HCL.HR

NBA 2K18

  • 162 Odgovora
  • 49527 Hitova
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #90 : 20. Listopad, 2017., 14:52 »
Da li ima neko da bi htio 1v1 da odigramo ?

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #91 : 20. Listopad, 2017., 16:08 »
Dosta je bilo zeza. Krenuo sam u utakmicu sa Pisonsima rastavit ih na proste faktore pred njihovom publikom. Krenuo sam strašno; 13-0 u uvodu utakmice, tri minute su bili bez koša. Drummond očajan s linije slobodnih bacanja. U 3Q mi se ozljedio Kyrie Irving; prve prognoze kažu tjedan do dva izbivanja s terena. Nemam sreće nikako s tim ozljedama. Srećom, uskoro mi se vraća Jaylen Brown. Ante Žižić se polako promiće kao najozbiljniji ROY kontender. Peti triple double učinak i učinak karijere što se skokova tiče, izjednačujući se s Hassan Whitesideom što se tiče najviše skokova u jednoj utakmici za ovu sezonu. Bradley je jako žalostan što više nije član ovog novog Bostona. Tatuma sam vratio u roster i čini mi se da je to prošlo jako dobro; 11 pts. Prvo ime susreta - Ante Žižić!




















*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #92 : 21. Listopad, 2017., 17:39 »
Poslje pobjede nad Pistonsima, došao je red na gostovanje u Chicagu. Nikad slabiji Bullsi unazad 30 godina ja mislim. Momčad bez ijednog superstara, all-round igrača ili nositelja franšize. Cilj je napokon utrenirat neke ideje kojima bi mogli povećat konzistentnost i riješiti problem poraza u TD Gardenu. Novi triple double Ante Žižića koji se nakon ove utakmice prometnuo u vodećeg igrača u ligi po triple double učinku. Nešto što nisam mogao ni u snu sanjat da bi Ante mogao biti ovako dobar već u svojoj rookie godini. Bez Irvinga, redateljsku palicu u napadu preuzeo je Smart kao PG; i to ispred Roziera i Macka kojima je to primarna pozicija. Jednostavno trebam "jačeg" igrača na toj poziciji, a Marcus je to dokazao i prijašnjih sezona, da može preuzet odgovornost.













Dvije pobjede zaredom, trenutni omjer 19-10. U goste nam dolazi Denver Nuggetsi. Jako mi se sviđa ta momčad gdje je Jokić postao franšizni igrač, ali za velike stvari definitivno im treba jedan superstar bar na poziciji Chandlera ili Bartona. Oni bi bili sjajni igrači za ulazit s klupe. Ali koliko bi ta momčad moćno izgledala da ima Davisa ili Paul Georga. No i sa ovim igračima imao sam nevjerojatno puno problema. Jednostavno mi je nedokučiva ta forma kod kuće, gdje skoro sve redom gubim. Neobjašnjivo!!! Brown mi se vratio, Guerschon Yabusele zaradio veću minutažu i odigrao najbolju partiju sezone; odlična utakmica ovog fracuskog rookija (20 poena i 7 skokova). 11 poraz, 10-ti kod kuće u TD Gardenu. Kako igram kod kuće još je i dobro da sam drugi u konferenciji. Sve zahvaljujući uspješnih 11-1 road pobjedama.
















*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #93 : 21. Listopad, 2017., 19:44 »
U goste mi je došao Utah Jazz, koji je poprilično JAKO krenuo u sezonu na zapadu. Rudy Gobert je strašan i pravi je udarac napuštanje ove momčadi od strane Haywarda prema navijačima i klubu; srećom igra se u TD Gardenu, domu Celticsa. Fanovi su poprilično nezadovoljni i iako sam dobro igrao, poprilično su rezervirani tvoreći kazališnu atmosferu. No tek trebam vratiti povjerenje, a ova pobjeda je dobar početak. Kontrola cijele utakmice bez ikakvih problema. Probao sam ovu utakmicu smanjit fokus na šutu za tri i više igrat na neke igrače koji su u drugom planu, tipa igra na postu i slično. Jazzeri su bili očajni izvana, ali i iznutra. Još ih je koliko toliko držao skok u napadu, no sve bez realizacije. Utah je zamrznuta na -29. Odlična partija Andersena, Browna i Smarta. No cijeli kolektiv je odigrao jednu pametnu i zrelu utakmicu. Svi su se nekako rasporedili po broju koševa. Sljedi Memphis i Pacersi u gostima...















Jedina sam momčad koja protivnike drži u prosjeku ispod 100 koševa, ali i ne zabijam koliko to rade najbolje momčadi u ligi. Na Zapadu, Rocketsi i Minnesota imaju strašan pobjednički niz, Houston 11, Wolvesi 7 pobjeda zaredom. Warriorsi su najbolja ekipa kod kuće; imaju samo dva poraza. O mojem skoru kod kuće sam sve rekao. A ispod na slici se vidi i koji su igrači bili tjedna od početka lige do sada. S obzirom koliko rookia imam u momčadi bit će zanimljivo vidjet na kraju sezone njihovu uspješnost. 31 utakmica je za nama, još 51, polusezona je daleko. Čeka se oporavak Kyria Irvinga. Neki igrači će polako počet dobivat više prilika, kako bi ih što bolje uigrao za onu pravu stvar - playoff. Jer trebat će uigrat puno toga.






*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #94 : 21. Listopad, 2017., 19:54 »

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #95 : 22. Listopad, 2017., 05:54 »
Protiv Memphisa igram isprobavajući neke nove napade i vodim gotovo čitavu utakmicu, da bi na kraju u 4Q ušao u rezultatsku krizu i stao s vrlo dobrom igrom do tada. Marc Gasol me jednostavno uništio. Dobre brojke Smarta i Žižića, kojemu je ovo bio sedmi triple double sezone. Luka Dončić igra pod gripom ovu utakmicu i vidi se da je zadnjih par utakmica indisponiran nešto. Odličnih deset minuta Andersena koji je zabio devet koševa. Medvjedi su mi zabili 37 koševa u zadnjoj četvrtini i zasluženo dobili ovu utakmicu. Još par utakmica i vraća se Kyrie Irving...









Poraz od Atlante morao sam isprati pobjedom kod Pacersa. Kontrolirana utakmica i moji fenomenalno raspoloženi igrači. Osmi triple double i career high Ante Žižića, koji ako ovako nastavi sigurno osvaja rookie of the year nagradu. Odlične brojke i za Haywarda te Smarta. 22 poena Bogdanovića, no Pacersi nisu imali nikakve šanse u ovoj utakmici. Fenomenalno se osjećam kada ovako moram krpat poziciju nekog važnog igrača kao Kyrie Irving. Baš osvježi iskustvo igranja bez najboljeg igrača i moraš pronać nove načine kako pobjediti. Još par dana i vraća se moj najvažniji superstar.














Odg: NBA 2K18
« Odgovori #96 : 23. Listopad, 2017., 16:47 »
ja na 13-26...polako se blizi i deadline (mislim da sam sada taman na pocetku 1.mjeseca)...a to znaci da klub sigurno uskoro napustaju Thomas,a mozda i Bradley...
za njih dvojicu dobio ponudu od Sacramenta...Hield & Fox...i ozbiljno razmisljao prihvatit...ako nebude nista bolje do transfer deadline,onda bi mogao mozda pucat na ovo

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #97 : 23. Listopad, 2017., 21:18 »
Daj da vidim roster tvoj? S Bostonom isto igraš? 

Odg: NBA 2K18
« Odgovori #98 : 23. Listopad, 2017., 21:37 »
Napokon sam poceo igrati my player , nakon 680 odigranih utakmica online 1v1 dojadilo mi vise. Da vidim ima li neko da igra my player i kakva su njegova iskustva za isto , meni se cini bolji nego prosle godine. Btw na samom pocetku nisam znao da imam 400 000 vc valjda od online igre hh.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #99 : 24. Listopad, 2017., 01:27 »
Protiv Miami Heata odigrao sam jako tešku utakmicu, lomio sam je sve do sredine 4Q. Time popravio domaći skor na 7-10. Uz 28 poena Haywarda i 21 Luke Dončića došao sam do druge pobjede zaredom. Prijelom utakmice je bio kada sam u zadnjih 20 sekundi 3Q zabio dvije trice i poravnao rezultat na 72-72 u zadnjoj sekundi. Dobro sam se namučio s Dragićem i kompanijom. Koliko god snažan kolektiv imao, superstar poput Irvinga je ključan! No u odsustvu Kyria - Ante Žižić igra košarku karijere. Vodeći je košarkaš lige po ofenzivnim skokovima! Kada bacim pogled na obje konferencije, na drugom sam mjestu, dok je na Zapadu vruće! Houston Rocketsi nižu četrnaestu pobjedu zaredom! Drugi Warriorsi su na osam pobjeda u nizu.















Poslje Heata, odlazim u goste u Madison Square Garden. Sve više mi se sviđa Tatum u nekoj ulozi šestog sedmog igrača. On i Yabusele činit će važan kotačić rotacije u najbitnijem djelu sezone. Protiv New Yorka, već u prvom Q Ante Žižić imao je velike brojke, a njegova monstruozna večer odvrtila se u svim košarkaškim vijestima diljem zemlje. Monstruozne brojke i veličanstvena predstava mladog hrvata. Ante Žižić nosi Boston u Kyrievom odsudstvu! Pred kraj 4Q kada sam htio odmoriti Antu; New York je napravio nevjerojatnu seriju, pa sam Žižu držao u igri do kraja - 45 minuta provedenih na parketu! Sulude brojke za Žižu i zasluženo preuzimanje nagrade za igrača tjedna Istočne konferencije! Uz to sa ova 22 skoka, igrač je s najviše skokova u aktualnoj regularnoj sezoni! Drugi put u sezoni preko 20 za Žižu i Career High u koševima! Uostalom video ispod slika govori za sebe!

















http://youtu.be/LU56nVv8C94

Odg: NBA 2K18
« Odgovori #100 : 24. Listopad, 2017., 10:00 »
Daj da vidim roster tvoj? S Bostonom isto igraš? 

i. thomas
smart
rozier
clarkson
bradley
brown
crowder
g.robinson
šarić
m.williams
kuzma
a.williams
horford
zizic
zubac

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #101 : 24. Listopad, 2017., 13:51 »
Pa ti igraš sa Boston Lakersima. :hihi:

Odg: NBA 2K18
« Odgovori #102 : 24. Listopad, 2017., 14:37 »
Na sredini ove sezone dovedeni Clarkson i Kuzma za Marjanovića i Acya..a Zubac doveden prošle sezone na FA

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #103 : 29. Listopad, 2017., 08:39 »
Nakon tijesne pobjede na New Yorkom red je došao na gostovanje Bullsa i popravljanje domaćeg omjera pobjeda i poraza. Boston je prvi u ligi po postotku trica, broju dopuštenih koševa protivnika, a definitivno moram popraviti skokove u obrani i napadu! U odsudstvu Irvinga, Žižić grabi prema novoj tituli rookia mjeseca. Protiv Bullsa za 40 minuta, 17 koševa, 15 skokova i 10 asista. 17 je dodao i Green, a prvi strijelac je bio Hayward sa 22 koša. Vrlo laka utakmica protiv jako slabih bikova. Baš me rastužuje na kaj je spao ovaj klub, kojeg tek Zack Lavine izvlači iz teške lošosti.









Na Božićno jutro sneno i mutno. Protiv Wizardsa koji su mi došli u goste iako je bio najavljen; izostaje John Wall usred male gripe, a meni se vraća Kyrie Irving! Kyrie je u povratku ubacio 26 poena, uz 11 asista, dok je Žiža ostvario ponovno triple double učinak, 10 poena, 10 asista i 14 skokova. Već u prvom Q su čarobnjaci bili razmontirani i ostavljeni na 11 koševa, do kraja utakmice razvalio sam dečke iz Capitala. 46 razlike na kraju utakmice! Polako vraćam omjer pobjeda i poraza na domaćem parketu u egal! Peta pobjeda u nizu! Čak sedam igrača dvocifrenog učinka! 20 poena Tatuma koji mi se počeo jako sviđati! Lijepa Božićna pobjeda!

















Slijedi gostovanje u sjevernoj Karolini; domu Charlotte Hornetsa! Nikad slabija predstava Kyria Irvinga, koji je ispuco šest faulova za 20 minuta uz samo šest koševa i pet asistencija! No zato je tu Ante Toni Žižić! 19 poena, 19 skokova i 12 asista! Kakva forma mladog hrvata! Dončić je za 30 minuta ubacio 29, a Hayward 20! Tek sam u 4Q uspio utakmicu privesti kraju! Šesta pobjeda zaredom! Ono što me veseli jako, jest da ćemo vjerojatno na All Staru vidjet Bogdanovića i Ante Žižića! Bojan ima 753,774, a Ante 805,738 glasova da nastupe na All-Star vikendu!











*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #104 : 01. Studeni, 2017., 08:26 »
Svaki NBA 2K kojeg igram na godišnjoj razini barem jednom ili dva put odlučim se ne neko obaranje ili skidanje rekorda. Ni ovaj put neće biti iznimka! 25-ogodišnji Kyrie Irving protiv Houston Rocketsa na domaćem terenu imao je utakmicu života! Career Night! 31 koš u prvom poluvremenu nagovijestio je njegovu veliku večer. A zamalo se ispriječilo sve to kada je u 1Q krivo stao, pa je cijela klupa Bostona proživljavala teške trenutke. No na sreću ništa od toga! Osim dva rekorda Kyria Irvinga, pao je i rekord zabijenih trica jedne momčadi u utakmici; 27 trica Bostona! Ono što je još nevjerojatnije jest da sam prosuo 23 koševa razlike u 4Q i utakmicu doveo u totalnu neizvjestnost. 1:40 do kraja imao sam sigurnih 14 razlike, no onda na scenu stiže Harden, Tucker i Paul sa svojih nevjerojatnih 4 trica u samo jednoj minuti! Kakva utakmica! Utakmica za povijest i za pamćenje! Sedma pobjeda zaredom!


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9