HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: Red Nix - 29. Svibanj, 2009., 01:56

Naslov: Igra eHrvatska među najjačima u virtualnom svijetu
Autor: Red Nix - 29. Svibanj, 2009., 01:56
Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu eRepublik je među osam vodećih sila.
eRepublik, masovna online strategija koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu - eHrvatsku.
Službena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među osam vodećih zemalja u svijetu.
Ali trenutno je eHrvatska u problemima...Jučer je bila pod konstantnim napadima eMađarske i eSrpskih pobunjenika koji žele vratiti svoje regije...Na svu sreću, eHrvatska vojska,skupa s građanima i saveznicima je uspješno odbijala te napade te su sve regije osigurane,ali samo za sad...
Problem je dolazak novih igrača u eSrbiju, jučer preko 1500 stanovnika koji revno čekaju napad i osvajanje eHrvatske sa svojim saveznicima eMađarima.
Zato pozivamo sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva.
Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura.

Napravljena je i web stranica naše eDomovine na kojoj imate forum i chat i još mnogo korisnih stvari.Ona se nalazi na linku:
www.eDomovina.com

Pridružite se i Vi ovoj igri klikom na link:
www.erepublik.com

(http://edomovina.com/images/stories/sadrzaj/ehrvatska/promocija.jpg)
Naslov: Re: Igra eHrvatska među najjačima u virtualnom svijetu
Autor: Zapi - 29. Svibanj, 2009., 02:43
prvo, ovo je onak rendom spemerski post..

druge, moglo bi ozbiljno (za raliku od nevine zajebancije koju siguran sam svi srbi i riječani ne shvaćaju ozbiljno) odbit posjetitelje iz regije..
Naslov: Re: Igra eHrvatska među najjačima u virtualnom svijetu
Autor: Blaster32 - 29. Svibanj, 2009., 14:31
Kak vam se da to još igrat. Ova igra guta vrijeme ko ne normalna  :wildboy:
Naslov: Re: Igra eHrvatska među najjačima u virtualnom svijetu
Autor: TeraBajt - 30. Svibanj, 2009., 15:01
oglašavanje vam je vgg :<