HCL.HR

Motion sensing - Upravljanje pokretima u video igrama

  • 1 Odgovora
  • 1359 Hitova
*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Motion sensing - Upravljanje pokretima u video igrama
« : 22. Ožujak, 2010., 20:29 »
Iako je Nintendo sa svojim Wii-om ovo uveo na velika vrata još prije tri godine, Sony i Microsoft ove godine donose nove tehnologije sa više manjim istim ciljem - što bolje upravljanje pokretima u video igrama. Tako je nedavno na GDC-u detaljnije predstavljen Playstation Move, a Microsoftov Natal dobiti će još detaljniji preview na E3-u.

Danas smo objavili i opširan tekst koji pokriva detalje o Playstation Moveu i Project Natalu, a u ovoj forumskoj temi nas zanimaju vaša mišljenja o tim tehnologijama. Jesu li po vama uopće potrebne? Radi li se o ultimativnom načinu kontroliranja igara ili su vam ipak draži dobri stari gamepadi, miš i tipkovnica?

Pročitajte tekst, dobijte inspiraciju i napišite koji post na ovu temu  :piva:

SPECIAL: Project Natal Vs Playstation Move

Odg: Motion sensing - Upravljanje pokretima u video igrama
« Odgovori #1 : 23. Ožujak, 2010., 13:23 »
Ne sviđaju mi se takve stvari. Wii je kul, al kolko igara zapravo dobro koristi taj motion sensing? Dobro, nisam igrao Wii baš previše, al sam probao desetak igara i u većini mi motion sensing više smeta nego koristi.

Recimo Tony Hawk Downhill Jam. Kontrole su katastrofa. Naginješ Wiimote kako želiš da skater skreće. Neprecizno totalno.
To mi isto smeta kod tih stvari. Nepreciznost. I reaction time.
Wii je tek sa Wiimote Plusom (koji je došao jedno tri godine nakon same konzole) smanjio to vrijeme reakcije na nešto prihvatljivo.

A ako za Wii nema nekih super igara koje odlično koriste motion kontrole, kakvu situaciju možemo očekivati s Natalom i Moveom, koji su dodaci za svoje konzole?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9