HCL.HR

Just Cause 3

  • 64 Odgovora
  • 24978 Hitova
Odg: Just Cause 3
« Odgovori #60 : 14. Siječanj, 2017., 18:48 »
Iskreno, ja sam se zarazio s ovom igrom. Uzeo ju sa season passom i oduševljen sam. Sad su popravljeni svi bugovi i igra leti u 60 fpsa bez ikakvih droppova i gluposti. Ovo je nešto tako dobro za razbibrigu. Upalim si igru kad ne želim o ničemu razmišljat nego se samo opustiti. A mogućnosti su bezbrojne.


Praktički je nemoguće umrijeti i rušenje tornjeva, satelita, trafo stanica mi je dobro odrađeno (kao i u dvojci) i jednostavno guštam u tome. Uopće ne igram misije nego samo oslobađam otoke i glidam okolo u potrazi za nečim zanimljivim.


Doslovno za maknut se od svakodnevice i uživati u ludorijama, neralnim eksplozijama, lošoj fizici... Mislio sam da će me igra iritirati i da ju nikada neću kupiti, ali bila je dobra cijena - višake love, manjak ideja i pala je odluka o kupnji. I nisam požalio ni novčića  :hiha:


A sad se bacam dalje u igru na opuštanje!

Potpuno ista stvar je bila i samnom, zabava stvarno dobra i ostalo mi u super sjećanju.

Odg: Just Cause 3
« Odgovori #61 : 15. Siječanj, 2017., 15:16 »
Ja sam je bio isprobao nekoliko puta i svidjela mi se, čekao sam neko sniženje na PS4, ali onda su mi noviji naslovi zapeli za oko, tako da sada intezivno tražim ovu igru ili neko sniženje da je kupim u delux paketu.

Jednostavno me privlači ta šarolikost, ljepota krajolika, i onda bezbrižno uništavanje i opuštanje. Mislim da baš ljepota okoliša čini ovu igru tako dobrom, jer nitko ne može biti depresivan kada odigra pola sata ovako nečeg :)
 

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Just Cause 3
« Odgovori #62 : 15. Siječanj, 2017., 15:25 »
Ja sam uzivao u drugom djelu, toliko da ga mislim ponovno zaigrat.

Ovaj treci mi izgleda jos bolje, puno vece podrucje, ima vise mogucnosti za radit nerede i za letat uokolo sa onim wingsuitom.

Odg: Just Cause 3
« Odgovori #63 : 15. Siječanj, 2017., 23:20 »
Meni je bezveze,duja je bila ok,ne znam djaba grafika,okolina kad je gameplay repetativan,dosadi,par sati odigrao i totalno izgubio interes.

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Just Cause 3
« Odgovori #64 : 15. Siječanj, 2017., 23:31 »
A meni baš paše. Još ovi ludi DLCovi... Pa sad imam taj wing suite na raketni pogon :D I letim uokolo i razbijam. Skupljam one upitnikiće i španicram se.
Mislim da sam za sada oslobodio 5/9 regija. Sad skupiti sve dijelove rasute po tim regijama i sve škrinjice i vozila. I onda dalje na misije i oslobađanja teerena.


Sad još igram igru i na tabletu pa mi je još bolje. Ležiš u krevetu i dereš ovakvu igretinu :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9