HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: Cole - 28. Svibanj, 2015., 12:24

Naslov: FIFA 16
Autor: Cole - 28. Svibanj, 2015., 12:24
(http://i.imgur.com/iTwMVJY.jpg)

Nova sezona, nova FIFA...
Prošlogodišnja FIFA makar mi je pružila najbolji nogač i atmosferu ujedno je bila i nekako najneigrivija kod mene.
Krivac je NBA 2K15, ali dosta neiskorištenog potencijala u 2015 inačici. Nadam se da će ispelgat šesnaesticu u vrhunsku nogomentu simulaciju.
Ako me dobro sjećanje služi, kretanje igrača i hodanje bilo je užas.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Wyzard - 28. Svibanj, 2015., 13:03
Koliko sam čuo, šuška se o UEFA licenci ove godine, pošto je Konami... pa, Konami.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: StreetFigter88 - 28. Svibanj, 2015., 13:04
Meni su generlno animacije u FIFI 15 bile užas. Veoma neralno kretanje nogu, uvek ista animacija za faulove. Ali je ostalo bilo po meni solidno. Volio bi full licencu za BBVA i nemačku ili pak Talijansku ligu. Da se razumemo FIFA ima mnogo licenci ali od viška glava ne boli. Voleo bih takodje da ako imaš igrača sa 90+ pace ne bude automatska pobeda i da ima više taktiziranja. Što se tiče grafike FIFA 15 je bila solidna samo da animacije malo ispeglaju. I neki novi i kreativni mod bi dobro došao. I mislim da će se u EA mnogo potruditi jer je PES opet veoma ozbiljna konkurencija. Sve u svemu malo HYPA... :D
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Wyzard - 28. Svibanj, 2015., 16:09
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/05/leroux_hi_2.jpg (http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/05/leroux_hi_2.jpg)

Heheh, zene.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Tyga - 28. Svibanj, 2015., 16:11
očajno
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Freddy - 28. Svibanj, 2015., 16:22
http://youtu.be/siVeBCaYeko (http://youtu.be/siVeBCaYeko)

Jako sam ponosan i zadovoljan ovime. 12 ženskih reprezentacija u igri:  Njemačka, SAD, Francuska, Švedska, Engleska, Brazil, Kanada, Australija, Španjolska, Kina, Italija, Meksiko.

Bilo bi lijepo kada bi bilo nešto više od toga, ali sad barem znamo što možemo očekivati ubuduće. Idućih par godina mora slijediti proširenje ženskih liga i implementiranje u druge modove.

Za 2 tjedna na E3 bit će otkriveno više o gameplayu. Nadam se da ćemo tada vidjeti da uključivanje ženskog nogometa nije jedina promjena.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: nasty-rabbit - 28. Svibanj, 2015., 21:37
Nezz nije da hejtam ali, mislim bzvz to sa ženskom momčadi. Osim što će feministi svršavati na ovu vijest nema nikakve druge koristi, evo ja iskreno nemam pojma ni jednu žensku nogometašicu a dam ruku i nogu u vatru da 99% vas isto tako nema pojma, možda 2-3. Nezz, možda će bit fora odigrat 2-3 gamea sa zenama i to je to, nece to niko pretjerano igrat po meni. IMHO samo trošenje resursa i vremena.
Što se tiće novih stvari u fifi definitivno bih volio licenciranu barem još jednu ligu u potpunosti što se tiče stadiona. Rullalo je full igrati sezone EPLa, mislim da sam ih odigrao sa oko 7 različitih momčadi jedno sveukupno oko 20ak sezona. Bilo bi fora da licenciraju recimo BBVA sobzirom na njenu nadmoć u svijetu nogometa trenutno. :ementaler:

Voleo bih takodje da ako imaš igrača sa 90+ pace ne bude automatska pobeda i da ima više taktiziranja. Što se tiče grafike FIFA 15 je bila solidna samo da animacije malo ispeglaju. I neki novi i kreativni mod bi dobro došao.

Potpisujem.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 28. Svibanj, 2015., 22:16
Meni je apsolutno rulajuće to što će biti žene u igri. :hihi: :hug
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: TonipTonip - 28. Svibanj, 2015., 23:09
Sta nam trebaju žene u fifi 16 kad im je mjesto u kuhinji :D \:D/
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: StreetFigter88 - 29. Svibanj, 2015., 11:39
^ a realno as ima pravo.

nez zašto hejtate nogometne pičke, preočito je da su u u ea-u nesposobni napraviti vrhunsku nogometnu simulaciju pa pokušavaju to nadoknaditi nekakvim jeftinim sadržajnim proširenjima. volio bi da dovedu ultimate team u red (koji je apsolutno govno u 15-ici nakon price rangesa), poprave sudačke odluke i fiziku tijela te da stabiliziraju jebene servere. mrzim ovu igru iz dna duše a svejedno origin kaže da sam proveo 327 sati u 15ici zasad i oko 500tinjak u 14.
šteta što pes nije iole relevantan konkurent da potakne ea da ekšli unaprijede igru jer realno koji retard želi igrati pes lol
Ja želim igrat i PES i FIFU jer su veoma dobre nogometne simulacije! I mislim da će ove godine biti u najvećem žaru duel PES vs FIFA. OD obe igre očekujem puno jer su obe igre imale dobre i loše nastavke.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: iJerkOffJedenTag - 29. Svibanj, 2015., 11:41
Nemrem se prestat smijat :loludara:
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: StreetFigter88 - 29. Svibanj, 2015., 13:33
:loludara: :loludara: :loludara: Koji car! HAhahahh... Ali stvarno devojke u FIFI? Ajde to je dobro, na kraju će dodati igranje čirlidersice na meču. :hiha: A moraće dodati 268 DLC-ova za žene i čirlidersice...
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 01. Lipanj, 2015., 20:02
Žene u Fifi 16? Iskreno, IMHO to ne može biti manje "bitnije". Neka se oni radije pozabave svojim vrhunskim golmanima koji reagiraju sporije nego stara kita, sucima koji ne znaju kada treba suditi faul, kada suditi ofsajd a kada dati prednost. Osim toga, sranje je i to što sada cijelo vrijeme minute teku (ili sekunde, nebitno) pa onda to mnogi koriste i zatežu sa igrom u kojoj ionako po defaultu imaš samo 6 minuta! Dodatno, animacije su im koma. Penali su ponekad glupi i dosuđuju se i onda kada ništa ne pritisneš. Loptu treba ubrzati. Trebaju se pozabaviti time da sa udarcima glavom isto ima nešto više utjecaja dužina držanja tipke jer bi onda bilo i manje golova i mogli bi donekle kontrolirati ispucavanje. Kretanje igrača isto nije dovoljno fluidno.... i onda prvi trailer novog nastavka govori o tome da dolaze žene u igru. Odgledao sam par njihovih tekmi i čisto zbog loših golmanica i obrane ima dosta golova ali mislim da su pogrešno zaključili da je to toliko bitno da bude u prvom traileru. Nadam se da u sljedećem neće biti da rade 5 godina na golmanima i onda ispadnu kao u Fifi15 gdje ih rade 2 godine. Ali vrh svega, jedino što je stvarno bitno su serveri. Nema jedne tekme da ne osjetim mali lagg, nema šanse da odigram 3 tekme zaredom bez da jedna stvarno bude na rubu disconnecta i stalno mi od 5 online tekmi jednoj pukne veza i dobijem DNF, smanje mi postotak zarade u budućim utakmicama a taj DNF posebno boli dok igraš važnu tekmu čiji bodovi ti donose "Promotion" pa kad vodiš npr. 3-0 u 65' minuti te igra odjebe. I onda normalno, ideš ju brisat pa sam ju onda nakon par dana morao instaliravati i skidati "Update". Volim ovu igru ali serveri su im za k...
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: iJerkOffJedenTag - 01. Lipanj, 2015., 23:04
Jedva cekam da zenski klubovi dodju .. Necu igrat ni sa kim drugim osim sa zenskim timom Frankfurta.. Pre jake su cure :hug
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Tyga - 02. Lipanj, 2015., 00:07
Pa kaj nije da se ima samo repke
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: iJerkOffJedenTag - 03. Lipanj, 2015., 10:30
Pa kaj nije da se ima samo repke

Da.. zato jedva cekam da dodju klubovi .. Nadam se da ce biti vec u FIFI17 barem ovi koji igraju u zenskoj ligi prvaka :clap:

Jos ako EA dobije licencu od uefe.. uskoro cemo igrati zensku ligu prvaka \:D/
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 16. Srpanj, 2015., 17:27
FIFA 16 Gameplay Innovations: Defense, Midfield, Attack - YouTube (http://youtu.be/0EmXnLxg5Tw)
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Armin44 - 16. Srpanj, 2015., 18:17
Bundesliga scoreboard :thumbs:
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 16. Srpanj, 2015., 19:07
Moram reći da izgleda malo bolje od 15ice i sviđa mi se u kojem smjeru idu ali siguran sam da će ostati isti problemi.
Jedva čekam neki demo, znam da su zasad šanse 12% da kupim16icu ali opet, možda me demo razuvjeri.
Nemam neke vjere u ovogodišnju Fifu. Ok, unijeli su žensku ekipu. Mislim, daleko do toga da imam problema sa time
ali osim kao tekmu, dvije mjesečno ne vidim se da igram... kako da kažem, sa lošom ekipom jer ako naprave da je bilo
koji ženski tim jači od osrednjeg poljskog kluba onda će to biti banana. Modovi koje su pokazali? A da, ništa. Neka srede
FUT da ima više razina i da se više zarađuje u većim ligama a ne da se za pobjedu u 10 Div i 3 Div dobije 500 kuna samo.
Mislim, nebuloza je što kada igram protiv brončane momčadi i protiv TOTS momčadi i dobijem isto. Neka naprave kako je nekad
(možda je i sad, nisam igrao kampanju) bilo da imaš kupnju stadiona pa kako imaš veći stadion i ovisno o rezultatima tako
zarađuješ. Mislim, ja ne vjerujem da sam tako zmotan da i dalje padam svake godine na proizvod koji je najbolja nogometna igra
ali i kao takva nedovoljno inovativna u smjeru u kojem bi ja tražio, daleko do toga da se barem malo ne trude.
made in China

Dodatak: Stvar koju najviše mrzim od svega je što su ukinuli ono pauziranje vremena kada je faul ili aut ili neka druga glupost. To tako frustrira kad imaš gol manjka i lik namjerno baca loptu van ili radi faulove a vrijeme teče i teče. Ili čeka sa poratkom lopte u igru, najradije bi prekinuo utakmicu do koje razine me ta nekultura nervira. Najveća glupost koju su izmislili zadnjih godina. Ok, da igramo 2x 45 minuta onda ok ali u usranih 6 minuta barem se minuta do minuta i pol izgubi na gluposti. I, što se desi? Frustracija. To trebaju pod hitno vratiti u igru. Bez toga sigurno neću više kupiti Fifu nikad.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Armin44 - 05. Kolovoz, 2015., 16:03
FIFA 16 Career Mode Details (http://www.fifa-infinity.com/fifa-16/fifa-career-mode-details/)
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Ozloglašeni - 06. Kolovoz, 2015., 02:02
Onaj tko je igrao  Fifu 15  zna dobro šta su njegovi živci proživjeli   .  Fifa 15 je skriptirana do bola , samo zato da slabiji igraci ne bi odustali od  igranja  , e baš me zanima  šta će biti sa Fifom 16 .
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: DakiKŠ - 06. Kolovoz, 2015., 11:18
Ako imanje napadača sa 90+ pace uz dodavanje po zraku ne znači auto-win uzimam.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Ozloglašeni - 06. Kolovoz, 2015., 14:16
Nema to veze   sa statusima igraca  , Fifa je skriptirala  igru : slabiji igraci ce  izbrisati igru ako vide da ne mogu pobijediti ni jednu utakmicu  online , zato je fifa skriptirala igru da ponekada i slabiji igraci pobijede one jace igrace .Eno ti  milijun slucaja na yt i  kod moga brata  se isto desava svaki dan  svaku utakmicu se to desava   . mislim kada ti dodje momak koji nema pojma o Fifi  bome ces se  namuciti da ga dobijes.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 06. Kolovoz, 2015., 16:31
Nema to veze   sa statusima igraca  , Fifa je skriptirala  igru : slabiji igraci ce  izbrisati igru ako vide da ne mogu pobijediti ni jednu utakmicu  online , zato je fifa skriptirala igru da ponekada i slabiji igraci pobijede one jace igrace .Eno ti  milijun slucaja na yt i  kod moga brata  se isto desava svaki dan  svaku utakmicu se to desava   . mislim kada ti dodje momak koji nema pojma o Fifi  bome ces se  namuciti da ga dobijes.
To da. Ima jedna činjenica.
Moja sestra odigra možda jednu tekmu u dva mjeseca i nije često ali se desi da mi zabije neki nebulozni gol. Tu se odmah vidi kvaliteta igre.
Uzme Ronalda, igra se sa fintama jer nema pojma što radi a ja makar nisam loš u obrani ne mogu baš lako uzeti loptu.
Ne znam jesu li tu skipte u igri ili je rođeni talent u što sumnjam ali dešava mi se uvijek i sa svima (a naročito u FUTu) da imam višestruko bolju statistiku
a nerijetko dobijem gol iz otpadka ili kontre kada slučajno ili ne, znam da ja ne pogriješim, igra ne doda kome treba.
PES je možda i gori u tome ali to je više moj osjećaj koji može varati jer ga zbog bolje Fife ne igram baš puno.

Znam samo da sam u 12ici puno češće gubio od boljih igrača a pobjeđivao slabije. Sada više ne znaš tko je stvarno bolji a tko je sretniji.
Mislim, vidi se po načinu igre tko kako igra i tko je bolji ali dese se i meni utakmice da me lik treba oderati pa on izgubi. Mislim, sretan sam u tom trenutku zbog toga ali to je glupo.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Ozloglašeni - 06. Kolovoz, 2015., 16:51
Jučer je moj brat igrao fife ,  Bournemounth ja mislim da se zove klub  , protiv Watforda . I vodi moj brat 1 :0  , zatim u  78. minuti situacija   ide sam  igrac na golmana od mog brata  i igrac padne  preko golmana i svira penal . No dobro , jedan penal mu nije iskopao sve zivce  ali kada je  u 88 minuti svirao opet penal zbog građenja  to  je i mene dokusurilo .
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 06. Kolovoz, 2015., 18:59
Puštanje i ne-prednosti, čudni faulovi u 16ercu a i izvan njega, sve to i mene razj... Mislim, htio bi da se vrati kako je nekad bilo da kada je lopta van igre da se vrijeme pauzira
jer i kad vodim sa velikom razlikom želim nastaviti tekmu jer mi često puca veza pa je svaka sekunda bitna da se utakmica odigra čim prije.
A što se faulova i penala tiče, čak mi se jednom desilo da je suparnički igrač udario kolegu, on pao na mojeg igrača i eto penala, moguće da imam
snimano jer koristim Shadowplay stalno.
Mislim, nije Fifa 15 loša, meni je po mojem ukusu daleko najbolja nogometna igra zadnjih godina ali je nekako, ne znam, možda nije izbalansirana kako treba.
Ono kad protivnik udara i udara po tebi a sudac ne zove faul je katastrofa, ništa manje od toga a
pogotovo kada to traje jedan duži period. Ali vidjet ćemo jer ako srede golmane, suce i fiziku ovo bi mogla biti dobra igra. Mislim, svakako ću je kupiti bez obzira na sve
i sviđa mi se ovaj FUT draft ali dok ne probam gameplay neću znati da li sam ove godine pogriješio kao sa 14icom kada sam je kupio pa mjesečno brisao i opet
instaliravao ponovno. Želim da se i omogući da ja mogu postavljati igrače u obrani i kada su moji napadi ili korneri jer 70% njih završi kontrom a onda samo možeš gledati kako
imaš glupog golmana.
Istina, daleko do toga da sam neki dobar igrač jer nekako sa godinama igram sve manje (nekad 10ak sati dnevno, sada niti 4 tjedno) ali opet, ne?

Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Ozloglašeni - 06. Kolovoz, 2015., 19:41
FIFA je najbolja  samo zato sto nema konkurenciju sto se tice grafike i pokreta igraca . Zasto PES nije konkurencija ? Upravo  zato sto nema  toliko licenci kao  FIFA   , a i zato sto je EA Sports  ajmo reći "lopovska kompanija " koliko sam cuo da ljudi pricaju .
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 10. Kolovoz, 2015., 11:50
Fifa 16 za PC pre-ordana. Sad samo treba čekati do 24.09. da izađe a nadam se da će demo doći puno prije. Shvatio sam da od svih igara koje imam jedino Fifu igram stalno, svaki tjedan a ovisno o slobodnom vremenu i veći dio vremena kojeg provodim pred PCjem/konzolom. Nadam se da će mi leći još bolje od 15ice, koja ima mana ali je ipak dobra igra.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 08. Rujan, 2015., 19:38
Evo da napišem svoju misao o ovoj igri tamo gdje to trebam napisati!

Demo je stigao. Moram reći da mi se sviđa FUT DRAFT i biti će zakon igrati ga i u offline i online modu.
A demo u odnosu na demo 15ice i samu 15icu mi je u mnogim sitnicama pokazao sitni napredak.
Veći dio onoga što sam htio to su i napravili i
makar znam da ću s vremenom luditi na neke gluposti koje još nisam otkrio zasad je ovo solidna igra.
U nekim stvarima je PES ipak malo bolji da budem iskren ali i FIFA je mnogo tih sitnica dovela na pravu razinu.

 Dobra godina za ove dvije igre iz mog pogleda. Obje igre sada nude više "igre" a manje trčkaranja od gola do gola!
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: hoffa - 10. Rujan, 2015., 19:45
Ja se slažem s Ozloglašenim. Može bit najbolja igra ikad na svijetu, ali dok god je FUT (koji jedino i igram, osim kad igram s frendovima) tolko skriptiran, nemam ni volje ni želje davat 500tinjak kuna na nešta na šta praktički nemam utjecaja. Tolko je skriptirana 15-ica da mi se gadi i pobjeđivat. Igram 2 tekme, popušim svaku 1-2 razlike na neke gluposti (tipa lik od 83. minute dođe s 0-2 na 3-2) i u trećoj tekmi komentator na početku kaže nešta tipa "dobra ekipa, išlo im je loše, ali imam osjećaj da će danas pobijediti" i ubijem tipa 7-0. Tolko ih boli kurac za igrače. Bile su skriptirane i ranije verzije, ali ne tolko. 15-ica je doslovno skriptirana toliko da ja već mjesecima nemam osjećaj da sam izravno utjecao niti na jedan jedini poraz ili pobjedu. Znam ne igrati po mjesec-dva, onda opet krenem, dobijem svaki put sve utakmice do kraja sezone i onda opet random porazi i pobjede gdje pizdim zbog retardiranih golova koje primam i zabijam retardirane golove. Ove godine definitivno čekam 2-3 mjeseca da vidim reakcije igrača na to skriptiranje. Sumnjam da će ga biti manje, tako da vjerojatno neću kupiti igru, ali pratit ću svejedno što se piše.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Wyzard - 10. Rujan, 2015., 20:10
Po kojem principu igra protiv drugog igrača može biti skriptirana, ajd objasni. Mislim, postoje metode kojima je lakše postić gol i takve stvari, al to što popušiš nije skriptiranost. Drugo je, recimo, što se (barem na PC-u) uvijek fura igranje na domaćem terenu pa te machmaking uvijek baci na gostujući teren.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 10. Rujan, 2015., 20:56
Po kojem principu igra protiv drugog igrača može biti skriptirana, ajd objasni. Mislim, postoje metode kojima je lakše postić gol i takve stvari, al to što popušiš nije skriptiranost. Drugo je, recimo, što se (barem na PC-u) uvijek fura igranje na domaćem terenu pa te machmaking uvijek baci na gostujući teren.

U pravu si, nije skriptiran nego jednostavno postoje neke "rupe" u gameplayu koje neki znaju koristiti.
-Udarcem sa daljine golman uvijek odbije loptu do igrača koji ju samo pospremi u gol,
-postoji točno određeni kut prema golu sa kojem UVIJEK možeš zabiti gol ako nemaš nekog protivnika da ti je dovoljno blizu tebe,
-kod dugih loptiju obrambeni igrač uvijek krene krivo i više ne možeš dostići protivnika a li sve su to gluposti same igre, nema tu govora o nekakvoj skripti.
Ja sam na FUTu u diviziji 2 i na PCu i na PS4. Bio sam svugdje po sezonu, dvije i u prvoj diviziji ali nikako nema šanse da ju osvojim.
Izgleda da je Fifa 16 riješila neke od tih nebuloza ali siguran sam da će vrlo brzo nakon izlaska pune igre na površinu isplivati novi OP načini kako zabiti gol!

Veliki minus je što je ovo opet igra gdje je jako teško zabiti gol iole ozbiljnom protivniku.


Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Pajko - 11. Rujan, 2015., 00:08
odigrah poveći broj tekmi u demo verziji. moram reći da je igra dosta usporena i izgleda da će biti manje pace abuseanja. općenito imam neki feel da su animacije igrača nekako usporene, skill movesi se sporije izvode, veći je naglasak na preciznim dodavanjima i smirenom pristupu. finesse šutevi su gotovo pa perfektni, solidno funkcioniraju čak i na igračima s niskim shooting statistikama.
fut draft je apsolutno 10/10 savršenstvo i samo se nadam da ovako (http://i.imgur.com/MZiIw93.jpg) dobri igrači nisu namješteni da se pojavljuju u demu. doslovce prvi put u draftu i ubodem messija i ronalda u istom squadu.
ženski nogač je popriličo fun jer podsjeća na onaj mod u kojem su svi igrači bili midgeti. ništa spektakularno, ali zabavno.
novi celebrationsi su fun, pogotovo kad se masa igrača baci na igrače s klupe ili kad se približe kameri.

na kraju sam čak i dosta hepi nakon dema, koliko god mi smetalo usporavanje igre moram reći da je puno bolji osjećaj balansa u igri, golmani nisu toliko tupasti kao u 15-ici i treba više mozganja kako doći do gola. ovdje ću ostaviti link za svoj autistični video drafta i tekme (loša je kvaliteta jer ne znam koristiti sony vegas i sjebao sam neš i shvatio tek kad se aploudalo nakon 4 sata): https://www.youtube.com/watch?v=LxvHaAL9LaM&feature=youtu.be (https://www.youtube.com/watch?v=LxvHaAL9LaM&feature=youtu.be)
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: hoffa - 11. Rujan, 2015., 01:53
Po kojem principu igra protiv drugog igrača može biti skriptirana, ajd objasni. Mislim, postoje metode kojima je lakše postić gol i takve stvari, al to što popušiš nije skriptiranost. Drugo je, recimo, što se (barem na PC-u) uvijek fura igranje na domaćem terenu pa te machmaking uvijek baci na gostujući teren.

Pa recimo samo ponašanje igrača. Utakmice koje dobivam redovito su takve da se lopta uglavnom odbija mojim igračima, skoro svi igrači mi djeluju brže i jače, znači puno lakše upravljam s njima, pokretljiviji su, itd. A u utakmicama koje gubim čista suprotnost. Pasevi netočni, nema boga da dodam u for, to uvijek ide negdje da mi igrač u trku mora mijenjati smjer, braniči mi padaju oko napadača i slično. Da ne spominjem kraj sezone, tu je redovito nekakva "drama" u igri. Znači ostanu mi tri utakmice recimo i treba mi 4-6 bodova zaostanak u ligi, prelaz u iduću ili naslov. Prvu od te tri zadnje redovito dobijem, drugu izgubim, a treća jako često završi remijem ili minimalnim porazom. Znao sam prije takvih odlučujućih utakmica kupiti pack, čisto jer sam pročitao da nekakva transakcija može često taj hendikep, momentum ili kako god se zvalo staviti na moju stranu, i dosta često sam znao bez problema osvojiti potrebne bodove.

Nisu to bugovi, igra je jednostavno napravljena tako da da prednost jednom od igrača. Ne bi imao ništa protiv momentuma, kad nanižeš par pobjeda da ti momčad bolje igra, ali ovo je glupo. Nisam do prije možda pola godine ni ja vjerovao u taj skripting, al sam počeo obraćati pažnju na stvari koje su ljudi pisali (čisto da vidim o čemu pričaju) i stvarno sam skužio da igra nije neutralna. Najbolje mi je bilo kad sam branio penal, pritisnem da mi se golman baci desno, lik pukne desno, a meni golman ode ulijevo. Ili jedan duži period, jedno 2 tjedna sam svaku utakmicu u kojoj sam dobio gol oko 70-75 minute izgubio. Nevažno jel do tad izjednačeno ili vodim 1-2-3-4 razlike, uvijek sam izgubio kad sam dobio gol u tom vremenu. Nisu to krupne stvari, ali kad obratiš pozornost na sitnice koje ljudi pišu, pa znaš šta trebaš gledati, onda skužiš da ima nečega u tome.

Popikavanja igrača da ne spominjem, guranje lopte sam sebi u for kad ja to nisam napravio (najčešće u 1 na 1 situacijama s golmanom, čisto da mu se približi lopta i da ju može pokupiti). I ne kažem da je to samo kod poraza, i kad dobijam ima dosta utakmica gdi mi je stvarno glupo na koju foru dobijem. Prekjučer ja mislim sam igrao s likom i zabio sam mu gol u 7., 14., 21. i 28. minuti (4. je bio penal, u 28. dosuđen tak da sam zabio u 29.) Znači svakih 7 minuta u igri doslovno. Nakon 4. je lik odustao. Zabit 4 gola točno u minutu (ako je minuta u igri oko 7 sekundi ako se igra 5min poluvrijeme) nije baš slučajnost. i naravno, "slabe" ekipe od srebrnih i non-rare gold igrača koji me ubiju svaki put, dok nekakve preslike Bayern/BVB ili Barca/Real kombinacije dobijem bez problema.

Al dobro, netko vjeruje u to, netko ne, nebitno je na kraju, ti ćeš kupit igru, ja najvjerojatnije neću.

Probao sam demo, opet mi je desni analog ne radi kak bi trebao, kopirao fajlove za kontroler iz 15-ice (ko i svake godine do sad) al ne radi, nešta su valjda promijenili. Uglavnom, netko je pisao da se nada da će draft biti ko u demo-u, oće sto posto :loludara: dobio Modrića, Suareza, Pepea, Ramosa, Rakitića i još ne znam kolko vrhunskih igrača. U punoj igri bi tu vjerojatno bio Badelj ili neki silver Škot :D
Inače mi je ta draft ideja dobra, makar će vjerojatno u krajnjoj igri biti nepotrebna jer će se dobivati igrači s kojima se neće moći ništa napraviti (preloši, kriva liga, kriva pozicija itd.).
Grafika mi se sviđa, ambijent malo manje nego u 15-ici (valjda zato jer su lani prvi put uveli to sve, pa sad nije ništa novo), ali zato... ŠUTEVI?! Ja ne kužim šta je to? Jel meni nešto sa kontorlerom ne valja, ili sam mu zajebo konfiguraciju, ali svaki put ko da je mješavina finessea i loba. Sve traljavo nešta, šut izvan 16 nula bodova. Mislim, nisam puno igrao, možda su se oni zajebavali s power barom, pa sad treba više napuniti snagu, ali ovo je po meni glupo. Dodam na drugu, hoću neki tap in gol s više snage, a ovaj pukne neki školski šut, jedva lopta prođe crtu. Nije mi jasno to.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: nedac10 - 11. Rujan, 2015., 15:39
zna li neko od vas,kako se baciti sa golmanom prilikom izvodjenja penala? Meni nece da se baca,samo stoji u mjestu i mozes ga samo malo pomjeriti lijevo il idesno :(
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Pajko - 11. Rujan, 2015., 16:16
desni stick na joysticku, ako igraš s keyboardom onda 4 i 6 na numeričkoj tipkovnici
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: DakiKŠ - 11. Rujan, 2015., 20:39
Ja skinuo malo demo i FUT DRAFT mi se čini solidno. Moj najbolji squad rating je 100 chem + 84 squad rating = 184.
I da mnogo više igrača dolazi iz BBVA nego iz drugih liga. :hiha2:
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Wyzard - 13. Rujan, 2015., 21:38
Moram priznati da mi igra daleko više paše na slow postavci za speed. Djeluje bliže stvarnom nogometu, sigurno.

Al vjerujem da tako nije moguće igrati online. :(
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 14. Rujan, 2015., 23:07
Demo je jako dobar.
Organskije djeluje i puno bolje nego prošlogodišnja FIFA.
Ovakav gol nisam zabio pet godina valjda...

FIFA 16 Demo - YouTube (http://youtu.be/HantAtlBFK0)
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 15. Rujan, 2015., 02:49
Demo je jako dobar.
Organskije djeluje i puno bolje nego prošlogodišnja FIFA.
Ovakav gol nisam zabio pet godina valjda...

FIFA 16 Demo - YouTube (http://youtu.be/HantAtlBFK0)

Da, izgleda bolje. To je definitivno. I popravili su mnogo stvari ali u ovoj je FIFI lakše se braniti nego zabiti pogodak, to mi malčice kvari doživljaj.
Ili sam se previše naviknuo na 15icu i zaboravio igrati od noge do noge pa do gola :P
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: DeusNikola - 17. Rujan, 2015., 15:20
Jel zna netko kako ekipa na twitch-u već igra punu igru, pa čak i UT?
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 17. Rujan, 2015., 15:59
A moguće da su neki recenzenti, PRO igrači i još neke FIFA face dobili svoje pune verzije već prije par dana koliko pratim tu scenu na youtubeu, twitchu i tako to... Vidio sam jednog lika koji je radio neke video radnje na punoj verziji već prije par dana a i to me ne čudi, to je sve u pogledu promocije dobra stvar. Žao mi je samo što moja kopija već nije stigla pa da počnem gubiti :P
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: bigbongman - 19. Rujan, 2015., 14:46
Samo da obavijestim svu ekipu koja planirati igrati FIFU16 na PS3, kako nema zenskih reprezentacija i fali recimo onaj training u career modeu. Mozda bude u nekom launch day updateu, ali za sada nema.
EDIT: Takodjer nema one opcije za izbor prijateljskih turnira prije pocetka sezone, vec su sami odredjeni kao i u FIFI15
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Gaudarzz - 20. Rujan, 2015., 15:54
Znaci preordero sam fifu 16 na psn-u i pise auto download date 21.9.Jel to znaci da cu ja moc igru skinut 21.9 i igrat ili moram cekat do 24?
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Wyzard - 24. Rujan, 2015., 01:49
Probao online sad. Spušio prvu utakmicu naravno 0-1 iako sam imao 12 udaraca u okvir. Ali dojmovi pozitivniji nego iz demoa.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: DeusNikola - 24. Rujan, 2015., 14:25
Ekipa jel igra netko FIFA-u? Kakvi su vaši dojmovi?

Ja sam zadovoljan igrom. I dalje je još uvijek prisutan veliki utjecaj iz FIFA 15, i dalje ponekad imam osjećaj kao da igram FIFA-u 15, ali u nekim ključnim detaljima kao šut, dodavanje, obrana i golmani, osjeti se dovoljni napredak.

Je li netto primjetio veći broj penala nego u FIFA-i 15? Ne mislim one skriptirane i namjerne penale već regularne, u 14 utakmica imao sam 6 penala, nisam ništa namjerno napravio niti driblao, po mome sudu ti prekršaji bi i trebali biti penali. Možda je slučajnost, ali kod mene ima ih više nego u FIFA-i 15.

I neznam jel netko primjetio, svaki finess šut uz bližu vratnicu je gol. Probajte pa javite jel i vama to tako, da vidimo je li "skriptirano".

Što se tiče UT-a mislim da su pogriješili sa ovim price range, preširoko su postavili cijene, "jeftini igrači" su od 150-10.000, i treba jako puno utakmica da se kupi neki malo bolji igrač. Mislim da je to bilo bolje riješeno u FIFA-i 15. Problem je što "trgovci" uvijek prvi kupuju na aukcijama ( jer kome se da čekati pola sata, pa netko digne cijenu 2-3x više) , a normalni igrači trebaju se namučiti i većinom dati pun iznos buy now-a da kupe nekoga igrača.

FUT draft je zanimljiv, ali trenutno nakon jednog dana igre je preskup, uspio sam odigrati 2x. Nagrada koju sam dobio nije zadovoljavajuća. Jednom sam dobio 1 pack sa 26 igrača od kojih je 6 bilo gold, drugi put isti pack ali uz njega još jedan regularan gold od 7.500 coinsa.

Probao sam i biti menadžer. Zanimljive su novosti poput turnira prije sezone (jer se zaradi dodatni iznos za transfere) i trening. Trening još nisam do kraja pohvatao,a li mislim da će se određeni igrači moći dobiti 2-3 ocijene više kroz sezonu, nego u prošlogodišnjoj FIFA-i.

Jedina jako žalosna i razočaravajuća stvar je što nema naše reprezentacije. Znamo svi zbog čega je tako i to je jako žalosno. Ja sam se potajno nadao da će ubaciti Dinamo ( skoro svi preostali sudionici LP i EL su prisutni ), ali nažalost nisu, čekam sljedeću godinu.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: McChombe - 25. Rujan, 2015., 08:34
10 utakmica 8 penala protiv mene. Malo pretjeruju. I za finesse shot se isto slažem. Ali popravili su bar da golmani ne dobivaju svako malo golove u svoj "ćošak". Sviđa mi se što se mora više graditi igru (ne prolaze više baš brzopleta dodavanja i napamet dodavanja), za razliku od fife15 gdje je bio najbitniji "pace" i samo udaraš L1+trokut i pola igrača je tako igralo.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 25. Rujan, 2015., 16:26
Igra je fantastična.
Bio sam gotovo siguran da za prvu ruku će igra ipak pričekat malo.
Ali kada sam čuo od ljudi sa sličnim ukusom mojem, da je ovo najbolja FIFA dosada, morao sam uzet.

Prvi dojmovi su apsolutno pozitivni. Baš oduševljen. Sve je napredovalo čini mi se.
Jedino što sam primjetio da me živcira je lakoća pristupa golmanu koji vraća loptu u igru iz svog peterca; baš je OP taj segment.
Doslovce sam imao pet prilika već u svega desetak utakmica da zabijem gol na taj način i sada je 2/5 u iskorištenim prilikama. ;(

Ono što je meni full bitno jest da su popravili atmosferu i prezentaciju, ubacili hrpu novih animacija i sada nemam više onaj osjećaj svega viđenoga.
Pohvale, što imam hrpu bodova i pamćenje postavki iz prijašnjih FIFA, tako da po prvom pokretanju, igra je već setupirana, plus hrpa bodova koja su mi se prenjela kao i level od prošlogodišnje FIFE.
A sada počinju izvještaji...

(http://i.imgur.com/BgB7Opr.jpg)

West Ham United F.C. | Career Mode - Season 1

(http://i.imgur.com/5lyvrkw.jpg)


Hrvatski bogataš Tomo Cole kupio je 55% dionica Londonskog kluba i time postao većinski vlasnik legendarnih Čekićara.
Na klupi Hammersa ostavio je novopridošlog trenera Slavena Bilića i dao mu punu podršku u viziji i poveći iznost rezerviran za transfere i bogate ugovore igrača.
Iako je prva sezona u pitanju West Ham je pretendent za naslov, uz veliku financijsku inekciju, za prvu ruku, u tom pothvatu bit će potrebna i sreća.

Nakon dolaska Payeta kao najvažnijeg igrača, West Ham postaje Cro Ham.
Dovodim Šubašića, Petrića, te uz novopridošlega Jelavića i Eduarda. Iako sva tri napadaća su članovi hrvatske nogometne reperezentacije, ne čine glavni napadački dvojac.
U napadu glavnu ulogu vode Sakho i Lacazette. No glavna udarna igra Lacazette odmah po dolasku i poslije prvog turnira se ozljeđuje na dva mjeseca.

Na škripavi lijevi bok; dovodim Gaela Clichya, A vezu i polušpicu sa prvom violinom i potencijalno najboljim BPL igračem, Iscom iz Real Madrida.
Isco dobiva bogati ugovor i uspijevam ga dobiti za 70 miliona  €. Sada Cro Ham izgleda opasno i definitivno sa šansama u ovogodišnjem premiershipu.
Trebao bi još pojačati obranu s vrhuskim stoperom, no sa ovim pojačanjima iscrpila se i ta financijska inekcija prebogatog hrvata.

http://youtu.be/JyBLj3bkPSE (http://youtu.be/JyBLj3bkPSE)
http://youtu.be/UIR4UmZXULM (http://youtu.be/UIR4UmZXULM)

Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Wyzard - 25. Rujan, 2015., 17:28
:D
neka.

Javi kad ćemo nabacit koju online, ako si na PC-u.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 25. Rujan, 2015., 17:59
(http://i.imgur.com/USbSVpO.jpg)

:))))))))))))))))))))))))
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Armin44 - 25. Rujan, 2015., 23:15
Na kojoj težini igraš ?
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 26. Rujan, 2015., 00:18
Predzadnjoj.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Pajko - 26. Rujan, 2015., 00:22
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrd

zašto si financial takeover, to baš ubije foru igranja careera ;___;
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 26. Rujan, 2015., 00:50
Ja ganjam svoj gust u svakoj igri :) <3
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: DeusNikola - 27. Rujan, 2015., 16:48
Zašto su igrači u FUT-u bezobrazno skupi? Nesjećam se da su prije igrači baš toliko bili skupi.

Modrić jučer bio 100.000+ coinsa, jedan Ibarbo preko 10.000 coinsa.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Wyzard - 27. Rujan, 2015., 17:10
Jednostavno. Zato što te na taj načim mame da trošiš stvarne pare za fifa coinse.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: DeusNikola - 27. Rujan, 2015., 17:11
Shvatio sam ja to cim sam upalio UT, ali nemogu vjerovati da se to događa.

Ova FIFA je postala pay to win igra.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: IaMarmageddoN - 27. Rujan, 2015., 21:13
Da, premalo se na tekmama zarađuje da cijene budu baš tako nerealno velike. Ali ne samo cijene igrača, ljudi su počeli sve po previsokim
cijenama prodavati. Međutim, ja se radije borim sa brončanim timom nego da im dodatno plaćam za bolje igrače, muči me samo da
je skupi i squad fitness i ugovori i sve te potrebne sitnice.

Sve su sj... sa tim plaćanjem!
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 29. Rujan, 2015., 00:22
Prvo da još malo pohvalim igru.
Puno više igram nego što uploadam videomaterijale.
Stoga već sada sam na drugoj polusezoni, a pola videa još nije pripremljena da se vidi kako napreduje ta moja karijera.

Igra me oduševljava svakom novom utakmicom, po prvi put moram priznat da je ispolirana do maksimuma.
Grafički me isto impresionira malo malo. Predivno.

A sada karijera!
Nakon što sam doveo Isca iz Real Madrida, nisam htio dofurat još nekog napadača i tu sam pogriješio!
Nakon svega par utakmica ozljedio mi se i Sakho, drugi najvažniji napadač poslije Lacazettea...
Prvi na 4 mjeseca, dok bivši igrač Lyona će biti nedostupan 2 mjeseca...

FIFA 16 | West Ham Career - Premiership - Match Day 3 - YouTube (http://youtu.be/QaoQPgMEAh8)
Nakon rutinske pobjede protiv Bournemoutha, uslijedio je hladan tuš u Liverpoolu.
Sjajna atmosfera koju su napravili navijači Liverpoola očito je impresionirala moje nogometaše, jer svoje prilike nisu iskoristili te su upravo radi toga i kažnjeni.

FIFA 16 | West Ham Career - Premiership - Match Day 4 - YouTube (http://youtu.be/tD2EGVnn0l8)
FIFA 16 | West Ham Career - Premiership - Match Day 5 - YouTube (http://youtu.be/4U8d9S4FBmw)
Nakon poraza u Liverpoolu, nisam htio razočarat svoje navijače i pod svaku cijenu ganjao sam pobjedu protiv Newcastlea.
Ali nije išlo, tvrda nula i podjela bodova. Tim remijem nalazim se na petom mjestu na ljestvici premiershipa.

FIFA 16 | West Ham Career - Euro League - Day One - YouTube (http://youtu.be/zHH2aI1NAi8)
Uslijedio je i debi Hammersa u Europa ligi...
Poprilično sam zadovoljan sa svime. Ali volio bih još jednog klasnog veznog igrača tipa Modrića...
No dosta je bilo hrvata u ekipi...

(http://i.imgur.com/3Rus6VQ.jpg) (http://i.imgur.com/wFFQKqk.jpg)

(http://i.imgur.com/OsYFWUV.jpg) (http://i.imgur.com/CMhGSmY.jpg)

Izjasnite se, ako ne želite upload ovako cijelih utakmica, no nemam namjeru radit Highlightse...
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Crazy Man - 29. Rujan, 2015., 13:09
Probao malo single play, sve ok, na PRO bez problema dobio nekoliko tekmi.

Također, probao Draft mode, odma nakon 4 tekme dobio nagradu 1 draft token i IF Higuaina :D prodo ga za 100k i sad polako kupujem gold igrače do 5-6k, taman za prvu i drugu momčad da rješim.

Cijene su malo prevelike, nerealne, za nekon solidnog igrača oko 10k, za nekog malo boljeg tipa sterling i sl oko 50k, modrić oko 80k, majko mila...

Što se tiče grafike, sve ok, gameplay također, penala još protiv mene nisam imao ni jedan, a u FIFI 15 malo malo... Probao igrati i FUT Online, 3 tekme, 1 bod haha sve promašujem, lik me dobio 3:1, a njegov golman igrač utakmice s ocjenom preko 9... Inače sve u svemu ok, samo se malo treba naviknuti na šuteve i dodavanja tj. novi gameplay. Primio 5-6 golova i to sve s 20m, likovi naučili pucati finesse, ja se probam ušetati u gol pa onda 1 na 1 pogodim golmana...
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Ovcaodnovca - 04. Listopad, 2015., 11:44
hi

imam jedan problem, naime napravio sam formaciju u edit teamu, no nikako da je uspijem izabrat kad igram protiv nekog....

znači jest izabrana sa zvjezdicom, al se nikako nepojavljuje za izbor ???

dali itko ima sličan problem
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: budokai_x - 19. Studeni, 2015., 00:03
Ako je neko raspolozen za fife 16 na ps4 neka me doda.
PSN: sonicfox93
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: branjo84 - 30. Studeni, 2015., 15:47

Imam fifu 16 za pc ali ne mogu da udjem u tu opciju zakljucana je,gledao sam po netu sta raditi i promenio sam sigurnosno pitanje obrisao kes memoriju na pretrazivacu ali nista sve isto,jel moze neki savjet?Da jos da dodam kada odem na FIFa fut izbaci mi onaj katanac kao zakljucano je i prvo se moram odjaviti sa svoje konzole?
Naslov: PC
Autor: karlok5 - 05. Prosinac, 2015., 22:44
Jeli ovo racunalo dobro?I je li dobro za gaming?Moze li pokrenuti Fifu 15,16?Hvala Vam unaprijed.

Dvojezgreni AMD A6 7400K 3,50 GHz
8 GB DDR 3,Graficka kartica AMD Radeon  R5 seije,Cvrsti disk 1TB,Napajanke 300W

Poslano sa mog GT-I9195 koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: PC
Autor: NjobeCFC - 06. Prosinac, 2015., 02:20
http://www.game-debate.com (http://www.game-debate.com) ,ukucas naziv igre i provjeri,Vidim zanima te jel ti gaming PC pa vjerovatno provjero ove novije i jace igre jel ti mogu
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: nedac10 - 11. Prosinac, 2015., 11:17
ima li neko da odigramu koju utakmicu online?
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: MirsoNi - 31. Siječanj, 2016., 12:11
Ovo mi je prva FIFA koju sam kupio i koju igram online.. pa bih volio da mi malo pomognete, ako ima neko iskusniji  :D

Interesuje me, pošto se sada radi ovaj "Winter upgrade", da li ste upućeni, kada je najbolje kupovati igrače, a onda poslije ih prodavati (može li se kakav profit sada ostvariti), ima li neka taktika inače.. Pošto ne kupujem FIFA pointse, te igram samo sa zarađenim coinsima od odigranih utakmica, pa bi mi vaša pomoć značajno pomogla.

Usput, igram preko PC, pa evo moj Origin: mirsad32
Ukoliko igra neko preko PC, neka slobodno doda  :D
Naslov: Can't find opponent Fifa 16 - problem
Autor: vEKs - 14. Veljača, 2016., 00:45
Dali se itko susreo sa ovim problemom? Nat type mi je 2 dakle online bi mi trebao radit no za bilo koju stvar mi ne zeli naci protivnika.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: hrv4tin4 - 14. Veljača, 2016., 10:19
Imao sam isti problem. rješnje čak nije bilo ni otvaranje portova nego direktan DMZ na routeru... Ovisi tko ti je ISP?
Naslov: Fifa 2016
Autor: cyber911 - 16. Veljača, 2016., 00:31
Pozdrav

Ovako kupio sam fifu za ps4 sa me zanima kako cu prebaciti da mi nije simulate match nego da ja igram  neznam di da pribacim to nisam ni odabra.lp
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Bembo - 27. Veljača, 2016., 02:49
moje ISKRENO misljenje ,molim da me ne vrjedjate , ponavljam da je ovo samo moje misljenje

nakon uzaludnih pokusaja da progutam i prozvacen fifu 16 i nakon sto sam sam sebi govorio i lagao da je fifa bolja od pesa samo zato sto sam dao pare za nju umjesto za pes, jednostavno vise nije moglo i kupio sam pes

jedna stvar koja je mozda samo jedna stvar al je veoma veoma vazna a to je FIZIKA igraca koju ima pes ,a nakon toga sve fifine licence ( mada sam sve sam namjestio na pesu na ps4 ) i svi ti ambijenti i svi ti trasferi i sve to pada u vodu a iz vode u neku kanalizaciju tako nesto
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: bhlazio - 15. Ožujak, 2016., 15:34
Pozdrav.
Pošto sam u dilemi za sljedeću godinu šta kupiti FIFU ili PES želio bih čuti neko iskustvo isključivo o online dijelu igre, jer me samo to interesuje. Zadnja FIFA koju sam igrao je 2001, znači igram isključivo samo PES. Međutim, isključivo zbog loše online komponente, razmišljam da pređem na FIFU, barem da probam, Kakvo je stanje sa cheaterima, da li postoje neki challengei gdje se mogu farmati coinsi (kao u PES-u GP's) za kupovinu novih igrača i slično?
Unaprijed hvala.

P.S. Biće najbolje da zamijenim PES za FIFU jer ionako igram preko F2P verzije da bezveze ne vrti disk, pa evo ako neko želi trampu :)

P.S.1: Ekspresno sam zamijenio PES za FIFU, večeras počinjem. Ako neko ima neki prijedlog za dobar start, unaprijed zahvaljujem.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: budokai_x - 18. Ožujak, 2016., 20:15
Pozdrav
Pozivaju se svi igraci fife 16 koji igraju na ps4 da se pridruze grupi da organizujemo prijateljske utakmice i turnire, pa eto o je zainteresovan neka se pridruzi https://www.facebook.com/groups/569868609834466/?fref=ts (https://www.facebook.com/groups/569868609834466/?fref=ts)
LP
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: baDarmageddoN - 18. Ožujak, 2016., 22:00
Pozdrav
Pozivaju se svi igraci fife 16 koji igraju na ps4 da se pridruze grupi da organizujemo prijateljske utakmice i turnire, pa eto o je zainteresovan neka se pridruzi https://www.facebook.com/groups/569868609834466/?fref=ts (https://www.facebook.com/groups/569868609834466/?fref=ts)
LP

Kud baš ps4? Trebamo neku PC grupu, PS4 već imam jednu odličnu :D
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: donmate - 05. Travanj, 2016., 23:25
(http://i.imgur.com/cBRpfbE.jpg)
U 126 utakmica u 2 tjedna divizija 2 :) Inače prvi put igram UT  :thumbs:
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 04. Svibanj, 2016., 11:41
Kako me oduševio Leicester IRL osvajanjem Premier lige, tako sam ponovo dobio želju za igrom.
Oduševio me Leicester i u igri. Puno je zabavnije igrat sa "lošijim" igračima nego sa tamo nekim "top" klubovima.
Rula mi atmosfera dok igram totalno...

(http://i.imgur.com/EZJm9vX.jpg)

Od stadiona, momčadi, do općenito atmosfere BPL-e.
U odnosu na IRL momčad, jedino sam Kramarića pozvao sa posudbe, kao četvrtu napadačku opciju...

(http://i.imgur.com/5KDNsPt.jpg)

Pokušavam osvojit BPL, ali bit će dosta teško.
Jer sam prosipao bodove tamo gdje nisam smio.
A i htio sam iskoristiti više igru kada sam je bio kupio. A nisam igrao od kada je izašla bila.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Wyzard - 04. Svibanj, 2016., 11:58
Frajer odmah misli da je Ranieri.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Cole - 04. Svibanj, 2016., 12:04
(http://i.imgur.com/jMcGwzn.png)
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: c0bra123 - 04. Svibanj, 2016., 17:15
Frajer odmah misli da je Ranieri.

Bolji je čak i od Bilića...

Puno je zabavnije igrat sa "lošijim" igračima nego sa tamo nekim "top" klubovima.
Rula mi atmosfera dok igram totalno...

Uvijek je tako bilo, još kad nešto osvojiš srce ti puno što si to uspio pored velikih klubova a znaš da nijedna utakmica nije laka bila.  ;)

Mislio sam off topic napisati ali neću da iđem pored pravila svi gledate u to... :mrs:
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Wyzard - 04. Svibanj, 2016., 17:23
Sad se i meni igra.
Mrš.  :wildboy:
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: c0bra123 - 04. Svibanj, 2016., 17:38
Sad se i meni igra.
Mrš.  :wildboy:

Hahahaha igraj, nije ti do nas.  :loludara: :mrs:
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Freddy - 05. Svibanj, 2016., 20:46
Meni je Fifa 16 puno lakša sa slabijim klubovima. Na svom ManU saveu igram na professional, odigrao sam šest sezona i tek zadnje dvije mi nitko nije ravan. Na World Class Everton saveu sam osvojio u dvije sezone dvaput PL i jednom ligu prvaka, na najnovijem Sheffield Wednesday saveu sam razvalio Championship i za sad u trećem mjesecu vodim PL sa desetak bodova razlike. :wildboy:

Ne znam, to me i živcira strašno u šesnaestici. Igram samo Career uvijek i ove godine mi jednostavno nije gušt. Postavke težine su pokvarenije nego ikad i nikako ne mogu nariktat igru da bude donekle uvjerljiva.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: luyindula8 - 08. Svibanj, 2016., 22:29

Ne znam, to me i živcira strašno u šesnaestici. Igram samo Career uvijek i ove godine mi jednostavno nije gušt. Postavke težine su pokvarenije nego ikad i nikako ne mogu nariktat igru da bude donekle uvjerljiva.

slažem se s ovime, u prijašnjim fifama su te težine bile nekako smislenije i bolje...ponekad AI igra nerealno dobro, a nekad smiješno...isto mi AI ne djeluje toliko "prirodno" kao u prijašnjim fifama, previše nekako skriptirano djeluje, ali eto što je tu je...

btw najjače mi je uzet nekog niželigaša, i onda od njih stvoriti velikana....trenutno igram sa Munchenom 1860, vratio sam ih u Bundesligu a sad po naslov prvaka i ligu prvaka  :D
Naslov: FIFA 16 PC multiplayer!
Autor: Krus07 - 08. Svibanj, 2016., 22:58
Ima li nekoga ko hoce da igra FIFU 16 multiplayer na PC-u, neka me doda na origin! Nick: Krus07
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: dinodinix - 08. Svibanj, 2016., 23:47
Meni je isto djelovalo pre skriptirano. Zato sam i kupio PES.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: nedac10 - 11. Srpanj, 2016., 00:46
da li neko od vas zna da li ce fifa 16 dobiti ljetni upadate transfera, ako hoce znal se kada?
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Freddy - 11. Srpanj, 2016., 01:15
Mislim da neće dobivati. Ako igraš na PC-u ćeš moći ubaciti preko neslužbenog patcha ili na konzolama možeš sam namjestiti transfere.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: donmate - 11. Srpanj, 2016., 10:28
da li neko od vas zna da li ce fifa 16 dobiti ljetni upadate transfera, ako hoce znal se kada?

Ultimate Team je već dobio skoro sve dosadašnje transfere, a seasons, career mode itd. nisam siguran hoće dobiti.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: dinodinix - 04. Kolovoz, 2016., 00:02
Posudio od lege fifu 16 na par dana. Odlična mi je, u biti mala je razlika u odnosu na PES, FIFA je jedino mrvicu kvalitetnija.
Naslov: FIFA 16 (origin) desni analog problem
Autor: DAVID52xxx - 27. Rujan, 2016., 14:33
ljudi imam problem kupio sam preko origina fifu 16 i kada ukljucim joystick na pc u fifi samo desni analog zeza
povucem analog dolje igrac ode desno povucem ga gore igrac ode ljevo probao sam na 2 razlicita joysticka jedan sam kupio novi zbog fife  vidim na youtube da je dosta ljudi imalo taj problem ali ja ga ne uspijem rijesiti pa ako mi netko moze pomoci
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Gigo - 18. Listopad, 2016., 13:08
ljudi imam problem kupio sam preko origina fifu 16 i kada ukljucim joystick na pc u fifi samo desni analog zeza
povucem analog dolje igrac ode desno povucem ga gore igrac ode ljevo probao sam na 2 razlicita joysticka jedan sam kupio novi zbog fife  vidim na youtube da je dosta ljudi imalo taj problem ali ja ga ne uspijem rijesiti pa ako mi netko moze pomoci
Javi se meni na skype ili steam pa cu ti pokazati ;)
Skype: gigo_03
Steam: Gigo #FINOALLAFINE
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: vanovste - 21. Studeni, 2016., 01:02
Imam problem kada igru pokrecem u full hd rezoluciji (1920x1080) preko tv-a jer se igra automatski prebaci na 1280x768. Igra je original , a i u postavkama je sve podeseno da pokrece u toj rezoluciji. Ima li neko resenje za ovo ?
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: hrv4tin4 - 21. Studeni, 2016., 08:12
Podržava li tvoj teve fullHD?!? Možda je HD ready?
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: vanovste - 21. Studeni, 2016., 17:37
Podržava li tvoj teve fullHD?!? Možda je HD ready?

Upravo to! Hvala na informaciji.

Samo sto dok pokrecem igre, nba 2k17 , pes17.. ne izbacuje mi obavestenje da je rezolucija promenjena.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Tomina - 03. Srpanj, 2018., 13:49
Može početnička pomoć - uzeo sam ovo prije par dana za Xbox One, bila super cijena, da klinac kaj igra.

E sad nekad tatek uzme to u svoje ruke i ide igrati.

Ovo na begginer itd mi prelagano i nema smisla, igram na profesional - tu mi fora jer moraš razmišljat za napad itd, meni tezina odgovara.

No kako da se bolje branim? Ako držim "A", igrač ide na protivnika sa loptom, ali sve to nekako jadno, približi mu se i u 90% slučajeva bilo koji protivnik samo ode.

Ako tiskam B onda radim onaj "tackle" i tu ako pogodiš dobro izbiješ mu loptu.

Ako držim uz A recimo i RT - onda mi i drugi moj igrač dolazi kao pressing.

Jel ima još koja fora sa obranom ili? Imam dojam da je to tako napravljeno da na tim težinama protivnika teško možeš blokirati, dok on tebe samo tako čim si kod njega.

Ili treba to sve upraksirati? Šprint kod obrane kad idem prema igraču nema smisla, večinom prođe pored igrača ko muva.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: demolisher - 03. Srpanj, 2018., 15:36
Trebao si postati u FIFA 18 temu,ali ajde nema veze.Ja osobno ne drzim nista osim L2 ponekad i pozicioniram igraca sam lakse je tako nego samo drzati A i cekati da pokusa uzeti loptu.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Tomina - 03. Srpanj, 2018., 16:09
L2? Misliš na plejki?

Ma vidim da ću morati malo trening tutorijale proučiti i proči - niti penale nisam skuzio hahah :D

Nisam 15 godina igrao niti fifu niti pes, pa me slabo sječanje služi.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Tomina - 26. Srpanj, 2018., 10:12
Nakon valjda min 100 odigranih tekmi, mogu na kraju donesti zaključak da u nekim aspektima ovo nema veze sa simulacijom nogometa.

Nervira me sustav kad te želi usporiti u prvenstvu, i onda nemožeš pobijediti onoga zadnjega sa tablice da ga .. u mozak.

Zadnja 3 dana radio baš jedan test kad sam to zamijetio-igram sa Romom na profesional, znači sredina.
Treći sam u prvenstvu, iako još cca 5-6 kola do kraja.

Igram 5 utamica sa Chievo Veronom, koja je predzadnja na tablici.
Svih 5 utakmica nemogu ju dobiti, bez obzira kako igrao, koju taktiku itd. Igraju ko ludi, rade klizeće na mojima i sudac ništa ne svira. Plus onaj usrani teren kad snjeg pada pa je lopta žuta.
u 5 utakmica su imali 11 šuteva prema golu iz svih mogućih pozicija i 11 golova dali.

Pred kraj tekme ako je remi - protivnik odlazi do kornera i tamo ide naprijed nazad da drži loptu. Dođeš do njega, okrene leđa i nikakva obrana ne pomaže osim starta sa leđa na crveni.

I napokon u 6-toj utakmici dobijem 3-0, tri gola dam u prvih 15 minuta i do kraja kao da igram protiv cijele momčadi CR7. Nikako se pokrenuti, sve pasove sjeku itd.

Sljedeća tekma je bila protiv prvog u ligi - Juventus.

Namjerno sam odigrao 4 utakmice, 2-1, 3-0. 3-0, 4-1.

Odigram taktički, poluvrijeme na bokove na nabacivanje, drugo presing po sredini, razvlačenje na bok i vračanje u sredinu po zemlji. Točno kako sam zamislio.

U čemu se radi? Šta je stvarno to tako loše skriptirano kad te sistem želi zaustaviti da onda loša ekipa igra kao da su iz svemira? Jel imao tko iskustva?

I da - u tim tekmama pritv Chieva Verone, u 50% slučajeva kod pucanja mi se nije punio šut bar nego kao neki bug da zablokirao i raspali u pm loptu.

Inače kaj se tiče grupnog igranja, tu mi je super, zabava zagarantirana.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: bhlazio - 26. Srpanj, 2018., 12:31
FIFA nije simulacija nogometa.
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Tomina - 13. Kolovoz, 2018., 09:50
Jel tko zna na koji način se kod dodavanja u for - može prekinuti trka igrača pored lopte i sam upravljati?

Znači ja nekome dodam u naprijed loptu (Y na xboxu), taj igrač odmah krene u for trčati za loptom - no često se dogodi tako mutav bug da igrač jednostavno trči lagano uz loptu i neće ju "zakvačiti" za sebe, što me stvarno nervira jer 20% for lopti upravo sjepem na ovakvim stvarima, što mi izgleda kao bug.

Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: demolisher - 14. Kolovoz, 2018., 18:23
Tomina bolje ti vecinom u noge dodavati to jest samo s X jer u for kao sto si rekao likovi cekaju loptu da dode do njih i protivnik je presjekne dosta puta.Mozes kontrolirat kretnje igraca s ja mislim R2+L2 ali opet nije ni to bas idealno.Za ovo sto si rekao ja sam vecinom igrao na Profesional i tako to dosta puta bude dobijem par zaredom u prvenstvu i onda utakmice protiv donjeg dijela tablice gdje moji opale 10-15 suteva po mecu i na kraju jedva dobijem 1-0 ili nerijeseno.Toga imas i u onlineu gdje jednostavno imas osjecaj da nista ne ide po tvom ili gdje ti napadas citavu utakmicu a lik iz 1 prilike da gol i dobije 1-0.

Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Tomina - 15. Kolovoz, 2018., 01:12
Ma evo baš sam prije 10 minuta obrisao kompetni napredak,totalno isfrustriran sa igrom i načinom na koji je AI skriptiran i namješten da te ubijem u pojam.

Znači govorim za težinu profesional, ispod one najveće.

Završio sam prvu sezonu sa Romom, u zadnjem kolu odnio prvenstvo, dao sam manje golova nego Torino sa sredine tablice, ali i primio najmanje. Večina pobjeda 1:0, 2:0, 2:1..na par utakmica sam dao više od 2 gola, a šuteva desetke po tekmi.

Znači sredinu sam kupio dosta oke igrača, mladih, na to sam igrao i trenirao ih...formacija nebitna koja je, igra kao da nema strukturu formacija.
Večinom sam igrao 4-3-3 ali sa povučenim bočnim napadačima, ili klasični 4-4-2 sa gustom sredinom. I 4-5-1 sam probavao.

Baš kako je sezona završila, uđem u neki kup, reko moram obranu pojačati, da zaradim dodatne novčeke.

Znači napad i sredina nemam nikoga ispod 80, najjači je Modrić koji ima 89 trenutno. Naprijed tromi konj Đeko koji kao da ne postoji u igri sa tako velikom ocjenom.

Igram protiv neke Argetinske momčadi koja ukupno prosjek ima ispod 70. Znači ono, jadnije nego zadnji u ligi.

Vodim 1:0 na poluvremenu, iako AI ima 95% paseva točnih, kao da su svi Modrići. U poluvremenu primim 2 gola iz prije toga barem 5 minuta njihovih točnih dodavanja.

I zadnjih 10 minuta ista priča svaki put kad gubiš, igraju dodavanje na kratko, nema šanse do lopte koga god pošalješ.
Šečer na kraju - dođe ti do tvog kornera i tamo gradi loptu koju nemožeš uzeti ako ga ne srušiš sa leđa.

Čak sam totalno lud bio i držim Y da golman dođe do kornera - znači ako je AI donekle programiran i vidi da je golman kod njega - logično da ideš nabaciti ili pucati na gol. No ovaj i dalje gradi loptu, golman sam od sebe uklizava i dobiva crveni.

Tu mi pukao film, obrisao sam sav napredak i dalje FIFU jedino igra sinek ili eventualno kad ekipa dođe 1:1, što je donekle oke.

Jebiga, ja sam rekreativni gejmer, iako sam se do prije koji mjesec bavio izradom video igara i često pratim taj svijet više nego netko tko je ovisan o igrama, kužim puno više stvari nego klasični gejmer pošto sam radio na skriptiranju AI-a u svojoj igri itd.

Ali ovo nemožete reći da je dobro. Ovo je totalna koma.

Volim izazov, zato igram uvijek na težim razinama, no ovo nije normalno.
Kužim da kad sam igrao sa Finskom i nisam prošao skupinu jer sam protiv engleza igrao 2:2 i to jedva i od Portugala izgubio 1:0, vidi se razlika u kvaliteti i ocjenama.
Ali da kad igraš obrnuto - nije za povjerovat.

Sljedeće kupujem PES 2016, čisto da vidim razliku, a i za tih 50-60kn kad nađem na rasprodaji nebudem probao :D
Naslov: Odg: FIFA 16
Autor: Tomina - 16. Kolovoz, 2018., 15:07
Nadam se da nisam dosadan i bogu i vragu, ali jučer sam sa kolegom derao 6h FIFU 14, i mogu reći da je duplo bolja nego 16 što se tiće gameplaya.

Sve usporeno, dugo čekanje na reakciju dodavanja, pucanja itd...

Puno više mi se sviđa nego 16, nabacili smo par međusobnih utakmica, i dalje derali karijeru u dvoje na pro težini, 8 utakmica samo jedan remi.