HCL.HR

RAGE 2

  • 31 Odgovora
  • 9992 Hitova
*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: RAGE 2
« Odgovori #15 : 13. Lipanj, 2018., 11:54 »
OK, znači pravi nastavak,
Nebih se s ovim slozio, nikako.
Ovo je...svasta samo ne pravi nastavak. Ovo sareno sranje izgleda previse sportski, moderno i u Fortnite duhu, a to nije ono sta je prvi Rage bio.
Ono sta je bilo najbolje kod Rage igre je ta fps id software horror vibra koja se osjetila, kao i kod nekih drugih njihovih naslova tipa Doom i Quake.
Rage ''2'' je debelo razocaranje od igre. Fanovi dugo cekali na nastavak i onda dobili ovo...

Mogao si cijelu rečenicu pročitat umjesto da taj prvi dio izvadiš iz konteksta. Znači ako nije jasno: sretan sam što dobivamo singleplayer fokusiranu igru umjesto da su samo iskoristili ime za svoju battle royale igru što sam očekivao iz onog prvog teasera kada je igra najavljena.

"Rage 2 je razočaranje od igre". Jesi igrao pa da ovako doneseš presudu? Kako znaš iz ovog jednog skriptiranog gameplay videa da igra neće imati "tu fps id software horror vibru"?

Koji fanovi su dugo čekali na ovo? Originalna igra je podbacila, nitko nije očekivao da ćemo ikad vidjeti nastavak.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

Odg: RAGE 2
« Odgovori #16 : 13. Lipanj, 2018., 12:18 »
 Gameplay i prezentacija brutala na kvadrat i onda se nađe netko tko soli kako je razočarenje jer je prvi  ono puno bolji.

Jest da nismo igrali Rage 2, ali vidi se iz priloženog da kida  :thumbs:

Odg: RAGE 2
« Odgovori #17 : 03. Srpanj, 2018., 23:00 »
Daj koji prvi dio molim te. Di će se prvi dio porediti sa ovim. Nije ni sjena sjene sa ovim

Nope. Ovo nije ni sjena sjenine sjene prvome.
Na ovo ce nahrlit new age ekipa koja je odrasla na Fortnite, Overwatch i slicnim naslovima za klince.

Odg: RAGE 2
« Odgovori #18 : 03. Srpanj, 2018., 23:07 »
Koji fanovi su dugo čekali na ovo? Originalna igra je podbacila

Lol, da, zbilja je podbacila igra - http://www.metacritic.com/game/pc/rage/critic-reviews
Ako nekome nisu dovoljni ovi glasovi od raznih portala, imas jos najmanje 5000 drugih igraca koji djele isto misljenje.

Ono na kaj sam alergican je generaliziranje kojeg danas ima na svakom cosku.

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: RAGE 2
« Odgovori #19 : 04. Srpanj, 2018., 08:58 »
Pa si zato odlučio ignorirati user reviews koji prikazuju stvarnu sliku.

Gledaj, ja nisam rekao da je igra apsolutno smeće. Gameplay je bio na razini, odličan štoviše, ali priča i likovi nisu što je po meni bitno za jednu singleplayer kampanju. Priča ostavlja dojam nezavršenosti i ne ide nikamo.

Ajde neka se javi netko tko se uopče sjetio da igra postoji u svim godinama od izlaska i pomislio: "kad će više taj jebeni nastavak?".
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

Odg: RAGE 2
« Odgovori #20 : 04. Srpanj, 2018., 11:11 »
Iskreno, nikad ni zaigrao nisam jedinicu.
Ali akd usporedim najavu jedinice, i dvojke, radije bi igrao jedinicu.

Odg: RAGE 2
« Odgovori #21 : 05. Srpanj, 2018., 23:13 »
Pa si zato odlučio ignorirati user reviews koji prikazuju stvarnu sliku.

Gledaj, ja nisam rekao da je igra apsolutno smeće. Gameplay je bio na razini, odličan štoviše, ali priča i likovi nisu što je po meni bitno za jednu singleplayer kampanju. Priča ostavlja dojam nezavršenosti i ne ide nikamo.

Ajde neka se javi netko tko se uopče sjetio da igra postoji u svim godinama od izlaska i pomislio: "kad će više taj jebeni nastavak?".

User review je upravo ono sto cesto izbjegavam, jer vecinom nisu objektivni vec fanboyizam progovara. To je isto kao da pitas ekipu jesu li filmovi Christopera Nolana remek djela, pa ce ti vecina ljudi reci da jesu, a naravno radi se o precijenjenim filmovima. Dobar primjer fake ocijena ti je i IMDb. Ali dobro, i ja sam time promasio poantu sa onih 5k sa Steama jer ni Steam nije nis bolji po ocjenjivanju, kao ni brojni drugi portali.
Da sudim o filmovima i igrama na temelju tudjih ocijena, danas nebi 90% nicega pogledo / probao a da mi nije blago receno vrlo dobro.

Iskreno, nikad ni zaigrao nisam jedinicu.
Ali akd usporedim najavu jedinice, i dvojke, radije bi igrao jedinicu.
Isprobaj na koji sat-dva igrat pa vidi. Ak ti se dopada igra nastavis. Ovdje se vecini ne svidja, ali fanovi poput mene ne traze dlake u jajetu pa im je igra dosta dobra, ako zanemaris njenu grafiku koja ocito nije 2018. Ono kaj je meni dobro kod te igre je kaj je ta apokalipticna atmosfera prisutna, izolacija, i nema taj sportski feeling ko ovi noviji sareni fps multiplayeri.
« Zadnja izmjena: 06. Srpanj, 2018., 05:40 Hrv4tin4 »

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: RAGE 2
« Odgovori #22 : 11. Kolovoz, 2018., 15:05 »
https://www.youtube.com/watch?v=ciZTCpdj8iA

Ok je i sve to, ali Doom Eternal im jede ovu igru za doručak. Kaj se tiče prezentacije, možda bolje da nisu istovremeno prikazali obje igre.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: RAGE 2
« Odgovori #23 : 11. Kolovoz, 2018., 15:23 »
Meni se jako svida. Suradnja Avalanchea i Id softwarea je vrhunski potez i mislim da bi mogli dobit jako zabavnu igru.

Odg: RAGE 2
« Odgovori #24 : 13. Svibanj, 2019., 16:10 »
Po nekim ranijim recenzijama se pokazuje da je igra mlaka voda. Ja sam od samog pocetka kada je trailer bio objavljen znao da ce ovaj ruzicasti kic bit sranje od igre i sramota da nosi naslov nastavka Ragea.

To je ono kada Bethesdinu igru ide radit studio koji nije id Software...

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: RAGE 2
« Odgovori #25 : 13. Svibanj, 2019., 23:27 »
I dalje ne pušim ove 6-7 ocjene na netu, garantiram da će mi biti 8-9 više...

*

Saren

  • *
  • 110
Odg: RAGE 2
« Odgovori #26 : 14. Svibanj, 2019., 14:19 »
Evo igram vec nekih 3 sata i uzivam pa da malo dojmove izbacim. Graficki gledajuci igra je radjena u Apexu - Avalanchevom Engineu, svatko tko je igrao Doom il Wolfenstein vidjet ce tu "doom-ovsku" grafiku kad pogleda NPC-e itd, cak i armor malo vuce na Dooma sto mi je zabavno. Ja igru vrtim na maximum postavkama trenutno i sve se vrti preko 80 fps-a, dakle zahtjevi su negdje ko za Dooma odprilike tako da ako vam ide to, ici ce i ovo. Sto se samog gameplaya tice, movement i oruzja su poprilicno "doom-ovski" nastrojeni sto ponavljam mozda se nece svakome dopasti, no osobno daje mi igri taj odredjeni sarm. Dijalozi i sam voice acting su mi tipicno ono badass ko filmovi sa Schwarzeneggerom il Stalloneom iz 80-tih - smatram da daju igri taj stih odredjeni sa tu i tamo malcice pretjeranom dozom humora, ali ne toliko da bih za isti rekao da mi je naporan. Puskaranje kako se i ocekivalo je definitivno zabavano pogotovo kad si uzmete prvi Ark pa naucite jos koji abbility koji vaseg lika dodatno boosta. Takodjer u igri postoje i dosta dodatnih misija za vase settlemente koje cete otkljucavati da biste dobili dodatne pogodnosti u vidu vozila, upgrejda i cega sve ne. Nisam isao dodatno jos proucavajuci sto svaki daje ali ima ih podosta. Uglavnom odvijaju se dosta slicno onima iz ME : Andromede i puno slicnije Mad Maxu, tako da svatko tko je igrao Mad Max vidjet ce taj utjecaj odmah kako krene ispunjavati sto sporedne sto glavne zadatke. Kad vec pricam o Mad Maxu treba se dotaknuti i voznje. Opet tko je igrao Mad Maxa imat ce isti feeling kad sjedne u vozilo kao da je u MM igri. Voznja je zabavna i podosta arkadna (kao i u MM-u), vozila ima napretek i u svako na koje sam naisao da se uskociti, takodjer njihov dizajn je inspiriran gore spomenutim MM-om. Ocekivao sam cak i Scrotuse da mi iskoce koji put negdje hahaha, doduse ja se jos uvijek druzim sa Phoenixom (ajmo reci da je omanji oklopni SUV) sa pocetka igre. Valja jos spomenuti da je vozilo dosta slicno po ponasanju kao Batmanov Batmobil iz Arkham Knighta, ima oruzja, sposobno je dodge-ati kad to zatreba te je instaliran svojevrsni nitro (ili boost kako vam je draze). Sve u svemu igra je poprilicno mi zabavna ovo malo sto sam je igrao do sada (jbg posao smeta za bezbriznu igru xD) i svatko tko je isprobao i uzivao u MM-u, Doomu i Wolfensteinu svidjet ce vam se i Rage 2. Kakav je u usporedbi sa jedinicom neznam jer potonjeg nisam nikad odigrao no cini mi se da cu ga pokupiti kad zavrsim dvojku. Sve je nekako (bar meni) poznato, a opet dovoljno dobro i zanimljivo da se mozete prepustiti zabavi koju "wasteland" pruza i njezinom ludjastvu. Kada odigram jos vise javim daljnje dojmove, no zasad mi je dovoljno zabavno i zanimljivo da me drzi okupiranim uz ekran. Preporuka.

Odg: RAGE 2
« Odgovori #27 : 14. Svibanj, 2019., 21:43 »
Ma kakve su ovo ocjene... 71?!  User: 4.5?!    :chair:   Gledam stream na Twitchu i ne vjerujem.   Dobro, neke stvari mi se čine kao idiotproof,   :loludara:  ali ovo je sasvim solidan SP. Moram naći neki stream sa plejke. Sa PC-ja ovo je  ultra-brzo.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: RAGE 2
« Odgovori #28 : 15. Svibanj, 2019., 22:47 »
Nakon uvodnih sat vremena i prezadovoljan sam viđenim. Najveći problem zasad imam sa sensitivityem kontrolera. Nekako mi je feeling dosta off. Kao da ima dosta deadzone-a ili da nemogu pogoditi osjetljivost x osi sa y osi. Nezz, neka netko javi ako si našao odgovarajuće postavke, zasada nemogu pogodit da mi bude isto horizontala s vertikalom. Grafički izgleda taman kak sam i mislio. Teksture nisu nešto extra, ali nema nikakvih gluposti glitcheva i pop-upova. Prezentacija je meni skroz kul i super mi je što se igra fura na prvi RAGE, ali dosta stvari radi po uzoru na Borderlands. Čini mi se da bu gameplay TOP. Ono frenetično napucavanje kad skupiš adrenalin izgleda prejako. Najviše me oduševila vožnja zasada. Prava onako mesna i sa dosta dobrom fizikom. Šteta što fizika podloge nije baš onako blatna, ali ajde nije ovo Spintires. Zasada mi je i priča prezentirana na okej način, ali mi je skroz kul upoznavanje novih likova. Izabrao sam lika na kraju i bez obzira na karakter koji ima, draže mi je nekog vodit kroz igru ko ekšli zna i reć poneko sranje, nego biti nijem kao u dosta FPS igara u zadnje vrijeme. Igra mi je u uvodnih sat vremena već par puta izmamila osmijeh na lice, pa što se mene tiče dosta dobar početak.


*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: RAGE 2
« Odgovori #29 : 16. Svibanj, 2019., 06:43 »
Uf igra me primila i ne pušta, odigrao 4 sata i jako dobro moram priznat, stalno se ima nešto za raditi i jako mi se sviđa dio di su neprijatelji dosta teži pa je na tebi dal da se zaputiš u riješavanje ili ne. Sada sam se dobrano namučio riješit jednu bazu. Moram pohvaliti jako što je igra jako raznolika sa svim ovim stvarima koje se mogu raditi. Side questovi su zasada super i zapravo mi se manje više sve sviđa. Zasada 8.5 vidjet ćemo dalje...



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9