HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: snowblind - 25. Lipanj, 2015., 22:57

Naslov: On a Roll
Autor: snowblind - 25. Lipanj, 2015., 22:57
(http://i.imgur.com/LW4SUT0.jpg)

Pogledajte kako izgleda ekstremno rolanje u igri On a Roll (http://www.hcl.hr/vijesti-pogledajte-kako-izgleda-ekstremno-rolanje-u-igri-on-a-roll-13672-27.html)

Totalno može. Baš sam se iznenadio kada sam vidio da je započela Kickstarter kampanja za On a Roll i nadao sam se da će uspjeti. Za one kojima se ne da čitati vijesti, ukratko radi se o rolanju.

Na igri je do sada radio samo jedan lik - Jelle Van den Audenaeren i ovo je što napravio izgleda poprilično dobro. Vjerujem da će još raditi na grafici budući da im je kampanja uspjela, no bitniji mi je gameplay i kontrole koje bi trebale biti nešto slično Grow Homeu gdje su se zasebno kontrolirale ruke pomoću analoga, samo će ovdje biti noge u pitanju. Logika jel.

Budući da je današnji tren otvoreni svijet, ovdje će u pitanju biti grad s različitim lokacijama. Možda sam nostalgičan na Aggressive Inline, ali mi ne bi nimalo smetalo da ima hrpa tematskih levela. Bit će i profesionalni roleri u igri, no budući da za nikog ne znam, nema mi smisla ni navoditi neka imena.

Ako je netko podržao igru na Kickstarteru, ovog ljeta dobit će pristup ranoj verziji za isprobati dok bi cijela igra trebala izaći u rujnu cijele godine za PC, PS3, PS4, X360 i Xbox One.

http://youtu.be/XyKGKeYlylk (http://youtu.be/XyKGKeYlylk)
Naslov: Odg: On a Roll
Autor: SnowGamer - 26. Lipanj, 2015., 00:39
Kampanju sam vidio davno ali nije mi se baš svidjela.
Nekako izgleda kao da igrač previše leti kad skoči.