HCL.HR

Mass Effect 3

  • 476 Odgovora
  • 97116 Hitova
*

noda

  • *****
  • 3184
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #240 : 15. Ožujak, 2012., 15:50 »
To nema smisla imo, jer zaš bi reaperi na kraju uopće htjeli indoktrinirat sheparda i ponudit mu opciju uništenja (crvena, odnosno desna strana izbora) kad ga je harbinger pogodio beamom u Londonu. Mislim, gledano čisto s reaperove strane, ubili/uništili su najvećeg neprijatelja u londonu, pa zašto bi mu dali mogućnost da ih uništi. Nema mi to smisla.
S druge strane, nevezano koji kraj shepard izabere, mass releyevi su uništeni, a samim time bi trebali bit uništeni i solarni sustavi u kojima su se ti releyevi nalazili (Arrival DLC).
Zašto je joker bježao s normandy i posadom kroz reley dok je shepard bio na citadelu, kaj je sa ostalim rasama koje su ostale zarobljene u orbiti zemlje (jer je reley uništen)?
A smisao cijele pojave reapera je ono nelogičan do bola, smiješan zapravo.
Nezz, nedorečen kraj i besmislen. A najgore od svega je to da svi izbori kroz sve tri igre nemaju utjecaj na kraj. Super.
Nego, http://i41.tinypic.com/io3zi8.png bit će vjerojatno DLC sa "pravim" krajem.



*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #241 : 15. Ožujak, 2012., 16:12 »
Marmun Shazaam

KORISTI OPCIJU GLOW PLUS CRVENA ZA SPOJLERE

 :tired: :kava:

*

Shazaam

  • *****
  • 2278
  • But it was so artistically done...
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #242 : 15. Ožujak, 2012., 16:22 »
Sry cole krivo sam kliknio, uglavnom...
Pa nije ih shepard unistio u tome i je stvar. Reaperi su zivi, samo sto 2 izbora unistavaju galakticku civilizacija a 3. taj crveni spasava sheparda i on se budi, tu igra zavrsava i ne znamo sta se uopce desilo. Prica uopce niej zavrsevna. Vidjet cemo sta ce bioware reci za mjesec dva.

A to sto ovi lete sa normandy-em samo potvrđuje da je to ono sto shepard zeli vidjeti. Da mu prijatelji ostanu zivi. Kao sto rekoh, iz broda su izasli garrus i ashley a vidio sam ih oboje kako leze kad nas je harbringer pogodio

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #243 : 15. Ožujak, 2012., 16:24 »
Sad bi ti najrađe obrisao post, pa daj gledaj kako to radiš.  :chair:

*

kveki

  • **
  • 512
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #244 : 15. Ožujak, 2012., 16:26 »
Fali ti jos crvena boja.

Bioware ce komentirat krajem ovog tjedna najranije,ili krajem mjeseca...A onda cemo vidjet jesu li stvarno tako losi ili sljedi neki DLC i neka skrivena tajna...

No sve u svemu igra mi je briljirala,stvarno iskustvo samo takvo....Jel itko nabavio CE?

*

Shazaam

  • *****
  • 2278
  • But it was so artistically done...
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #245 : 15. Ožujak, 2012., 16:28 »
Onaj kome je stalo do igre, nece ni citati nista po forumima ili stranicama ukoliko podsvjesno ne zeli vidjeti kraj zato sto nemoze docekati a onda krivi druge. Ispricao sam se, nije bilo namjerno, igrao sam 17 sati u komadu, ne vidim dobro :D No harm done.

*

noda

  • *****
  • 3184
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #246 : 15. Ožujak, 2012., 17:22 »
Kralju, crveni izbor, ilitiga onaj desni uništava sve syntheticse i većinu tehnologije, uključujući reapere, geth, edi i sheparda jer ga je cerberus oživio pomoću nanosranja.
Iako, sve više vuče na to da je shepard pod utjecajem indoktrinacije nakon kaj ga harbinger pogodi i ako izabere destrukciju reapera, on na kraju ostane živ, jer se odupro indoktrinaciji.
Ali to sve mi nema smisla, nezz.  :wildboy:

*

Yuri

  • *****
  • 1958
  • Feeeeejk
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #247 : 15. Ožujak, 2012., 17:30 »
Onaj kome je stalo do igre, nece ni citati nista po forumima ili stranicama ukoliko podsvjesno ne zeli vidjeti kraj zato sto nemoze docekati a onda krivi druge.

Splasnut ce ti taj hype. Al' ae. Umjesto da svi drugi pisu, mozda bi bilo mudro da procitas ovaj clanak, jer je zapravo savrseno sve receno:
http://www.rockpapershotgun.com/2012/03/14/mass-effect-3-the-end-of-an-epic/

Konkretno, kraj je ok, sve do zadnjih 10 minuta, kad nista vise nema prokletog smisla. Ubija volju za ponovnim igranjem kad znas da te takva glupost ceka na kraju svega.

Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #248 : 15. Ožujak, 2012., 21:39 »
Da,kakav nevjerojatan(razočaravajuć) kraj jedne od najboljih trilogija svih vremena.Ako je BioWare-ova namjera bila da se o kraju trilogije još dugo špekulira,mislim da nije mogao napraviti bolji posao.
Trenutno se na službenom Mass Effect 3 forumu vode razne rasprave u vezi kraja,a mislim da bi ovajhttp://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/9999272/1 prvi post mogao biti vrijedan čitanja.
Naravno sadržava spoilere

*

Car:)

  • **
  • 159
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #249 : 15. Ožujak, 2012., 21:54 »
Ma BioWare je za**bao kraj samo da izbaci DLC koji to popravlja i zgrne još para.

Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #250 : 15. Ožujak, 2012., 22:12 »
Spoiler Alert!! ovo je zadnji enemy kojeg ubijete u ME3 His name was Marauder Shields. :mrgreen:
Ovaj komentar dolje mi je prejeben "He tried to save us from the ending. We should have listened". :loludara:

*

Shazaam

  • *****
  • 2278
  • But it was so artistically done...
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #251 : 15. Ožujak, 2012., 23:16 »
Bezveze.

Složio bi se sa zavrsetkom da su napravili paragon kraj gdje reaperi poubijaju sve i gotovo, zasto ne? Realnost je ionako okrutna, ne treba uvijek sretan zavrsetak,ali jebote nemozes mi staviti tri traljave animacije koje nemaju veze s pamecu, ocito su izvan konteksta ME1 i 2 i shepardova izmisljotina (crew memberi koji ostanu zivi i izlaze iz normandija iako ih je laser od harbringera sprzio, sunce, pticice pjevaju, mass relay-evi unisteni iako brisu galaksije kad eksplodiraju... -.-)

Meni je osobno ideja od 3 izbora od kojih nijedan nije moralan i sretan sasvim uredu, stavio me u poziciju i pobudio osjecaje koje dosad nisam ni u jednoj igri iskusio. I predobro mi je sto uz svu tu moc izbora i moc sheparda da ubija sve te horde neprijatelja i cini nemoguce stvari opcenito kroz sve tri igre do tih 5 min kraja, shvatis da je sve to iluzija i laz, osjetis koliko si nemocan i koliko je sve sto si radio do sad bilo nebitno, sav taj trud....

Samo da su napravili te animacije zadnje kako spada, bez retardiranih plot holes-a. Vidim da ljudi uspoređuju ovo sa zadnjim djelom matrixa, ali ni slicno. Matrix zavrsava on osto je bitno i ostavlja samo dva pitanja: hoce li trajati mir i da li je Neo ziv. Mass Effect 3 ne otvara nikakva pitanja zato sto uopce nije zavrsen

Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #252 : 15. Ožujak, 2012., 23:47 »
Pogledaj na youtubeu. Ionako je minimalna razlika izmedu zavrsetaka.  :wildboy:
Žao mi je daltonista. Oni su dobili samo jedan kraj.

Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #253 : 16. Ožujak, 2012., 00:18 »
Ovo je za sad jedina službena izjava sa foruma Biowarea u vezi kraja igre:

"We appreciate everyone’s feedback about Mass Effect 3 and want you to know that we are listening. Active discussions about the ending are more than welcome here, and the team will be reviewing it for feedback and responding when we can. Please note, we want to give people time to experience the game so while we can’t get into specifics right now, we will be able to address some of your questions once more people have had time to complete the game. In the meantime, we’d like to ask that you keep the non-spoiler areas of our forums and our social media channels spoiler free.
 
We understand there is a lot of debate on the Mass Effect 3 ending and we will be more than happy to engage in healthy discussions once more people get to experience the game. We are listening to all of your feedback.

In the meantime, let's give appreciation to Commander Shepard. Whether you loved the ME3 ending or didn't or you just have a lot of questions, he/she has given many of us some of the best adventures we have had while playing games. What was your favorite moment?"

Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #254 : 16. Ožujak, 2012., 09:29 »
Casper the Genocidal Ghost hahahahahah Bacio sam se pod stol od smijeha   :loludara:

Svatko ima svoje mišljenje i Bioware je postigao ono što je htio, da se o igri priča naveliko i naširoko. Ja sam prvih sat vremena nakon pogledanog zadnjeg filmoća ostao potpuno izbezumljen, sa pet milijuna više pitanje nego sam ih imao na početku igranja.
I dalje stojim iza mišljenja da je indoctrination kraj tj pol igre shepardova iluzija izuzetna glupost, ali to sam samo ja. Da ne govorim da ako bi izbacili DLC koji to potvrđuje, ispada da pola igre u biti nema smisla.
A što se tiče samog kraja tj opcije synthesis, kome god je to palo na pamet, treba ga kastrirat, njegovi geni se ne smiju prenosit na novu generaciju da njegovi potomci ne ponove istu grešku  :ne:

Mass Effect je uvijek bio poprilično jasan, postoji hrpetina informacija u codex i ostalim mjestima gdje možeš saznat sve, od toga kako putovat brže od svjetlosti pa do toga što EDI radi u svoje slobodno vrijeme. Zato sam i očekivao da kraj bude malo jasniji. Ne moraju mi objašnjavat kako su reaperi nastali, ali su se barem mogli malo potrudit da ne bude puno rupa ko švicarski sir. Sve djeluje kao da je rađeno nabrzaka...
« Zadnja izmjena: 16. Ožujak, 2012., 14:50 lavisti »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9