer slots now unlock based on distance driven rather than spending your hard earned credits
    Change – When using a wheel the ragdoll shake effect is now turned off
    Change – Had our mechanics make some improvements to the drivetrain on all of the cars
    Change – Custom Events now use the full fat versions of the cars rather than the poor mans versions
    Change – Improved our Steam error reporting, this won’t really change anything for you right now but it will help us in the future in particular with getting to the bottom of error 41 issues
    Change – Made it clearer when you can’t afford a car
    Change – Improved the messages which tell you what the different game modes are
    Change – Custom events now tell you if a stage is a “Long” or “Sprint” (short) version
    Change – Changed certain title headers in the leagues reward screens to make it clearer where you finished
    Change – The weekly event is now six stages instead of four
    Fix – If you’re using a H-Pattern with clutch setup, the game no longer shifts to neutral when contact with your kit is lost.
    Fix – Turns out that sometimes the AI would overshoot the start line, we’ve had a word with them about it
    Fix – Hand braking when using manual clutch now no longer locks all four wheels on the Ford Fiesta
    Fix – Position indicators will now stop showing the incorrect information
    Fix – Fixed a weird thing that would sometimes let you have more than one go at an online event (bet you’re gutted you didn’t notice that one)
    Fix – Ever been caught in an infinite loop of disconnects and reconnects at the end of an online event? Yeah, we fixed that.
    Car update – The Fiat 131 Abarth now has historically accurate rear lights
    Car update – The Fiat 131 Abarth now features the Rallysport Development livery
    Car update – The Ford Escort Mk II now features the Phil Collins’ livery
    Car update – The Lancia Fulvia HF now features the Lancia livery.
    Car update – The Peugeot 205 T16 Evo 2 now features the Peugeot Sport livery


Thank you for all your support on DiRT Rally, it's been an awesome first few weeks and we don't plan on slowing down anytime soon.

Next stop... Germany.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 31. Svibanj, 2015., 21:01
Praznina u temi. ;(
Dosada meni osobno najveće iznenđenje godine i ujedno najimpresivnija racing igra dosada.
Evo mojih friških dojmova.

U ova dva dana uspio ulovit malo vremena i posvetit se par sati igri.
Nisam previše snimao, ali bit će video materijala. Prodigy mi je poslao ini tweaker koji pojačava FFB i sada je povratna INFO u volan savršena.
Rekao bih nebo i zemlja razlika u odnosu na default, nešto kao i tweak FFB-a sa Project CARS-om.

Igrao sam Richard Burns Rally na volan i to dosta sa G27-icom, ali ovo mi je puno bolje.
Baš rastura igra već sada. Divim im se što se tiče ovog projekta. Ovo je iznad apsolutno svih očekivanja.
Nisam ni u snovima mogao očekivat da nas čeka (bar mišljenje mene i prodigya) najbolja rally igra dosada.

Ono što me osim voznog modela, simulacijskih elemenata, najviše impresioniralo je sama težina rallya i to da karijera nema težinu, nego sve djeluje kao HC iskustvo.
Trebalo mi je 3 puna rallya u prvoj kategoriji, da uopće postanem konkurentan. Sada u zadnjem rallyu, tek kada odvožim savršen stage bez greške mogu se nadat podiju na stageu.
Zadnji Championship koji sam vozio završio sam drugi, jer su ostali imali ogromne probleme i udese, pa sam na zadnja dva rallya napredovao za par mjesta.

Staze, rally dionice, raznolikost staza, setting svega i sama karijera, njene mogućnosti, vremenski uvjeti, atmosfera i grafički prikaz, ma sve sve sve mi je 11/10.
Ljudi moji ovo kada izađe u kompletnoj ediciji sa svim dodacima bude rasturilo racing žanr. Šteta što rally nema toliko poklonika kao ostale racing igre ili racing svijet, jer ovo je MUST HAVE.
Jedina stvar što sam primjetio da mi fali, je INFO o pojedinom stageu, koliko kilometara ima i još nekih par sitnica...
Još jednom hvala the_prodigyu, koji mi je otvorio oči sa ini. tweakom...
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Hrv4tin4 - 31. Svibanj, 2015., 22:11
Javi kad ćeš igrat da malo bolje pogledam kakva je situacija ;)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 31. Svibanj, 2015., 22:14
:thumbs:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: bartul_9 - 27. Lipanj, 2015., 14:20
Jel igra jos iko kakva je igra, jel se isplati?
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Vlajko6549 - 27. Lipanj, 2015., 14:27
Ja sam kupio DiRT Rally jer sam veliki fan DiRT serijala. DiRT Rally mi se svidja zbog balansa, i zbog toga što igra na kartu surovog realizma.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: bartul_9 - 27. Lipanj, 2015., 14:29
Igra san i ja sve dirt igre do sada, al neznan oce mi normalno radit taman iman 2,4 ghz procesor da nebi stekavalo pa me strav al pokusat cu...
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Vlajko6549 - 27. Lipanj, 2015., 14:32
Nezz, ja imam FX 8350 i GTX 970 i igra radi kao podmazana. Osim toga imaš refund na steamu.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Zrilly - 30. Lipanj, 2015., 13:17
Jel igra jos iko kakva je igra, jel se isplati?

Igram ja DiRT 3 igra je po meni odlicna :)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 30. Lipanj, 2015., 13:19
Steam Community :: Group Announcements :: DiRT Rally (http://steamcommunity.com/games/310560/announcements/detail/43131267423624352)

Month three of DiRT Rally and our next big update is now live. Version v.0.5 - more commonly known as the Tarmac Terrors update - has now been added to DiRT Rally; it’s fast paced, technical and is going to require all your focus. Here’s the full run down of what you can expect in this month’s update.

New

    12 new rally stages based at Baumholder in Germany
    Owners Club Online Events – A second DiRT Daily where you compete in your own car
    A second weekly event where we’ll be experimenting and throwing new challenges at you
    5 new rally cars featuring new Group B RWD & Kit Car Classes
    Opel Kadett GT/E 16v
    Opel Manta 400
    Lancia 037 Evo 2
    Seat Ibiza Kitcar
    Peugeot 306 Maxi
    New calibration and options screens in “Advanced Wheel Settings”  (added in v.0.4.5)

Fixes

Alongside all of our new features we’ve been hard at work tracking cleaning those annoying bugs of the front of the bumper, here’s the full list of what we’ve fixed in this latest version:

    Error 41 – Fixed instances of the game not booting when there is less than 2GB of free space on C:\ drive. This was one of the causes of the dreaded error 41.
    Achievement – “Going up in the world” will now pop if you had previously purchased a Hillclimb car but not received the achievement.
    Stability – Driving the Peugeot 405 T16 would sometimes cause stability issues, we’ve fixed those now.
    Graphics – Quite a few changes for users running Nvidia SLI. That weird black and orange screen bug is fixed and we’ve solved the graphical corruption when using SLI and anti-aliasing on high/ultra graphical presets.
    Audio – The engine audio level in cockpit view can now be properly controlled by the slider.
    Gameplay – The reset button should appear sooner during those awkward moments when you beach your car at the side of the road. Though we advise not beaching your car.
    Gameplay – Sometimes you could rev the engine so hard on the Audi Sport Quattro the “Recover vehicle” prompt would pop up, it won’t do that anymore.
    Gameplay – We’ve planted some trees and shrubs in areas of Greece and Wales where we spotted that some of you were taking shortcuts. Taking some cuts in rally is cool but these cuts were definitely not cool.
    Gameplay – Fixed a loophole which would let you continually repair your car in Online Hillclimb events.
    Gameplay – Online Hillclimb events will now factor in slower times from Run 2 and they won’t overwrite faster times from Run 1.
    Message box – Stopped the Promotion message box from incorrectly displaying when you have completed the Masters Championship and finished in the top 3 positions.
    Save – Your advanced set ups should now save as expected
    Oculus – Sometimes the background on the main menu would vanish, we’ve fixed that now.
    Online Events – You’ll now be disqualified if you don’t start moving within a minute
    Leagues – Made the text on the league screens easier to read on lower resolutions.
    Audio – Pre-update your co-driver may have become a little disinterested if you left the centre of the track from time to time, we’ve spoken to him about his attitude.
    Audio – Ever had two sets of music play over a replay? That’s not a remix version and it should stop happening from now on.
    Controller Fix – Fixed an issue which meant players couldn’t change the stage conditions when using the Microsoft Sidewinder Wheel.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 04. Kolovoz, 2015., 18:20
Stigao Rallycross update za DiRT Rally | CroSimRacing (http://crosimracing.hcl.hr/stigao-rallycross-update-za-dirt-rally/4780)

(http://crosimracing.hcl.hr/wordpress/wp-content/uploads/2015/08/9nU922e-644x320.jpg)

Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: baldiva - 04. Kolovoz, 2015., 22:53
Uživam  :ementaler:

(http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/543028182342831340/2217CC6BB93460628160B53F5D383A4AEBD2D12D/)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 04. Kolovoz, 2015., 23:49
Na čemu igraš? Periferija mislim?
Meni je taj Pikes Peak koliko odličan, toliko i prebrutalno težak.
Doslovce najzahtjevnije nešto ikad u racing smislu.

 :wildboy:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: baldiva - 05. Kolovoz, 2015., 00:53
Volan ofc,meni je ta staza jedna od najdrazih - jednostavno ima sve.  :piva:

Na čemu igraš? Periferija mislim?
Meni je taj Pikes Peak koliko odličan, toliko i prebrutalno težak.
Doslovce najzahtjevnije nešto ikad u racing smislu.

 :wildboy:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 05. Kolovoz, 2015., 00:56
Koji volan?  :ementaler:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: baldiva - 05. Kolovoz, 2015., 01:10
Logitech G27,zasad radi posao :hug
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 06. Kolovoz, 2015., 23:45
Moj debi u Rallycrossu. =)

DiRT Rally | Rallycross Testing - YouTube (http://youtu.be/d1FLYWGBXN4)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 01. Listopad, 2015., 13:22
Ako netko želi vozit ligu. :)

http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=1642.0 (http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=1642.0)

Napokon Finska stigla u updateu. I najdraži WRC auto ikada. <3

http://youtu.be/R9icmzfyhPo (http://youtu.be/R9icmzfyhPo)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: hacksor1234 - 02. Listopad, 2015., 00:58
bogami Cole dobro ti to vozis
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 02. Listopad, 2015., 04:39
http://youtu.be/cb1C8L_nfNw
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 04. Listopad, 2015., 00:35
http://youtu.be/H2KrkR1tH2U (http://youtu.be/H2KrkR1tH2U)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 09. Listopad, 2015., 22:24
Ljudi moji kako oni koji mogu i žele, a ne voze i nisu probali, neznaju šta propuštaju s ovime!?
Apsolutno niti jedna racing igra me nije ovako uvukla kao ova, kvalitetom, zaokruženošću, konceptom i finalnom izvedbom.
Jednostavno nemam niti jedan jedini prigovor, na apsolutno ništa!

Što se tiče Njemačke, u njoj sam ostvario prvu pobjedu u karijeri (http://i.imgur.com/QXvPY2X.jpg), barem što se tiče jednog stagea.
Počeo sam već petu ili šestu sezonu, nažalost prije zadnjeg updatea s finskom i nakon 3/4 rallya situacija je sljedeća.

(http://i.imgur.com/KQyreUq.jpg)

Nemogu biti prvi, ali dat ću sve da ostanem drugi i dobijem zaslužene upgradove i što više novaca.
Zanima me, kako vi napredujete u karijerama? Zasada sam bio najbolji treći u ukupnom poretku, i nakon valjda stotinjak utrka imam samo jedan stage u kojem sam bio prvi.
Težina se neda birat i to je ono najbolje što čini ovu igru HC iskustvom; ostatak postavki je osobna preferencija.

Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: DakiKŠ - 09. Listopad, 2015., 22:31
Ja sam sebi postavio "čelindž" da igram mišem i tipkovnicom 5. mesto sam zauzeo, a zatim sam priključio volan i popeo se na prvo mesto relativno brzo.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 09. Listopad, 2015., 23:14
Koji volan, koje postavke?
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: bartul_9 - 10. Listopad, 2015., 10:21
E da bar mogu pokrenit igru, a jos uz volan, ajme, ajme.Sve vrste utrkivanja na jednu stranu, a rally na drugu, nema vecega adrenalina ni bolesnijeg sporta od toga !!

Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 11. Listopad, 2015., 14:46
Dirt Rally | Pushing the limits - YouTube (http://youtu.be/OHJweR3sqds)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Ementaler - 11. Listopad, 2015., 14:47
Ja sam ti prvi gledatelj. Čujem da je to bitno za istaknut kad budeš prvi, pa eto.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Wyzard - 12. Listopad, 2015., 16:59
Ovo izgleda odlično i zvuk je za naježit se.

Ali previše harkor za mene. Hoću V-Rally 4.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 12. Listopad, 2015., 19:07
A još zabrij i ovo --> http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=97.msg85810#msg85810 (http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=97.msg85810#msg85810)

Od našeg Markeca RIG :ementaler:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 03. Prosinac, 2015., 00:43
DiRT Rally stiže na PS4 i Xbox One konzole! | CroSimRacing (http://crosimracing.hcl.hr/dirt-rally-stize-na-ps4-i-xbox-one-konzole/5018)

(http://crosimracing.hcl.hr/wordpress/wp-content/uploads/2015/12/maxresdefault-1024x576.jpg)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 08. Prosinac, 2015., 02:26
Osvojeno po prvi put Elitno prvenstvo!

Tomo Cole (Croatia) - Elite Championship Winner 2018 - Peugot 306 Maxi (http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=1665.msg88234#msg88234)

(http://i.imgur.com/R2d5709.jpg)

Sljedeće prvestvo vozim u Masters klasi, koja se sastoji od 12 brzinaca i šest Rally lokacija, ukupno preko šest sati ukupnog vremena na stazama. U tom podhvatu vozit ću po prvi put malo jaču klasu i iako imam para za sve automobile u igri, odlučio sam se za Subaru Impreza WRC 2001 - najdraži WRC automobil ikada. Možda prije ovog prvenstva odlučim odvoziti jedno RallyCross prvenstvo čisto da se riješi bug u kojem još uvijek nije moguće pristupit Švedskoj u karijeri... Satisfakcija nakon osvojenog prvestva je jedna od najvećih u gaming životu!
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: c0bra123 - 08. Prosinac, 2015., 03:16
Osvojeno po prvi put Elitno prvenstvo!

Tomo Cole (Croatia) - Elite Championship Winner 2018 - Peugot 306 Maxi (http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=1665.msg88234#msg88234)

(http://i.imgur.com/R2d5709.jpg)

Sljedeće prvestvo vozim u Masters klasi, koja se sastoji od 12 brzinaca i šest Rally lokacija, ukupno preko šest sati ukupnog vremena na stazama. U tom podhvatu vozit ću po prvi put malo jaču klasu i iako imam para za sve automobile u igri, odlučio sam se za Subaru Impreza WRC 2001 - najdraži WRC automobil ikada. Možda prije ovog prvenstva odlučim odvoziti jedno RallyCross prvenstvo čisto da se riješi bug u kojem još uvijek nije moguće pristupit Švedskoj u karijeri... Satisfakcija nakon osvojenog prvestva je jedna od najvećih u gaming životu!


Wow svaka čast =D> =D>  Sretno ti u ostalim natjecanjima. :D nego na gamepedu igraš ili imaš volan?
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 08. Prosinac, 2015., 07:13
Imam cudoviste od tri i pol tisuce kuna :hiha:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: IaMarmageddoN - 08. Prosinac, 2015., 18:50
Ljudi moji, kako odlična igra. Onaj hillclimbing... Igrao sam malo sa Peugeot-om 205 turbo i nisam uspio više od dva zavoja odvoziti a da me auto
ne "zbaci" sa sedla. Kako genijalna igra, ja ne mogu vjerovati. Možda malo previše teška za mene koji nemam gen vrhunskog vozača
 ali nije bitno jer poslije Project Cars napokon nešto trkače da mi izgleda dobro, da radi dobro, da su fizika i mehanika dobre i da je općenito jako dobro posložena trkača igra.
Naravno, može to i bolje ali meni dosta :D
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 09. Prosinac, 2015., 08:42
Ljudi pazite, da ako dođete u jači rang prvenstava, da ne napuštate prvenstvo ni pod koju cijenu.
Igra ima problem, da kada jednom napustite Elite ili Masters Championship da sljedeći put krećete od početka, dakle Open Championship gdje su samo 4 stagea po rallyu.
Jako sam ljut na takvu odluku, jer mi je trebalo preko 20 sati da dođem na Masters Championship, da bi mogao vozit 12 stageova po rallyu.

Zato kako god da bio ishod u toj karijeri pri tom natjecanju rađe ga odradite do kraja, nego da ga abandonizirate.
Sada sam krenuo opet od nule i evo prve pobjede u Finskoj. I da igra nema nikakvu regulaciju težine; mislio sam da je Open, Club, Elite i Masters rangovi težine, ali nisu.
To su samo rangovi natjecanja...

Dirt Rally | Subaru Impreza 2001 - Win @Kotajärvi (Finland) - YouTube (http://youtu.be/K50QBmqAN8s)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 13. Prosinac, 2015., 10:20
Eto koliko treba za prvo mjesto na steageu.
Odlična mi je Švedska koja je došla u zadnjem finalnom updateu.
I ona je dosta raznolika, od totalnog gustog snijega, do ovakvih dionica gdje ima nešto čisto asfalta.

Dirt Rally | Sweden- Älgsjön Stage I - YouTube (http://youtu.be/mL6j9CUhgnE)


Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: SuperSaiyan86 - 14. Prosinac, 2015., 16:25
=D> Užitak je gledati kako voziš, sam nastavi dalje tak.. Vidim da i volan odrađuje odlično svoj posao, ovakvu preciznu vožnju je teško postići sa tastaturom i to se baš primjeti ovdje
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 23. Siječanj, 2016., 10:55
Sa zadnjim sjajno odvoženim brzincom, uspio osvojit Rally u Njemačkoj.
Imao sam sreće, pa je u zadnjem stageu tog rallya i izravni konkurent u ukupnom poretku škot Kinley imao udes i ostvario tek peto vrijeme njemačkog Rallya.
Tako da nakon prva dva rallya koje je osvojio, sada ipak imam neke šanse.

(http://i.imgur.com/7KwRzdm.jpg)

(http://i.imgur.com/py9ChMB.png)

Loš prvi segment, ali dalje vrlo brzo i efikasno...

http://youtu.be/l96b3BBrGwQ (http://youtu.be/l96b3BBrGwQ)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 24. Siječanj, 2016., 23:13
If In Doubt Go Flat Out

Doslovce gas do daske i čupanja...
Jedan nevjerovatan jump...

Dirt Rally | If In Doubt Go Flat Out - Subaru Impreza 2001 @Kotajärvi (Finland) - YouTube (http://youtu.be/WMaj2oOBg3o)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: commencal - 26. Siječanj, 2016., 18:09
Uhhh odlična igra, uz moj trenutni skill malo preteško ali ide na bolje =)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Alan Wake - 29. Siječanj, 2016., 14:05
Ljudi, s kojim postavkama igrate na advanced gamepad settings ? Mene zanima ovaj deadzone, čemu točno služi ?
Inače igram s xbox 360 kontrolerom
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 29. Siječanj, 2016., 18:47
Kada je deadzone na nula, to znači da minimalan pomak gljive u jednu stranu ili okret volana rezultira skretanjem...
Kako povećavaš brojku, to znači da se stvara prazan hod tzv neskretanja, 20% deadzonea, je 20% praznog hoda volana ili kontrolera.
Na taj način korigiraš osjetljivost skretanja.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Alan Wake - 29. Siječanj, 2016., 19:56
Kada je deadzone na nula, to znači da minimalan pomak gljive u jednu stranu ili okret volana rezultira skretanjem...
Kako povećavaš brojku, to znači da se stvara prazan hod tzv neskretanja, 20% deadzonea, je 20% praznog hoda volana ili kontrolera.
Na taj način korigiraš osjetljivost skretanja.

Aha, sad kužim. Držat ću ga na 0%. Skužio sam da je za početnike vrlo dobro da je brake saturation na oko 25 % (brže kočiš sa LT, odnosno L2). bar je tak meni
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: the_prodigy - 29. Siječanj, 2016., 20:02
Na taj način korigiraš osjetljivost skretanja.
Ajmo reci da s tim ipak korigiras samo prazan hod u sredini gljive, nevezano za osjetljivost. Osjetljivost je ona druga postavka, Steering Linearity ili Sensitivity, mislim da je u Dirtu linearity.

;)

edit:
Ja nekad kad igram na kontroleru znam staviti 1-2% deadzona, cesto te gljive znaju lagano trzuckati sa signalom.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: blagajna4 - 07. Veljača, 2016., 20:15
Pozdrav ekipa. Da li zna netko da li se može kupiti igra na dvd-u (na engleskom)? Našao sam na Amazon.de al samo njemačku verziju, hvala unaprijed  :piva:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: snowblind - 07. Veljača, 2016., 20:55
Pitaj ovdje (http://www.gameworld.si/hr/prednarocila/dirt-rally-pc.html).
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: blagajna4 - 07. Veljača, 2016., 21:54
Hvala  ;)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Aerys Targaryen - 08. Veljača, 2016., 13:59
Malo sam ne upućen. Ovo dolazi na PC?
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 08. Veljača, 2016., 15:53
Pa to je prvo i jedino bilo na PC-u u obliku early accessa na Steamu.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: ThePicek - 06. Travanj, 2016., 09:12
Vidim da nije otvorena tema vezana za Dirt Rally koji je jučer izašao za PS4. Inače sam fan rally igara, makar ga kao sport ne pratim. Početni dojmovi su vrlo pozitivni iako je igra prilično teška i izazovna, rekao bih da se ne može mjeriti s niti jednom rally simulacijom do sada (znači Dirt 1, 2 i 3, WRC i slično). Rekao bih 80% simulacija - 20% arkada, svaki auto ima svoj način ponašanja i vrlo su bitne postavke automobila prije svakog stagea, kažnjavaju se izlijetanja sa staze, presjecanje zavoja i slično. Uglavnom, trebat će se pomučiti  :bonk:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: disc0 - 06. Travanj, 2016., 12:13
Otvorena je tema sigurno, samo neznam jel iz PC pdf-a prebacena u multiplat.

Sad ce to admini rijesit.....samo da se probude :D
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 06. Travanj, 2016., 14:10
Tema je uvijek bila u multiplatformu.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: foedus - 22. Travanj, 2016., 12:34
Igram dirt na ps4 pa ako neko hoce moze me dodati za frenda da odigramo koju voznju ili neznam sta vec jer neznam koje sve opcije postoje jer sam tek krenul igrati...foedus1107
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Konkushion - 17. Srpanj, 2016., 21:08
Ova igra je skoro neigriva sa gamepadom, a kamoli sa tipkovnicom.
Za ovo baš treba volan.
U usporedbi s ovim Dirt 1, 2 i 3 su čiste arkade.
They went full sim  :mrgreen:
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 16. Studeni, 2016., 08:09
Nakon više od 18 mjeseci što je igra izašla, recenzirali smo DiRT Rally.
Sada kada je prošlo dosta vremena od zadnjeg igrinog ažuriranja i kada je igra potpuna i završena, prošla je kroz povećalo the_prodigya i moje malenkosti.
Našli smo zajednički jezik i zajedničkim snagama igru stavili pod povećalo i stoga evo rezultata kako nam se svidio povratak Codemastersa na stare staze slave...


(http://crosimracing.hcl.hr/wordpress/wp-content/uploads/2016/03/maxresdefault-1024x576.jpg)

CSR RECENZIJA: DiRT Rally | CroSimRacing (http://crosimracing.hcl.hr/5256-2/5256)
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: c0bra123 - 16. Studeni, 2016., 12:32
Napokon nešto zanimljivo uz kavu. :D

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: dinodinix - 16. Studeni, 2016., 12:54
Čitam da je simulacijska vožnja, pa me zanima je li puno kompliciranije od DIRT 3, odnosno koliko je bolan prelazak?
Trenutno igram D3 i igra je totalno arkadna, čak prije naglog zavoja auto sam usporava i prebacuje u nižu brzinu (pod punim gasom), što je nekada dosta iritantno.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 16. Studeni, 2016., 13:21
Razlika je nebo i zemlja.
DiRT Rally je jedino usporediv sa Richard Burns Rallyom.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: dinodinix - 16. Studeni, 2016., 14:56
Jel se može normalno igrati s tipkovnicom/gamepadom ili baš baš treba volan?
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Raskoljnikov - 16. Studeni, 2016., 15:01
Trenutno igram D3 i igra je totalno arkadna, čak prije naglog zavoja auto sam usporava i prebacuje u nižu brzinu (pod punim gasom), što je nekada dosta iritantno.
Tako je automatski namješteno, ali to u opcijama možeš promijeniti. Ista stvar je i mene bila nervirala jer nisam imao osjećaj da imam kontrolu nad autom, pa sam po opcijama pročačkao i namjestio sve kako meni odgovara. Ne znam gdje točno  ima za promijeniti jer ima već ohoho vremena otkad sam Dirt 3 igrao. Mislim da se prije same trke može namjestiti.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: BoBD - 16. Studeni, 2016., 15:08
Tocno, prije same utrke se moze namjestiti.. Inace to postoji samo zato jer igras na easy.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Konkushion - 16. Studeni, 2016., 15:36
Jel se može normalno igrati s tipkovnicom/gamepadom ili baš baš treba volan?
S tipkovnicom nikako, nema šanse. Dirt 1, 2 i 3 su se još nekako i mogli igrati s tipkovnicom, ali ovo ne.
Gamepad je minimum, iako bi najbolji bio volan.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: dinodinix - 16. Studeni, 2016., 20:43
Tocno, prije same utrke se moze namjestiti.. Inace to postoji samo zato jer igras na easy.

Ma klikam samo next po defaultu.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: Cole - 16. Studeni, 2016., 23:44
Da se igrat i sa tipkovnicom.
Naslov: Odg: DiRT Rally
Autor: ihneacho - 08. Siječanj, 2017., 16:50
ako netko igra dirt rally na ps4 nek mi se javi da napravimo ligu