HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: maremas - 25. Svibanj, 2016., 16:35

Naslov: PES 2017
Autor: maremas - 25. Svibanj, 2016., 16:35
(http://oi63.tinypic.com/2gwrs4l.jpg)
Konami je i premijerno otkrio prve novosti i skrinove iz PES 2017. Igra će izaći za PS4, Xbox One, PC, PS3 i Xbox 360.



 (http://www.youtube.com/watch?v=E5XspDhUo28#)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 31. Svibanj, 2016., 19:34
Vecina PES youtubera i streamera kao sto su Pesep,Bascherano,Lelly,Pes Monster ce ici u cetvrtak u konami u London gde ce moci igrati PES 17,tada i ocekujte prve informacije i njihove dojmove
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 31. Svibanj, 2016., 21:20
I onda će im poslije claimat video na YouTubeu da zarađuju preko njih. Pametno.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 31. Svibanj, 2016., 21:39
I onda će im poslije claimat video na YouTubeu da zarađuju preko njih. Pametno.

A ne ide naš Moostauche?  :(
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 31. Svibanj, 2016., 23:44
šta bi ste vi hteli da se promeni u pesu 17?
Moje se promene uglavnom odnose na my club mod
Ja bih iskreno hteo da smanje ucinkovitost dugih lopti,70 posto igraca u vecim divizijama u my clubu su obicni long ball spammeri
Hteo bih da se balansira GP koji dobijes posle svake utakmice sa ugovorima igraca,dobijem malo GP-a pa ponekad ne mogu obnoviti ugovore igraca
Da srede malo kornere,90 posto kornera gol
Odbijanci su jako ucestali isto,jednostavno lopta se uvek odbije do protivnickog igraca i gol
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Alan Wake - 01. Lipanj, 2016., 01:06
Nek stave bar više stadiona
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 01. Lipanj, 2016., 13:17
Citat:
Moramo priznati da je vratiti se na PES 2016 nakon više od stotinu odigranih utakmica u njegovom nastavku pomalo teško i frustrirajuće. To možda i ne bi bilo toliko iznenađujuće da su te dvije igre toliko različite, no... nisu. Osim očekivanog grafičkog unaprijeđenja, novi PES se na prvu loptu uglavnom igra isto kao i onaj posljednji. Pa, što je onda drugačije, što je Konami sakrio ispod haube i s čime je uspio suptilno unaprijediti već ionako prilično kvalitetnu nogometnu simulaciju?

U čemu je PES 2016 podbacio?

Krenimo s onim što je bilo katastrofalno loše u prošlom PES-u: baze igrača. Adam Bhatti, globalni menadžer PES brenda nam je otkrio kako su u Konamiju itekako svjesni svojih prošlogodišnjih grešaka po pitanju rijetko ažuriranih i uglavnom neaktualnih baza igrača te neće ponoviti te greške s ovogodišnjom igrom. PES 2017 će od svojeg prvog dana na tržištu imati 100% aktualne baze igrača od kojih će svaki biti u svojem stvarnom nogometnom klubu. Nadalje, igra će po uzoru na ono što EA Sports radi s FIFA igrama svakog tjedna, tj. sedmice imati po jedan update koji će ažurirati momentalne ocjene svih igrača u online i offline modovima.


PES 2017: Kontrolirajte stvarnost

Slogan nove PES igre je jednostavan i lako pamtljiv: "kontrolirajte stvarnost". Ove dvije riječi nam vrlo izravno daju do znanja kako je razvojni tim iza nove PES igre opet posvetio puno vremena usavršavanju kontrola i kretnji igrača na terenu. Glavna novost se ove godine zove Real Touch, a radi se o evoluciji starog First Touch sistema koji utječe na kontrolu lopte čim je ista u blizini igrača. Kako zaustaviti loptu, u kojem se smjeru okrenuti prilikom primanja iste, s kojim intenzitetom odraditi onaj krucijalni prvi dodir... sve su to stvari koje sada kontrolirate s lijevom "gljivom" svojeg kontrolera, istom onom koja kontrolira i standardne kretnje igrača.


PES 2017 demo verzija koju smo igrali je nudila samo četiri nogometne ekipe, Arsenal, Atletico Madrid, Francusku i Njemačku, tako da još uvijek ne možemo točno prosuditi kako će ovaj novi sistem utjecati na fluidnost igre jer svaki igrač ima vlastite tehničke ocjene koje utječu na responzivnost Real Touch mehanika. Ipak, definitivno možemo reći kako će se neke stvari promijeniti na bolje jer PES 2017 već i u ovom nedovršenom izdanju ima puno preciznije kontrole nego PES 2016, a čak niti ne iziskuje dugo vrijeme privikavanja.


Nadalje, kretnje igrača i lopte su sada puno glađe i gracioznije, a ogroman broj novih animacija znači da će se svaka nova utakmica doimati uvjerljivijom, više nepredvidljivom i posljedično - zabavnijom. Sljedeća nova mehanika koju smo isprobali jest tzv. Precise Passing. Naime, ako je igrač savršeno primio loptu pomoću gore opisanog Real Touch sistema, prvi pas koji će odigrati će biti precizniji i pouzdaniji. To ne znači da će svaki veznjak odjednom postati novi Pirlo, Pjanić ili Modrić, već će zahvaljujući dobro iskontroliranoj lopti jednostavno odigrati jedan pas koji će također biti malo bolje kontroliran nego u slučaju nespretnog primanja. Drugim riječima, primireni pas će sada biti kvalitetnija osnova za jednako elegantno progiravanje, mirno primljena lopta je sada bolji temelj za istovjetno precizno dodavanje od one koju ste štopali slezenom. Baš kao i u pravom životu.


Nadalje, Konami je za PES 2017 razvio umjetnu inteligenciju nogometnih sudaca od nule. "Fokusirali smo se na obrasce ponašanja pravih sudaca u pravim utakmicama, količinu agresije i prljave igre koju toleriraju prije nego što prekidaju igru te smo način na koji suci primjenjuju pravilo o puštanju prednosti učinili razumljivijim i realističnijim," otkrivaju nam iz Konamija.


I golmani će u novoj PES igri biti realističniji i sličniji onim ljudskim, što je pogotovo vidljivo u fluidnosti i brzini kojom vratari sada mogu vratiti loptu u igru nakon što je uhvate. U stotinjak utakmica koje smo odigrali nismo svjedočili nikakvim sramotnim golmanskim pogreškama, no također nismo imali dojam da su se svi vratari sada pretvorili u nepobjedive hibride između Neuera, Khana i gigantskog pauka na ecstasyju.
Improvizacija je majka strategije

PES 2017 također dovosti brojne novosti po pitanju nogometne taktike i strateškog pristupa utakmicama. Total Team Control jest ime nešto prerađene mehanike koju smo već vidjeli u ranijim nastavcima serijala a koja utječe na mentalitet i pristup vašeg tima. S tzv. shoulder tipkama svojeg kontrolera sada na brzinu možete mijenjati način na koji se vaši kompjuterski kontrolirani suigrači ponašaju tijekom utakmice. Trebate napasti sa svih 11 igrača jer očajnički tražite gol ili želite podići bunker u vlastitom šesnaestercu da sačuvate svoju minimalnu prednost? Sve to sada možete napraviti s minimalnim brojem klikova kontrolerom bez ikakvog pauziranja akcije na ekranu.


Nadalje, unutar nešto izmijenjenog Game Plan izbornika sada možete pronaći i tzv. Advanced Instructions meni na kojem možete razraditi po dvije ofenzivne i defenzivne strategije između kojih se tijekom same utakmice možete brzo prebacivati pomoću gore opisane metode. Naposlijetku, PES 2017 uvodi i neke novosti u izvođenje kornera tijekom kojih sada brzo možete pomicati vlastitu ekipu u šesnaestercu pomoću D-pada, tj. strelica na kontroleru te se brzo prebacivati između zonalne defenzive te obrane čovjekom na čovjeka.
Nogometni mozak

PES serijal je posljednjih godina najviše briljirao i isticao se nad konkurentnim FIFA igrama po pitanju svoje izuzetno napredne umjetne inteligencije, a očito je kako će PES 2017 u ovom kontekstu biti još napredniji. Bhatti nam je otkrio kako je glavni cilj developera prilikom usavršavanja umjetne inteligencije za sljedeću PES igru bio "osigurati uvjete za scenarij u kojem igrači gotovo nikada ručno ne daju upute za utrčavanje i defenzivu svojim kompjuterski kontroliranim suigračima".


Novi AI sistem kojeg smo vidjeli u Konamijevoj nadolazećoj nogometnoj simulaciji nosi naziv Adaptive AI, a kako mu i ime sugerira, isti će se prilagođavati razini prijetnje koju ljudski igrač predstavlja. Jednostavan primjer: ako konstantno probijate suparničku obranu sa sjajnim veznjakom koji i žmirećki servira lopte s očima, protivnički tim će ga krenuti zatvarati s dva igrača. Ako vam se pak jedan od vaša dva visoka stopera ozlijedi te ste ga primorani zamijeniti s nekim nižim i fizički manje impozantnim, suparnička ekipa će češće pokušati zabiti gol s glavom ili na neki drugi način iskoristiti slabosti vašeg novog defenzivca. Sve u svemu, radi se o vrlo impresivnom sistemu kojeg je pravi užitak gledati u akciji. Naravno, sve dok ne izgubite tri zaredom, ali bože - znate već i sami kakav "volim te, ne volim te" odnos imate sa svim kvalitetnim sportskim igrama.



Za kraj još valja spomenuti i neke nove "rumble efekte" nadolazećeg PES-a koji aktiviraju određenu količinu vibracije u kontroleru ovisno o intenzitetu kojim se borite za loptu i ulazite u duele, a Konami trenutačno eksperimentira i s DualShock 4 zvučnikom. Iako to nažalost još uvijek nismo imali priliku vidjeti u akciji, ideja novog sistema jest potaknuti igrača da sluša povike svojih suigrača i ostatka nogometne ekipe s klupe.
O novim stadionima te licenciranim ligama i timovima još uvijek nema riječi, no više informacija očekujte uskoro jer Konami planira vrlo opsežnu PES 2017 prezentaciju na nadolazećem E3 sajmu koji se održava sredinom sljedećeg mjeseca.
http://adria.ign.com/ (http://adria.ign.com/)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 01. Lipanj, 2016., 15:47
Lepo to sve izgleda na papiru,samo treba videti kako ce to u igri izgledati
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 01. Lipanj, 2016., 17:08
 (http://www.youtube.com/watch?v=1rQT4-5De50#)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 02. Lipanj, 2016., 19:13
Ukoliko ne srede čitere, lagere, scripting, golmane, onaj smiješni live update i myClub sve pada u vodu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 02. Lipanj, 2016., 21:14
Youtuberi su danas igrali su danas imali priliku igrati demo 7 sati
Po jednom statusu ikojem sam video izgleda da je long ball spammerima dosao kraj,izgleda da duge lopte nisu vise toliko mocne
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Adam Jensen - 02. Lipanj, 2016., 22:15
Ukoliko ne srede čitere, lagere, scripting
Ako ovo ne riješe niko je ni ne treba kupit, skinemo sa torrenta i igramo off-line master ligu ko ih jebe. Zar je toliko teško da onaj čija se veza toliko usporila da više nije moguće igrat da mu se hladno upiše 0-3 poraz i riješen problem cheatera. Jednostavno da ne može biti jednostavnije ali njima očito to nije bitno, pa ako im nije bitno onda nek gledaju kako Fifa sa dosta slabijim gameplayom drma milione.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 03. Lipanj, 2016., 12:36
Ne mogu shvatiti da je ljudima fora koristiti cheat u PES. Ja sam PES počeo tek nedavno igrati i popriličan sam noob još, ali nebi mi napamet palo da igram s cheatovima. Sam sebe lažeš onda.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Adam Jensen - 03. Lipanj, 2016., 16:44
Ne mogu shvatiti da je ljudima fora koristiti cheat u PES. Ja sam PES počeo tek nedavno igrati i popriličan sam noob još, ali nebi mi napamet palo da igram s cheatovima. Sam sebe lažeš onda.
Ma ljudi su čudna bagra vrsta. Znači lik nije dovoljno dobar da pobjedi nekoga u nižoj diviziji i on pokušava da uz pomoć varanja izbori plasman u višu diviziju gdje će ga čekati još bolji igrači, gdje je tu logika? Zar nije bolje i njemu da igra sa slabijim (ako je već slab) nego da boljim igračima kvari igru.

Ista stvar i sa onim aimbotom u FPS-ovima, da mi iko hoće objasnit koja je svrha toga. To ti je isto kao da nekog profesionalca dovedeš u svoju sobu i daš mu da igra na tvom kompjuteru i sa tvog profila neku pucačinu a ti samo gledaš kako on u tvoje ime reda killstreakove. OK da su tu prava imena i prezimena pa neko voli da je njegovo ime visoko na nekoj (nebitnoj) rang listi to bih razumio, ali šta ikome znači ako je neki njegov bezveni nick (kill3r1256741) ima najveći K/D?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 03. Lipanj, 2016., 20:21
Ma to nisu pravi igrači, to su iskompleksirani likovi.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 03. Lipanj, 2016., 22:25
http://youtu.be/vToxLLaF4gQ (http://youtu.be/vToxLLaF4gQ)

Evo videa o PESU 17,covek je igrao demo ko 7 sati i daje svoje misljenje,kaze da je popuno druga igra sto se tice gameplaya,da graficki izgleda jos bolje
Nista nisu spominjali za cheatere
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: djokac - 07. Lipanj, 2016., 20:02
Lepo to sve izgleda na papiru,samo treba videti kako ce to u igri izgledati
Pa da, svake godine predstave igru odlicno, a posle...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Nexius - 07. Lipanj, 2016., 22:58
Ma nista specijalno nece biti i u 2017 kao i 15 i 16 vrlo male razlike.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 07. Lipanj, 2016., 23:00
Ma nista specijalno nece biti i u 2017 kao i 15 i 16 vrlo male razlike.

Kad prva ruka tako kaže.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 08. Lipanj, 2016., 00:47
Ma nista specijalno nece biti i u 2017 kao i 15 i 16 vrlo male razlike.

Pogledaj video koji sam postavio iznad
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 14. Lipanj, 2016., 17:37
! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=hydKR1w59TA#)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 14. Lipanj, 2016., 18:01
Mehh mislio sam da će bolji dizajn od Master League biti, i malo ga oživit. Bit će zanimljivo igrati 2 sezone kasnije sve isto... 
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 14. Lipanj, 2016., 18:22
https://www.youtube.com/watch?v=6qgFj4roRRY (https://www.youtube.com/watch?v=6qgFj4roRRY)

Evo prvi trailer od igre. 
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 17. Lipanj, 2016., 15:45
Ma badava im svi traileri kada uopće ne štite svoje igrače i ljude koji su kupili igru.
U PES 2016 su igrali ljudi koji ga uopće nisu kupili! Samo su instalirali igru, dodali ju kao non-steam game i neki patch puknuli na to.


I još je najgore što je ta ekipa odmah u startu dobila 6 crnih lopta i 6 zvijezda, dok su drugi dobili 2. Isto tako oni su bili najveći cheateri jer ih nije bilo briga što će se dogoditi pošto igru nisu ni kupili. Na kraju se ispostavilo da se cheateri ove godine nisu ni kažnjavali te i dan danas igraju normalno.


Zar je toliko teško staviti anti-piracy mjeru u igru i onaj kome se igra diskonekta ukoliko se za 10-15 sekundi ne vrati gubi automatski 3-0...


Ukoliko te stvari ne isprave i ne implementiraju mogu imati najbolju igru za igrat doma sam ili sa frendom jer je kompov AI užasan. Na najtežoj razini nema niti jednog faula, ničega. Komp samo kombinira s obrambenim igračima i onda na kraju pošalje dugu loptu i to je to. Drže sav posjed, a ti im ne možeš tek tako oduzeti loptu.
Uz sve to i ta najteža razina je prelagana i lako dobijemu Master League s Dinamom (orginalnom postavom) Real Madrid 1-0...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 17. Lipanj, 2016., 15:46
Šta li dpnosi novi myClub?

(https://www.konami.com/wepes/2017/s/img/teaser/ss_myclub_scout_en_l.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 26. Srpanj, 2016., 15:34
http://imgur.com/a/ohuXd (http://imgur.com/a/ohuXd)

Oficijalni cover igre  :D :D :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 26. Srpanj, 2016., 19:51
Rakitić je uspio u životu :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 26. Srpanj, 2016., 20:41
Uspio je on u životu dok je igrao u Sevilla/i

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 04. Kolovoz, 2016., 12:36
http://youtu.be/pdVwhjayNhA (http://youtu.be/pdVwhjayNhA)

http://youtu.be/EeZbNPQofec (http://youtu.be/EeZbNPQofec)

http://youtu.be/VfSN11EOzwY (http://youtu.be/VfSN11EOzwY)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 04. Kolovoz, 2016., 13:02
Izgleda super igra,fino se sporije igra i sve to,grafika je predivna
Sam je Adam Bhatti potvrdio na twitteru da PES 17 na PC-u nece izgledati isto kao na XONE I PS4
Znaci mi na PC-u smo opet popusili i dobicemo usrani PS3  port ko zadnje dve godine  :hiha: :hiha: :hiha:

EDIT: Potvrdene su i legende za my club,bice samo bareclonini igraci A to su:

Rivaldo 
Ronaldinho
Ronaldo
Carles Puyol
Xavi
Luis Enrique
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 04. Kolovoz, 2016., 21:25
Premoćno!  :slini:

Znači moću i ovu godine pokrećat!  :clap:  :faca: :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Adam Jensen - 04. Kolovoz, 2016., 22:11
Fifa mi nikad nije bila interesantna a evo više nije ni PES kako ne prestaju da se pišaju po PC igračima i još i cheatere tolerišu, ne znam ni koji im je qrac i šta žele postići. Ako ne vole svoju igru nek jednostavno ugase franšizu.

P.S. Ovo što vidim iz priloženog ne razlikuje se uopće od 2016-ke
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 05. Kolovoz, 2016., 14:29
Sam je Adam Bhatti potvrdio na twitteru da PES 17 na PC-u nece izgledati isto kao na XONE I PS4
Znaci mi na PC-u smo opet popusili i dobicemo usrani PS3  port ko zadnje dve godine  :hiha: :hiha: :hiha:

Ja sam prošle godine igrao na PC i PS4 i nije mi bilo neke vidljive razlike. Možda tu i tamo na stadionu, ti motion blur efekti i tako, ali ništa značajno.
Što naravno ne znači da je ok prema PC publici, ali kažem, nije nešto za glavu izgubit.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: DZenksaATM - 05. Kolovoz, 2016., 14:38
Veoma zivopisna stvar xD
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 12. Kolovoz, 2016., 14:22
Opa, korak naprijed što se lica tiče u igri!!  :piva: :thumbs:
(http://i.imgur.com/R2ewYSm.jpg)
(http://i.imgur.com/I0ZckuS.jpg)
(http://i.imgur.com/BTzxiBY.jpg)
(http://i.imgur.com/HxnZFKl.jpg)
(http://i.imgur.com/nXAsoBR.jpg)
(http://i.imgur.com/WoQmRnv.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 12. Kolovoz, 2016., 14:45
Suarez uši  :ave:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 12. Kolovoz, 2016., 18:27
Kao da je iz Star treka ispao :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 17. Kolovoz, 2016., 12:51
https://www.youtube.com/watch?v=eIhbkrdsDKU (https://www.youtube.com/watch?v=eIhbkrdsDKU)

Novi trailer sa gamescoma
I izasle su licence,od novih klubova je dortmund tu, I pogodite? nema ni Juventusa ni Bayerna ni Manchester Uniteda licenciranih  :mrgreen: :mrgreen:
valjda zato sto imaju sponzorsto sa fifom
A znate sta je jos smesnije i zalosnije?
NEMA CELE SPANSKE LIGE SAMO BARCELONA I ATLETIKO MADRID  :loludara: :loludara: :loludara: :loludara: :loludara: :loludara:
ahahahahahahah  GG KONAMI
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 17. Kolovoz, 2016., 14:08
Nema Uniteda? WTF? Zbog njih i Ibrahimovica i razmisljam da kupim PES 2017, iako igram 16 sad.  :fpalm:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 17. Kolovoz, 2016., 14:14
Pa jače su prošle sezone bile lincence...

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 17. Kolovoz, 2016., 14:21
Nema Uniteda? WTF? Zbog njih i Ibrahimovica i razmisljam da kupim PES 2017, iako igram 16 sad.  :fpalm:

Po kojem kriteriju ti jedan klub odlučuje hoćeš kupiti igru ili ne?

Mislim, možda si krivo shvatio. U igri je Man Red, vjerojatno i svi igrači - ako ne odmah onda nakon prvog data packa... Ručno možeš promijeniti imena i klubu i njima... Od ove godine i na konzolama će biti moguć uvoz grafika za dresove, tako da - mislim da nije neki bed do te razine "neću kupiti igru jer nisu licencirali moj klub"
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 17. Kolovoz, 2016., 15:22
Ma nemoj me krivo shvatiti, inače mi je to toliko nebitno jel se zovu Red ili United, ali pošto navijam za njih otkad sam čuo za nogomet, volio bi da se zovu kako treba i da se Ibro ne zove Ščačimovič i tako to :) U PES 16 kojeg sad igram je stara postava Uniteda, pa bih volio zaigrati s aktualnom.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 17. Kolovoz, 2016., 15:31
Pogledao sam video na yt upravo i to je samo Demo verzija i klubovi koje moreš birat u Demo verziji, ne mora značit da neće biti MAN UTD! (tješim se, možda sam i u pravu.)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 17. Kolovoz, 2016., 15:38
Fifa je ubrala partnerstvo, tako da ništa od toga.

Fifa is red.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 17. Kolovoz, 2016., 20:19
Ali čemu to?!?

2017. će godina, sve je u nogometu i igrama već poznato, čemu svake godine isto natezanje s licencama?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 17. Kolovoz, 2016., 22:32
Mudri odgovor:

Nogomet je biznis. Virtualni pogotovo.  :hiha:

A ono, sve ti je to marketinški isplanirano, pogotovo iz EA kutka. UK i Njemačka su vodeća europska tržišta za Fifu, i logičan je potez da na njima licenciraju posebno ekipe koje imaju najviše fanova - man utd i bayern. Ne znam zašto su juventus išli licencirati, ali vidio sam još iz dana Fife 12 da su talijani dosta aktivni po pitanju modova za fifu, možda ima nešto i u tome.

Konami je, doduše, po mom mišljenju loš što se marketinga tiče. Vidljivo na primjeru UEFA licence. I vidljivo na primjeru da su partnerstvo s Liverpoolom objavili dva dana nakon početka premiershipa. Imaju licenciran arsenal i liverpool, pa mogli su na emiratesu komotno složit neku reklamu s tim ekipama za PES 2017. Na sam dan početka BPL-a.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 17. Kolovoz, 2016., 22:46
Ma znam da je biznis, zato mi je i smiješno da si klubovi dopuste da budu ne licencirani u igrama. Trebao bi i Konami i EA sports to rješiti sa savezima po kratkom postupku, a ne ovako.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 18. Kolovoz, 2016., 00:24
Nema Uniteda? WTF? Zbog njih i Ibrahimovica i razmisljam da kupim PES 2017, iako igram 16 sad.  :fpalm:

Po kojem kriteriju ti jedan klub odlučuje hoćeš kupiti igru ili ne?

Mislim, možda si krivo shvatio. U igri je Man Red, vjerojatno i svi igrači - ako ne odmah onda nakon prvog data packa... Ručno možeš promijeniti imena i klubu i njima... Od ove godine i na konzolama će biti moguć uvoz grafika za dresove, tako da - mislim da nije neki bed do te razine "neću kupiti igru jer nisu licencirali moj klub"

u 16 se vec moglo editirat grafike na dres na ps4
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 18. Kolovoz, 2016., 13:41
Dakle, mogao me netko podsjetiti  :chair: Sjetio sam se da je lega nedavno spomenio...

Napravio sam transfere igrača u United (Ibrahimović, Pogba...). Mogu li igrati s tim transferiranim sastavom i Online ili samo Offline? Nemam PS+ trenutno pa ne mogu isprobati Online.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 19. Kolovoz, 2016., 09:53

http://youtu.be/0zLinPTxkQw (http://youtu.be/0zLinPTxkQw)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 19. Kolovoz, 2016., 17:55
Dakle, mogao me netko podsjetiti  :chair: Sjetio sam se da je lega nedavno spomenio...

Napravio sam transfere igrača u United (Ibrahimović, Pogba...). Mogu li igrati s tim transferiranim sastavom i Online ili samo Offline? Nemam PS+ trenutno pa ne mogu isprobati Online.

samo off
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 19. Kolovoz, 2016., 17:58
Hvala na odgovoru. Predpostavio sam da je tako jer nebi imalo smisla da netko igra Online egzibiciju s Ronaldom, Mesijem i Ibrom iz Celta Viga  :mrgreen:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 20. Kolovoz, 2016., 12:53
Pa i nije situacija TOLIKO loša - imaju čitavu talijansku ligu, francusku, nizozemsku, dva njemačka kluba i gnk dinamo
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 20. Kolovoz, 2016., 14:10
Kako je uopće moguće da se mjesec dana pred izlazak još uvijek bave licencama?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 22. Kolovoz, 2016., 17:35
schalke, leverkusen i dortmund od njmačkih , ali gubitak španjolske lige odnosno samo ateltico madrid i barca, žalosno ali ukoliko je gameplay dobar, zažmirit cu na to, vidjet cemo 24.8
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 24. Kolovoz, 2016., 11:35
Demo je vani. Probao netko? Ja upravo skidam.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: donmate - 24. Kolovoz, 2016., 12:08
Evo upravo prijatelj skida da isprobamo, ali moj novac je već rezerviran za Fifu  :hiha:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: 14maxx - 24. Kolovoz, 2016., 15:22
Probao 2-3 utakmice na ps4 i za sad i više nego pozitivni utisci. Čini mi se da su fino popravili AI, agilniji su, bolji u svakom smislu. Grafički dio odličan (mada pitanje je kakva će biti PC verzija), modeli igrača vrhunski. Što se same igre tiče popravili su ono što je bilo problematično u 16-ci. Golami su mnogo bolji, sudije su dobile neko poboljšanje...
Još uvijek je rano da se bilo šta govori, ali eto ti neki prvi utisci su sjajni kao što već rekoh. :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 24. Kolovoz, 2016., 15:38
Demo je vani. Probao netko? Ja upravo skidam.

THX na info, DL se na PS4.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 24. Kolovoz, 2016., 16:37
Clipping je užasan. Mislim, ne utječe to na gameplay, ali svake godine jedna te ista stvar.

(http://i.imgur.com/SXJUG5J.jpg)

(http://i.imgur.com/3n4i77y.jpg)

(http://i.imgur.com/muoQyqe.jpg)

Džaba im sva poboljšanja grafike kad ništa na terenu nije potpuni fizikalni model.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: donmate - 24. Kolovoz, 2016., 19:31
Odigrao oko 3 sata i ne sviđa mi se baš. Golmani su užas, doslovno loptu koja ide 1km/h ispucavaju u korner, a za svaki faul dobijem žuti karton, bio to faul s leđa ili jedva diranje igrača. I nemojte palit automatic uklizavanje jer zbog tog sam dobio crveni.  :kava:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 24. Kolovoz, 2016., 23:41
Igraos am kod prijatelja i jako mi se svida,kupujem definitivno ove godine,nebo i zemlja naspram pesa 16
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 25. Kolovoz, 2016., 00:16
Meni se isto sviđa, iako bih rekao da nema baš tolike razlike od 16, koji je isto odlican. Dodali su malo finesa, popravili padove i kotrljanje igrača, itd.

Na prvu mi se činilo da im noge malo plešu dok trče, no valjda stvar navike, u 16 su trčali malo plastičnije, a ovdje su malo mrvicu i pregumeni možda.

Sve u svemu, ok izgleda.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 25. Kolovoz, 2016., 21:16
More li itko objasnit ovaj novitet?

Prepostavlja da je ono što je u pravokutniku forma. A ovo drugo nezz
(http://i.imgur.com/rE7T0Xs.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 25. Kolovoz, 2016., 21:33
More li itko objasnit ovaj novitet?

Prepostavlja da je ono što je u pravokutniku forma. A ovo drugo nezz
(http://i.imgur.com/rE7T0Xs.jpg)

to je bilo oduvijek samo mozda drugacije izgledalo, ovisi kakav stil igras, prema gore strelica kod barcelone je tika taka , mozes staviti i da bunker igras za strelicu dolje, desno za preko krila ( sve to si moras prije namjestii koja je strelica za koji stil pa tijekom tekme mijenjas)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 25. Kolovoz, 2016., 22:54
Aaa sjećam se :D nisam prije to znao koristit pa nisam ni obraćao pažnju. XD

Znači olakšali su malo što se tiče biranje taktike 2016, mi nije ništo bilo lagano, puno mozganja tek sam nedavno navikao i furao 3 formacije i taktike. :)
Lakše sad izgleda. Ne onako na analogu 2x prema gore/dolje, zavisi od sreće. :D

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 26. Kolovoz, 2016., 09:19
http://youtu.be/Ze5Ayt9h-uQ (http://youtu.be/Ze5Ayt9h-uQ)

http://youtu.be/KcbKDDEVKwQ (http://youtu.be/KcbKDDEVKwQ)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 26. Kolovoz, 2016., 11:08
Aaa sjećam se :D nisam prije to znao koristit pa nisam ni obraćao pažnju. XD

Znači olakšali su malo što se tiče biranje taktike 2016, mi nije ništo bilo lagano, puno mozganja tek sam nedavno navikao i furao 3 formacije i taktike. :)
Lakše sad izgleda. Ne onako na analogu 2x prema gore/dolje, zavisi od sreće. :D

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Mene isto taktika uvijek Je**.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 26. Kolovoz, 2016., 21:28
Igram samo PES godinama i ovo je najgori demo koji sam do sada vidio. Najsmješnije mi je što u naguravanju se kližu po terenu pa izgleda kao da igraju hokej.
Uz manjak licenci, poznate online probleme i sve ostalo negativno što PES nosi teško se odlučiti za njega, tako da ove godine definitivno, po prvi put, prelazim na FIFA. Ima i puno pozitivnih stvari, ali nije dovoljno da me privuce, mozda ga kupim na nekom ultra snizenju jedino :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 27. Kolovoz, 2016., 00:15
Igrali celo veče drugar i ja na full manual kontrolama i nemam reči koliko je fudbal dobar, možda i najbolji do sad. Nisam se skoro ovako zabavio i uživao, jednu tekmu probali PES 2016 i tek posle 2017 se jasno vide razlike, jednostavno jedva smo odigali tu tekmu bilo je baš mučno završiti i brže bolje nastavili 2017.

Evo jedan promašaj gde sam se ranije radovao  :loludara:
https://twitter.com/maremas_/status/769273299109117952
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: closingtime - 27. Kolovoz, 2016., 04:09
Netko tko igra demo, jel može reć kakvi su menu i UI? Tražim po youtubeu ali nema nigdje čini se. Ono u PES-u 16 je bilo dosta komplicirano i zbunjujuće. Znam da menu-i iz demoa sigurno neće bit 100% identični kao u punom izdanju, ali ima li kakvih naznaka, je li se što promijenilo?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 27. Kolovoz, 2016., 11:42
Nema menu u demou, odma ideš na Exibition.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 27. Kolovoz, 2016., 13:49
Maremas fora su ovi dribling trikovi. Jel rade i na 16? Ja neam pojma driblat u PES.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 27. Kolovoz, 2016., 15:48
Maremas fora su ovi dribling trikovi. Jel rade i na 16? Ja neam pojma driblat u PES.
I u 2016 i u 2015, sve je isto, samo je sad dodato jedna ili dve nove.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 27. Kolovoz, 2016., 16:47
Netko tko igra demo, jel može reć kakvi su menu i UI? Tražim po youtubeu ali nema nigdje čini se. Ono u PES-u 16 je bilo dosta komplicirano i zbunjujuće. Znam da menu-i iz demoa sigurno neće bit 100% identični kao u punom izdanju, ali ima li kakvih naznaka, je li se što promijenilo?

Skoro pa isti drek. Biranje momčadi i statistike momčadi doslovno isto kao i prošle godine.
Nove ikone za postavke jedino, i u poluvremenu/kraju utakmice.
U game tactics meniju imaš slike igrača, tj. njihove glave.
Master lige i mycluba nema u demou tako da to još nije poznato kako će biti.
Ali okvirno nisu išli mijenjati UI ove godine.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 27. Kolovoz, 2016., 18:36
Kad ste kod driblinga u PES-u, dali su i vama "naopako" okrenute kontrole samo kod driblinga?
Koristim DS3 na motionjoy programu, win 10 je. I nakon denistaliranja driver-a i istaliravanje isto sve.
A ostalo sve je ok.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 29. Kolovoz, 2016., 01:24
Ja ne znam da neko normalan, a ko izričito igra online, može izdvojiti 50 i više eura za ovo smeće. Nije mi uopšte jasno kako imaju online igrače, vjerovatno zbog f2p verzije.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 29. Kolovoz, 2016., 08:30
Imaju online zbog f2p i zato što se cheateri prebacuju svake godine u novu igru.


Isto tako ne mogu baš ih niti iskorjeniti, jer ako frajer i popije ban on otvori novi Steam acc i na njemu upalio family sharing i igra ga prepoznaje kao novog usera i opet mu da registrirati se online. I tako radi u krug...


Ja sad zadnjih par dana igram online (da, opet sam počeo), ali isključivo online division jer tamo nema toliko njih...
Ove godione preskačem i PES i FIFU. Možda zaigram PES s tim f2p modelom, ako ga bude.

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 29. Kolovoz, 2016., 12:52
Imaju online zbog f2p i zato što se cheateri prebacuju svake godine u novu igru.


Isto tako ne mogu baš ih niti iskorjeniti, jer ako frajer i popije ban on otvori novi Steam acc i na njemu upalio family sharing i igra ga prepoznaje kao novog usera i opet mu da registrirati se online. I tako radi u krug...


Ja sad zadnjih par dana igram online (da, opet sam počeo), ali isključivo online division jer tamo nema toliko njih...
Ove godione preskačem i PES i FIFU. Možda zaigram PES s tim f2p modelom, ako ga bude.

Mogu oni pronaći način ali ne žele. Prvo rasčistiti servere, sve banovati ko zaslužuje ban. Urediti da se ne mogu spajati igrači sa različitih kontinenata. Testirati ping prije svake utakmice, ako se ping poveća iznad normalnog prebaciti kompjutersko upravljanje timom od igrača čiji je ping "skočio". Ukoliko se desi prekid meča istražiti zašto i kazniti odgovornog itd. itd. Međutim, sve ovo je Konamiju naporno i što je najgore svake godine ne rade apsolutno ništa.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 29. Kolovoz, 2016., 13:08
Znam i tako je od početka kad je izašao prvi online...
Cak sam imao i pauzu i nisam online igrao od PES 2011 do 2015 no i dalje su isti problemi...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 29. Kolovoz, 2016., 13:10
Vidim da se dosta prica o cheaterima. Na koji nacin oni tocno cheataju i sto si boostaju u igri?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 29. Kolovoz, 2016., 13:34
Objašnjeno je već par puta u par tema.


Ukratko:
Uspore svoju brzinu toliko da je igra ne igriva, ali dovoljna brzina da se održe na životu i ne odspoje se od servera.
Ne dobiju ništa niti im se išta boosta. Samo ne izgube tekmu, odnosno tekma bude ponistena kao da se nikada nije niti igrala.
Možeš vodit i 10-0, ali tekma je poništena i ne vodi se u sustavu.



Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 29. Kolovoz, 2016., 16:20
Objašnjeno je već par puta u par tema.


Ukratko:
Uspore svoju brzinu toliko da je igra ne igriva, ali dovoljna brzina da se održe na životu i ne odspoje se od servera.
Ne dobiju ništa niti im se išta boosta. Samo ne izgube tekmu, odnosno tekma bude ponistena kao da se nikada nije niti igrala.
Možeš vodit i 10-0, ali tekma je poništena i ne vodi se u sustavu.

najgori osjecaj ikada, u 15 stici mi se to desilo bezbroj puta, zato sam i 16 preskocio, a sumnjam da ću uzet i 17
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 29. Kolovoz, 2016., 18:05
Ja sam mislio da je do servera to ne upisivanje rezultata  :bonk:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: closingtime - 30. Kolovoz, 2016., 02:47
Čini se da su napokon popravili golmane? Gledam videa na yt-u i čini se da nije tako lako zabit gol, a uz to i neke dobre nove animacije.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 31. Kolovoz, 2016., 21:01
Čini se da su napokon popravili golmane? Gledam videa na yt-u i čini se da nije tako lako zabit gol, a uz to i neke dobre nove animacije.

Nema svrhe kada online mod je katastrofa i tako dobiješ nekompletnu igru koja čovjeka samo živcira.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 31. Kolovoz, 2016., 22:16
Evo ko bude igrao i poželi edit-irat imena klubova a da zna koji je koji:

Stavio sam Screenshot pošto ne radi "Spoiler embed" pa se moram snać.
Ovako ako napišem/zaljepim zauzet će puno mjesta u temi tj stranici, a nekom će možda zasmetat pa da ne dođe do toga.

(http://i.imgur.com/OoDNo2C.jpg)  (http://i.imgur.com/yejDiCW.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: closingtime - 01. Rujan, 2016., 00:03
Hahaha, pa zašto nisu bili malo kreativniji s tim nazivima? Sa PL su se bar malo poigrali riječima, barem liči na nešto. A La Liga užas. Mislim, nije me briga kad ću skinut patcheve ako uzmem igru, ali svejedno, nije to svima dostupno. Ljudima će bit užas igrat ML sa Barcelonom prikazanom do detalja a svaki klub ti se zove Red White, Blue Black Orange itd.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 01. Rujan, 2016., 00:09
Konami se stvarno bruka bez licenci, a onda još i s nazivima. Igrat cu i dalje PES16, a ovo cu kupiti mozda iduce ljeto za 100 kn.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 01. Rujan, 2016., 00:42
Konami se stvarno bruka bez licenci, a onda još i s nazivima. Igrat cu i dalje PES16, a ovo cu kupiti mozda iduce ljeto za 100 kn.

Mene kod Konamija najviše živcira što se prave ludi.
Prihvatam da nemaju licenci, da su im modovi nazadni ... ali nikada neću razumjeti da tako očigledno vide da imaju oooooooogroman problem sa online modom i nonšalantno kovasjebe politikom predstavljaju novi proizvod svake godine i ne spomenu ili eventualno kao ove godine nekim komentarom na FB spomenu, da su išta uradili da to poprave. I da, cijena igre s obzirom šta nudi je prevelika. Ne možeš parirati licencama, modovima i ostalim onda pariraj gameplayom i cijenom.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 01. Rujan, 2016., 10:22
Da, bilo bi ok da je cijena 300 kn pri izlasku pošto nema ni licence ni ništa. Amateri :D

Ali gameplay je odlican, meni bolji od Fife (Fifa je puno lakša).
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: marac1112 - 03. Rujan, 2016., 11:53
Konami se stvarno bruka bez licenci, a onda još i s nazivima. Igrat cu i dalje PES16, a ovo cu kupiti mozda iduce ljeto za 100 kn.

Mene kod Konamija najviše živcira što se prave ludi.
Prihvatam da nemaju licenci, da su im modovi nazadni ... ali nikada neću razumjeti da tako očigledno vide da imaju oooooooogroman problem sa online modom i nonšalantno kovasjebe politikom predstavljaju novi proizvod svake godine i ne spomenu ili eventualno kao ove godine nekim komentarom na FB spomenu, da su išta uradili da to poprave. I da, cijena igre s obzirom šta nudi je prevelika. Ne možeš parirati licencama, modovima i ostalim onda pariraj gameplayom i cijenom.

što se tiče onlina isto sam gubio zivce na konami sa tim.. ali od kad sam kupio ps4 i zadnji pes igrao na konzoli tamo je to puno puno bolje. Na pc-u je to kriminalno ali na ps4 nemam riječi u godinu dana možda 2 puta problemi kad su pali serveri, čiteri svedeni na minimum.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 03. Rujan, 2016., 12:12
Citat: marac1112
što se tiče onlina isto sam gubio zivce na konami sa tim.. ali od kad sam kupio ps4 i zadnji pes igrao na konzoli tamo je to puno puno bolje. Na pc-u je to kriminalno ali na ps4 nemam riječi u godinu dana možda 2 puta problemi kad su pali serveri, čiteri svedeni na minimum.

1. Izvini drug ali ja sam igrao na PS4 i nije bilo dana kada igram da ne naletim na minimalno 2-3 čitera koji prekinu meč ili laggera koji nakon pauze naprave od utakmice komediju od fudbala (imam tonu videa na YT kao dokazni materijal). Utakmice završe bez ikakve nagrade/kazne osim što nakon par takvih utakmica padne courtesy rating.

2. Imaju ogroman problem sa međukontinentalnim spajanjem, npr. konstatno me znao spajati sa arapima ili juznoamerikancima i onda opet imaš komediju na terenu

3. scripting ubija, Imam overall preko 1000 i onda izgubim od tipa sa overallom 400 bez ijednog top igrača, Jednostavno kad moraš izgubiti izgubićeš, bez obzira koliko dobro igraš, jedino način pobjede u takvim mečevima je da dobiješ protivnika koji ne zna ni osnovne komande.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 03. Rujan, 2016., 13:52
E da, što se tiče laga imaš pravo. Ja igram puno bolje od lika i gol mi visi u zraku i igra odjednom počne lagat. Ja znam da nije do mog interneta jer je veza uvijek ok. Lag se nastavi 2 minute i onda izbaci iz igre. Preloše.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 03. Rujan, 2016., 15:09
E da, što se tiče laga imaš pravo. Ja igram puno bolje od lika i gol mi visi u zraku i igra odjednom počne lagat. Ja znam da nije do mog interneta jer je veza uvijek ok. Lag se nastavi 2 minute i onda izbaci iz igre. Preloše.

Ma to je na PES normalna situacija, da odigraš 2 utakmice treba ti sat vremena. Na FIFA je to super riješeno.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 06. Rujan, 2016., 21:11
Baš sam mazohist... Borim se sam sa sobom već par dana da napravim pre order jer su dobri bonusi...
A istovremeno znam svo smeće koje me potencijalno/sigurno čeka...


Ne znam ni sam kaj bih sa sobom. Nadam se da će uletiti još neka dobra igra za pre order kako bih na nju spiskao lovu...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 06. Rujan, 2016., 21:36
Jebali te bonusi , da prostiš na jeziku :(

Općenito sam primjetio da preorderaš igre... to ti je baš loša navika. To mi ima smisla ako npr. možeš uštedjeti ranom rezervacijom, ali danas je to rijetkost, nude se ti - BONUSI... koji su ionako u sklopu mikrotransakcija kasnije, tako da ti u suštini nemaš nikakvu prednost time... samo si platio uštedu vremena. PRODAJU TI VRIJEME KAO BONUS.  :wildboy:

Al ok, to je moje mišljenje samo. Ne kažem da preorder nikad nema smisla, npr. ako preorderaš konzolu to mi je ok; radiš to da budeš siguran da ćeš proizvod dobiti na vrijeme kada želiš. U slučaju digitalnih igara - pa nema nikakve nestašice koja bi se dogodila da ti išta moraš preorderati.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Freddy - 06. Rujan, 2016., 21:55
Sad sam provjerio, kako su to dobri bonusi? :wildboy:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 06. Rujan, 2016., 23:06
Baš sam mazohist... Borim se sam sa sobom već par dana da napravim pre order jer su dobri bonusi...
A istovremeno znam svo smeće koje me potencijalno/sigurno čeka...


Ne znam ni sam kaj bih sa sobom. Nadam se da će uletiti još neka dobra igra za pre order kako bih na nju spiskao lovu...

Bonusi za myClub koji će te nervirati?   :hihi:
I ja bih imao gotovo čitav tim kada bih napravio preorder, ali mi  ne pada na pamet, jesam proveo stotine sati uz igru, ali sam izgubio 5 godina života nervirajući se. FIFA 17 puno obećava, sačekati demo i onda odlučiti.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 07. Rujan, 2016., 08:31
Sad sam provjerio, kako su to dobri bonusi? :wildboy:


Pa dobri su bonusi, u startu dobiješ 3 igrača 80+, dobiješ 1 igarača 75+ i još ćeš dobiti (vjerojatno), kao i prošle godine, jednog 80+ igrača jer imam prijašnje nastavke PESa.
To ti je već pola tima za gazit ekipu uokolo.


@bhlazio


Ma ja sam 2015 igrao 328h, dok sam 2016 280+h igrao. Tako da su mi to najigranije igre u godini, a neda mi se navikavati na FIFA-u jer sam imao FIFA 2015 i nije me posebno oduševio niti online niti SP...


EDIT: Sad sam tek skužio wyzard-a


A gle, da, često igre koje želim prednaručim, zapravo sve igre koje volim i želim prednaručim i odmah uzmem i season pass za njih. Tako da omdah imam "kompletnu" igru. A onako, računam da nemam vremena za toliko grindanje i nadam se da će se riješiti problem s prokletim cheaterima.
Ali, da, još uvijek se borim sam sa sobom da ne kliknem i kupim igru. Tako sam se i prošle godine, iz istog razloga, borio, ali sam na kraju pokleknuo. Iako u početku uopće nije bilo cheatera... To se pojavilo tek mjesec-dva kasnije...




Što se generalno tiče preordera, napravim to jer igra bude jeftinija za preorder nego li kasnije. Dobijem dobar, osjetan popust na stranicama gdje kupujem, tako da na kraju uzmem i season pass pa me to dvoje zajedno dođe kao gola igra na Steamu. A opet, želio bih igrati igru odmah po izlasku. Tako da za mene to ima dosta smisla. Jedino kada nema smisla je kad developeri useru igru i onda igra na sivim tržištima za mjesec dana padne na 10€ kao što je bio slučaj sa zadnjim Batmanom kojeg nisam preorderao (sva sreća), ali sam ga sa season passom platio 19€
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 13. Rujan, 2016., 00:06
Igra ima Denuvo
Nece biti vise piratiziranja pesa i igranja online preko toga
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Adam Jensen - 13. Rujan, 2016., 00:53
Koliko sam čuo ni Denuvo više nije ko što je bio
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 13. Rujan, 2016., 01:12
Dakle... igra s otprilike tri licencirana kluba neće podržavati modificiranje tako da importaš materijale ala dresovi i ostale grafike?

Ako je tako, bravo - pucali su si u nogu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 13. Rujan, 2016., 01:22
Sami sebi šamar opalili.  :chair:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 13. Rujan, 2016., 11:35
Dakle... igra s otprilike tri licencirana kluba neće podržavati modificiranje tako da importaš materijale ala dresovi i ostale grafike?

Ako je tako, bravo - pucali su si u nogu.

Može se importati ali je proces puno duži nego na ps3, odnosno sada moras svaki klub posebno editirati i importati dresove dok je to na ps3 bilo puno lakse i brze.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 13. Rujan, 2016., 13:57
Nisam siguran jesmo li se razumjeli dobro. Ako ti Denuvo zabranjuje da prćkaš po datotekama igre, onda modding zajednica neće moći izvući teksture dresova i ručno ih obraditi u odgovarajućem programu pa podijeliti sa svima. Bit će ograničeni na edit mode same igre gdje ne možeš ubaciti reklame na dresove, pa dresovi ne mogu ni biti skroz autentični.

Ne znam, nisam baš upoznat s tim restrikcijama modova kod Denuva, ali koliko sam čuo, Doom i Just Cause 3 npr. nemaju neku uzbudljivu modding scenu zbog toga.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: closingtime - 13. Rujan, 2016., 14:16
Pa je li Konami normalan? Ništa od PES-a ove godine, ako je tako.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Mojo Risin - 13. Rujan, 2016., 14:36
Nisam siguran jesmo li se razumjeli dobro. Ako ti Denuvo zabranjuje da prćkaš po datotekama igre, onda modding zajednica neće moći izvući teksture dresova i ručno ih obraditi u odgovarajućem programu pa podijeliti sa svima. Bit će ograničeni na edit mode same igre gdje ne možeš ubaciti reklame na dresove, pa dresovi ne mogu ni biti skroz autentični.

Ne znam, nisam baš upoznat s tim restrikcijama modova kod Denuva, ali koliko sam čuo, Doom i Just Cause 3 npr. nemaju neku uzbudljivu modding scenu zbog toga.

:fpalm:

Kako sam već i rekao, i da imam vremena ne bih kupio igru zbog očigledne diskriminacije PC igrača. Nakon ove vijesti ne bih ju zaigrao ni da mi ju netko pokloni. Ma ni piratizirao ne bih. Dno dna.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 13. Rujan, 2016., 14:44
To uopće nije loša vijest. Poradi svih silnih piratizera je PES 2016 imao najgore online iskustvo ikada.
Ovako više nema ekipe koja nije kupila igru i lakše će se ovi cheateri banati.
Ja se nadam da je to zapravo prvi korak k tome da se očisti online.
A meni osobno ionako niti jedan mod nije bitan izuzev MyClub za koji mi ne trebaju ni origigi dresovi ili išta drugo.
Još eventualno odigram i Become a Legend za što također to nije potrebno...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Mojo Risin - 13. Rujan, 2016., 15:30
Koliko mene sjećanje služi, jedino se PES 2015 mogao jedno vrijeme igrati online s piratskom verzijom. Ekipa vara i s original igrom, tako da ne vidim nekakav pomak što se online moda tiče. Istina, nisam sklon pretjerano online igranju, možda i griješim, pa me slobodno ispravite.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 13. Rujan, 2016., 15:35
Ne, prošle godine su doslovno svaki patch uspjeli crackirat i igrat igru konstantno online (MyClub)...
Uz sve to dovoljno je bilo samo otvoriti novi Steam acc, dodati igru kao Non Steam game i nakon toga lupiti patch.
Još su u startu dobili i ekstra crne lopte. Dok smo mi dobivali po 2,3 oni su u startu imali 5 crnih lopti za TOTY...


Katastrofa je bilo. I onda ako ga i benaju njemu je svejedno, jer otvori novi Steam acc i ponovno krene igrat igru s drugim nickom.
S ovime se tome barem donekle staje na kraj.
Jedino što može je napraviti steam library share, ali to je moguće na max 5 acc. pa ne može u nedogled otvarati nove profile.
Ova 2016 je bila najgora igra ikad po pitanju onlinea.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Mojo Risin - 13. Rujan, 2016., 15:45
Aha, ok. Nisam znao, PES 2016 nisam uopće igrao, niti jednu jedinu utakmicu. A onda dobro, barem vama koji igrate online. Meni ovo nikako ne bi odgovaralo. Barem je edit zajednica spašavala stvar svih ovih godina da igra ne bude poluproizvod.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 13. Rujan, 2016., 16:14
Zato su i izbacili F2P verziju jer je ionako svima već bila free  :hihi:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 13. Rujan, 2016., 16:26
Tko recenzira igru ove godine?!?
Mogli bi opet nabaciti koju tekmu :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 13. Rujan, 2016., 22:23
Nisam siguran jesmo li se razumjeli dobro. Ako ti Denuvo zabranjuje da prćkaš po datotekama igre, onda modding zajednica neće moći izvući teksture dresova i ručno ih obraditi u odgovarajućem programu pa podijeliti sa svima. Bit će ograničeni na edit mode same igre gdje ne možeš ubaciti reklame na dresove, pa dresovi ne mogu ni biti skroz autentični.

Ne znam, nisam baš upoznat s tim restrikcijama modova kod Denuva, ali koliko sam čuo, Doom i Just Cause 3 npr. nemaju neku uzbudljivu modding scenu zbog toga.
.                                                                  Adam Bhatti koji je community manager il kaj vec je zvao moddere da vide sto se sve moze s editom, i oni objavljuju informacije, uglavnom covjek iz UK koji se zove glen radi vec dugi niz godina gtm option file za pes, isto tako paul2478 iz australije, objavili su da ce raditi za ps4.. ali to nije mod niti cak patch, to je editirani option file koji i ti mozes raditi ako ti se da crtati dresove u photoahopu
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: closingtime - 13. Rujan, 2016., 23:31

Nadam se da si u pravu, jer ako nisi PES je za mene propao.

A Denuvo bi zapravo lako mogli probiti, ako Konami bude koristio istu vrstu zaštite kao inače u njihovim igrama. Konamijev MGSV koji je imao Denuvo su probili za tjedan dana.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 14. Rujan, 2016., 01:02
evo prijatelju, čovjek već ima kopiju igre, ovo je na ps4

par slika
https://pbs.twimg.com/media/CsPGd6iWEAA_Otj.jpg:large (https://pbs.twimg.com/media/CsPGd6iWEAA_Otj.jpg:large)
https://pbs.twimg.com/media/CsPMp2xW8AAkIfw.jpg (https://pbs.twimg.com/media/CsPMp2xW8AAkIfw.jpg)
https://pbs.twimg.com/media/CsPM0elWAAAP9SL.jpg (https://pbs.twimg.com/media/CsPM0elWAAAP9SL.jpg)
https://pbs.twimg.com/media/CsPM0d7WcAAv0Qs.jpg (https://pbs.twimg.com/media/CsPM0d7WcAAv0Qs.jpg)
https://pbs.twimg.com/media/CsPGurTWgAE-zPM.jpg (https://pbs.twimg.com/media/CsPGurTWgAE-zPM.jpg)

i trailer video
https://www.youtube.com/watch?v=ZL261pa2xxQ (https://www.youtube.com/watch?v=ZL261pa2xxQ)

+ tutorial video, očito puno lakše se importa ove godine nego prosle
https://www.youtube.com/watch?v=6ZHOQTjypTc (https://www.youtube.com/watch?v=6ZHOQTjypTc)

official stranica od čovjeka
http://www.pesworld.co.uk/ (http://www.pesworld.co.uk/)  tu ce bit objavljen option file na dan izlaska odnosno sutra 15.9 sa full premier ligom + neki dodaci, inače budući da uvijek ostane par mjesta slobodnih za editirat klubove najizglednije je da će biti Hajduk uvršten također od njih u igru, također bundesliga ide sigurno unutra. Lijep pozdrav

Tako da nema brige ;)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 15. Rujan, 2016., 13:49
Odigrao nekoliko utakmica, posložio myClub, potrišio hrpu coinsova koje dobiješ na početku kako ivršavaš razne zadatke i itd.


Igra mi je za sada dobra. Ima tu dosa izmjenjenih stvari i sitnica koje su možda u prvu ruku neprimjetne. Puno bolji kontakt između igrača, bolje suđenje, golmani su konačno proradili, efekti (npr. kada lopta zvizne one štapove koji drže mrežu iza gola oni počnu jako vibrirat), izgled igrača.
U MyClub je konačno uvedena mogućnost biranja "jačine signala" tako da npr. možete izbjeći ljude koji imaju lošu konekciju pa cijela igra zbog toga kasni.


Minusi su im kao uvijek licence, grafika koja i nije nešto posebno.


Odradio sam i sve skill treninge kao i uvijek i zapravo su ostali 100% isti kao i u prošlom nastavku.


Izgleda kao da su samo nadogradili s nekim novostima PES 2016 i pustili ga u promet pod drugim imenom. Za sad nema laggera, cheatera, a niti pirata što je konačno osvježavajuće u ovom serijalu.



Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 15. Rujan, 2016., 13:52
Htio sam ga danas kupiti za 430 kn (još je bio na preorderu, no nisam). Zašto kupiti kopiju PES 2016, još bez licenci i bez reprezentacija? Bolje ću igrati 2016 i dalje.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 15. Rujan, 2016., 13:57
Pa kažem ima tu pomaka i razlika. Ali tebi je ionako svejedno kad ti na PS4 nemaš cheatera.
Na PCu je nemoguće normalno igrati PES 2016...  :hiha2:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 15. Rujan, 2016., 14:17
Kakvi su komentatori? Jeli i sad kasne kad je udarac i kad gol padne, i kad lopta udari u stativu?

Imali novosti kod njih, tjekom utakmice? ili opet pričaju što vidim?

Jedino me to živcira kad 2016, a možda još ima stvari ali se ne mogu sad sjetit na silu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 15. Rujan, 2016., 14:23
KOmentatori su isti... Čak ne mogu reći ni da su ubacili koju novu poskočicu. Praktički isti broj riječi i način na koji ih izgovaraju... Možda kroz neko vrijeme otkrijem koju novu poskočicu...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Mojo Risin - 15. Rujan, 2016., 14:33
S obzirom koliko su silovali s Championom i Beglinom, vrlo je hrabro očekivati da su osvježili komentatore. Inače, Champion je u RL odličan komentator, a zahvaljujući Konamiju njegov glas više ne mogu čuti. 
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 15. Rujan, 2016., 14:50
KOmentatori su isti... Čak ne mogu reći ni da su ubacili koju novu poskočicu. Praktički isti broj riječi i način na koji ih izgovaraju... Možda kroz neko vrijeme otkrijem koju novu poskočicu...

Jel još kaže "managers talk to talk, now players need to walk to walk"?

Kako me to iritiralo. I mislio sam si da ce komentatori ostati isti.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 15. Rujan, 2016., 15:07
i tako hrv4tin4 opet ti kupio igru  :D :D :D
unatoc nećkanju mislim da te vest da ima denuvo prevagnula da kupis igru  :D :D :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 15. Rujan, 2016., 15:12
KOmentatori su isti... Čak ne mogu reći ni da su ubacili koju novu poskočicu. Praktički isti broj riječi i način na koji ih izgovaraju... Možda kroz neko vrijeme otkrijem koju novu poskočicu...

 :fpalm: :fpalm: Pa umjesto da atmosfera bude drugačija, oni nema istu serviraju...


Jel još kaže "managers talk to talk, now players need to walk to walk"?

Kako me to iritiralo. I mislio sam si da ce komentatori ostati isti.

 :loludara: :loludara: mjkmi ali sve na kraju počme iritirat, čak znaš koja je minuta kad nešto kaže, a da ni ne gledaš u vrijeme.  :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 15. Rujan, 2016., 15:28
Zar nije pravilo, onako, da se PES/Fifa igraju sa ugašenim komentatorima već nakon 30. utakmice? S glazbom u pozadini?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 15. Rujan, 2016., 15:31
Zar nije pravilo, onako, da se PES/Fifa igraju sa ugašenim komentatorima već nakon 30. utakmice? S glazbom u pozadini?


Ne. Jer je to ono nešto posebno što te tjera da ideš dalje  :hiha:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 15. Rujan, 2016., 15:31
Zar nije pravilo, onako, da se PES/Fifa igraju sa ugašenim komentatorima već nakon 30. utakmice? S glazbom u pozadini?

Da,samo kad je ekipa tu i kad se cuga.  :mrgreen: :piva:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 15. Rujan, 2016., 23:03
I jedna obavest igra koristi always online DRM plus Denuvo
igra se nikako ne moze pokrenuti offline
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 16. Rujan, 2016., 11:43
I krenuli su cheateri... Lik ima 6 pobjeda za redom... (moš si mislit) Igram sa slabijom momčadi i vodim 2-0 i lik samo izađe i ja opet ne dobijem lovu niti išta...
Znači opet nisu online sredili uopće... Uploadam video upravo na YT pa se uvjerite i sami


EIDT: Evo i video


http://youtu.be/_dgXu2jc61A (http://youtu.be/_dgXu2jc61A)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 16. Rujan, 2016., 16:32
Strašno ^^ I meni je tako na plejki par puta bilo. Mislio sam da je greška servera....  :fpalm: Ne kužim kako je ljudima fora to radit.

BTW, super igraš, dobra kontrola lopte. Meni bježi često :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 16. Rujan, 2016., 16:58
Koma igram ovaj PES. Ovo je 1. puta u mojoj povijesti da sam toliko loš. Inače mi je prosjek pobjeda bio cca 58%, a sada je 29%...
Igra mi se jučer sama diskonektala sa servera i od tada sam odigrao 12 utakmica i niti jednu pobjedu nisam skupio. Bilo je dosta nerješenih, ali niti jedna jedina pobjeda. Kao da je igra skriptirana i totalno me ubija.
Sad sam kupio novog trenera pa očekujem poboljšanja, jer sada igram puno više napadački (4-3-3). Ovo s jednim napadačem je bila živa muka. 70% golova sam davao glavom, a ostatak iz prekida...  :chair:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 16. Rujan, 2016., 17:14
Koliko sam video kod pes stremaerea koj isvi igraju na konzolama nije bilo ni jednoga cheatera
jos jedan dokaz kolko konami mari za pc
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 16. Rujan, 2016., 18:01
Ja ni ne igram myclub, samo ove gotove timove. Na PS4 isto tako ispada iz igre, onda su valjda isto cheateri. ^^
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 16. Rujan, 2016., 18:39
Ako tako ispadaju iz igre onda svakako jesu. Čim ti se ne dodjeli pobjeda od 3-0...


Evo i jedne pozitivne stvari. U prijašnjim nastavcima u MyClub modu su se na utakmicama normalno dijelili žuti i crveni kartoni, ali nije bilo sankcija na slijedećoj utakmici. E pa sada sankcije postoje i ako vodite nekim većim rezultatom i lik vam samo krši igrače i dobiva crvene kartone - svi njegovi igrači koji su dobili crveni propuštaju slijedeću utakmicu.
Super stvari i vidi se da ekipa sada puno više pazi i nema toliko uklizavanja.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 16. Rujan, 2016., 18:59
Ako tako ispadaju iz igre onda svakako jesu. Čim ti se ne dodjeli pobjeda od 3-0...


Evo i jedne pozitivne stvari. U prijašnjim nastavcima u MyClub modu su se na utakmicama normalno dijelili žuti i crveni kartoni, ali nije bilo sankcija na slijedećoj utakmici. E pa sada sankcije postoje i ako vodite nekim većim rezultatom i lik vam samo krši igrače i dobiva crvene kartone - svi njegovi igrači koji su dobili crveni propuštaju slijedeću utakmicu.
Super stvari i vidi se da ekipa sada puno više pazi i nema toliko uklizavanja.

Dobro to je fino i to je dodano i za ps4 jelde?
E sad:
I krenuli su cheateri... Lik ima 6 pobjeda za redom... (moš si mislit) Igram sa slabijom momčadi i vodim 2-0 i lik samo izađe i ja opet ne dobijem lovu niti išta...
Znači opet nisu online sredili uopće... Uploadam video upravo na YT pa se uvjerite i sami

To ne more ovo nikako promjenit... Nije to razlog da se raja na PC-u živcira kao i prijašnih godina.

Hoću reći da ne volim kad netko pravi razliku između gamer-a. Tako ispada sa Konami-em što sam uspio pohvatat.

Stvarno mi je žao ekipe koja kupi ovo za PC.
Sreća nisam kupio a i ne znam digitalno uzimat igre, kad bi znao prvi bi napravio preloader i to bi me čekalo.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Cole - 16. Rujan, 2016., 19:08
Trebaš stvarno biti mazohista da igraš ovu igru na PC-u.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 16. Rujan, 2016., 19:28
Jel vi na PC barem gamepad koristite?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 16. Rujan, 2016., 19:43
Naravno da igram na gamepadu. Inače ne bi mogao izvesti ni pola onoga što radim.
Ne znam tko još igra ovakve igre čisto na tipkovnici...


A gle, je mazohizam, al to je igra uz koju godišnje provedem najviše sati (cca 300h) i to je igra koju upalim kad ne znam što bih igrao ili kad je suša ili jednostavno kada mi se igra nogomet  :hiha:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 16. Rujan, 2016., 19:46
Jel vi na PC barem gamepad koristite?

Naravno, ne zamislivo je na tipkovnici igrati.
Što kaže Hrv4tin4, pola toga ne bi mogli izvest.

A gle, je mazohizam, al to je igra uz koju godišnje provedem najviše sati (cca 300h) i to je igra koju upalim kad ne znam što bih igrao ili kad je suša ili jednostavno kada mi se igra nogomet  :hiha:

Upotpunosti te razumijem, zato i jesam gore onaj post napisao.  :piva:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 16. Rujan, 2016., 19:57
Ja sam sad isto kao malo aktivnije krenuo igrati. Nije mi suša igara, nego sam jednostavno uvijek na prvo mjesto stavljao neke druge igre.

Ovo (PES 16) mi je prvi pes koji uopce igram i jos sam početnik i još učim. Danas sam Online prvu tekmu odigrao 3-3 (najbolja tekma do sad koju sam odigrao), a iduću izgubim 4-0 :)

Nije mi bitan rezultat još pošto sam početnik, bitno mi je da mogu parirati protivnicima sa solidnom igrom, pa makar i izgubim na kraju.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 17. Rujan, 2016., 15:21
Danas PES 16 online: 3 tekme-3 pobjede. Nije mi čak bitno ni što sam pobijedio, bitnije mi je što sam stvarno dobro odigrao. Sam sebe sam iznenadio :D

Ako netko igra PES 16 na PS4 neka mi javi na PM da odigramo koju partiju (da budem vreća za napucavanje :D).
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 18. Rujan, 2016., 23:57
Znači, nisu ništa riješili sa cheaterima?
Divno, baš sam razmišljao da uzmem digitalnu igru (account) na XBox One (cca. 24 €). ali me prošlo kada sve pročitam.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 19. Rujan, 2016., 08:20
Za sad sam ih naletio na dvoje u kojih 22h igre. Oba su na youtubeu i prijavljeni Konamiu pa ćemo vidjeti funkcionira li to ili ne.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 19. Rujan, 2016., 10:49
Kako je moguće cheatati na Plejki? Ajde na PC još nekako sa skriptama i mogu shvatiti, ali kako na plejki?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 19. Rujan, 2016., 11:45
Jednako kao i na PCu...
Svi uređaji u kući koriste isti router i mrežu. Dovoljno je zakrciti promet na PCu i svi drugi uređaji se usporavaju i ili gube konekciju.
Tako da to radi na nekom drugom uređaju koji je na mreži i PS4 ne dobiva dovoljan protok informacija da bi se naatavila utakmica, ali je ipak dovoljan da ga ne izbaci sa servera....
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 19. Rujan, 2016., 13:18
...ali kad ga ipak izbaci sa servera "player has left the match", kako ne dobiješ pobjedu?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 19. Rujan, 2016., 13:26
Kada ga izbaci onda dobiješ pobjedu.
Pogledaj video koji sam okačio. Ne piše da se on diskonektao, nego piše da se pogoršala kvaliteta konekcije između mene i njega i da je poradi toga match poništen.
Samo pogledaj kraj vide i vidjeti ćeš da se radi o 2 različite stvari.
Kada se on diskonekta onda dobijem i pobjedu i exp. i sve
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 19. Rujan, 2016., 14:40
Kužim na što misliš. Ali to ne bih nazvao cheatom, više kao iskorištavanje manjkavosti servera.

Hmm, ne znam...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 19. Rujan, 2016., 16:33
Pa svaki exploit igrinih rupa ili servera se zove cheat i te ljude cheaterima. To je kao da kazes da onaj koji koristi wall hack u CSu nije cheater nego iskoristava kod igre u druge svrhe...

Cilj jeisti - neposteno pobijediti, odnosno cilj je varati.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: fez - 19. Rujan, 2016., 17:58
Najbolji PES od ps2 dana. Ne mogu vjerovat da je tako dobar. Onaj osjećaj kad zabiješ gol... Gušt mi je trpat što više kao back in the day. Što je najbolje, očekivao sam da će biti suprotno s obzirom na očajnu 16-icu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 19. Rujan, 2016., 18:13
Hrvatina, istina  :thumbs:
Nego s te strane, developeri moraju bolje zaštititi igru od raznih "rupa".


Najbolji PES od ps2 dana. Ne mogu vjerovat da je tako dobar. Onaj osjećaj kad zabiješ gol... Gušt mi je trpat što više kao back in the day. Što je najbolje, očekivao sam da će biti suprotno s obzirom na očajnu 16-icu.

Jel ti to igraš 17?  :mrgreen:
Ako da, sutra i ja vjerojatno uzimam (na PSN te vec imam) pa peglamo :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: fez - 19. Rujan, 2016., 18:56
Da ali demo, pričekat ću s kupovimom neko vrijeme.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 19. Rujan, 2016., 19:16
Baš gledam popis licenci i mogu reći da nije uopće loše i katastrofalno kako su neki pričali. Ima jako puno licenci, a tu su i neki odlični klubovi koji prije nisu bili licencirani (Borusia, Liverpool, itd...). Tu je i dalje Dinamo Zagreb, a iznenadio sam se kad sam vidio reprezentacije jer sam mislio da su ih izbacili pošto nema prvenstva ove godine. To mi je odlična vijest.

Najviše što zapravo upada u oči je gubitak licenci Manchester Uniteda i Real Madrida, al dobro šta sad, to su samo 2 kluba.

Popis:

https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/license/ (https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/license/)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 19. Rujan, 2016., 21:40
Druže, izgubili su špansku ligu čitavu osim Barselone, izgubili Bayern, Juventus, Manchester United i još bruku klubova.
Dodali BVB, Liverpool i hrpu južnoameričkih klubova.
Uz to da nisu sredili online modove, definitivno ispada loša kupovina, jedino kada bude za Novu godinu 160 kn možda.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 20. Rujan, 2016., 00:05
Ma sve to stoji, ali na kraju je ipak najbitniji gameplay na terenu, a manje bitna šminka i nazivi klubova. Igrači su ionako pravi u tim "fake" klubovima, a naziv ko naziv, nebitan.

Što se tiče online, imao sam par puta negativna iskustva s ispadanjem protivnika, no na sreću nije baš bilo često. (govorim za 16 jel, 17 još nemam)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 20. Rujan, 2016., 12:33
Ma sve to stoji, ali na kraju je ipak najbitniji gameplay na terenu, a manje bitna šminka i nazivi klubova. Igrači su ionako pravi u tim "fake" klubovima, a naziv ko naziv, nebitan.

Što se tiče online, imao sam par puta negativna iskustva s ispadanjem protivnika, no na sreću nije baš bilo često. (govorim za 16 jel, 17 još nemam)

Sve to stoji i slažemo se, ja igram PES godinama i navikao sam. Međutim, sada, po prvi put, imaš i FIFA 17 na grafičkoj razini PES-a i sa odličnim gameplay, sa licencama, navijačima, stadionima i najbitnije odličnim online dijelom, tako kada sve izvagaš FIFA dođe daleko bolja kupnja.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: djecak - 20. Rujan, 2016., 17:49
Citat:
Sve to stoji i slažemo se, ja igram PES godinama i navikao sam. Međutim, sada, po prvi put, imaš i FIFA 17 na grafičkoj razini PES-a i sa odličnim gameplay, sa licencama, navijačima, stadionima i najbitnije odličnim online dijelom, tako kada sve izvagaš FIFA dođe daleko bolja kupnja.

Neka ima licence, stadione, navijače al nema ono sta ima PES - dušu. Fifa je samo prazna arkada, igraca koji su svi isti, klize po podlogi i nevjerojatno losa fizike lopte i jos je sve skriptirano.   :hug
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 20. Rujan, 2016., 17:54
Kao da sam ja pisao  :thumbs:

Uzeo sam PES novi danas. Javim dojmove.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 20. Rujan, 2016., 21:05
Neka ima licence, stadione, navijače al nema ono sta ima PES - dušu.

Romantično, ali ne - igre nemaju dušu. To je najgori mogući argument za PES. Otprilike u rangu onoga kad naši sportaši ne izbore zlatnu medalju pa onda kažu da dragi bog / gospa / duh sveti nisu tako odlučili. Zapravo ne otprilike nego baš ista floskula.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 20. Rujan, 2016., 21:19
Rekao sam da ću igrati PES 16 i kupiti 17 na popustu, no predomislio sam se. Nekim dijelom me slomio ovaj prekrasni Barcelona steelbook i jednostavno sam ga morao kupiti. Nisam pogriješio. Odigrao sam 2 tekme zasad i igra je jednostavno perfektna. Takva fluidnost igre u kojoj osjetiš doslovno svaki dodir s loptom, svaki pas, svaki šut, kao da je prava utakmica, a ne pišljiva igra, daje nevjerojatan osjećaj igranja. Na prvu se mislilo da je copy-paste 16-ce, no nebih se složio. U igri se itekako osjete poboljšanja. Svaka čast lijepo upakiranoj Fifi, ali PES joj zabija hat-trick u prvih 20 minuta.

(http://i.imgur.com/8sTH5jt.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 20. Rujan, 2016., 21:23
Mene zanima koliko je različito od demo verzije?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 20. Rujan, 2016., 21:34
Hmmm... da ti budem iskren nešto sam malo odigrao demo. U demo je bila samo tekma, nije bilo menua ni ničeg. Ovdje su odlično i pregledno napravljeni menui, a i izbornik prije tekme je malo poboljšan. Uglavnom, vizualno sve izgleda bolje nego lani :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: fez - 20. Rujan, 2016., 23:27
Neka ima licence, stadione, navijače al nema ono sta ima PES - dušu.

Romantično, ali ne - igre nemaju dušu. To je najgori mogući argument za PES. Otprilike u rangu onoga kad naši sportaši ne izbore zlatnu medalju pa onda kažu da dragi bog / gospa / duh sveti nisu tako odlučili. Zapravo ne otprilike nego baš ista floskula.

Ja totalno osjećam njegovu izjavu. Pes je prodo tu "dušu" kad se krenuo natjecat s fifom. Uvjeren sam da Iss pro evolution ima više veze s ljudskošću nego fifa, sjeti se creditsa kad osvojiš master ligu. Tako nešto ne može fifa a gdje je tek gameplay. Ovo je rasizam ali jebiga: japanac ozbiljnije shvaća svoj rad, to jest, uvijek djeluje prema nekoj svrsi koja se ne sastoji samo u parama. Naravno, pare su prioritet danas ali oni će potegnut uvijek malo više ako ništa onda radi prestiža Uzmi pristup snimanju mainstream filmova recimo. Svejedno su to blockbusteri ali su neusporedivo bolji. Što japanac napravi stranac ne ponovi.😃
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: vectorinvicta - 21. Rujan, 2016., 01:16
Glede PES-a ljudi, prvo, odlična igra! Igram sa bratom World Cup i uživamo na Professional. No ipak bi htjeli veći izazov, tako da ako mi itko može reći da li se osim povećanja na Top Player i Superstar može igrati sa dva joysticka, mi dva ali online? Na istoj konzoli mislim sa istom igrom? To je veliki minus FIFE, a vjerujem i PES-a, jer nisam nigdje našao mogućnost da igramo protiv pravih igrača dva na dva ili bilo što slično. Šteta... Da to dodaju, jer iskreno ne znam zašto neće, bilo bi super!

Uživajte ljudi u PES-u! Ko nije probo, magarac je bio :P 10/10 od mene za PES ove godine :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 21. Rujan, 2016., 08:20
Postoji to već u nekoliko zadnjih verzija PESa...
Imaš COOP gdje možeš ti s bratom igrati protiv kompa, postoji i 11vs11 gdje svaki igrač kontrolira jednog igrača. Pa sad ovisi što vam se više svidi. Ali, da, ti modovi u PESu postoje već par generacija unatrag.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: El_Dalmatinho - 21. Rujan, 2016., 11:15
Nakon U4 ovo druga veća kupovina ove godine i ne mogu se požalit, 17-ica mi je baš legla., igra se na PS4...

Zasad samo uigravam momčad u MyClubu preko simulacija, bonusima dobio 3 crne lopte, Neuera , Robbena i od svih Barceloninih igrača dobijem CB Umtitija al neka, sad idemo graditi polako...Mislim da će se od sutra početi i sa special agentima i legendama, bilo bi dobro opet zaigrat sa Ronaldinhom...
Nedostaje mi jedino malo logičniji sustav natjecanja te nedostatak smislenijih nagrada i prvenstava kao i detaljnija statistika, al jbg u tome Japanci nisu blizi Amerima, al šteta je ne znati koliko ti je npr. igrač odigrao utakmica ili minuta ili bilo čega za tvoj klub...

Ono što sam zamijetio na prvu je izvanredan i različit zvuk u određenim situacijama npr. ovisno kako kopačka udari loptu, jedan zvuk je za običan udarac a jedan za udarac vanjskom, udarac o stativu također nije svaki isti...
Mana u igri baš i nema, golmani i potezi su sasvim solidni, jedino što me malo smeta je osjećaj pomalo zamućene slike kod replaya...
Suci će mislim biti posebna priča ali mi treba još utakmica dok ih ne skontam, al šta je da je lagani su na kartonima...

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 21. Rujan, 2016., 12:24
Možeš točno znati koliko ti je koji igrač odigrao utakmica za klub, koliko je puta dao gol, koliko je puta asistirao, koja mu je prosječna ocjena...
Samo od u MyClub pod svoju momčad i s L1 i R1 mijenjaš statistike i sve vidiš (ili s R2 i L2, nisam siguran više).

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 21. Rujan, 2016., 12:28
Igrač s PS4 koji žele baciti koju partiju neka se jave na PM  :faca:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: El_Dalmatinho - 21. Rujan, 2016., 13:22
@Hrv4tin4
Čudno mi da nisam naletio prije na to, baš ću probati večeras

@dinodinix
IMaš PM
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 21. Rujan, 2016., 14:10
Samo odi pod squad list, tako nekako, ne pod formaciju ili te stvari.
I tamo ti sve piše.  :thumbs:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 21. Rujan, 2016., 14:40
@Hrv4tin4
Čudno mi da nisam naletio prije na to, baš ću probati večeras

@dinodinix
IMaš PM

Dodao sam te  :thumbs:

Nego, smješno mi je zamisliti 11 playera koji kontroliraju ekipu. Na šta to liči?  :bonk:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: luyindula8 - 21. Rujan, 2016., 17:04
@Hrv4tin4
Čudno mi da nisam naletio prije na to, baš ću probati večeras

@dinodinix
IMaš PM

Dodao sam te  :thumbs:

Nego, smješno mi je zamisliti 11 playera koji kontroliraju ekipu. Na šta to liči?  :bonk:

probao sam tak par puta na fifi 16, i svodi se na to da više manje svi pokušavaju sve sami napravit :mrgreen:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 21. Rujan, 2016., 18:37
Tu bi ja živce izgubio. Jedino se ovdje organizirat.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 21. Rujan, 2016., 23:35
Nakon vaših tako slatkih komentara pronašao sam najjeftiniju opciju za kupovinu PES 2017 i nisam mogao odoliti, neke stare ljubavi nikada ne umiru :)
Javim ubrzo kako to sve funkcioniše na X1, posebno online dio zbog kojeg jedino i uzimam.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 22. Rujan, 2016., 10:31
Haha  :thumbs: Pusti ti Fifu, PES je doktor.

Odigrao sam 10 online tekmi na PS4 i nisam imao baš nikakvih problema  :thumbs:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 22. Rujan, 2016., 13:21
Haha  :thumbs: Pusti ti Fifu, PES je doktor.

Odigrao sam 10 online tekmi na PS4 i nisam imao baš nikakvih problema  :thumbs:

Navika je cudna stvar  :D FIFA 17 uzimam sigurno, PES sam uzeo ... ne znam ni ja  :D

Grafički mi je nekakav mutan, ljepše mi je izgledao PES 16 na PS4. Gameplay je dobar, online za sada funkcionise dobro. Na ranking listi vidim da ima 7500 registrovanih klubova, ne znam kakvo je stanje na PS4. Puno aukcija, brzo spaja online, za sada nisam naletio na cheatera.
Početak myClub mi nije bio baš sretan, izuzev Balea kojeg sam dobio preko PES agent ostalo je zanemarivo. Na Toty dobijem Alvesa, fuj, danas na ovom novom agentu Sane koji može proći.
Uglavnom nisam nešto oduševljen, FIFA 17 demo mi puno bolje izgleda. Imam 10 sati da isprobam FIFA preko EA Access pa ću moći uporediti.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 24. Rujan, 2016., 01:16
Igra li još neko myClub?
Kako ide "sklapanje" tima?
Ja bezveze napravio novi profil na X1 da iskušam sreću i vidi vraga dobijem: CR7, Aguera, Pepea, Mangalu, Alderweilda, Jamesa Rodrigueza i još nekih solidnih igrača. Sad definitivno nastavljam igrati preko njega  :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 24. Rujan, 2016., 12:22
Taj myclub mi dođe kao igranje s klubom bez licence. Igram samo Online Divizije, kada već igram, onda je to s pravim igračima, a ne nekim izmišljenim.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 24. Rujan, 2016., 16:55
Taj myclub mi dođe kao igranje s klubom bez licence. Igram samo Online Divizije, kada već igram, onda je to s pravim igračima, a ne nekim izmišljenim.

Ja igram samo myClub, sviđa mi se ta ideja stvaranja tima ni od čega, kolekcioniranje igrača, dubina moda (postići lvl. 50 igrača, 99 team spirit ...)
Zašto ne probaš, kada zagrizeš nema nazad :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 24. Rujan, 2016., 17:32
MyClub je najjači mod ikad i tamo provedem 90% vremena.
Izabereš lijepo grb ili ga sam napraviš, izabereš dresove i onda moraš birat trenera, formaciju, način igre, igrače koji pašu svemu tome. Pa što više igraju zajedno jača im team spirit i bolje se poznaju pa bolje i igraju zajedno.
Onda strepnja koga ćeš dobiti i itd.
Ja imam onako prosječnu momčad :/ od boljih igrača imam: CR7, Neymar, Benzema,G. Cahill, Neto, Eliseu, K Boateng i itd.
Ali samo 3 crne lopte ove godine :(.
2 na početku (Neymar i CR7) i sada Benzema na ovim UEFA Champion League special agent.


Vjeruj mi to je najjači mod ikad i to moraš igrat.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 24. Rujan, 2016., 20:18
Ma stvarno volim gledati nogomet, a onda skladno time želim igrati s tim igračima, a ne da mi umjesto Ibre u napadu igra Miki Maus :D

Mislim, ok mi zvuči mod, ali ja volim autentične klubove. Smeta mi što Online divizija (meni najbolji dio igre) nije malo bolje razrađena, što se tiče pristupa i statistike općenito.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 24. Rujan, 2016., 21:09
Ma stvarno volim gledati nogomet, a onda skladno time želim igrati s tim igračima, a ne da mi umjesto Ibre u napadu igra Miki Maus :D

Mislim, ok mi zvuči mod, ali ja volim autentične klubove. Smeta mi što Online divizija (meni najbolji dio igre) nije malo bolje razrađena, što se tiče pristupa i statistike općenito.

Nešta ti brkaš u tome. U myClub dobijaš realne igrače i trudiš se da sakupiš najbolje, i ne igra ti u napadu Miki Maus nego npr. Aguero i CR7 kao kod mene.

Update:
Nakon "čačkanja" video postavki XBoxa grafika je sada daleko bolja, očigledno ga nisam setupovao pa mi je sve bilo mutno.

Ovi agenti mi nisu jasni. Izvlačim ovog special agenta i nakon određenog broja okretaja sve lopte pocrniše i dobijem naravno crnu loptu i Mascherana. Kako je to moguće?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 26. Rujan, 2016., 16:21
Šuti i budi sretan! Ja za sada samo 3 crne lopte  :wildboy:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 26. Rujan, 2016., 17:21
Šuti i budi sretan! Ja za sada samo 3 crne lopte  :wildboy:

A sretan sam  :hihi: čekam još Klopa (4:3:3) da uzmem menadžera i zabava može početi.
Trenutno početnih 11: Weidenfeller - Pepe - Mangala - Coentrao - Alderweireld --- Mascherano - James Rodriguez - Ramsey --- CR7 - Aguero - Bony

Kakav je tvoj tim?

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 26. Rujan, 2016., 18:19
Ja se nikada ne koncentriram samo na jednu postavu. Uvijek imam 2 postavee koje pokušavam izbalansirati i tako igram. 2 utakmice s jednom, pa 2 utakmice s drugom postavom + par igrača za zamjenu ukoliko netko dobije crveni iz te 2 postave. Jedino je golman uvijek isti.


Glavna i jača postava mi je:


Philippe Coutinho - CR7 - Neymar

Andre Gomes - E. Capoue - G. Castro

Eliseu - L. LopeZ - G. Cahill - I. Abbate

                    Diego Lopez


Druga postava mi je:


A. Di Natale - K. Benzema - K. Jozefzoon

K. Boateng - J. Hendrix - C. Aranguiz

M. Layun - Luisao - Sokratis - Somalia

                   Diego Lopez


I s oba mi je Team Spirit 99
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 26. Rujan, 2016., 19:02
Šuti i budi sretan! Ja za sada samo 3 crne lopte  :wildboy:

Ja kod onog brzog slide-a uvijek kliknem na crnu lotpu, a dobijem zlatnu :D

Izgleda nema veze gdje klikneš, jel?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 26. Rujan, 2016., 20:24
Nema veze gdje klikneš bitno je gdje se zaustavi :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 26. Rujan, 2016., 20:24
Šuti i budi sretan! Ja za sada samo 3 crne lopte  :wildboy:

Ja kod onog brzog slide-a uvijek kliknem na crnu lotpu, a dobijem zlatnu :D

Izgleda nema veze gdje klikneš, jel?

Normalno da nema, neki puta se brže zaustavi neki puta sporije..
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 26. Rujan, 2016., 21:53
Ja se nikada ne koncentriram samo na jednu postavu. Uvijek imam 2 postavee koje pokušavam izbalansirati i tako igram. 2 utakmice s jednom, pa 2 utakmice s drugom postavom + par igrača za zamjenu ukoliko netko dobije crveni iz te 2 postave. Jedino je golman uvijek isti.


Glavna i jača postava mi je:


Philippe Coutinho - CR7 - Neymar

Andre Gomes - E. Capoue - G. Castro

Eliseu - L. LopeZ - G. Cahill - I. Abbate

                    Diego Lopez


Druga postava mi je:


A. Di Natale - K. Benzema - K. Jozefzoon

K. Boateng - J. Hendrix - C. Aranguiz

M. Layun - Luisao - Sokratis - Somalia

                   Diego Lopez


I s oba mi je Team Spirit 99

Da da, i ja igram tako, međutim još nemam dovoljno igrača za 2 postave. Imam još par golmana, najbolji Julio Cesar i par bekova i bezveznih središnjih. Trenera čekam Klopa sa 4:3:3, tako da su mi sada samo pripreme, osvajam challenge i vs com. Samo sam 2 odigrao online, obje lagano dobio. Vidim na X1 najviši reting trenutno je 1000, ja sam na PS4 imao preko 1100, možda ovdje budem prvi, lijepo je sanjati  :hihi: :hihi:

P.S. Taj gore prvi tim ti je vrlo dobar, uz još 2-3 igrača biće odličan.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 27. Rujan, 2016., 15:19
Aha, znači vi nabildate team protiv COM-a pa onda tek online. Ja sam upao na Online i moram se "pohvaliti" da sam 7 utakmica odigrao i imam 7 poraza. Nekako mi predaleko stoje igači i u obrani i u napadu i često nemam kome dodati loptu. Postava na "game plan" mi izgleda kao i večini, no njima su igrači puno povezaniji i zato gubim.

Savjet?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 27. Rujan, 2016., 15:45
Ja ne igram protiv kompa. Samo protiv drugih igrača.


Moraš izabrati dobrog trenera. Kada ga biraš gledaš kakav mu je gameplan i postava. Nije bitno što formacija izgleda jednako, ako su taktičke postavke drukčije. PES jako puno toga ima u taktici.
Isto tako moraš paziti na Team Spirit gore desno. Možeš imati i lošiju momčad, ali ako je Team Spirit jako visok biti će kompaktniji i bolje se dodavat i čitati tvoj način igre.
Moraš isto tako gledati i na managera koliko jaku momčad podržava. Ako staviš prejaku momčad on ju ne može kontrolirati i Team Spirit pada na ispod 10 i to je onda banana.


Ja recimo imam osredeg trenera, ali sam mu digao jačinu na 410 i to mi je dovoljno. Imam s oba tima 99 Team Spirit
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 27. Rujan, 2016., 16:07
I gledaj da uzmes trenera sa taktikom koja tebi odgovara i koju najcesce koristis,na primer igras puno na krilima,uzmi managera sa attacking area wide,ako dosta radis short passova,tika taku,uzmes trenera kojemu je build up short pass i slicno
pes dosta zavisi od taktike,mozes imati 11 igraca sa ocenama preko 90 i team spiritom 10 i izgubices od lika sa troduplo slabijim timom ako je njemu team spirit 99,igraci ce ti jednostavno letiti svugde
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 27. Rujan, 2016., 16:42
Uh, zvuči komplicirano. Meni je team spirit 88, trenera nisam ni gledao kakav je. Ok, baš ću provjeriti kada upalim.

Ja sam tek početnik u PESU, ali u Online Division nemam takvih problema, znam često pobijediti utakmicu. U my club se jednostavno ne mogu sastati s loptom, a kad ju i imam suigrači doslovno bježe od mene, a neki kao da nisu ni došli na utakmicu.  :fpalm:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 27. Rujan, 2016., 16:50
takoder trebas paziti na support range,compactness i defensive line
i svaki trener ima opciju koliko ce igraca biti u napadu a koliko u odbrani
mozda jednostavno iams nekog bunkerica trenera koji ima numbers in attack few i jednostavno nemas kome dodati
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Rujan, 2016., 17:11
Uh, zvuči komplicirano. Meni je team spirit 88, trenera nisam ni gledao kakav je. Ok, baš ću provjeriti kada upalim.

Ja sam tek početnik u PESU, ali u Online Division nemam takvih problema, znam često pobijediti utakmicu. U my club se jednostavno ne mogu sastati s loptom, a kad ju i imam suigrači doslovno bježe od mene, a neki kao da nisu ni došli na utakmicu.  :fpalm:

U myClub moraš voditi računa o milion malih stvari, zato i jeste toliko zanimljiv. Od izbora managera, levela igrača, taktike, pozicija ... na sve se mora obratiti pažnja da bi se igralo uspješno.

Ja igram drugačije od kolege Hrv4tin4. Sačekam odgovarajućeg managera sa formacijom 4:3:3 i drugog sa 4:2:2 da imam za promjenu u igri ako ne ide, sada čekam Kloppa. U međuvremenu "bildam" igrače do lvl. 37 minimalno i igram samo vs com, sim i challenge cupove i polahko sklapam 2 tima, prošle godine sam napravio 3, a taj treći sam koristio samo za lvl 3. i još jedan tim za farmanja GP-ova. Nakon što imam zadovoljavajući tim počinjem igrati online i onda polahko dodajem nove igrače. Taj metod mi je na PES 2016 donio najbolji plasman na myClub ranking listi, jer sam u jednom trenutku bio na 33. mjestu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 27. Rujan, 2016., 18:22
Dobro sad ste me malo utješili. Ja od tih milion sitnica nisam pazio skoro na ništa, samo sam plug and play :D

Možda onda i nisam tolika njubina koliko loš taktičar :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 27. Rujan, 2016., 19:19
Dakle?

(http://i.imgur.com/6gT3VY4.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 27. Rujan, 2016., 19:22
Zar ne možeš sam mjenjat takitku nego kako Trener preferira?  :kava:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 27. Rujan, 2016., 19:29
Ne možeš jer je MyClub ujedno kao neki menager mod. Kakvog trenera uzmeš takvu taktiku imaš i tu je kraj priče. Zato i je zanimljivo jer svaki trener ima svoje mane i vrline. Inače bi si svatko namjestio taktiku i to je to. Ovako moraš zaraditi za dobrog trenera, namučiti se da bi dobio ono što želiš.
Isto tako manager ima ciljeve. Ukoliko želi da mu se produži ugovor bez plaćanja mora zadovoljiti određene kriterije i bodove kako ga ne bi morao platiti. Ako ih zadovolji - kriteriji postaju još stroži kako bi igra bila zanimljiva.


@dinodinix
Što se tiče tvoje taktike problem je u tome što tvoj trener ima WIDE attacking area. Što znači da je ekipa skroz raštrkana kako u napadu tako i u obrani i vjerojatno ti ne paše takav stil igre...
Isto tako u napadu on cilja na lopte u for, a ne na dodavanja od noge do noge i preferira brzo slanje lopte naprijed, bez onog dodavanja i konstrukcije u napadu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 28. Rujan, 2016., 01:04
@dinodinix, posto vidim da forsiras zatvoreniju igru kratkih pasova odradi zadatke, skupi coinse i kupi Simeonea. On ima fluid formaciju gdje imas 2 spica kada napadas i jednog kada se branis, igrači igraju agresivno i kompaktno jedan do drugog i uvijek imaš otvorenog igrača za pas, naravno pod uslovom da im digneš TS na 95 minimalno. Ja lično preferiram menadžere sa 4:3:3 formacijom i jakom igrom po krilima gdje mi najviše do izražaja dolazi CR7 trenutno ili na PES 16 trozubci koje sam imao: RWF: Reus (Neymar ili Sanchez), CF: Ronaldo (Ibrahimovic ili Suarez) i LWF: Robben (Di Maria ili Bale).
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 28. Rujan, 2016., 03:41
Hrv4tin4, večeras još jedna crna, Griezmann  :hihi: Primijetio sam da kada se dugo vrti većinom ide dobar igrač, večeras se minimalno 5 minuta okretalo i onda stisnem, okretalo je jedno 30 sekundi i sve silver lopte i onda odjednom se pojavi crna sama među svim silver loptama i staje na nju. Čudno ove godine, nije kao prošlih, već imam tim koji sam prošle godine imao nakon par mjeseci igranja još sam imao preorder bonus.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 28. Rujan, 2016., 15:20
Meni počeli neki uskličnici iskakati o igračima, a ionako sam sve tekme izgubio pa kliknio na reset team, kao da krenem isponova  :geek:

Ne ide mi nikako taj myclub...

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 28. Rujan, 2016., 15:56
Meni počeli neki uskličnici iskakati o igračima, a ionako sam sve tekme izgubio pa kliknio na reset team, kao da krenem isponova  :geek:

Ne ide mi nikako taj myclub...

Pretpostavljam da su ti istekli ugovori, trebao si samo obnoviti, sada moras sve ispocetka, nemas ni TOTY igrača ni PES Agenta, faktički od čiste nule. Pogledaj par tutorijala, imaš na YT, myClub je nova nauka pod nazivom pesologija :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 28. Rujan, 2016., 19:32
https://www.youtube.com/user/PESEP14 (https://www.youtube.com/user/PESEP14)

najbolji kanal sa svim mogucim savetima tutorijalima,
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 29. Rujan, 2016., 08:12
Hrv4tin4, večeras još jedna crna, Griezmann  :hihi: Primijetio sam da kada se dugo vrti većinom ide dobar igrač, večeras se minimalno 5 minuta okretalo i onda stisnem, okretalo je jedno 30 sekundi i sve silver lopte i onda odjednom se pojavi crna sama među svim silver loptama i staje na nju. Čudno ove godine, nije kao prošlih, već imam tim koji sam prošle godine imao nakon par mjeseci igranja još sam imao preorder bonus.


Ne znam kaj bih ti rekao. Probao sam na sve načine i nikako... Uz to da ja imam 45+h u igri i to skoro sve MyClub...  :bonk:


Koliko love držiš u rezervi? Ja ne idem ispod 100k, tek ako skupim 110k onda idem na kupovinu novog igrača. Pokušavam ne pasti ispod 100k jer ako me loše krene da imam za obnavljanje ugovora.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 29. Rujan, 2016., 10:44

Ne znam kaj bih ti rekao. Probao sam na sve načine i nikako... Uz to da ja imam 45+h u igri i to skoro sve MyClub...  :bonk:


Koliko love držiš u rezervi? Ja ne idem ispod 100k, tek ako skupim 110k onda idem na kupovinu novog igrača. Pokušavam ne pasti ispod 100k jer ako me loše krene da imam za obnavljanje ugovora.

Mene je neko ludilo uhvatilo na ovom profilu sa crnim loptama.

Rezervu držim na 20 000 GP, a ako vidim da neću ispuniti uslove za automatsko produženje ugovora menadžeru onda dižem na 30 000 GP. Sto tisuća mi izgleda puno, ja bih pola od toga spiskao na agenta :D

Danas stižu legende, volio bih Ronaldinha i Rivalda.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 29. Rujan, 2016., 15:02
Hrv4tin4, evo još jedne crne nakon višeminutnog okretanja  :slini:

(http://i.imgur.com/XVwR3JD.png)

Evo jedna lagana kombinacija agenata u myClub za Arda Turana. Sva 3 agenta sam dobio do sada par puta igrajući, znači nijedan nije kupljen na aukciji.

(https://s17.postimg.org/43etbyinj/Agent.png)

(https://s17.postimg.org/44or5dkhb/Agent1.png)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 29. Rujan, 2016., 19:19
Evo da navijaš za MAN City nebi me čudilo  :hihi: Možda je do boje dresa, nezz, baš imaš sreće, neka nikad ne popusti.  :D :piva:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 29. Rujan, 2016., 20:05
Bome te idu igrači  :thumbs: Što je najjače ja sam prije resetiranja teama dobio Juanfrana  :fpalm:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 30. Rujan, 2016., 01:36
Evo da navijaš za MAN City nebi me čudilo  :hihi: Možda je do boje dresa, nezz, baš imaš sreće, neka nikad ne popusti.  :D :piva:

Hahaha, hvala. Ide me ove godine, 34 okretanja na specijalnim agentima 5 crnih, 21 gold i 8 silver. Upravo sam dobio i prvu legendu: Luis Enrique. Prošle godine sam imao problema, pa i kada sam imao sreće dobijao sam isključivo i samo odbrambene igrače (imao sam sve najbolje stopere i bekove u igri, nevjerovatno), ove godine me ide + dobijam različite pozicije i tipove igrača npr. evo sada imam sredinu i napad prve klase: Mascherano - James - Rooney --- CR7 - Aguero - Griezmann + top klasa nazad Pepe.

@dinodinix, šteta što si resetirao tim. Možda najbolje da otvoriš novi profil i iskoristiš TOTY i PES Agenta koji je aktuelan do 05.10. za nove timove. A isprobaj myClub detaljno, imaš tutorijale od PESEP neko je link postavio, vidjećeš da je mod zarazan do bola  :bonk:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 30. Rujan, 2016., 13:47
Mislis novi myclub profil ili PSN profil?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 30. Rujan, 2016., 15:23
Mislis novi myclub profil ili PSN profil?

Napraviš novi PSN profil i onda ćeš automatski kada pokreneš PES dobiti i sve beneficije kao da prvi put pokrećeš myClub. Obavezno odradi jednu sezonu Master lige (uzmeš Barcelonu i na skip match) jer tu možeš dobiti oko 50-60 tisuća GP, Career isto i Training skills, sve u svemu možeš imati oko 100 000 GP za starta + Toty, PES i Barcelona agent.


P.S. Danas sam odigrao dvadesetak utakmica online, samo u jednoj sam imao malo problema sa lag-om ali ništa strašno, ostale perfektne. Ili nema čitera puno na X1 ili su nešto riješili.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 30. Rujan, 2016., 21:19
Ma necu praviti novi profil, a Master ligu bi mogao probati.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 01. Listopad, 2016., 00:26
Ma necu praviti novi profil, a Master ligu bi mogao probati.

Master league je offline mod i meni služi isključivo da uzmem GP-ove :D

Danas sam dosta online igrao, nevjerovatno ali bez problema sa čiterima i lagom. Igra je fenomenalna, nešto najbliže realnom fudbalu što sam vidio. Tekme su strašno napete i mislim da, kao nikada do sada, se osjeti individualnost svakog igrača. Npr. prošle godine Aguera nisam gotovo nikako koristio jer je bio podređen među većim i jačim braničima, ove godine dolazi strašno do izražaja njegova brzina, snaga, šut i snalažljivost u prostoru. Sviđa mi se sporost igre, nemam više osjećaja kao da igram fliper, kao i poboljšanja u odbrani - fakat se moraš potruditi za gol, nema puno soliranja, ispadanja odbrane, ubacivanje lopti u prostor gdje prebrzi igrači izgledaju kao da su dopingovani. Sve je izbalansirano, mora se igrati taktički, inovatno i efikasno, biti uključen maksimalno u tekmu jer lahkih protivnika nema, kako vs human tako i vs com.

Imam primjedbe na izgled trave u igri, nadam se da će to riješiti. Kada bi riješili tu travu, dodali još koju licencu i napravili pravi transfer market u myClub mode bili bi ekvivalentan pandan FIFA 17. Nedavno čitam jedan review i neko je dobro napisao: dati FIFA timu sve osim onoga što se dešava na terenu, a dešavanja na terenu provjeriti Konami timu i imali bi čistu perfekciju.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 01. Listopad, 2016., 01:53
dati FIFA timu sve osim onoga što se dešava na terenu, a dešavanja na terenu provjeriti Konami timu i imali bi čistu perfekciju.

Da, ali, gle. Kad bi se nekim čudom ta dva tima spojila, iz godine u godinu samo bi MENU drugačij bio, bolje kad ima konkurencije onda je napeto i kod njih, ko će bolje napravit.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 01. Listopad, 2016., 13:18
Onda nebi bilo konkurencije i igra bi se pogoršavala iz godine u godinu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 01. Listopad, 2016., 17:11
dati FIFA timu sve osim onoga što se dešava na terenu, a dešavanja na terenu provjeriti Konami timu i imali bi čistu perfekciju.

Da, ali, gle. Kad bi se nekim čudom ta dva tima spojila, iz godine u godinu samo bi MENU drugačij bio, bolje kad ima konkurencije onda je napeto i kod njih, ko će bolje napravit.

Naravno, međutim sve je napisano hipotetički i gotovo je neizvodivo. FIFA 17 ove godine je odlična, grafika i fizika u gameplayu su donijeli jedno novo iskustvo i tek sada su mi obje igre zanimljive, jer npr. grafika i fizika igrača u FIFA 16 su katastrofa. Konami moze puno naučiti od EA po pitanju svega, jer PES sveukupno gledano (izbornici, modovi...) izgleda kao da ga je radio tim desetogodišnjih grafičkih dizajnera, međutim kada krene tekma jednostavno to više nije važno: strašan gameplay, taktička dubina, vrhunska fizika igrača i lopte te na kraju i sama grafika igrača uspiju čovjeka duboko unijeti u igru i natjerati da maksimalno zagrize užitak igranja.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 03. Listopad, 2016., 10:39
Još jedna  :D
Kakva je situacija kod ostalih koji igraju?

(http://www.igreklik.com/slike/images/19592097336329959842.jpg)

A tu je i 100% scout combo za Firmina:

(https://s14.postimg.org/6zz6l0o5d/firmino.png)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: El_Dalmatinho - 03. Listopad, 2016., 14:17
Moji trenutno igraju samo simulacijski mod dok se malo ne uigraju.
Moram se pohvalit da sam, nakon što sam sinoć završio, iskočio na 69-om mjestu u DIVISION SIM od ukupnih 50000 igrača...
Momčad igra sasvim ok, mada je na papiru slabija od puno ekipa složenih od superstarova i samih crnih lopti.

Uspjeh karijere su uz trenera Simeonea manje više ostvarili slijedeći prvotimci (i rezerve):

GK: M. Neuer  (A. Lopes)
CB: T. Alderweid, S.Umtiti (H. Moreno, L. Perrin)
LB: L. Shaw  (M. Olson)
RB: Fabinho  (De Sciglio)
DMF: M. Veloso (C. Aranguiz)
CMF: J. Moutinho  (G. Krychowiak)
RMF: A. Robben (L. Enrique)
LMF: R. Sterling  (J. Navas)
CF:  R Lukaku, A. Aduriz  (J. Hernandes, B. Ruiz)

Inače, primijetio sam da mi ne štima kod Simeona druga i treća preset taktika, u squad managementu je prikazuje dobro ali u game planu kao i u samoj igri vrti jednu te istu taktiku ( 4-2-2-2).
Također mi sinoć scout dadne zlatnu loptu i dobijem D.Mertensa, kadli mu izbaci OR od 85 i prikaže ga kao crnu loptu, neću se žaliti al žešći previd...



Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 03. Listopad, 2016., 14:56
@El_Dalmatinho, dobar tim, posebno Robben i Lukaku, čudovišta :)
A to treniranje je pravi način, igrači tek na lvl. 37 i više počinju igrati pravo.
Ja još uvijek čekam trenera, Simeone mi nije odgovarao, a htio bih nekog sa slikom tipa Klopp 4:3:3  :D

Evo i mojih udarnih perjanica, još su tu Turan, Firmino, Kurzava, Coentrao, Mandžukić, Bony ...

(https://s14.postimg.org/59g5jj6m9/tim.png)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: El_Dalmatinho - 03. Listopad, 2016., 15:50
Ne znam jel do mene al ne vidim ništa u tvom postu a ni scout combo za Firmina u postu prije?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 03. Listopad, 2016., 18:30
Ne znam jel do mene al ne vidim ništa u tvom postu a ni scout combo za Firmina u postu prije?

Zamijenio sam linkove iako je meni i stare prikazivalo.
Btw, Firmino je zvijer, isplati se uzeti ga.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: El_Dalmatinho - 03. Listopad, 2016., 18:41
Mislim da je bilo do mog pretraživača, sad vidim...
Bome zaebanu momčad imaš...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 03. Listopad, 2016., 18:56
Mislim da je bilo do mog pretraživača, sad vidim...
Bome zaebanu momčad imaš...

Vjeruj nikada nisam imao ovakav start. Prošle godine 3 mjeseca imao samo Ramosa kojeg samo dobio na TOTY agentu kao preorder bonus, pa onda kasnije me krenulo ali samo odbrana, napadači mi bili M. Gomez i Destro  :bonk: :bonk:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 03. Listopad, 2016., 19:15
Nisam igrao tjedan dana, reko aj idem baciti jednu Online partiju. Naravno, dobijem šugu od igrača koji nakon svake dvije akcije pauzira igru (bez da uopće vrši bilo kakvu zamjenu ili raspored igrača) i tako ostavi svih 90 sekundi (ili kolko već traje). Naravno, čim je zadnja sekunda istekla, evo ti njega nazad (valjda je mislio da ću izaći iz igre dok čekam). Vodio sam 1-0 na kraju sam toliko ispo iz igre s tim cimanjem da me pobijedio 3-1.

Ja ne kužim u čem je fora i kako uopće netko može tako igrati. Igra bi trebala prepoznati takve igrače i nakon par takvih puta ih banati na mjesec dana. Prestrašno. Onda kažu da je Online mod loš. Online je odličan, samo su igrači šuge.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 03. Listopad, 2016., 21:10
@dinodinix, problem i jeste u ljudima, kada bi svi igrali fer i pošteno ne bi uopšte pričali o lošem online kod PES 2017, anti-cheating sistemima u igrama i svemu ostalom negativnom. Također i piraterija je veliki problem (npr. PES 2016 na PC), žao mi je ljudi u nerazvijenim zemljama kojima je to jedini način da nešto odigraju, ali pirateriji se mora stati u kraj.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 03. Listopad, 2016., 21:35
To su djeca ako nisu djeca onda su psihički poremećene osobe.


Ne volim ni ja gubit,a tko voli? Pa rađe se potrudit do zadnje sekunde na utakmici nego zajebavat narod...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 03. Listopad, 2016., 23:54
Danas sam ga nešto spominjao i nije mogao odoliti da mi se odmah ne priključi  :D
Btw, moja curica od 2 godine ga je izvukla  :hug

(http://i.imgur.com/f5OJR7p.gif)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 04. Listopad, 2016., 08:51
Uopće neću više pričat s tobom :P


Ja sam sretan ako dobijem zlatnu loptu. A kamo li crnu. Stvarno imaš sreće... I odakle vadiš te igrače special agent ili oni Ivarov i ekipa?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 04. Listopad, 2016., 10:23
To su djeca ako nisu djeca onda su psihički poremećene osobe.


Ne volim ni ja gubit,a tko voli? Pa rađe se potrudit do zadnje sekunde na utakmici nego zajebavat narod...

Ma da, bolje pošteno izgubiti nego na taj način igrati. Valjda neki iskompleksirani likovi, ne vjerujem da su djeca. Ni djeca to nebi radila...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 04. Listopad, 2016., 10:38
Uopće neću više pričat s tobom :P


Ja sam sretan ako dobijem zlatnu loptu. A kamo li crnu. Stvarno imaš sreće... I odakle vadiš te igrače special agent ili oni Ivarov i ekipa?

Hahaha  :D

Nešto me ludo ide, jučer sam još dobio Enyeamu i Williama Carvalha, ali i 6 silver. Sve okrećem na special agent metodom da pustim duži period da se okreće i onda nasumično iznenadim džojstik iznenadnim pritiskom na tipku  :hihi:
Pošto nemam trenera igram samo protiv com, malo farmam i SIM tako da dnevno okrenem 7-8 puta, međutim gledajući prosjek ostalih koji spiskaju po 200 000 GP i ne dobiju nikoga ovo je i više nego dobro.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 04. Listopad, 2016., 23:11
Ide ti taj rulet :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: jAY7 - 05. Listopad, 2016., 13:47
Vidim da se dosta pise o my club, ali iskreno mi se neda prelistavati po 10ak stranica da sve pohvatam pa me zanima jel ima tko voljan da mi ukratko to sve objasni kako funkcionira? Bio bi jako zahvalan.

Nakon dugo vremena sam uzeo org pes i stvarno mi se svida, ali nikad do sad nisam igraj taj mod, pa ako je itko voljan pomoci da objasni prije nego krenem s igrom :piva:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 05. Listopad, 2016., 14:02
Evo ja ću ti ukratko, pa onda pitaj ako gdje zapneš:

1. Odradi skills traininge, Master ligu simuliraj sa Barcelonom i sve osvoji, pokreni karijeru i to simuliraj i na kraju ćeš imati oko 100 000 GP
2. Nakon pokretanja myClub odradi zadatke i dobićeš myClub coinse sa kojima ćeš kupiti trenera, a i još dodatno GP
3. Odaberi odgovarajućeg trenera. Jednog ćeš odmah dobiti besplatno na početku, ali njega čuvaj za igranje protiv com i farmanje kada uzmeš glavnog trenera.
4. Spiskaj zarađene GP na special agenta (trenutno legende Barselone) i uz malo sreće imaćeš već dobar početni tim
5. Odradi sve challenge protiv com iz dva razloga: 1. da podigneš Team Spirit i digneš levele igrača 2. dobićeš dodatne GP (oko 50 000 GP) koji će ti služiti za obnavljanje ugovora i ostalo

Dodatno: poslije svake partije dobijaćeš besplatne agente kojima kombinujući možeš dobiti dobre igrače.

Nakon što ovo sve odradiš već ćeš ući u suštinu myClub, a ako imadneš još pitanja samo piši.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: jAY7 - 05. Listopad, 2016., 14:13
Znaci prvo da pokrenem Master ligu i tek nakon toga da pokrenem myClub. Ako pokrenem prvo myClub nece valjati?  :mrgreen:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 05. Listopad, 2016., 14:17
Znaci prvo da pokrenem Master ligu i tek nakon toga da pokrenem myClub. Ako pokrenem prvo myClub nece valjati?  :mrgreen:

Nećeš igrati Master ligu, nego uzmeš Barcelonu, dovedeš Ronalda i na skip match, ako gdje ne bude kako treba samo snimiš pa ponovo, i za pola sata ćeš imati oko 50-60 000 GP. Možeš i bez toga, naravno, ali sa 50 000 GP odmah imaš 5 dobrih igrača.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 05. Listopad, 2016., 18:06
Koji se rezultat piše kada odeš na skip match u Masteru?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 05. Listopad, 2016., 18:48
Koji se rezultat piše kada odeš na skip match u Masteru?

Ako uzmeš Barcu u 99% slučajeva je pobjeda, a pred bitne utakmice snimiš pa ako bude loše samo se vratiš. Ovo je samo način da se uzmu GP, kao i na druge načine: odraditi skills training, odraditi simulaciju jedne sezone Become a legend, editovati online profil, početi svaki kup, promijeniti u edit mode par stvari ... za sve se dobija GP. Na kraju, za sat-dva možeš imati preko 100 000 GP.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 05. Listopad, 2016., 19:43
Neka dva nova klinca u timu  :D

(https://s11.postimg.org/hp2zmqz4j/cazorla_i_candreva.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 05. Listopad, 2016., 20:07
Koji se rezultat piše kada odeš na skip match u Masteru?

Ako uzmeš Barcu u 99% slučajeva je pobjeda, a pred bitne utakmice snimiš pa ako bude loše samo se vratiš. Ovo je samo način da se uzmu GP, kao i na druge načine: odraditi skills training, odraditi simulaciju jedne sezone Become a legend, editovati online profil, početi svaki kup, promijeniti u edit mode par stvari ... za sve se dobija GP. Na kraju, za sat-dva možeš imati preko 100 000 GP.

Mene više zanima mogu li tako osvojiti achievemente nego GP.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 05. Listopad, 2016., 20:15
Naravno ide i to.

P.S. Za sve koji igraju myClub na www.pesdb.net (http://www.pesdb.net) možete pronaći svu statistiku i između ostalog sve moguće i nemoguće kombinacije skauta za određenog igrača.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 09. Listopad, 2016., 11:02
Evo još jedan cheater... Sad je broj narastao na 6...


Al na ovom sam vidio odmah da je cheater... Frajer ima 900+ divizija 3 i odmah mi je bio sumnjiv. Obično svi preko 900 su cheateri, jer ti igra ne dozvoljava (praktički) imati veći rank od 750-870. I naravno ima 16 pobjeda za redom, a sad vidim i zašto. Još ga nakantam na najjeftinije fore s nabacivanjima :D


I kad sam zabio 3. gol lik je samo diconnectao i nikome ništa. Prijavio sam ga Konamiu, pa se nadam nečemu...  :hiha2:


http://youtu.be/aVxnWr-cz4A (http://youtu.be/aVxnWr-cz4A)



Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 09. Listopad, 2016., 12:02
Ali kako tako brzo izađe? Još je krenio s loptom s centra....
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 09. Listopad, 2016., 12:48
Pa rekao sam ti 101 puta da izađe s programom. Program tipa net limiter koji je poveza na neki od hotkeyeva koji je sam postavio. Tako da npr. ALT+F11 ograniče instantno konekciju i on izlazi van.
Al kažem ti svi preko 875 su cheateri... Ne znam niti jednog poštenog igrača sve ove godine od kad traje online da je imao više od te brojke.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 09. Listopad, 2016., 13:40
Ma znam da si mi rekao, ali lik je doslovno izveo loptu s centra i dok je kretao prema tvom golu (znači u kretnji igrača, nije stajao na mjestu) je ispao van. Brzinom munje...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 09. Listopad, 2016., 15:16
Pa rekao sam ti 101 puta da izađe s programom. Program tipa net limiter koji je poveza na neki od hotkeyeva koji je sam postavio. Tako da npr. ALT+F11 ograniče instantno konekciju i on izlazi van.
Al kažem ti svi preko 875 su cheateri... Ne znam niti jednog poštenog igrača sve ove godine od kad traje online da je imao više od te brojke.

Imao sam ja preko 1100 i garantujem da sam pošten :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 09. Listopad, 2016., 15:36
Na PCu nisi. I ne računam tebe kad igraš svaku 15 utakmicu online s drugim likovima. Ja pričam o ljudima koji imaju preko 100-150 utakmica i imaju po 21 pobjedu za redom. Nakon tolikog broja utakmica u tako kratkom periodu od izlaska je to i matematički nemoguće.

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 09. Listopad, 2016., 18:21
Na PCu nisi. I ne računam tebe kad igraš svaku 15 utakmicu online s drugim likovima. Ja pričam o ljudima koji imaju preko 100-150 utakmica i imaju po 21 pobjedu za redom. Nakon tolikog broja utakmica u tako kratkom periodu od izlaska je to i matematički nemoguće.

Ovo sam napisao za PES 16 na PS4, imao sam preko 1300 utakmica online, 28 pobjeda u nizu najviše.
Počeo sam i 17 online, uzeo sam Luisa Enriquea, X1 zajednica je mala i nemam poraza do sada.
A znam o čemu pišeš, takvi likovi su me i otjerali od PES-a, pukom koincidencijom sam ga i ove godine uzeo.

P.S. Trenutno stanje na PES 16, malo sam opao :D

(https://s4.postimg.org/vgguxuial/LISTA.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 09. Listopad, 2016., 22:14
Bolesno ^^ To je sve myclub ili ukupni Online?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 09. Listopad, 2016., 22:57
Bolesno ^^ To je sve myclub ili ukupni Online?

Samo myClub. Imam još oko 2500 tekmi vs com (većinom farming) + igrao sam malo i online division do divizije 1, možda stotinjak utakmica :D Ja samo PES igram 97% vremena, 2 posto BF4 i 1% isprobam nešto novo  :D

P.S. Vježbom do savršenstva  :hihi:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 10. Listopad, 2016., 00:16
Kod mene je problem što najmanje igram PES, više ostale igre. Moglo bi to puno bolje da više igram. A dobro, kad ispucam sve ostale igre, ostat ce mi samo PES i Tekken i onda samo to udaram :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 10. Listopad, 2016., 00:20
@dinodinix igraj myClub, ako voliš surovi nogomet pun frustracija, idealan izbor   :hihi:

P.S. @Hrv4tin4, nisi ti mene razumio oko igranja protiv com, to sam radio dok nisam uzeo trenera i sabrao tim, jer sam prošle godine prerano počeo igrati ne obraćajući pažnju na trenera, igrače, TS, pa sam redom gubio. Ove godine sam krenuo suprotno, tim, trener, solidni igrači, TS 99 i onda startam, više nema farmanja, SIM i slično osim ako mi nestane GP, samo online, ove godine mi je cilj biti prvi na ranking listi jer konkurencija na X1 nije ni blizu konkurenciji na PS4 a vjerujem i na PC.

Treći od pet najbitnijih igrača koje želim je tu: CR7, Pepe, Willian - nedostaju Reus i Ibrahimović.

(https://s9.postimg.org/kyyqn7arj/Willian.png)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 10. Listopad, 2016., 20:06
Ne volim baš pun frustracija, odkud ti to?  :loludara:

Ne plačem kad izgubim partiju i to, ali baš da mi trebaju frustracije, to ne :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 11. Listopad, 2016., 00:31
Ne volim baš pun frustracija, odkud ti to?  :loludara:

Ne plačem kad izgubim partiju i to, ali baš da mi trebaju frustracije, to ne :D

Jarane, dobiješ čitera ili lagera pa mu sve po spisku :D Ili regularan čovjek ali do Konamija pa onda njima :D Uhvati te scripting pa promašuješ prazan gol i tako :) Uglavnom, igrati myClub online nikada nije dosadno  :hihi:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 11. Listopad, 2016., 10:36
To svakako :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 12. Listopad, 2016., 19:02
Evo primjer da ljudi koji izađu nisu nužno cheateri. Igrao sam malo prije i od početka meča je bio problem s konekcijom između nas. Kasnije je lik vodio i trebao je pobjediti utakmicu i nakon toga je pukla veza i pisalo je ono "ovaj mec se ne broji, bla, bla, bla".

Ne znam, možda su jednostavno loši Konamijevi serveri (neki od...) ili je u tom trenutku stvarno nekom loša internet veza u kući. Do sada kada je veza tako pucala i igrači izlazili, uglavnom sam ja vodio, ali evo sada je lik ispao, a imao je win 100%.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: RQuaresma - 16. Listopad, 2016., 12:36
Pozdrav,

Da li je neko kupovao digitalnu verziju Pes 2017, nalog i PS plus su mi na engleskom nalogu i tamo je cjena oko 50funti, da li mogu naci nesto povoljnije ??
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 17. Listopad, 2016., 21:20
Evo zbog ovog mrzim PES na PCu... Frajer ima rejting preko 850, ima trenutno 18/18 pobjeda i AAA rating.
Igram s njim i dam mu 3 gola u prvom pluvremenu (a ima bolju momčad od mene) i naravno frajer poništi utakmicu...


http://youtu.be/bG3fTq7e5bE (http://youtu.be/bG3fTq7e5bE)




Pozdrav,

Da li je neko kupovao digitalnu verziju Pes 2017, nalog i PS plus su mi na engleskom nalogu i tamo je cjena oko 50funti, da li mogu naci nesto povoljnije ??
PS4 ili PS3?


Pogledaj ovdje (http://www.allkeyshop.com/blog/) samo upiši PES 2017 i izaberi konzolu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 17. Listopad, 2016., 21:46
S(h)it KONAMI!  :ne:

Poput bakterija su u toaletu! il' jednostavno Konami-a nije briga...?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Rs6 - 17. Listopad, 2016., 23:11
Treba puno zivaca za igrat PES online , jednostavno nemozes pokazat sta znas na online modu.koci te to stekanje
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 18. Listopad, 2016., 20:44
Na X1 još nisam naletio ni na jednog cheatera, ponekad mi laga ali logično kada igram sa nekim brazilcima. Vidim na ranking listi samo 2-3 lika sa nenormalnim statistikama, ostali izgledaju uredno, pa vidjećemo dokle i kako. Iznenadilo me koliko balkanaca koristi X1, već imam više online frendova nego na PS4 :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 24. Listopad, 2016., 19:36
Momci kako ide myClub? Ja sam već postojećim priključio Alexisa Sancheza i Chiellinija, još lovim jednu crnu i prestajem sa okretanjima.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Listopad, 2016., 01:50
Da zaokružim svoje pisanje o PES-u.

PES 2017 je najgora online igra koju sam u životu vidio. Ovim asholima iz Konamija želim da ubrzo bankrotiraju jer su toliki idioti da za par godina ne mogu zakupiti jedan obični online server.

P.S. Online i offline su kao nebo i zemlja, igrati online je katastrofa. Pored čitera, laga i skriptinga, tu su i prebrzi braniči, prespore reakcije igrača tako da većina utakmica je nabijanje lopte, čak se dobro nasmijem svaku utakmicu gledajući idiotluke. Uglavnom, još jedna godina sa razočaravajućim PES-om, čitajući Vaše komentare ponadao sam se da se nešto promijenilo, međutim slobodno mogu reći da je ovo najgori online PES unazad par godina, nešto slično kao što su sa 14 usrali. Offline dio je odličan, ali mene offline uopšte ne zanima.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 27. Listopad, 2016., 08:17
Vidiš, meni je na PCu totalno obrnuto. 2015 i 2016 su bili najgori online, a pogotovo 2016... Ovo sad je zakon i da ima skriptinga i zato sam ti i rekao da na PCu nema igrača koji ima više od 850 jer je to nemoguće. Ponekada imam i 20+ udaraca po golu od kojih je po 15 u okvir i ne zabijem niti jedan gol, a frajer s 2 udarca u okvir zabije oba gola...
Ali ja sam sve u svemu zadovoljan, jedino što me polako prolazi volja za svakodnevnim igranjem myClub moda, pa se ulovim čepće master league i derem tamo.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 27. Listopad, 2016., 11:14
Vidiš, meni je na PCu totalno obrnuto. 2015 i 2016 su bili najgori online, a pogotovo 2016... Ovo sad je zakon i da ima skriptinga i zato sam ti i rekao da na PCu nema igrača koji ima više od 850 jer je to nemoguće. Ponekada imam i 20+ udaraca po golu od kojih je po 15 u okvir i ne zabijem niti jedan gol, a frajer s 2 udarca u okvir zabije oba gola...
Ali ja sam sve u svemu zadovoljan, jedino što me polako prolazi volja za svakodnevnim igranjem myClub moda, pa se ulovim čepće master league i derem tamo.

Eh da, to se i meni nekad dogodi. Pobijedi me 1-0 s 1 udarcem u okvir gola, a ja iz 10 udaraca ne mogu zabiti.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: El_Dalmatinho - 27. Listopad, 2016., 12:53
Prije koji dan igrao totalno ludu utakmicu.
Lik, neki Arapin, krenio nabrijano i u 18oj minuti me vodi 3:0 i malo mi falilo da odustanem jer me doslovno razbijao i radio vrhunske akcije.
Rekoh neću da dobijem bar nešto love i mic po mic do poluvremena smanjio na 3:2, u 50-oj na 3:3, i u 90+6-oj R. Sterling zabija petom (!!!) za pobjedu.

Šta je da je, bio je jači i imao više prilika al ko da je sustav htio da pobijedim bez obzira, njemu ništa više nije ulazilo.
I još zbog toga dobijem nakraju i trofej COMEBACK KING za povratak nakon 0:3...

Žao mi što je nisam mogao sačuvati nekako, baš je bila filmska ko onaj film Bijeg u pobjedu di slabiji tuče jačega i još uz holivudski završetak u zadnjoj sekundi i uz vrhunski gol.
Tako da imam feeling da je Arapin bacio sve i ošao u ISILovce malo mrzit Zapad.

Baš mi dobro to sjelo nakon raznoraznih frustracija...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Listopad, 2016., 17:46
Ja ne znam šta vi igrate, ovo je teško smeće. Igrači dok dodaju treba im dan, odbrambeni trče kao nadrogirani i stižu bilo kojeg napadača u par koraka, kada igrač mora dodati loptu dodaće je bez obrzira što je ona od njega 5 metara i u većini slučajeva izbaciče kompletnu odranu koja će stajati kao ukopana, Messi nadskače Pepea i Chiellinija koji stoje ispred njega, čak ih odbije na pod !?!, Neuer brani sa 2 metra šut glavom, a o scriptingu je suvišno pričati, kad moraš izgubiti utakmicu izgubićeš je sigurno da igraš protiv petogodišnjeg djeteta. Dodavanja katastrofa, prvo često pogrešna, drugo milion puta idem u kontru i samo dodirnem trokut a on nabije toliko jako loptu da je golman uhvati.
Što je najžalosnije, offline je stvarno perfektan i uživancija je igrati.
Meni je dosta ovog smeća, prestajem igrati totalno nogomet dok ne dođe FIFA 17 u EA Access, do tada BF 1.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: El_Dalmatinho - 27. Listopad, 2016., 21:01
Kakve su ti postavke, basic, manual..?
Na PS4 je sa R2 zgodno koristit za primit i dodat točnije iz prve.

Al ni mene ne ide baš, vidim to i po offlineu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Listopad, 2016., 21:08
Kakve su ti postavke, basic, manual..?
Na PS4 je sa R2 zgodno koristit za primit i dodat točnije iz prve.

Al ni mene ne ide baš, vidim to i po offlineu.

Ma druže ja sam hardcore PES-aš i sve su postavke kako trebaju biti. Da se razumijemo, ja pobjeđujem, imam 40 pobjeda, 5 remija i 2 nesretna poraza, međutim igra kao igra me živcira strašno tj. njen online dio.
Sad sam krenuo Master League i uživam iskreno, uzeo klub iz druge francuske lige i pičim na super-star, što se tiče nogometa od sada samo to igram, sa online sam završio.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 27. Listopad, 2016., 21:43
Ma najbolje ako imas ljude za kauc. Jebes sve ostalo. Online zamisao je ok, ali previse ili steka ili ostalo navedeno...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 27. Listopad, 2016., 22:20
Mozda se igra drugacije ponasa na svakoj konzoli,igrao sam dve tekme online kod prijatelja i sve je super bilo
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Listopad, 2016., 22:41
Ne znam, baš ću isprobati na PS4 kada uhvatim kod nekoga.
A je najbolje sa ekipom, međutim u mojim godinama sa poslovima i djecom je to teško izvodivo, ja većinom igram navečer od 22-01 h i umjesto da se opustim i odmorim ja živce gubim.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 28. Listopad, 2016., 12:28
Ja sam također htio napomenuti da je na Xbox možda drugačije, ne znam, ja igram na PS4. Ne mogu reći da imam tolikih problema s Online, ali da nekad šteka i sputava igru, to je.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: regginald300 - 02. Studeni, 2016., 01:42
Pozdrav narode,
Imam PES 2017 i snimio sam PesGalaxy Patch. Pronasao sam bolji (PTE), te odem deinstalirati Galaxy i snimim PTE, te sada nemam .exe file  :D :D :D

Zna li neko di da ga skinem, nisam uspio naci na google-u (jedino neke crack-ove, ali i to tanko), a ne da mi se ponovno vrsiti instalacija/reinstalacija xD
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 02. Studeni, 2016., 08:41
Pa ne možeš instaliravat patch preko postojućeg patcha. Prvo ukloniš stari pa onda staviš novi.
Ništa, sad odi na Steam pod library desni klik na PES 2017 Properties>Local Files i izabereš verify integrity of game cache


I to bi bilo to.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: regginald300 - 02. Studeni, 2016., 11:59
hvala, zivio!  :thumbs: :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 03. Studeni, 2016., 13:09
Nakon dosta potrošenih sati zaključujem da je ovogodišnji PES loš, jedan naprijed - dva koraka nazad. Pokušavam igrati Master ligu jer online više stvarno nemam volje da igram, i nema više tog nečega što je PES nekada imao. PES 16 je bio dobar i trebalo je samo da srede bugove koji su se pojavljivali u njemu, međutim totalno su usrali igru. Sreća pa je BF1 strašno dobar, inače bih okačio džojstik o klin na duži period.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 14. Studeni, 2016., 23:41
Napokon sam patchirao igru s licenciranim timovima, sada je super. Lijepo je zaigrati s plavim Chelsea-em.  :clap:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: malimicek - 15. Studeni, 2016., 09:49
Nabrijan utakmicom Hrvatska : Island i činjenicom da se kod mene roštiljalo uz tekmu i da je bilo pozamašno društvance, popustio sam pritisku gomile i skinuo najnoviji PES2017 pa smo se malo zabavljali nakon prave tekme pošto imam nekoliko Xbox gamepada.

Ovo su dojmovi nakon nekih 30-ak odigranih utakmica i par utakmica u International Cupu (svjetsko prvenstvo kakti)
Iskreno zadnji PES sam igrao tamo daleke 2012 a Fifu zadnju 2014. Istina je da sam propustio nekoliko godina koje nažalost ja ne vidim nigdje.

Sve je više manje isto od opcija (modova) oš my league, oš become a legend, oš normalan match. Menu izgleda govnast a nemam pojma zašto glavni menu je u delayu i općenito dok je igra u meniju broj sličica opada (wtf). Muzika je čist okej mada je totalno antena zagreb jebeni copy paste komercijale. Zvukovi s terena (igram protiv Njemaca suigrači se deru na Njemačkom, odličan detalj) i stadiona odlični publika pogotovo, što se ne može reći za komentatore. Katastrofa su, dosadni su, znaju se neko vrijeme ne javljat i znaju se bezveze derat iz petnih žila za neki bezvezan pokušaj.
Također neke rečenice se ponavljaju prečesto. Znaju se ispravit. Tipa kaže frajer gol aut i onda ne ne oprostite ipak je korner. Fora jer pravi komentatori isto imaju greške ali čemu to ubacivat u igru ?

Prezentacijski je čisto ok. Ništa spektakularno ali i više nego ok.
Naravno grafički pomak i to veliki se vidi. (no i dalje nisu niti blizu realnom prikazu igrača poput jednog NBA2k recimo)
Predivno je vidjeti Modrića skoro pljunutog ili Mandžukićevu kljuku lol, ali velim nije to još to.
Uvodna animacija ulaska u teren, himne zagrijavanja to mi rula i tu nemam baš ništa prisrat.

E sad idemo dalje na skliski teren. Kolizija i sustav sudara, dodira igrača i duela:
Osobno dueli mi izgledaju odlično. Igrači se realno naguravaju, povlače, stvarno bore za loptu. Taj dio mi je za 5. Također igrača je sad užasno teško proć i nema više soliranja a to je ogroman plus. Također je i teže uzet i kontrolirat loptu.
Kolizija i faulovi su nakaradna boljka koja i dalje nije ispravljena. U jednoj tekmi faul izgleda savršeno u drugoj tekmi gledaš replay i točno vidiš kak ruke i noge prolaze kroz tijela, igrači zapinju za zrak itd...u većini slučaja izgleda više retardirano nego smiješno.
Kad smo već kod kolizija tj uklizivanja. Zakaj sada igrači nisu više nogometaši nego su postali lomitelji kostiju i kičmi ? Zašto je putanja uklizivanja jebenih 10 metara i često igrač koji uklizuje pokupi dvojicu ili pokupi onog koji uopće nema loptu i naravno pobere žuti ?
Shvaćam da sada treba biti ultra precizan i sve šta nije "točno na loptu" suci kažnjavaju no neka uklizivanja su smiješna.
Dogodila mi se situacija da je moj igrač pobro žuti a da uopće nije dotaknuo suparničkog igrača. Gledao replay nekoliko puta, nisam mogao vjerovati. Nekoliko prekršaja uopće nisu prekršaji nego se igrači jednostavno zalete jedan u drugog. Zaletio sam se s nekim i na meni je sudio faul. ma lol
O igranju rukom ili visoko podignutoj nozi ne želim ni pričati, to u Fifi i PES-u ne postoji. To je valjda preteško isprogramirat, mada sam upravo izašo iz tekme gdje je protivnički igrač skučio nogama skoro do glave mojem igraču i nikom ništa naravno.

Eh da kad smo već kod kartona. Koji mrtvi k... je s tim sucima ? U prvih 4 ili 5 utakmica kaj smo odigrali mijenjaući se, pala su dva gola ali je zato bilo jedno 20 žutih i nekoliko crvenih. Sude svaki kontakt (zapravo to je okej, nije okej kad u prvoj minuti vade kartone)
U redu, kažem si, stroži su to je realnije zar ne ?
E pa kad ti se dogodi situacija da za iznimno bezvezan dodir Lavezzi u 3 minuti pobere žuti a u 88. sudac prvi puta (nakon jedno 5 žutih) krene upozoravat igrače da to neće tolerirat onda skužiš da tu nekaj ne funkcionira kak spada.
Čitao sam negdje da je to ispravljeno ja nisam patcho ništa pa se ajd to može pripisati kao moja greška.

Golmani, Konačno dobar posao. Više nisu retardirane čorave muhe sad konačno brane. I to puno puno bolje. Zapravo brane predobro i skidaju sve živo. Pretjerujem ajd ali toliko rašlji su skinuli da bi pobrali najgluplje pacerske odbijance i to duboko u meni odbija priznati da su "popravljeni"
I dalje ako držiš "trokut" znaju otić u prazno, zapravo znaju otić u prazno i sami., iako su sada pravi bokseri i zabit iz kornera je postalo vrlo vrlo teško.
S visokoga (pogleda jel) nogomet izgleda odlično. Kad se približiš vidiš da je predivna trava al sve ostalo kao da se vuče još od 2013-e. Animacija publike, publika općenito, animacije nekih šuteva itd.
Zašto im svake godine strelica za ubac ili šut izgleda sve ružnije i ružnije ? Zašto ponekad nestane sama od sebe ?
Zašto se i dalje događaju nemogući šutevi i nemogući golovi ako se već hvale  da toga više nema i da je gameplay bolji ? Zasad sam zabio jedan jedini "ludi" gol no sejvo sam replay i gol kakav je Higuain zabio ne bi ni C.R. ni Messi zabili iz 50 pokušaja na prazan gol na praznom terenu. Uploadam na jutubač kad stignem tu ridikuloznu golčinu morate vidjet.
Dodavanje mi nekako bolje funkcionira. bar od onog zadnjeg PES-a koji sam igrao.
Krajnje glup nerazmjer težine. Recite mi da sam noob i da sam loš (a i jesam) no igram najviše na regular ponekad i na professional.
Uzmem Argentinu krenem svjetsko. Pobjedim Brazil 2:0, Hrvatsku 4:2 i zadnju tekmu od Irske spušim 7:1!!!!!!
Znam da se desi, itekako ali od Irske ? Ma daj odjebi. (sve na istoj razini težine, zamjene u toku igrači odmorni neam blage wtf se dogodio)
Kao da je tekma vs Irske bila vs Brazila i obrnuto.
Ok loš sam ja sam kriv idemo dalje.
Čemu toliko loadinga i replayeva po deafultu ? Okej sve se da narihtat u sliderima ali čemu ? Svaki aut, svaki kontakt svaki gol aut. Uvijek replay uvijek loading od 2-3 sekunde s pes logom.
Ima tu još stvari ali sada mi ne padaju napamet. možda se nadopunim nakon još nekoliko tekmi ali sumnjam da ću izdržat a da ne obrišem ovo njesra. Pretjerujem da ali moji prvotni dojmovi (nisu potpuni još) su to da je PES na istoj razini u zadnjih 5-6 godina i osim nekih sitnica ponajviše u grafičkom pogledu stoji na mjestu kao živi zid i mislim da ga Fifa "šiša" već nekoliko godina unatrag.
Osobno PES mi je isti k.... kao i COD kad je bio u onom štancanju svake godine. Uzmi isti engine, prepiši 90% koda iz prethodne igre, "okači" neki novi fičr i viola. Imaš profit na naivnim bedacima. A kad kažem bedaci ne vrijeđam ljude koji kupuju igre, nego one koji svake godine MORAJU imat novi PES. A govna počela ukidati online dio igre nakon 2-3 godine od izlaska. Pa se sad ti dobro osječaj. Samo da bi prisilili ljude da igraju noviju verziju. Jadno. Mislim radi to i Fifa tj. EA Sports al jadno do bola. I zbog toga ne bi kupio ni za jeftine pare.

Ne kažem da je recimo @Hrvatina bedak jer znam da ga je kupio ali stvarno nemam blage gdje je on uspio nabiti ovo na 9/10
Jel ti jedino bilo bitno da isprave probleme sa čiterima ? Ovo ostalo kaj meni smeta se fura još od prošle godine ili ?
Nisam pravi sudac za taj pomak od prošlog nastavka al ono koliko se sjećam svojeg zadnjeg PES-a ovo se jedva pomaknulo na bolje.
Je. Ali jedva.

Jadne Japance i njihovu bijedu s 3 i pol plaćene licence neću ni komentirat, okej UEFA je đubre jer traži lovu i lovu al fkt nakon sto i pet godina PES-a neda mi se više igrati s MAN RED ili MAN BLUE lol
Naravno moderi rade svoje pa srećom net vrvi licenciranim ligama za PES.

Al ono što moram popljuvat je nakaradna odluka stavljanja opcija i svih rihtanja izvan igre. Al glupi retardirani Konami baš si pun idiota. Šalim se naravno, programeri su pametni ljudi daleko pametniji od mene ali čemu pobogu settings izvan igre ? (PC verzija naravno) Dok smo sve porihtali mislim da smo ušli i izašli iz igre jedno 15 puta. Vrlo vjerovatno jer je port i za sportske igre konzole su primarne očito.

Nakon ovakvih nepunih dojmova nedam više od 7/10 ako ću i dodat išta.
Neću reć onu staru: Tresla se brda rodio se miš. Meni osobno se nije ništa treslo a PES je jadan bijedan miš koji je izmuzen gore nego krava starosti 20 godina (ako krave mogu toliko doživjeti uopće)
Iskreno ovo je jedan od rijetkih naslova za koje mi je drago da sam ga piratizirao. Jer da sam platio full price ne bih baš bio oduševljen naročito ako bi za 2 godine Konami maknuo online dio igre.

Za kraj da malo raspirimo strasti i dobru staru PES vs Fifa šoru s rečenicom: "Fifa all the way baby" iliti tko želi "pravi" tj ozbiljniji nogomet uzet će Fifu tko se želi zajebavat i uživat s društvom (a i pizdit xd) neka uzme PES

i točka.

 :piva:

EDIT: Izašao iz igre nakon 3 tekme i dogodilo se opet par stvari zbog kojih vjerujem da je ova verzija koju igram (1.001) "pokvarena"
Brišem vrlo brzo, naživcirao se u 3 dana više nego u 4 godine s Dotom i rusima...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 15. Studeni, 2016., 14:14
O PES-u je suvišno pisati, dobra igra za poigrati sa ekipom, sve ostalo čista 0.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 15. Studeni, 2016., 14:53
Sad kad mi lega dođe barem ćemo igrati s original timovima  :hihi:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: El_Dalmatinho - 15. Studeni, 2016., 15:39
Izvukao preko 200 special i top agenata od kad je igra izašla i samo 2 crne lopte.
I jučer od 6 vrtnji izvučem dvije i to Suareza i Ronaldinha, svašta...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 15. Studeni, 2016., 21:41
Sad sam počeo malo žešće igrati protiv COM-a, stavio na Top player težinu. S tim i novim licencama skroz drugacija (bolja) igra  :clap:

Ima da se utreniram ko pravi :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 18. Studeni, 2016., 17:39
Sad sam počeo malo žešće igrati protiv COM-a, stavio na Top player težinu.

Žešče :loludara: :loludara: Stavi na Super Star i uživaj!  :thumbs:
Ja dosad samo odigrao jedno 10 utakmica u tih 10 je 5 u Europskom Prvenstvu sa Hrvatskom, došao do četvrtine finala na Super Star-u i ja zadovoljan. Pošto jel, tek sam počeo igrat.  :kava:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 18. Studeni, 2016., 20:32
Upravo sam prodao PES, izvukao sam uloženo. Igra je koma u online modovima, tako da sam izgubio svu volju da je igram.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 19. Studeni, 2016., 12:23
Sad sam počeo malo žešće igrati protiv COM-a, stavio na Top player težinu.

Žešče :loludara: :loludara: Stavi na Super Star i uživaj!  :thumbs:
Ja dosad samo odigrao jedno 10 utakmica u tih 10 je 5 u Europskom Prvenstvu sa Hrvatskom, došao do četvrtine finala na Super Star-u i ja zadovoljan. Pošto jel, tek sam počeo igrat.  :kava:

Probat cu i Super star, samo još koju tekmu u Top playeru :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 19. Studeni, 2016., 17:21
Ma bolje se "mučit", nego varat sam sebe. ;)

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 20. Studeni, 2016., 11:19
Pa nije to varanje, pa uzimam u obzir težinu na kojoj igram :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 20. Studeni, 2016., 18:57
Nezz buraz,,, meni TOP PLAYER uvjek bio slab "protivnik", Super Star je okey. Čak je 2017 bolji od mene nego prijašni nastavci PES-a.
(http://i.imgur.com/xxgrGst.png)

(http://i.imgur.com/STLSxje.png)

Najviše jedan gol sam zabio po utakmici. Teško je doć do gola, kad igram "TIK-TAK", ponekad se naljutim pa na silu probam doć do gola, a to je ne moguće.
Ako dođem, nemam kome vratit da puca, a ni da ubaci loptu u kazneni.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 20. Studeni, 2016., 22:04
Evo prebacio sam se na Super star. Odigrao 3 tekme, imam 1 nerješeno i 2 poraza.

Najbolji rezultat dosad: 0-0
Najlošiji poraz 0-2

Također ne mogu doć do gola da mu odpucam, dobar je COM na Super staru. Kontam još koju odigrati sada pa ću vidit. Za sada nisam uspio dati gol.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: badmeetsevil - 21. Studeni, 2016., 23:51
nakon nekoliko odigranih utakmica polomio dzojstik i prestao igrati
ne kuzim tu jebenu logiku da ja s 3 igraca ne mogu uzeti loptu nekom liku koji ima ocjenu 68, a on samo dode i stavi nogu i eo ga za 3 sekunde je vec 20 metara od mog igraca....i zasto licencirane momcadi imaju status bogova? nit mozes loptu im uzeti, svaki pucanj prema golu je 99% gol
a sto se tice verzije za pc, staviti last gen verziju igre i jos zastititi ju denuvom je stvarno pokazatelj koliko misle na PC igrace....sacekao sam mjesec dana da vidim hoce li biti igra crackana jer sam ju mislio kupiti i hvala bogu da sam sacekao crack i skuzio kakvo je smece od igre jer ova igra se ne isplati cak ni piratizirati
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 22. Studeni, 2016., 12:30
Pa kud napadaš 1 igrača sa 3?  :loludara:

Koji mod igraš i na kojoj težini?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 22. Studeni, 2016., 13:50
Offline dio igre je OK, iako, po meni, lošiji nego na 16. Online dio je katastrofa, totalna.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 22. Studeni, 2016., 15:03
Jel FIFA online ok?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 22. Studeni, 2016., 15:57
Jel FIFA online ok?

FIFA online radi perfektno, samo što se ja nikada neću naviknuti na nju :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: RQuaresma - 22. Studeni, 2016., 18:42
Evo zbog ovog mrzim PES na PCu... Frajer ima rejting preko 850, ima trenutno 18/18 pobjeda i AAA rating.
Igram s njim i dam mu 3 gola u prvom pluvremenu (a ima bolju momčad od mene) i naravno frajer poništi utakmicu...


http://youtu.be/bG3fTq7e5bE (http://youtu.be/bG3fTq7e5bE)




Pozdrav,

Da li je neko kupovao digitalnu verziju Pes 2017, nalog i PS plus su mi na engleskom nalogu i tamo je cjena oko 50funti, da li mogu naci nesto povoljnije ??
PS4 ili PS3?


Pogledaj ovdje (http://www.allkeyshop.com/blog/) samo upiši PES 2017 i izaberi konzolu.

Hvala ti drug ipak sam se nekako snasao kupio sam PS bon preko amazon i kupio preko ps store... :clap: :clap:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 24. Studeni, 2016., 14:53
Izasla je tzv tiral verzija koja nudi 9 timova,skill training i novi mod zvan pes league koji se igra online
https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/page/f2p/ (https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/page/f2p/)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 24. Studeni, 2016., 17:48
Znam da vama svima smeta ps3 (shit) port, ali meni je sjeo kao budali šamar. Imam slab pc i jedva sam vrtio PES16 na MEDIUM na. Rezz 1280×720 i imao sam nekad frame dropove. A na pes17 pri HD READY medium detalji imam 40fps-a :D nikad ljepši pes nisam igrao. A u 900p imam 30fps-a. Tako da čim je slobodan tv ja tučem pes-a i kupujem igru kad bude popust neki. :)

I bolji mi je Gameplay nego na pes16, veća samo kontrola lopte malo ako pogriješiš ne valja kradu je. I neka hvala bogu da i na meni nekad se faul napravi. U prijašnjim nastavcim lutrija je dobit slobodan udarac koji je dobar za direktan shot.
 Protivnik je pametni, nema više dodavanja u obrani cijelo poluvrijeme.  Padnem na jeftine fore,a bome i oni.
 Drugi napad kao ovaj prehodni, nema šanse da ponovim, to mi se jako sviđa. Za sad realno 7/10. Što se porta tiče,,, Č/10! xD

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 24. Studeni, 2016., 22:06
Danas je izasao neki veci update (giga i po), tko zna što su smixali :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 24. Studeni, 2016., 22:28
Pa ovo što ti je u zadnjem postu naveo i dao link hacksor1234


Nisi čitao današnje postove?!?


Izasla je tzv tiral verzija koja nudi 9 timova,skill training i novi mod zvan pes league koji se igra online
https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/page/f2p/ (https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/page/f2p/)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 25. Studeni, 2016., 10:36
Kakve veze ima trial verzija s punom verzijom igre? Osim ako nije  taj neki PES league mod dodan...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 25. Studeni, 2016., 11:16
Opet nisi otvorio link iz posta?!?  :loludara:

Naravno da je dodan. Neki PES league mod. Oni imaju s trial verzijom pristup samo tamo dok im je ove godine myClub zakljucan.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 25. Studeni, 2016., 13:12
Haha  :loludara:

Okej  :thumbs: Nisam par dana igrao, imam neke druge igre na repertoaru, no moram sad jedan dan, da me COM malo ugazi na Super staru  :clap:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 16. Prosinac, 2016., 01:21
Ono kad te usere kao foku  :ave:
https://twitter.com/maremas_/status/809534728881709056
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 18. Prosinac, 2016., 13:28
Bome  :ave:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 18. Prosinac, 2016., 14:09
Oduzmite mi gejmped dok je još vreme :)
https://twitter.com/maremas_/status/810446643287982080
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 17. Siječanj, 2017., 02:07
Predlažem ekipi da sve nagrade za najgori igru godine pošalju na adresu Konamija, za ovo što su oni napravili treba biti stvarno umjetnik.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 17. Siječanj, 2017., 10:26
Šta te sad smeta (osim Onlinea)?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 17. Siječanj, 2017., 16:55
Šta te sad smeta (osim Onlinea)?

Online najviše, offline i online su dvije različite igre. A i offline gameplay je loš, ovo sa prebrzim defanzivcima, bekovima koji stižu na sve duge lopte, animacijama gdje Messi moze dodati loptu između 6 igrača i još hrpu toga su totalno usrali igru.

Po meni najlošiji PES ikada, bez konkurencije.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: sale9667 - 17. Siječanj, 2017., 18:11
Jel pes my club 2017 besplatan i ove godine kao što je to bio i 2016? Za pc govorim
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 17. Siječanj, 2017., 18:53
Opet nisi otvorio link iz posta?!?  :loludara:

Naravno da je dodan. Neki PES league mod. Oni imaju s trial verzijom pristup samo tamo dok im je ove godine myClub zakljucan.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 18. Siječanj, 2017., 17:26
Full Manual i nije toliko težak kad se ispraksuješ  :piva:
! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=Wp_yQJED5JE#)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 18. Siječanj, 2017., 19:55
Pa ti si stvarno doktorirao igru  :D :D :D :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 18. Siječanj, 2017., 20:20
Kod full manual centarsuteva imas slobodu i onda gadjaš oblast iza penala, tako da lopta ide iza leđa igraču, da mora da se vraća po nju, plus poželjno je da ima i Acrobatic Finish karticu i tad trigeruje makazice :)

Samo treba malo prakse i osećaja za centaršuteve, jer kad prvi put igraš na full manual to je Bože sačuvaj hehe

P.S.
Okazaki je lud  :bonk:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 18. Siječanj, 2017., 20:34
Šta te sad smeta (osim Onlinea)?

Online najviše, offline i online su dvije različite igre. A i offline gameplay je loš, ovo sa prebrzim defanzivcima, bekovima koji stižu na sve duge lopte, animacijama gdje Messi moze dodati loptu između 6 igrača i još hrpu toga su totalno usrali igru.

Po meni najlošiji PES ikada, bez konkurencije.

Online je neigriv jer su im serveri smeće. Nisam jako dugo igrao online i neki dan upalim i doslovno sam morao izaći iz igre jer je bilo neigrivo koliko je štekalo.

Odustao sam od Onlinea skroz tako da sad igram Exibition vs COM na Top player težini.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 20. Siječanj, 2017., 00:47
Online je neigriv jer su im serveri smeće. Nisam jako dugo igrao online i neki dan upalim i doslovno sam morao izaći iz igre jer je bilo neigrivo koliko je štekalo.

Odustao sam od Onlinea skroz tako da sad igram Exibition vs COM na Top player težini.

Da, nažalost. Ali platiti 50 i kusur eura za igranje exibition vs com je bacanje para, čak ima i trial besplatna verzija u kojoj je to moguće. Jednostavno online je katastrofa, gameplay je loš, igra je bugovita ... šteta šta napraviše, PES 16 sada, za ovo, izgleda kao premium nogomet.

P.S. Danas sam odigrao strašnu tekmu na Online challenge. U 95 minuti izjednačujem na 4:4, u 117. dajem gol za 5:4. Tekma je išla fluidno, jedino što me vraćalo u stvarnost je bugoviti gameplay.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 20. Siječanj, 2017., 12:34
Ma razmišljao sam čak da prodam 2017 i ponovno instaliram 2016 kojeg imam digitalno, ali mislim da ću si ostaviti 17-icu.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 20. Siječanj, 2017., 13:51
Znači, PES sa skillom je veća arkadetina od Fife bez skilla?  ;)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 20. Siječanj, 2017., 14:28
Ja igram PES, online, ne.Ne smijem pričat zbog čega NE igram online. :hihi:

No, za gameplay se ne slažem. Reći da je gameplay na PES16 bolji od 17...  :fpalm:

Meni je bolji gameplay na PES17 nego na 16, više slobode igrač ima. Dobre taktičke mogućnosti 17 daje, a da nije komplicirano.
Kako sam stavio na GamePlay: šta, tko da radi, nijednom me nije iznevjerio igrač/i, za izgubljenje tekme krivim sebe zbog loše postavljenje momčadi.

I da, kad igraš s nekim 2v2- to je strava! Pogotovo kad se "uhodate" sa jednim klubom i namjestite Formaciju da nije njima problem, a ni sebi, i taktiku, onda počimlje čelični okršaj. I prijatelja naučite kako IGRAT, gameplay koristiti, taktike im objasnit, a ne samo dodavat i pucat.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 21. Siječanj, 2017., 01:47
Hajdemo realno, PES 16 je imao jedan veliki bug ( i 100 malih)  kojem se moglo doskočiti nekako, a to su visoke lopte na bok koje su uvijek prolazile.

PES 17 ima sljedeće bugove:

- najsporiji odbrambeni igrač je brži od bilo kojeg napadača
- igrač MORA odraditi animaciju pa to konstatno izgleda smiješno (pucanje u prazno, dodavanja lopte koja je već kod protivničkog igrača ...)
- zvijeri od igrača bukvalno prolaze kroz igrače i dodaju lopte iz nemogućih pozicija okruženi sa 7 protivničkih igrača - Messi i kompanija - dok u odbrani takvim igračima će se lopta odbiti 101 put
- nemoguće je graditi, čuvati i voditi loptu, odmah te stižu, startuju bez faula i sa leđa, tako da se konstantno igra ping-pong fudbal i u tri poteza si pred protivničkim golom
- bekovi stižu izbaciti svaku dubinsku visoku loptu. Ovim su mislili riješiti najveći bug sa PES 16 a napravili su sranje.
- 75% centaršuteva završava golom
- .......................


Igram PES 20 godina, ovaj je gori od PES 14 koji mi je bio dno dna. PES 6, 11, 13 i 16 su bili odlični ili vrlo dobri, sve između njih je užas. Svi prije šestice su odlični, šteta što gube kompas, valjda će u 18 shvatiti da su pogriješili, jer vidim po portalima da imaju drastičan pad igrača.
-

P.S. I dobro si primijetio da pokušavaju privući nove igrače nekompliciranim stvarima, a nikada da shvate da su im glavna baza kupaca zagriženi hardcore pesaši i da trebaju prije svega njima udovoljiti, jer ako njih izgube mogu ugasiti igru.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 21. Siječanj, 2017., 16:04
  Tebi smeta koliko sam ja svatio da si frustiran zbog:

-Fale ti duge lopte, želiš zabit gol od 2 pass-a. Evo gledam Nogomet svaki dan, i to smeta njima svima. Da bar imaju taj bug, da ne moraju izmišljat akciju tj, ponavaljat akcije koje su vježbali na treningu, jer je teško pamtit. Dodaj ovom, pa stani pitaj trenera/gameplay, kuda se prolazi, kako se kreću kad se uključi "wing rotation" pa kombinirat... Težak je nogomet...

Duge lopte svaki put ti se presjeku... To je do tebe! Izvuci im beka. I ja isto ne mogu prebacit loptu kad poželim...
Mjenjam taktiku i sa drugom taktikom se trudim postić nešto, a većim ako prva dva pokušaja ne prođu (sam sebe krivim, jer oni rade ono što ja naredim), neće treći put proć JER COM pamti naše napade. (Tome sam se i radovao kad su najavili da će to bit.)

"Kad si na nogometnoj utakmici vidio da ljevi bek ne radi svoj posao? Ima takvih ali ne igraju"  :kava:

E sad vratim da se krilni napadači odmaku do aut linije i trokut+L1 prema njima, nekad ručno loptu ispred njega šutnem na KRUG?? Uključim "swarn to box" poslije toga i nema te šanse da me stigne njihov bek... ili izvučem, braniča jednog a napadač hvala Bogu tu je ili zabijem gol ili zafrkam sve... Ako promašim- ja sam kriv...

 -To za Messia se slažem, no on je vanzemaljac, prolazi i u Premieri isto tako.

-Isto se slažem jer fali građenje lopte. Nemoguće je pokodit putanju protivničkog igrača kad iđe iza mene, rijetko kad zaštitim loptu na centru, jedino kad iđe u aut/korner.  :wildboy:

-Tko još igra Master Leauge?

Ja pržim na super star-u sa Everton-om. Sa 7 mjesta prve sezone, došao sam na drugu sezonu i završio na 4. mjestu.
Sad je treća sezona na redu odigrao sam dvije tekme, nadam se da ću je osvojit.
Prije mi Stoke City bio ravan protivnik i kako sam počeo treću se zonu razbio sam ih  3-0.  :piva:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 21. Siječanj, 2017., 20:05
Ne druže, napisao sam da je to bio bug na 2016, međutim ovdje bekovi imaju brzinu svjetlosti pa stizu na sve, brzi su od lopte.
Odbrana te stiže bez problema, broj dva.
I PES offline i online totalno druga igra, tako da ovaj blagi cirkus iz offline prelazi u najveći mogući cirkus kada se igra online.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 21. Siječanj, 2017., 23:45
Ne vidim to kao problem. U 2016 me živciralo što se može iz dva duga visoka pass-a "kontre većinom" zabit gol.

Može i ovdje kad izađeš iz ne vidljivog kruga koji je oko braniča, ako ti je blizu usporavate, kao rukam i kad se nasloni na slabijeg igrača i mora dominirat jači igrač koji ima dobar BALANCE, DEFENSE i šta još ne mogu se sjetit.

A što se bekova tiče, moraju bit brzi, većina su brzi, jer da nisu brzi nebi bili tu. Dok igrač primi loptu, bek je tu, ne vidim to kao problem.

Ma nisam ja nigdje online spomenio prijatelju.  :piva:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: CockooDave - 24. Siječanj, 2017., 17:01
Dal se igra online? napisite nickove da se dodamo :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 25. Siječanj, 2017., 15:05
Dal se igra online? napisite nickove da se dodamo :D

Gdje ćeš ovo igrati online? Serveri katastrofa. Zbog laga gameplay izgleda komično. A scripting je priča za sebe. Pokušavam igrati na ovom profilu na kojem nemam nekih igrača, najjači mi Bale, prosjek 77 overall i pobjeđujem lika sa 1025 ratingom i svim mogućim igračima sa jednim jedinim šutom na gol :) On ima 35 šuteva ali jednostavno ne može zabiti jer mu igra ne da, ide sam na golmana sa trojicom ja sve pustim i promašuje prazan gol par puta. Onda igram protiv lika 325 ratingom koji ne zna 2 pasa svezati, vodim 3:1 do 85. minute i onda gubim vezu sa igračima na terenu: penal, autogol i u 95 mi daje gol iz slobodnjaka sa 37 metara.

Znači ovo nazvati igrom je blasfemija.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: sale9667 - 25. Siječanj, 2017., 18:25
Najbolje mi je ono, vodim 2,3:0. Znaci laganini tekma, i onda mi u 85. puca veza, disconnecta i gubim 3:0. Isti k ko i na 2016.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 30. Siječanj, 2017., 19:04
U ovom nakaradnom gameplayu ističu se 2 igrača: L.Traore iz CSKA i P. Crouch.
Zbog visine su nenadskočivi, tako da 90% ubačaja sa strane pospremaju uredno u gol.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 03. Veljača, 2017., 23:38
PES 17 my club postaj besplatan, ma ko bi reko

(http://i.imgur.com/oVXRCGU.png)

Dati cu igri opet sansu, ipak sam okoreli pes fan od detinjstva pa cu zazmuriti propustima na jedno oko
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 04. Veljača, 2017., 15:34
Prebaciviši pass support level na 3 igra postaje online igriva koliko-toliko.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 04. Veljača, 2017., 17:33
I na pass support level 1 je igriva ako znaš igrati :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 04. Veljača, 2017., 18:25
I na pass support level 1 je igriva ako znaš igrati :)

Ma ne znam, rookie, tek vježbam.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 04. Veljača, 2017., 20:32
I na pass support level 1 je igriva ako znaš igrati :)

Ne kači se sa pro playerom (bhlazio) :D

Zbog čega je igriva? Manje šteka ili?
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 04. Veljača, 2017., 20:44
Haha  :hihi: Oduvijek igram na pass support level 1 i valjda sam se naviknuo, a kada prebacim na 2 ili 3 ne vidim baš preveliku razliku..
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 04. Veljača, 2017., 20:55
I ja igram na na 1 ili čak manual, međutim u online mečevima zbog laga često igrati na 1 je nemoguća misija protiv nekoga kome je setovan na 3, posebno kada te spoji sa brazilcima, arapima itd., pa svaki pas ti Neymar, Messi i ostali uredno uzimaju još u začetku dodavanja.

@dinodinix, puno je igrivija jer su pasevi precizni, brzi i pas animacije moraju proći. To što igra na pas lvl 3 nema taj gušt jer je sve robotizovano je druga stvar. Također, centaršutevi, dugi pasovi, trokut itd. sve ide kao podmazano.

Igram na silu PES, jer mi se ne sviđa, međutim što duže igram osjetim onaj sado-mazo poriv koji sam doživio kada sam igrao prvi ISS koji je sav bio na japanskom.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 05. Veljača, 2017., 05:47
Ja sam nedavno započeo Master Ligu sa Leipzigom (skinuo sam patch), igram na Super Star te stvarno treba imati dobro isplaniranu taktiku ako želiš postići lagan pogodak. Polusezona je, a ja 11. na tablici.. Dok se nisam uigrao akcije su se većinom svodile na dodavanja na krilo i "1-2 pass", no sada to čak i liči na nešto. PES sa patchom je potpuno druga igra..  :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 05. Veljača, 2017., 20:24
Ja sam nedavno započeo Master Ligu sa Leipzigom (skinuo sam patch), igram na Super Star te stvarno treba imati dobro isplaniranu taktiku ako želiš postići lagan pogodak. Polusezona je, a ja 11. na tablici.. Dok se nisam uigrao akcije su se većinom svodile na dodavanja na krilo i "1-2 pass", no sada to čak i liči na nešto. PES sa patchom je potpuno druga igra..  :D

Ma offline je super ok, online dio je problematičan do bola, zato sam i napisao da pass support level 3 online koliko-toliko popravlja igru.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 05. Veljača, 2017., 22:23
Jel nije to onda kao neki polu-cheat mode? Ako preciznije dodajes, itd...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 06. Veljača, 2017., 15:20
Jel nije to onda kao neki polu-cheat mode? Ako preciznije dodajes, itd...

Ne, jer je to standardna opcija igre dostupna svima, čak je moguće u online mečevima podesiti da te spaja sa protivnikom koji ima isti pass support level, ali s obzirom koliko teško pronalazi protivnike to mi i nije neka opcija.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 07. Veljača, 2017., 03:07
Je li stvarno istina da myClub postaje besplatan od preksutra? Jer na službenim stranicama PESa nisam ništa vidio, a sumnjam da mi je promaklo..
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 08. Veljača, 2017., 00:35
Je li stvarno istina da myClub postaje besplatan od preksutra? Jer na službenim stranicama PESa nisam ništa vidio, a sumnjam da mi je promaklo..

Istina je. U četvrtak izlazi DP3 za koji je, pored novih faca, kopački, ocjena i ostalog, najavljeno i uvrštavanje myClub u PES Trial Edition. Pametan potez, baza igrača će se proširiti, a novi igrači mogu besplatno isprobati mod.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 10. Veljača, 2017., 11:30
Jučer sam počeo igrati MyClub i ovo je moj team nakon što sam bio 15ak minuta u MyClubu, znači bez odigrane utakmice. Kao što možete vidjeti u toliko vremena imam već par izvrsnih igrača. što mi se iskreno ne sviđa jer je prelako dobiti igrače poput Ronalda ili Balea (ili sam ja imao dosta sreće). Onih par free loptica koje se dobiju na početku su po mom mišljenju bespotrebne. Kasnije sam još uvidio da su na početku golmani najveći problem, pa sam nabavio jednog solidnog.

(http://i.imgur.com/gHHcY2W.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 10. Veljača, 2017., 20:38
Naravno da guraju nove igrače jer većina starijih igrača ima top timove. Reusa si uzeo na posudbu, Hulk ti je startni igrač oko kojega gradiš tim, CR7 i Balea si dobio sigurno na ova 2 gratis agenta što daju novim igračima. Generalno, naspram FIFE je vrlo lahko brzo sklopiti tim, samo skupiš dosta GP-ova i upratiš dobrog agenta, top igrači su tvoji sigurno. Ja sam na ovom agentu dobio Messija, T. Silvu, Ozila i S. Ramosa.
Moj trenutni 1. tim: Čech - - -  S.Ramos - T.Silva - Pepe - Pique - - - Ozil - Bale - Di Maria - - - Mertens - Messi - Morata
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 21. Veljača, 2017., 23:11
Ono kad te hoće crne lopte, još kad bi me htelo da dobijem nekog poštenog špica bilo bi super :)
https://twitter.com/maremas_/status/834148065141473281
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 22. Veljača, 2017., 23:43
Ono kad te hoće crne lopte, još kad bi me htelo da dobijem nekog poštenog špica bilo bi super :)
https://twitter.com/maremas_/status/834148065141473281

Modrić je beton na ovom PES-u, čestitam.
I meni fali napadač, na ovom agentu 3 crne: De Bruyne, Kompany i Marchisio.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 23. Veljača, 2017., 11:22
Sredina mi jaka kao crna zemlja, a centarfore i bekove ne mogu dobijem ni za lek...  :chair:

(http://i.imgur.com/qRkr6Yb.png)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: josip146 - 23. Veljača, 2017., 12:45
Veliki like za izbor trenera  :thumbs: :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 23. Veljača, 2017., 14:34
Danas dobar agent, legende, Maradona i ekipa, ali teško gold dobiti a kamoli crnu :)

Odličan tim, svaka čast.

Evo i mojih: Imam 3 trenera: Simeone, Enrique i Rui Vitoria, a planiram uzeti i Kloppa. Naučio sam igrati oko jakog i visokog CF-a, tako da od svih koje imam jedino mi ovaj Traore su uklapa u igru.

(http://i.imgur.com/zVEzTLp.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 23. Veljača, 2017., 14:48
Malo imaš problema s igranjem i tom momčadi...  :hihi:


GPa za produljenje ugovora nemaš, a ekipa se crveni i ne može igrati...


Al dobra momčad.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 23. Veljača, 2017., 15:26
Malo imaš problema s igranjem i tom momčadi...  :hihi:


GPa za produljenje ugovora nemaš, a ekipa se crveni i ne može igrati...


Al dobra momčad.

Hahaha :) Malo imam, trenutno sam na ratingu 960 :) Imam 7x contract renewal, a neke igrače i ne koristim kao što je npr. Griezmann, ne uklapa mi se u igru. Hvala puno :thumbs: :thumbs:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 23. Veljača, 2017., 23:23
Kakav spin, oduševljen sam :)

(http://i.imgur.com/TfBU2qt.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 24. Veljača, 2017., 09:48
Aaaaaaaaaaaaa koji si srećnik, ja izvukao juče crnu i molim se da bude Maradona, kad prc Nejmar :(
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 24. Veljača, 2017., 13:47
bhlazio-jesi li još uvijek negativno nastrojen prema igri ili ti se popravio dojam? :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 24. Veljača, 2017., 14:38
@maremas, Neymar je vrh. Maradona je bolji, ali je "stakleni", 5 utakmica 3 povrede već imam sa njim.

@dinodinix, malo je bolji dojam iz 2 razloga. Prvi, pomirio sam se sa bugovima i naučio igrati sa njima, drugi, sa ovim DP3 su malo sredili "kozmetički" gameplay. Iako i dalje stojim iza toga da je igra loša tj. loš je online dio, katastrofa, jedino što na XBox stvarno jako malo ima čitera tj. onih koji se odspoje i ne dobiješ ništa. Dosta utakmica je problematično i laga, ali šta očekivati kada me spoji sa nekim iz Brazila.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 24. Veljača, 2017., 15:18
Dresovi koje sam napravio, sponzori pivara naravno i sportklub  :hihi:  :loludara:
Na levom remenu moj nick, desnom logo MyClub, na ledjima ime Kimiko, a na šorcu Imaru, imena mojih pasa, zato i Akita Samurai  :piva:

(https://pbs.twimg.com/media/C5CoNqgWIAAniKx.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 24. Veljača, 2017., 18:09
Svaka čast, odlični dresovi  :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Veljača, 2017., 13:40
Momci, kako ide?

Kod mene sinoć 2 crne, Neymar i Koeman. Koeman na DMF ubija, k'o zid je, a svakim odbijancem granatira golmana :) Još ću koju okrenuti na ovom agentu i kraj, nema više okretanja, imam i prejak tim.

(http://i.imgur.com/sV8DMpC.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 27. Veljača, 2017., 14:55
Uf, dobar sastav  :thumbs:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 27. Veljača, 2017., 15:25
Slabo ide, nekako mi se i ne sviđa my club ove godine i pes opcenito, sve je nekako usporeno, igraci ko da trce po blatu, a jos online kada igras, haos, lopta se odbija na sve moguce strane
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Veljača, 2017., 16:26
Slabo ide, nekako mi se i ne sviđa my club ove godine i pes opcenito, sve je nekako usporeno, igraci ko da trce po blatu, a jos online kada igras, haos, lopta se odbija na sve moguce strane

Ma online je inače katastrofa i ionako dosta loš gameplay pretvara u lakrdiju.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: maremas - 27. Veljača, 2017., 18:33
Da i mene pogleda jedna legenda :D

https://twitter.com/maremas_/status/836176699679191042
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Veljača, 2017., 19:42
Opa, Rona je čudo  :D

Update: Dobio sam 4 legende danas: Deco, Fowler, Albertini i Sergi Barjuan. Luda okretanja, imam već 11 legendi.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 28. Veljača, 2017., 17:54
Postao sam magnet za legende  :D

Danas Larsson i gospodin ispod kojeg sam stvarno htio da dobijem  :faca:

Update: Upravo sam dobio i Puyola, nevjerovatno  :D :D :D
Update 1.0: Rivaldo   :loludara:
Update 1.1: Ronaldinho  :hihi: :bonk: :loludara:

(http://i.imgur.com/95QMdGZ.png)

(https://s1.postimg.org/y18cjv0fz/Rivaldo.png)

(http://i.imgur.com/jpWc6r6.png)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 01. Ožujak, 2017., 08:29
Mene sa ovim novim, legend kuglicama nikako ne ide. Otvorio sam oko 8 njih, a najbolji igrač kojeg sam dobio je Dirk Kuijt pa si vi mislite kakvi su ostali.. Najvjerojatnije mi se sada sve vraća za onog CR7 i Balea čim sa krenuo igrat  :(
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 01. Ožujak, 2017., 17:00
Dzaba je. Mene strasno ide, iako sam se maksmialno zadao farmati jer ne zelim vise okretati lopte, želim uživati i igrati. Nikako da dobijem čistokrvnog CF, ali Konami me stvarno časti, sveukupno 7 crnih lopti: Maradona, Neymar, Koeman, Ronaldinho, Rivaldo, Puyol i sada Iniesta. Ne mogu da vjerujem da od svih 7 nisam dobio nekog low rated igrača kao npr. C. Bravo, nego sve odlične igrače.

Update: Stoichkov za kraj :)

(http://i.imgur.com/Vk2b0G0.png)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 03. Ožujak, 2017., 19:46
Napokon sam s'geekao kako "knuckle shot" izvest.  :slini:
Znam da je bilo i prije u prehodnim PES igri, al' me nije išlo. Niti sam se trudio svatit kao sinoć.  :hihi:

Sinoć sam na treningu od mnogo udaraca uspio izvest(EDIT: tj zabit gol, lol, lako je izvest xD) oko 15 tako zvani "knuckle shot" i danas u Versus Mod protiv prijatelja iz prvog  pokušaja zabio.  :geek:

(PS: Moram igrat na slaboj rezz 720p ready,zbog fps. Pa su zato slike male. Stavio bio u "spoiler" ali ne radi...).

(http://i.imgur.com/aqLXaPd.jpg)

(http://i.imgur.com/aRptbxO.jpg)

lopta je iznad grede.  :hihi:
(http://i.imgur.com/q6mt5mG.jpg)

(http://i.imgur.com/sJBo1zM.jpg)

(http://i.imgur.com/0GdYVpf.jpg)

(http://i.imgur.com/M5gwDhd.jpg)

(http://i.imgur.com/K66WzKY.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 10. Ožujak, 2017., 15:57
Šansa 0.00001%. Right foot 5 zvjezdica agent :)

 (http://youtu.be/HxZ77qLpW8A[/url)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 10. Ožujak, 2017., 16:47
 :ave: :thumbs:

Kad odigraš LOTO brojeve podijeli s nama.  :hihi:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 11. Ožujak, 2017., 14:32
Nakon dužeg ne igranja, upalio Online i sada jako dobro radi. Igra više ne šteka i omogućeno je nesmetano igranje. Tu i tamo zatrza (možda 1 tokom par utakmica), no to je nebitno i ne ometa tijek utakmice.

Igrao sam malo myclub i jako me smeta što igrača ratinga 200+ poveže s igračem 900+. Pa kako to može biti pošteno?  :chair:

Traženje igrača također malo duže traje, ostali Online super radi (napokon su ga popravili). Zadnje sam izvukao gold loptu (Joao Mutinho).

Baš sam nedavno uzeo i FIFU 17 na popustu (144 kn) i PES mi je jednostavno bolji u svemu (grafika, 1st touch, kontrola, realnost igre, ponašanje igrača, ma sve...).
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 11. Ožujak, 2017., 16:11
Pa ima malo igraca, tako je mene u zadnej dve utakmice spojilo sa igracima rejtinga 600+ a ja rejting 300
I uspeo dobiti obe utakmcie i stigao do ranka 450  :D :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 11. Ožujak, 2017., 16:20
Postaviš na wide beyond similar rating a connection restriction isključiš i odmah spaja, na XBox-u ima neuporedivo manje igrača ali spajanja su brza.

Za Loto javim kad odigram  :D :D :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 11. Ožujak, 2017., 20:22
Ako isključim connection restriction spojit ce me s nekim lagerom iz Južne Amerike.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 11. Ožujak, 2017., 20:33
Nikakvu ti ulogu ne igra, spojiće te i ovako ako mu je courtesy rating odgovarajući. Nikada nisam razumio tu budalaštinu kod njih, na PS4 me spajao sa arapima, na X1 sa južnoamerikancima. Valjda treba da spaja igrače iz iste regije.

Otw, dobih Benzemu na ovom World Stars agentu, tim kompletiran napokon, nisam imao CF-a tupavog.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 11. Ožujak, 2017., 20:54
Ma ja cu kada budu semi finals agenti ko prosle godine
Nafarmati 2 milijuna gp u dve nedelje i pocistiti agenta i imati sve super igrace
I igrati preko leta pes posto sada nemam nikako vremena
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 11. Ožujak, 2017., 20:58
Ma ja cu kada budu semi finals agenti ko prosle godine
Nafarmati 2 milijuna gp u dve nedelje i pocistiti agenta i imati sve super igrace
I igrati preko leta pes posto sada nemam nikako vremena

I meni se čini da je čišćenje agenta najbolja solucija. Na PES 2018 koji planiram igrati na Pro ću koristiti tvoju taktiku, prvih mjesec dana samo vs com i farming, tamam dok se serveri i sve ustabile, i onda očistiti prvog agenta koji valja i na miru igrati do kraja.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 13. Ožujak, 2017., 21:42
Završio sam sa svim okretanjima (osim free) i sada se posvećujem dizanju levela i igranju. Nedostaje mi još jedan golman i klasični napadač, imam samo Cecha i Benzemu, ali ostatak tima je zato fenomenalan.

(http://i.imgur.com/uMK8hju.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 13. Ožujak, 2017., 22:28
Od klupe možeš još 2 vrhunska tima napraviti :D

Ja bi roknio Iniestu umjesto Vidala.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 13. Ožujak, 2017., 22:38
Od klupe možeš još 2 vrhunska tima napraviti :D

Ja bi roknio Iniestu umjesto Vidala.

Imam 3 tima (A samo crne, B kombinovano i C samo legende) + silver tim :)

Ja sa Iniestom ne znam 2 pasa sastaviti, na ovoj poziciji mi trebaju samo razarači, da je po željama Pogba i Vidal bi igrali :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 14. Ožujak, 2017., 10:27
Ove sezone Pogba je daleko od razarača  :mrgreen:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 14. Ožujak, 2017., 14:19
Ove sezone Pogba je daleko od razarača  :mrgreen:

Posmatrač  :hihi: :hihi:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 14. Ožujak, 2017., 14:45
To si u pravu, u boljoj formi smo nas trojica :) :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 14. Ožujak, 2017., 14:53
Haha da. Kante iz Chelsea pojede Pogbu za doručak.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 18. Ožujak, 2017., 21:04
Mora li trener (u MyClubu) igrati strogo u formaciji za koju je predviđen? Imam igrača koji je CMF, a na poziciji mi je LMF i odma nije crven i strenght mu je manji, kao i team spirit. U game plan/squad management ne mogu ga pomaknuti na novu poziciju (igra mi ne dozvoljava).
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 18. Ožujak, 2017., 21:10
Mora. Mozes samo zamijeniti statičnu poziciju, npr. AMF u CMF, CMF u DMF, RWF i CF u SS itd.
Uzmeš tri menadžera sa 3 različite formacije i rotiraš po potrebi, npr. ja igram sa Enrique 4:3:3, druga opcija je Simeone 4:2:2:2 i treća Rui Vitoria isto 4:2:2:2 sa drugačijim rasporedom pozicija.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 18. Ožujak, 2017., 23:26
Evo malo da se, kroz trenera, pohvalim  :bonk: 1 remi i 19 pobjeda u 20 utakmica  :loludara:

(http://i.imgur.com/XjxbTew.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 18. Ožujak, 2017., 23:36
Postaviš na wide beyond similar rating a connection restriction isključiš i odmah spaja..

Hvala ti, prije sam znao čekati i po pet minuta da me spoji, a sada maksimalno pola minute. Istina, ponekad me spoji s nekim iz Južne Amerike ili Egipta pa malo šteka, ali ne utječe previše na igru.

I evo ga moj team nakon što sam iz 5. pao u 6. diviziju  :( Inače, sada mi je prvi cilj promijeniti trenera i nabaviti nekog sa 4-3-3 formacijom tako da mogu normalno igrati s BBC u napadu, a ovako mi Benzema grije klupu.

(http://i.imgur.com/c6smURF.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 18. Ožujak, 2017., 23:49
Mora. Mozes samo zamijeniti statičnu poziciju, npr. AMF u CMF, CMF u DMF, RWF i CF u SS itd.
Uzmeš tri menadžera sa 3 različite formacije i rotiraš po potrebi, npr. ja igram sa Enrique 4:3:3, druga opcija je Simeone 4:2:2:2 i treća Rui Vitoria isto 4:2:2:2 sa drugačijim rasporedom pozicija.

Kako mjenjam to igračima? Nisam našao u player options.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 18. Ožujak, 2017., 23:52
@snoozly, odličan tim, svaka čast. A ove postavke i meni odgovaraju, sa njima sada uživam na XBox, jer uvijek imam sa nekim igrati, čak i sa silver team. 4:3:3 formacija je nekako najbolja za PES, valjda zbog strašnih igrača u navali, pa tek tada dolazi njihov potencijal do izražaja.

@dinodinix, ideš u gameplan i stisneš kocku na igrača kojem želiš promijeniti poziciju.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 19. Ožujak, 2017., 00:27
Evo malo da se, kroz trenera, pohvalim  :bonk: 1 remi i 19 pobjeda u 20 utakmica  :loludara:

(http://i.imgur.com/XjxbTew.jpg)

I ja isto koristim enriquea, i jos kao advanced instructions stavim tiki - taka, pasovi sami lete, samo je malo los u odbrani, ponekad krila ostanu sasvim sama i stvore se ponekad neke rupe u odbrani
u prvih 25 utakmica sam imao 13 pobeda 8 neresenih i 4 poraza mislim
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 19. Ožujak, 2017., 00:35
Pošto prvi puta igram myclub (2. puta pes opcenito, 16 mi je bio prvi :)), malo proučavam opcije da se pokušam što bolje pripremiti za PES 2018.

Imam još par pitanja:
-Kako kupiti određenog igrača?
-Loan player traje samo 10 tekmi kao ispomoć i onda ga nema više?
-Može li se kod Special agenata definirati pozicija željenog igrača ili samo vrtimo lopte pa što ispadne?
-Kako se kupuje jaki trener? Pod hire manager ih ne vidim.

Sori ako sam naporan, odgovorite ako vam se da :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 19. Ožujak, 2017., 00:39
1. Ne mozes nikako, mozes jedino na pesdatabase naci odredene scout kombinacije za nekoga igraca, i te scoute pokusati kupiti preko auction housea, koji su jako skupi, na primer za sva tri scouta za ronalda moras dati oko 200000gp, evo stranice   http://pesdb.net/pes2017/ (http://pesdb.net/pes2017/)
2. da tako je, nema ga vise
3.vrtis lopte pa sto ispadne
4.da tamo kod hire manager kupujes trenere, jaci su treneri koji imaju jaci cost, ali to ne znaci da su dobri po taktici koju ti igras i slicno
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 19. Ožujak, 2017., 01:12
1.  Jedino auction house ili čišćenje agenta, neke možeš dobiti i free kombinacijama scouta. Kao što kolega iznad napisa pesdb.net i tu sve vidiš moguće kombinacije.
2.  Loan je posudba, čim odigra svoje nestaje
3.  Kod special agenata ne, ali kod top agenata, kao što si i sam vidio, da.
4.  Treneri dolaze random, tako da čekaš sa spremnim coinsima ili gp-ovima, pa kada izleti odmah uzimaš. I uvijek imaj više jakih i dobrih trenera i 2-3 slabija, sve sa različitim formacijama, da bi imao izbora: a) prema igračima koje imaš b) promjena same formacije i taktike u igri. Npr. kada sa Enriqueom naletim na tipa koji igra sa 1 CF odmah prebacujem na 4:2:2:2 Simeone, jer mi ispadaju i bekovi i krila s obzirom da on u sredini ima 5 a ja 3 igrača.

P.S. Upravo dobih Modrića na free spin Iconic stars agentu. Sada, uz Vidala, imam igrača na CMF kojeg sam baš htio, Modrić je zvijer.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 19. Ožujak, 2017., 11:32
Hvala vam na odgovorima  :thumbs:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 19. Ožujak, 2017., 15:28
Zanima me koje je po vašem mišljenju najbolje rješenje zaustavljanja ubačaja sa krila? Ja zalijepim flaster na suparnička krila ali nisam siguran da je to baš najbolje rješenje.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 19. Ožujak, 2017., 23:11
Nikako flaster, jer onda ostaje šuplja sredina. Flaster koristiš samo na središnje CF-ove ili središnje MF, ako postaviš flaster na krila ostaju rupe po sredini.
Imaš dvije solucije, možda ima i više, koje ja koristim. Jedna je da postaviš 4 CB u liniji, jer CB-ovi ne idu naprijed i uvijek ti je pokrivena strana, dok RB/LB idu naprijed i učestvuju u napadu. U tom slučaju ostaješ uskraćen za bekovsku pomoć naprijed. Drugi način su jaki RB/LB igrači kojima ćeš u advanced instruction dati deep swarm in the box komandu, te u tom slučaju oni neće srljati naprijed. Moj RB je S. Ramos a LB Bale, i sa tom postavkom i sa njima na krilima nema prolaska za cross.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 20. Ožujak, 2017., 01:32
@bhlazio

Hvala na detaljnom odgovoru, pokušat ću onda sa 4 CB. Inače sada mi je rating nešto malo više od 700 iako se i dalje učim igrat.  :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 20. Ožujak, 2017., 01:48
Evo ja rank 553 bio i spojilo me s nekim rank 1100, i kontam sace da me nakanta 10-0, ono pobedio ga , poveco mi se rank za oko 50  :D :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 20. Ožujak, 2017., 02:18
@snoozly, np. Pa odličan si čovječe, 700 je već ozbiljna igra. Ja sam trenutno na 952, već sam bio tu ali zbog nedostatka gp-ova sam izvodio kombinovane sastave sa niskim ts i bezveze izgubio 5-6 utakmica što me vratilo na 890.

@hacksor1234, ma svaka čast, nevjerovatno da si ga uzeo jer i scripting često bude na strani bolje rankiranog.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 20. Ožujak, 2017., 22:08
@bhlazio
Koje advanced instructions koristis za enriquea?
Ja ne znam sta da stavim, jedino sam siguran za tiki-taku, ostalo nemam pojma kako ce uticati na taktiku i slicno
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 21. Ožujak, 2017., 16:48
Krećem bez ikakvih advanced instructionsa i onda zavisno od situacije na terenu uključujem određenu. Najčešće koristim tika-taka i centring targets za napad i odbrana swarm in the box i gegenpress.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 21. Ožujak, 2017., 21:15
E hvala ti puno, igro sam sada s likom koji je imao Traorea u špicu, znaci smrt, dao mi 3 gola sve Traore glavom
Gore od robbena i neymara i njihovih finesse shotova  pesu 16
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 21. Ožujak, 2017., 22:10
I ja imam Traorea, životinja, ali ga koristim samo u silver timu. On je inače bug ove igre, veeeeliki. Ne znam šta imaš od štopera, zalijepiš mu flastera i swarm in the box da blokiraš strane, to će ga koliko-toliko umiriti :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 22. Ožujak, 2017., 00:22
Nakon "sklapanja" tima počeo sam aktivno igrati i terorizirati protivnike :) Evo malo i statistike, uz par remija, nepobjediv sam unazad 50 i više utakmica i približio sam se psihološkoj granici od 1000+ ratinga.

(http://i.imgur.com/IJhfLjr.jpg)

(http://i.imgur.com/EIPuDBf.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 22. Ožujak, 2017., 03:18
@bhlazio Hehe, hvala, a svaka čast i tebi jer vidim da ti odlično ide.

Meni je maksmimum rating bio 750 i to zbog toga što sam povezao pet utakmica bez poraza pa onda postoji onaj neki rating bonus, a sada se inače uvijek vrtim oko 700 te nikako ni gore ni dolje. Počeo sam igrati više strpljivo i koristim tika-taku pa se nadam da ću se sada pomalo početi približavati 800.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 22. Ožujak, 2017., 20:13
Lagano pa ces i do prvoga mesta, to ti je i bio prvotni cilj kada je igra izasla ako se ne varam
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 22. Ožujak, 2017., 20:38
Lagano pa ces i do prvoga mesta, to ti je i bio prvotni cilj kada je igra izasla ako se ne varam

Pa je, ali mislim da će to biti neizvodivo, realno očekujem da ću doći na 5. mjesta. Danas sam prešao preko 1000 rating :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 23. Ožujak, 2017., 19:34
100 000 GP-ova je Konami danas podijelio igračima myClub-a. Jako lijepo od njih, sada sam samo u dilemi da li da ih sačuvam, potrošim na agenta ili potrošim u auction house na skaute za Ibru :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 23. Ožujak, 2017., 23:35
da samo ih nije podelio samo tako nego zbog nekih problema sa master ligom koji su ljudi imali zbog live updatea i to je neka vrsta isprike za igrace koji su igrali master ligu
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 24. Ožujak, 2017., 11:01
Jel ovo neka šala? Svi su dobili 100k ili? Nisam jučer igrao pa ne znam...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 24. Ožujak, 2017., 11:02
Oni koji su iskusili probleme u master ligi
Videti ces, izbacit ce ti kao prvu vest  kada upalis igru
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 24. Ožujak, 2017., 14:58
Svi koji imaju punu verziju igre, pokrenuli myClub i ulazili u igru od 09.03.2017.
Dali su svima, kao što reče kolega, zbog problema sa Master ligom. Meni je svejedno, ML svakako ne igram, ovo mi je došlo kao kec na desetku. Danas sam kupio Sweden 5* skauta, idem u lov na Ibru preko auction house :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 24. Ožujak, 2017., 16:12
Upravo ušao u igru (i myclub) na PS4 i nisam dobio ništa  :chair:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 24. Ožujak, 2017., 16:13
Upravo ušao u igru (i myclub) na PS4 i nisam dobio ništa  :chair:

Nema ništa u inbox?

Znači da nešta od uslova nisi ispunio.

As compensation for these issues, we are planning to offer 100,000 GP during maintenance scheduled for 23/03/2017 to customers who fulfil all of the following conditions:
・Playing the full version of PRO EVOLUTION SOCCER 2017.
・Logged in after maintenance conducted on 09/03/2017.
・Completed everything up to the myClub mode tutorial before maintenance conducted 23/03/2017.

We would like to apologise for any inconveniences caused.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 24. Ožujak, 2017., 16:33
Hmmm, izgleda. Šteta  :fpalm:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 24. Ožujak, 2017., 21:38
kako mi je zao sto na pc-u nema opcije da mozes videti steam account osobe s kojom si igrao i da mu se u poruci mozes najebati svega zivog  :kava: :kava:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Ožujak, 2017., 14:09
kako mi je zao sto na pc-u nema opcije da mozes videti steam account osobe s kojom si igrao i da mu se u poruci mozes najebati svega zivog  :kava: :kava:

Šta je bilo? Neki lager, pritiskivač pauze svakih par sekundi ... ? :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 27. Ožujak, 2017., 16:37
igro s nekim igracem rank 1150 mislim, i on valjda nije shvatio ozbiljno utakmicu, zajebavo se, ja poveo sa 2-0, naravno uspeo je okrenuti na 3-2 ali sam ja dosta napadao, ali je stalno uklizavao, osakatio mi citav napad, kada je to uradio onda je poceo mahnito stiskati pauzu da me zbuni, i zadnjih 10 minuta dodavao loptu po obrani i trollao
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 27. Ožujak, 2017., 17:31
PES je odlična igra kakvi igrači ga igraju i koja je to stoka. I ja imam problema sa tim idiotima, prije par večeri strpam tipu 3 komada u 10 minuta i frajer stade sa igrom. Ja kao džentlmen nisam htio napadati, ostavim džojstik i u međuvremenu odem do wc-a. Po povratku imam šta vidjeti 4:3 za njega do kraja poluvremena. Opet ga okrenem i onda pauze, uklizavanja itd. Šteta što na XBox-u je moguće blokirati samo 20 igrača pa nisam htio trošiti slot.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 28. Ožujak, 2017., 10:47
Bome si dugo bio na wcu, haha  :mrgreen:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 28. Ožujak, 2017., 16:33
Bome si dugo bio na wcu, haha  :mrgreen:

Hahahaha, opustio se :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 28. Ožujak, 2017., 21:00
Jesi izvukao 10 novih igraca za onih 100k ili Ibru kao sto si rekao? :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 28. Ožujak, 2017., 21:39
Jesi izvukao 10 novih igraca za onih 100k ili Ibru kao sto si rekao? :D

Kupio par agenata Lazia, ostalo okrenuo, dobio Lukakua i Komana iskoristive, ostalo bezveze. Ne mogu ja gledati da imam GP-ova više od 20 tisuća :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 29. Ožujak, 2017., 09:07
Haha, tako i ja, čim skupim više od 10/15 tisuća, odmah ili igračima kojima ubrzo ističe ugovor produžim ga, ili otvorim lopticu neku..
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 29. Ožujak, 2017., 10:39
Ja čim imam 10k odma vrtim. Uglavnom dobijem gluposti  :fpalm:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 30. Ožujak, 2017., 00:09
Hahahaha, ma hajde momci, nek' se nešta vrti :D :D :D

Ja sam danas jos jednom zavrtio i dobijem Busquetsa, ne znam koji će mi vrag :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 30. Ožujak, 2017., 01:08
Samo ne shvatam kako te uspe toliko usrati da ti uvek padne na crnu
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 30. Ožujak, 2017., 11:01
Sigurno ima neki glitch pa stalno crne dobiva  :mrgreen:

Ja nisam nikad crnu dobio  :fpalm:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 30. Ožujak, 2017., 15:55
Ja dobio jednom, sansa bila 6 posto, iz lopte iskocio ramos   :D :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 30. Ožujak, 2017., 17:46
Hahaha :)

Nema mi više šta dati pa hoće da mi da elana sa crnim da potrošim koji euro na coinse, e malo sutra :)
Na PES 2018 idem drugačije, prvi mjesec samo farmam i onda čišćenje prvog special agenta do 150 igrača.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 30. Ožujak, 2017., 20:44
 :hihi: :hihi: :hihi:

(http://i.imgur.com/FvT380g.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 30. Ožujak, 2017., 22:16
:hihi: :hihi: :hihi:

Daj nemoj me j****   ;)

Ja sam upravo nabavio novog trenera za 22000GP (ne znam ni sam kako sam uspio skupit toliko) i prodao neke igrače pa ovako trenutačno izgleda moj team.

(http://i.imgur.com/Qcr0Wty.jpg)

I evo je najčudnija utakmica koju sam igrao, znači zabijem ja liku četiri gola u prvom poluvremenu, i onda on namjerno zabije još dva autogola. Zatim on meni želi uzeti loptu samo da si ode zabit autogol, a meni ga žao, pa se ja namjerno cijelo drugo poluvrijeme dodajem na svojoj polovici da mi ne uzme loptu i tako si slučajno zabijem autogol.  :D

(http://i.imgur.com/ycIsEhR.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 30. Ožujak, 2017., 22:50
Hahaha :)

Dobar tim pravo, ja bih samo Hulka postavio na AMF umjesto Gabija, a na Hulkovo mjesto Benzemu kao SS-a ili Sanea koji je prebrz.
Ja volim te likove što sebi zabijaju, dobijem pobjedu, rating gore i GP-ove a ugovori ostaju, tako da čim počnu sebi zabijati ja im svesrdno pomognem :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 30. Ožujak, 2017., 23:16
Evo i mojih pulena. Više nemam ni želje ni volje da okrećem, htio sam stati još odavno međutim previše sam ovisio o Benzemi. Poslije njega dobio Aguera koji je prenizak za moj stil igre, prije 2 dana Lukakua i htio sam sa njim stati, međutim legende su me privukle da opet koji put okrenem i sada je definitivno kraj. Idem malo, pored PES-a, oplesti po BF1, Project Cars itd.

(https://img2.brain4.photobox.com/86855498defd475cc245bff29aa0953e531ec92c929ba254cf1aaf1466bcda1b785ee6a3.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 31. Ožujak, 2017., 00:23
I ja mislim da je vrijeme da se ostaviš pes-a i odeš na odvikavanje  :hihi:

Tim je bolestan  :ave:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 31. Ožujak, 2017., 00:45
I ja mislim da je vrijeme da se ostaviš pes-a i odeš na odvikavanje  :hihi:

Tim je bolestan  :ave:

Definitivno mi treba 10 dana pauze negdje uz more :)

Prošle godine sam imao još bolji jer sam očistio agenta. Zato za PES 18 idemo drugačije, sličan ovom timu mora biti spreman najdalje do polovine novembra, gubim previše vremena na slaganje umjesto da igram.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: soul_eclipse - 03. Travanj, 2017., 18:55
https://www.youtube.com/watch?v=lPdhpM1FTNo&t=398s (https://www.youtube.com/watch?v=lPdhpM1FTNo&t=398s)

SADRZAJ:
v5.0
- Novi timovi: Napredak, Osijek, Koper, Zrinjski
- Transferi
- Nove face
- novi grafički detalji

(https://s5.postimg.org/p8zeg49ef/download.png)

DOWNLOAD (http://pes-bosnia.com/forum/23/1/pes-2017-balkan-league-2017-v5-0)


HVALA:
- Nesa24
- NemanjaBRE
- Milos987
- VojaSRB
- DjAligator777
- Grobar66
- Zikint
- sxsxsx
- theBigBadWolf
- Mauri_d (chants)
- Jenkey1002
- lagun-2
- G-Style
- Hawke
- 1002MB (Miniface)
- Zlac
- Fatih Kuyucak (Player editor)
- predator002 (english commentary)
- Pes Serbia (hvala na odličnim facama)
- BHGC Team
- evo-web
- PTE
- itd....
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 10. Travanj, 2017., 19:20
Malo statistike, 70 postignutih i 7 primljenih golova u 10 utakmica. Ima li neko jači  :D

(http://i.imgur.com/1P7rsj0.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 10. Travanj, 2017., 21:03
E to je već za dijagnozu. Haha  :hihi:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 10. Travanj, 2017., 22:17
E to je već za dijagnozu. Haha  :hihi:

Moram malo obranu poboljšati, puno je 7 golova :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 11. Travanj, 2017., 00:56
@bhlazio
 
Ti nisi normalan..

Mene je sada sram pokazati kako sam napokon došao do 800 ratinga i nakon mjesec dana ponovno se vratio u 5. diviziju  :D

(http://i.imgur.com/yziVSGL.jpg)

(http://i.imgur.com/2S28cXi.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 11. Travanj, 2017., 16:22
Svaka čast druže.
A da nisam normalan, nisam, barem kada je PES u pitanju :)
Pobjeđujem redom, ali najsmješnije mi je kada dobijem 300 rated igrača, imam preko 30 šuteva i postignem 2 gola, a on jedva nekako 1 šut ili ja sebi zabijem auto-gol i na kraju ga jedva pobijedim. Taj scripting je užaš, ali koliko vidim i na FIFA nije ništa bolje: igra dosta lag-a, a scripting je još gori.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 12. Travanj, 2017., 03:17
Meni nekako glupo djeluje to što ti kao 1000+ igrač možeš dobiti 300 igrača. Po tome ispada da je najveći problem doći do 3./4. divizije, a kasnije osvojiti 1. diviziju je lakše nego prethodne, iako bi zapravo trebalo biti suprotno.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 12. Travanj, 2017., 13:27
Nije to do Konamija, oni su ostavili opciju da igraš wide beyond similar rating.
Najteža je prva divizija, imaš pravo na 2 kiksa /poraza-remija/ u 10 utakmica, 8 moras dobiti.

P.S. Rating mi je 1114, 24. mjesto na rang listi :)

P.S.1 Danas sam dobio Pjanića i Kroosa iz free okretanja, ne znam više šta da radim sa igračima :D

(http://i.imgur.com/UdYXaz1.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 12. Travanj, 2017., 18:03
Prošao sam 5. diviziju i evo me u 4. s manjim ratingom nego što sam započeo 5. (fuck logic) ;) U proteklih pet dana sam otvorio 15 special agent loptica (150.000 GP) i najbolji igrač kojeg sam dobio je Carvajal, a od ostalih sam dobio sve silvere. Stvarno ne znam zašto me te loptice ne vole  :wildboy:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hacksor1234 - 12. Travanj, 2017., 19:46
Nije to do Konamija, oni su ostavili opciju da igraš wide beyond similar rating.
Najteža je prva divizija, imaš pravo na 2 kiksa /poraza-remija/ u 10 utakmica, 8 moras dobiti.

P.S. Rating mi je 1114, 24. mjesto na rang listi :)

P.S.1 Danas sam dobio Pjanića i Kroosa iz free okretanja, ne znam više šta da radim sa igračima :D

(http://i.imgur.com/UdYXaz1.jpg)


Posudi meni kojeg igrača  :D :D :D
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 12. Travanj, 2017., 23:08
@snoozly, uhvati jednu taktiku okretanja i drži se, npr. ja sam na legendama odmah momentalno pritiskao x i malo, malo crna. Evo danas 2 puta okrenuo, 2 crne :)

@hacksor1234, da je moguće komotno bih ti poklonio hrpu igrača, npr. Mertensa, Fabregasa, Chiellinija, Kompanija, iniestu itd. itd. :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: RED DEVILS - 23. Travanj, 2017., 11:49
Pozdrav
Uzeo bih Pro Evolution Soccer 2017 preko steam-a ali mi je region lock This item is currently unavailable in your region pa me zanima dali mogu uzeti na G2A.com digital product key region global i aktivirati ga preko steam-a LP
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 23. Travanj, 2017., 12:19
Ne bih se s time igrao...
Vjerojatno si iz Srbije?!? Mislim da su tamo totalno zabranili igru zbog velikog broja cheatera prošlih godina. Mislim da na PCu jednio iz regije mogu igrati HR na steamu i možda BiH, ali nisam 100% siguran.
Ja se s tim ne bih igrao...


A ti sad vidi isplati li ti se pljunuti toliku lovu i onda kumiti i moliti G2A da ti vrati novce ukoliko ne radi, jer realno krivnju će svaliti na tebe, jer ti moraš znati što kupuješ, a ne oni.
Kao da sad kupiš RU/CIS key i žališ se da ne radi...
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: RED DEVILS - 23. Travanj, 2017., 12:41
Ne bih se s time igrao...
Vjerojatno si iz Srbije?!? Mislim da su tamo totalno zabranili igru zbog velikog broja cheatera prošlih godina. Mislim da na PCu jednio iz regije mogu igrati HR na steamu i možda BiH, ali nisam 100% siguran.
Ja se s tim ne bih igrao...


A ti sad vidi isplati li ti se pljunuti toliku lovu i onda kumiti i moliti G2A da ti vrati novce ukoliko ne radi, jer realno krivnju će svaliti na tebe, jer ti moraš znati što kupuješ, a ne oni.
Kao da sad kupiš RU/CIS key i žališ se da ne radi...
Ok hvala na odgovoru, iz Bosne i Hercegovine sam ali je region lock u svakom slucaju hvala i LP
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: RED DEVILS - 07. Svibanj, 2017., 14:26
Ne bih se s time igrao...
Vjerojatno si iz Srbije?!? Mislim da su tamo totalno zabranili igru zbog velikog broja cheatera prošlih godina. Mislim da na PCu jednio iz regije mogu igrati HR na steamu i možda BiH, ali nisam 100% siguran.
Ja se s tim ne bih igrao...


A ti sad vidi isplati li ti se pljunuti toliku lovu i onda kumiti i moliti G2A da ti vrati novce ukoliko ne radi, jer realno krivnju će svaliti na tebe, jer ti moraš znati što kupuješ, a ne oni.
Kao da sad kupiš RU/CIS key i žališ se da ne radi...
Ok hvala na odgovoru, iz Bosne i Hercegovine sam ali je region lock u svakom slucaju hvala i LP
U međuvremenu uzeo sam igru na kinguin.net na snizenju  i aktivirao je preko steama bez problema :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 07. Svibanj, 2017., 20:37
Malo se počastio za ljetno igranje  :hihi:

(http://i.imgur.com/RebcoIk.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 11. Svibanj, 2017., 18:53
Mali update  :D Bio sam 2. divizija, zatim pao u 5. i nisam imao više volje pa nisam igrao više od tri tjedna. Jučer se vratim i osvojim 5. diviziju sa učinkom 8 pobjeda, 1 remi, 1 poraz tako da se nadam da ću ubrzo doći i do te 1. divizije. Otvorio sam tri "English League STARS Lv.50" packa i dobio Tourea, Baillya i Mosesa. Sada ću za vikend igrati još par sati da otvorim još koji pack jer su baš brutalni.

(http://i.imgur.com/vFOakzG.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 13. Svibanj, 2017., 23:40
Samo naprijed druže, a ovaj agent je brutalan. Imam gotovo sve igrače ali ne mogu odoljeti :)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 17. Svibanj, 2017., 14:54
Evo još jednog u kolekciji :)

(http://i.imgur.com/6hfbOAo.png)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: c0bra123 - 17. Svibanj, 2017., 15:17
Meni bolje on služi na AMF.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: hrv4tin4 - 18. Svibanj, 2017., 09:09
Krenuo s myClub free verzijom na PS4 - ajmo ispočetka  :hihi:


Nemam sreće, al nikakve. Do sada od poštenih igrača imam samo Nani-a koji je lvl 10. i Jesus Navas-a.
A drugi su 0 bodova ili nisu vrijedni spomena. I s takvom ekipom sam osvojio England cup 3 utakmice  :mrgreen:


Online još nisam stigao probat, jer sam ganjao one zadatke da pokupim besplatne novčiće pa da dobijem kojeg igrača, a ono banana.
Nikakve sreće sve srebrne lopte i 2 zlatne...


Budem nastavio sad koji dan opet gradaiti momčad pa ću vidjeti kako će to izgledati.  :hiha:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: Wyzard - 18. Svibanj, 2017., 09:58
Ovisnik.

Ae, sad se barem više nećeš žaliti na cheatere.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: snoozly - 29. Lipanj, 2017., 03:24
Da se pohvalim... Prije četiri dana sam odlučio da moram doći do 1. divizije i ostati u njoj prije nego li izađe novi PES i eto malo sam požurio.

(http://i.imgur.com/0lTpn0C.jpg)

(http://i.imgur.com/nYmYKiy.jpg)

Naravno odigrao sam i 1. diviziju te imao 8 pobjeda i 2 poraza (zaboravio sam slikat :/ ). Novi rekord uzastopnih pobjeda sam postavio na 23 pobjede (stari je bio 7 pobjeda  ;) ). Moram naglasiti da u tih 30 utakmici začudo niti u jednoj nisam naišao na cheatera. Ovaj PES napuštam kao 247. igrač na PCu sa 972 ratingom. Dolje možete vidjeti moj team s kojim sam većinom igrao i statistiku.

(http://i.imgur.com/LpjoHlE.jpg)

(http://i.imgur.com/L6Pxja8.jpg)
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 09. Kolovoz, 2017., 20:32
Postoji li kakav patch za posljednje (ljetne) transfere? Ili koji je najbrži način da to napravim?

Pod edit-transfers sam prebacio igrače iz tima u tim, no iz nekog razloga mi ih ne prikazuje (čak ni kada odem na load). Prije sam to radio (u PES 2016) i radilo je normalno. Što radim krivo?

P.S. na PS4 igram
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 11. Kolovoz, 2017., 11:13
Postoji li kakav patch za posljednje (ljetne) transfere? Ili koji je najbrži način da to napravim?

Pod edit-transfers sam prebacio igrače iz tima u tim, no iz nekog razloga mi ih ne prikazuje (čak ni kada odem na load). Prije sam to radio (u PES 2016) i radilo je normalno. Što radim krivo?

P.S. na PS4 igram

Live update off i prikazivace ti sve sto odradis u edit mode.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 14. Kolovoz, 2017., 15:53
Radi tako ^^  :thumbs:

Mogu li nekako trajno isključiti taj update? Sada ga gasim sa R3 pri odabiru timova, no to je samo privremeno.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 25. Kolovoz, 2017., 12:01
Radi tako ^^  :thumbs:

Mogu li nekako trajno isključiti taj update? Sada ga gasim sa R3 pri odabiru timova, no to je samo privremeno.

Mislim da ne moze i da moras svaki put stisnuti R3.
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: dinodinix - 25. Kolovoz, 2017., 18:29
Okej. Uzimaš 2018?  :slini:
Naslov: Odg: PES 2017
Autor: bhlazio - 26. Kolovoz, 2017., 03:25
Vec naručeno, postavio sam u temi PES 2018 :)

Došlo vrijeme da okačim džojstik o klin, barem što se tiče PES 2017.

Završio sam kao 22. na rang listi, moglo je i dosta bolje ali su me malo cheateri i laggeri uništili.

(http://i.imgur.com/OPbagqq.jpg)

Evo i tima:

(http://i.imgur.com/YMhvwjH.jpg)

Radujem se PES-u 2018 i već razrađujem taktike igranja. Definitivno prvo farmam da počistim prvog dobrog agenta, onda dižem levele igrača na 40 i tek počinjem igrati online.

Naslov: Pes 2017 PROBLEM
Autor: richmondboakye123 - 23. Studeni, 2017., 18:51
Pozdrav,imam problem sa pesom,igrica radi na 1680*1050 na high i sve radi kako treba zakljucano na 60 fps,problem se javlja svaki put kada lopta ulazi u gol desi se da igrica malo sjecne tjst kao preskakanje frejmova sto je jako iritantno.
Konfu cu napisati dolje mada mislim da nije problem do toga,sve temperature su u redu,drajveri graficke su azurirani,u pozadini mi ne radi nista sto bi moglo da smeta sve sam poiskljucivao,pokusavao sam sa raznim game boosterima al nista ne pomaze,takodje sam pokusavao smanjiti rezoluciji i detalje al opet isto

i5 2400
8gb ddr3
gtx 1050 2gb