HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: veblar - 23. Svibanj, 2019., 13:11

Naslov: Hunt: Showdown
Autor: veblar - 23. Svibanj, 2019., 13:11
Pozdrav svima,
tražim nekoga za povremeno igranje Hunt: Showdown-a.

To je Early Access igra od Cryteka (tvoraca Crysisa i CryEngine). Radi se o isključivo multiplayer FPS naslovu s PvPvE elementima. Nezz kada je radnja smještena ali ugođaj je Bloodborne-ovski. Oružja su starinska, puške i revolveri, melee i granatice s raznim mogućnostima. Nema automatskih oružja.

Cilj igre:
uči solo ili duo na mapu, pronaći 3 traga o čudovištu da bi pronašli njegovu lokaciju, ubiti čudovište, banishat ga, pokupiti nagradu i pobjeći s mape   ILI
uči solo ili duo na mapu, pronaći osobu/tim koja je ubila čudovište, ubiti njih, uzeti im nagradu i pobjeći s mape

Ono što po meni čini igru posebnom i interesantnom:

- ptice koje ako preplašite svojim letom otkrivaju drugim igračima odakle dolazite (ista stvar s psima, konjima i drugim čudovištima koja se glasaju kada vas vide)
- stalni osjećaj napetosti
- permadeath - kada vaš lik umre, ako ga teammate ne digne ili ako obojca umrete, gubite sav njegov inventory i samog lika te morate uzeti novog i kupiti mu nova oružja (ili igrati s onima koja dobijete uz lika)
- nikada niste sigurni - drugi igrači vas mogu naći i ubiti dok se borite sa bossom, nakon što ubite bossa i pokupite bounty ili dok pokušavate pobjeći s mape s bounty
- kada pokupite bounty drugi igrači vide vašu lokaciju (ali vidite i vi njihovu samo ograničeno, možete 10 sekundi viditi - sekunde se troše dok je aktivirana sposobnost)
- svaki put kada vas oživi vaš suigrač, gubite dio healthbara tokom tog matcha

Evo ja sam to banalno i škrto opisao jer bih imao dosta za pisati još, ali pogledajte Igorov video prije godinu dana https://www.youtube.com/watch?v=EP3KGTuyGRo (https://www.youtube.com/watch?v=EP3KGTuyGRo)
- samo bih ispravio Igora - ne morate kupiti novog huntera kada umrete - možete uzeti free huntera sa slabijom opremom ili sami izabrati opremu  hunteru (ali to morate platiti ingame valutom, ne trošite prave novce)

Od tog videa, igra je bolje optimizirana, dodan je jedan novi boss, puno oružja i neke mehanike tipa lootanje huntera koje ste ubili. Nisam previše pratio razvoj igre.


Ja igram preko Steama, osim Steama mislim da je dostupna na Xboxu. Moj steam username je princeofpersiafreak. Moj Discord je crodahaka#9798
Tražim nekoga tko bi želio to povremeno zaigrati samnom (malo sam bizi sa pisanjem diplomskog). Moj jedini uvjet je da koristite voice chat tipa discord, teamspeak i sl.
Naslov: Odg: Hunt: Showdown
Autor: veblar - 14. Lipanj, 2019., 21:03
Bump, igra je na popustu na steamu za 23 evrića