HCL.HR

PES 2019

  • 142 Odgovora
  • 34711 Hitova
Odg: PES 2019
« Odgovori #60 : 05. Rujan, 2018., 10:53 »
igram pes na ps4 kao i svi koje znam...pc mi je malo zastario nacin igranja (koliko god netko drugacije tvrdio)...sto se tice pesa na pc...vecinom ga igraju ovi koji nekupe igru...za pes17 (cini mi se) vidio sam omjer prodanih primjeraka za konzole i pc...bilo je 91% konzole i 9% pc...kod nba 2k je taj postotak u korist konzola bio jos izrazeniji

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PES 2019
« Odgovori #61 : 05. Rujan, 2018., 10:54 »
koga boli briga za licence kad si za 10min namjestis brdo toga...cak i puno liga koje niti ima u fifi, niti ce ikad imat..jer nemaju edit mode...

To nije sasvim istina - u PC verziji Fife možeš ubacivat što god želiš. S druge strane, da PES igraš na Xboxu, vjerojatno bi bio drugačijeg stava jer tamo ne da ne možeš namjestiti licence u 10 minuta nego ne možeš uopće.

Meni edit mode vrijedi više od svih licenci, napravim sebi unikatne dresove, ubacujem lige koji želim ... Na XBoxu Microsoft pravi problem, ne Konami, zato i je tako mali broj igrača. Što se tiče licenci, menija, modova, online, challengea, komentatora i još dosta toga, PES nije usporediv sa FIFOM, EA je to podigao na jako visok nivo, i opet idem u neko svoje razmišljanje PES i FIFA se ne mogu porediti. PES je neki poseban zanr alternativnih nostalgičara.

Odg: PES 2019
« Odgovori #62 : 05. Rujan, 2018., 10:57 »
Da, čak je i dvije minute puno. Iako meni nikad ne nađe ispod 5 minuta. Kako dokazati da ne lupam odokativno? Vrlo jednostavno. Kada stisnem search, odslušam mininum dvije do tri pjesme s playliste od kojih svaka traje oko 3 minute.

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PES 2019
« Odgovori #63 : 05. Rujan, 2018., 10:57 »
@wyzard, mislim da čim prodjem filtere koji su mi uzgred svi nagodjeni na no matchmaking restriction (većinom) u sljedećih max. 10 sekundi imam protivnika. Snimim svakako u sljedećih par dana.

Odg: PES 2019
« Odgovori #64 : 08. Rujan, 2018., 19:08 »
Čuj ove teško im je čekat 2 min
E odkad je na Steamu aktivan PUBG search time se u DOTI 2 digao na ladnih prosječnih 6-7 min  :hihi:

Enivej da budem ontopic a ne seruckam po portalu jer tamo je previše komentara i nepregledno je:

Sviđa mi se Zokijeva reccenzija i mislim da cu probati novi PES. Kupiti...eh sad....ovisi.
S frendom sam nabio previše sati za izbrojati u PES 2018 (ide na listu uskoro) i jednostavno sam se uz svjetsko čak i malo zasitio nogometa.
No ono što me privlači da isprobam novi PES je Zokijeva izjava da komp više ne igra tako mehanički, tako robotski.

To je ono što nas je najviše smetalo u zadnjih 4 sezone s Mančom kaj smo odigrali. Na top player ili world class igra postaje preteška...zapravo rekao bih ne preteška nego jednostavno rečeno : nepoštena.  Osim nevjerovatno točnih dodavanja kroz cijelu tekmu komp uvijek igra na istu šablonu i skoro uvijek mu prolaze identični golovi. Situacije 1v1 uopce necu spominjati. Svaki gol pada na wc ili top player, ali svaki. De Gea ni protiv slabijih klubova ne može obraniti aposlutno ništa 1v1. Nepošteno suđenje ponekad također. Udarci s 30 metara koji završe u rašljama itd...ok nogomet je ko ne zabije taj dobije. Ali tu je prečesta situacija da cijelu utakmicu pritiščete ti i frend imate 8-9 udaraca, komp niti jedan na okvir i naravno komp dobije akciju u 90min i naravno zabije. I tak 3-4 kola zaredom.  Slobodno nam recite loši ste ali opet na profesional niti jedna utakmica nam više nije izazov i sa slabijim klubovima trpamo 4-5 komada. Dok na top player dolazi teški grč koji u skoro svakoj tekmi izbije zadovoljstvo igranja jer u 95% utakmica te prati osjecaj nepoštenja.

Situacija nepoštenja reži ruku ma pucaj u me, ma stavi me na detektor laži: Polufinale eng kupa. Man Utd vs Arsenal. Mi manča.
Arsenal igra na topl player odlično i muči nas na sredini terena. No bez obzira na to dižemo se upučujemo puno udaraca na gol. Naravno ovaj brani ko lud. Drugo poluvrijeme Arsenala nema, doslovno ne dolaze do lopte mi pucamo svakih par minuta ali ne, lopta ne ulazi. Kraj. Produžeci. Sami kraj produžetaka. Ja sjebem totalno u čistom znojnom grču palac mi pada slučajno na krug i cepam neku protivničku budalu u 16-ercu. Ludilo. Frend jebe keve, Ti si idiot!!! Mikytarian namješta loptu na crtu. Frend viče ajdeee iskupi se pročitaj ga. Frajer puca desno. Neki jebeni glas mi je rekao desno. Gljiva ide desno. Nigdje drugdje nije otišla reži mi glavu nego desno. De Gea se baca lijevo. Nismo debili pucali smo penale sto puta znamo i pucat i branit. Sama majka bogorodica valjda ista ona kaj štiti sad Mamica me tada spriječila da ne grunem gamepad ne u zid nego ravno u telku. To i činjenica da su pecto kuna. Jebemti PES isusov  :wildboy:
Vracamo se u iducoj sezoni na profi. Nikakav izazov. Jebemti nerazmjer. Jebemti PES  :wildboy:

al ajd bilo je puno odličnih tekmi i puno zabave pa se ajd isplati. Ali ne za 400 KN. Samo velik popust.

Moje pitanje za novi PES 2019:
Za one koji su proveli dosta vremena u karijeri, sezonama itd. Da li je taj osjecaj i dalje prisutan ? Taj glupi osjecaj nepoštenja ? Ili je došlo do poboljšanja inteligencije ? Komp na težim razinama igra atraktivniji, ljepši nogomet, atraktivan i raznovrsan ? Ili i dalje postoje situacije kada koliko god mučno bilo vidiš da je igra odlučila da tu tekmu moraš izgubiti ?
I pritom ne mislim na korner zastavica situacije 
Ne fkt tog je bilo i prije više puta mi se desilo  :mrs:

Molim neka odgovaraju oni koji imaju bar jedno 5-10 utakmica na top player ili world class. Hvala.
Frendu je ovo čak bitnije nego meni, želimo se nadograditi ali nedam novac samo zbog ljepših travnjaka ili stadiona.

P.S. Dobra reca, vrlo ugodna za čitanje bilo kome tko bar malo voli nogomet.
« Zadnja izmjena: 08. Rujan, 2018., 19:23 malimicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Beli

  • *
  • 91
Odg: PES 2019
« Odgovori #65 : 08. Rujan, 2018., 23:13 »
To "nepostenje" sam i ja primjetio. Lagano mogu superstaru ubaciti 5-6 komada u mrezu. Ali kad prebacim na legend, to je onda sasvim druga prica. Svaki njihov pas tacan, svaki start na loptu, svaki ubacaj pogodi njihovog igraca, svaki njihov igrac i brzi i jaci u duelu od mog. O golmanima da ne pricam. Brane sve moguce dok moj prima katastrofa golove. To me jako nervira pa preferiram igrati na superstar. Iako, PES igre uvijek volim igrati na najteze moguce ali mislim da je ovo sa legendom neka visa sila. Nije moguce da superstaru koji je jedan level ispod legenda zabijem 5 golova a legendu jedva 1 gol. Ma ludilo  :kava:
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost,
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost,
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring,
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king.

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PES 2019
« Odgovori #66 : 09. Rujan, 2018., 00:58 »
PES AI je, meni licno, sranje. Nekada me namuči na professional i znam unaprijed kada krene akcija i počnu nemogući pasovi da ću primiti gol. I nije to samo PES, inače igranje fudbala protiv AI (FIFA također) mi je pain in the ass.

Odg: PES 2019
« Odgovori #67 : 09. Rujan, 2018., 08:23 »
u PES19 je napredak očit...na Top Player AI često griješi i ne igra sve po ''špagi''

Odg: PES 2019
« Odgovori #68 : 09. Rujan, 2018., 15:25 »
I dalje je u pes2019 prisutan taj osjecaj nepostenja. Igram sa ManUtd i golman ispucava loptu na centar prema Messiju. Nad njim stoji drvo Fellaini i zamisli: Messi stopa loptu prsima, a moj panj, iako sam stisao X za skok, jednostavno biva drzan il koji vrag te ne skace.. i tako jedno 5-6 puta.
Kad igras na superstar razini, uzasno smeta to sto komp nikada ne drzi loptu u nogama vise od po seku de, nego primi i odma dodavanje. Iako sada ima netocnih dodavanja, jos uvijek svaki njihov igrac na najvisim razinama zna sve finte, stopa se i okrece bolje od Messija, gradi se nadskace bolje od Fellainia...
Pa jebemu mater. Cemu sluzi ocjena body balance? I uzasno me smeta sto igraci koji su fizicki jaci na lopti, ne znaju/mogu ograditi loptu od sitnijeg i brzeg igraca..
I znam da sam u pravu jer moje tekme protiv AI u ML su bez ijednog faula. Ili ja cak i napravim pokoji faul. Jednostavno nema duela..
Neznam, treba to izbalansirati

Odg: PES 2019
« Odgovori #69 : 09. Rujan, 2018., 18:51 »
kod mene faula bome bude hrpa...na obje strane...

*

Beli

  • *
  • 91
Odg: PES 2019
« Odgovori #70 : 09. Rujan, 2018., 19:01 »
kod mene faula bome bude hrpa...na obje strane...
Znao sam tekmu u Pes 2018 igrati sa drugom na 30min i budu dva faula na kraju haha
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost,
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost,
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring,
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king.

Odg: PES 2019
« Odgovori #71 : 09. Rujan, 2018., 20:31 »
pes18 je drugo..tamo su fauli vecinom kod uklizvanja..
ali vamo bude cesto faula kod sudara igraca,guranja,laktarenja i tako...sto je sasvim realno..
cak ovaj moj prijatelj kuka kako ovi sviraju previse faula ..(ali dobro,on to ne gleda bas realno)
inace mi igramo na 25min

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PES 2019
« Odgovori #72 : 09. Rujan, 2018., 21:36 »
Uz dužno poštovanje, PES offline je sranje, gameplay offline je perfekcija, ali lijenost Konamija da dotjera modove i unese u njih sitnice koje te uvuku u igru je prosto nevjerojatna. Odradio sam Master ligu na brzinu da pokupim GP-ove i gledam i ne vjerujem: Messi najbolji azijski fudbaler :) Svu energiju su uložili u myClub a i njega su nekim glupim novinama unazadili, npr ovi featured playeri koje je vrlo lako dobiti a ocjene su im bolesne, npr. Ziyech 96 overall. Gledam timove 7 dana od izlaska i grozim se. Sreća pa overalli nemaju veliki utjecaj na igru ako ih ne znaš iskoristiti ali ovo je bolesno, nestalo je onog iščekivanja da se dobije ekstra igrač. Uopšte više ne koristim agente, skupljam gp za legende, jer i ove igrače koje imam nakon 7 dana u prošlom PES-u ne bih imao ni za 2 mjeseca (Handanovic, Umtiti, Mbappe, Perišić, Bekcham, Cafu, Draxler ...).

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: PES 2019
« Odgovori #73 : 10. Rujan, 2018., 06:25 »
Kao što kolega bhlazio kaže... PES offline (protiv CPUa) je sranje...


Dakle igram PES od kad je bio ISS i nisam preskočio niti jednu jedinu igru do ovog PES-a 2019.
Kada je krenuo online igrao sam samo na PCu i moram priznati da od 2011. godine NEMA pomaka u online-u na PCu što se tiče varanja, kažnjavanja igrača, itd. Baš naprotiv - postala je igra raj za takve...
Na PS4 je situacija zapravo drugačija i tamo nema takvog varanja i situacija je znatno bolja.


Što se tiče gameplaya - PES je zakon i tu nema nikakve raspravo, no nažalost, sve ostalo pada u vodu... Prezentacija, licence, promjene unutar starih modova (ML, BAL, ostala natjecanja...) 0 bodova...


Jednostavno PES kao konkretniji konkurent FIFI je gotov. Igrao sam i igram FIFU 18 i PES 18. Nažalost ako se želiš zabaviti, vidjeti pune stadione, razgovor tijekom kupovine igrača, produljenja ugovora, čuti nekakvu priču kakvu priča Alex Hunter - PES je u banani.


Doslovno, ne planiram ga kupiti više nikada. Čekam ovu besplatnu verziju jer jedino je online kao mod pružio nešto novo i bolje nego li FIFA gdje u FUT-u (isto što i myClub) postoji niz nelogičnosti poput toga da igrači moraju biti iz iste nacije, lige, kluba da bi imali bolji chemistry, dok PES dopušta sve kombinacije, a što se više utakmica odigra - team chemistry raste.


Ukoliko je i tamo banana i kako kaže bhlazio da u tjedan dana mogu imati vrh momčad... Nemamo više o čemu pričati... Nažalost koliko god PES imao veliki plus u gameplay smislu tako ima još veći minus (čak više njih) u prezentacijskom, offline modovima, licencama, itd.


I da, PES ima modove i da mogu se modovi staviti, no nisam platio igru 500kn da bih kasnije žicao zajednicu da oni isporuče modove.
To je kao da netko kupi Witchera 3 i svi neprijatelji izgledaju isto no imaju drugačiji health i pokrete, pa onda čekaj moding zajednicu da ubaci u igru drugačije "skinove" kako bi ti neprijatelji ipak na nešto izgledali...




*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: PES 2019
« Odgovori #74 : 10. Rujan, 2018., 08:37 »
Da li je taj osjecaj i dalje prisutan ? Taj glupi osjecaj nepoštenja ?

Ono što nisam spomenuo u recenziji, je da sam hrpu utakmica gubio tako da ja imam 10+ udaraca na gol po utakmici, a protivnik ima 1 udarac i 1 gol. Kako je na vratima De Gea, bilo mi je frustrirajuće - rendom golmani sve brane na drugoj strani, pa i ono nemoguće, a meni protivnik kiruški precizno pogađa čim mu se otvori prilika.

Maaalo se to s vremenom promijenilo, što do mene (drugi stil obrane), što do igre (DeGea se ekšli počeo pojavljivat na golu), ali baš je bilo užasno frustrirajuće, izgubio ili remizirao hrpetinu utakmica u kojima sam 90% vremena bio bolji.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9