HCL.HR

Red Dead Redemption 2

  • 215 Odgovora
  • 71116 Hitova
Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #165 : 12. Prosinac, 2018., 21:22 »
Malo sam odigrao Online...
Sve je to još nedovršeno i štekavo, ali kada sve usavrše moglo bi biti okej. Ako ubace neke heistove, pljačkanje banaka i vlakova, itd...
Za sada se sve svodi na neke random misije od 4 igrača i free roam evente (ništa posebno). Sve je to dakle još slabo i štekavo (izbaci te u pola misije itd...).

Nekako mi je ipak draže lutati po GTA online i razbijati aute po ulici nego jahati konja koji se brzo umori i pogine pri padu s litice.   :clap:

Pohvalno je što ima fast travel (tu i tamo kad se prikaže na mapi :D). Jest da se plaća, ali bar je tu.

Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #166 : 15. Prosinac, 2018., 22:58 »
I dalje mi zečevi skaču konju pod kopita ko kamikaze  :ave:
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #167 : 16. Siječanj, 2019., 22:29 »
Moram priznat da sam očekivao da će me igra jače primit nego što to jest trenutno. Ali je baš jako slow-paced igra što meni iznimno odgovara. Prolog je stvarno dobro i zanimljivo napravljen. No i dalje nakon kakvih osam sati još me nije čopila onako kako spada. Znam da će mi Arthur biti 10/10 lik, kao i priča, igra i sve, no još uvijek ga nisam odmotao. Još uvijek nisam vidio po čemu je toliko poseban lik. Jedina stvar u igri što me uistinu živcira jest što vrijeme prebrzo leti, dan i noć prebrzo prolaze. Sviđa mi se jako što prije svakog sukoba bilo oružanog ili na šake treba dobro promisliti. I još nisam vidio TPS gdje kada nastane kaos i svi počnu pucat to djeluje tako realno i organski. NPC-evi promašju i djeluju totalno ljudski. A da ne kažem interakcija sa svima u igri...

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #168 : 20. Siječanj, 2019., 00:04 »
Evo da i ja ostavim svoje prve utiske. Nemam pojma koliko sam vremena utrošio (tnx PS4) ali sam na drugom poglavlju i na nekih 22% posto igre možda.

RDR2 mi je fantastično legao. Sav koncept slow pace mehanika mi savršeno odgovara a količina detalja koja je implementirana je za svaku pohvalu. Stvarno mi paše da uvijek moram paziti na vrijeme, konja, samog Arthura, njegovo oružje i stanje, kamp i ljude u njemu, pa i same donacije kampu itd itd.

Nisam puno prošao glavne priče ali ono misija što sam igrao mi se čini relativno ograničeno i linearno, u smislu da nemam baš neku veliku slobodu izbora, ali na kraju krajeva takva je valjda i njihova zamisao bila.. Glavni razlog slabijeg prelaženja misija je čisto RDRov otvoreni svijet koji je prepun malih sitnica koje me natjeraju da svakih 5 sekundi siđem sa konja i napustim zabilježenu rutu.
Recimo juče sam bio u Strawberryju uporno špijunirajući gradonačelnika jer mi je jedan čovjek pred gradom rekao da je sumnjiv. Međutim kod njega nisam ništa uspio naći, pa sam istražujući grad našao jednu od hidden operacija, riješio to pa mi je na kraju bilo i žao što sam to uradio  :fpalm: Zatim krenuo u lov na nekog jelena, napali bounty hunteri jer sam uspio navući sebi 300 dolara bountyja ( :mrgreen: ), njih ubijem, jelen naravno pobjegne i ja se zaputim nazad kampu praznih ruku  :chair: I tako milion malih stvarčica koje me oduševe svaki put.

Takođe mi je fascinatno da sam praktično odmah uspio zapamtiti skoro svakog lika iz kampa, bez da sam odigrao jednu misiju sa njima, u vrh glave. Valjda Rockstar ima taj štih da te automatski zainteresuje. Rijetke su igre koje to uspiju, barem u mom slučaju.

Vidim da je na forumu mišljenje uglavnom podijeljeno, ali ja neću ulaziti u tu raspravu jer svako ima svoje mišljenje koje treba poštovati. Ja samo znam da je meni RDR2 uz GoW najbolja igra prošle godine  :piva:

Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #169 : 21. Siječanj, 2019., 12:19 »
Uhvatio sam se razmišljati zašto mi kao cjelina, RDR2 nije legao. Odgovor je kompliciran.  Možda nisam očekivao da ću odmah na početku znati (ili barem pretpostaviti) što se dogodilo sa bandom. Što sam više sati provodio u igri, to se gameplay sve više pretvarao u simulaciju života western tematike.  Misije su me negdje na pola puta počele opasno umarati i tako je počela rasti odbojnost prema ovom naslovu. 
  Raskošna je ovo igra velikog i detaljnog svijeta no kada sam prestao biti oduševljen onim što bi zapravo trebao biti samo filer, dakle okolinom, sve ostale mehanike su uz najbolju volju, prosječne. Niti nakon 70 sati igranja, nije bilo prave kemije, već sam više imao osjećaj kao da odrađujem domaću zadaću.  Zabava je negdje nestala dok sam naganjao bizone po preriji i prodavao krzna traperima... Tek moram shvatiti zašto je Arthur Morgan tako poseban lik da bi mu se posvetila jedna cijela igra. Nisam još došao do tog dijela, a bogme ni neću.  Gotov sam sa RDR-om , vjerojatno, zauvijek.
« Zadnja izmjena: 21. Siječanj, 2019., 12:26 moordrak »

Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #170 : 21. Siječanj, 2019., 22:41 »
Moj prednaručen RDR2 je na prodaju. Nakon završenog SP-a (a MP me ne zanima) u ovom životu više neću imati snage za još istraživanja, beskrajnog jahanja i pritiskanja X tipke - sigurno  :thumbs:
« Zadnja izmjena: 21. Siječanj, 2019., 22:43 toma_hr »

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #171 : 22. Siječanj, 2019., 04:48 »
:hihi:

Ak neću odigrat kompletnu igru barem 5x u životu, odsjeći ću si penis.

Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #172 : 22. Siječanj, 2019., 18:39 »
Jel tak, ovo se ne prodaje.

Vec sam prije ostavio post u vezi ovog, osim jahanja u misiji gdje bas moras nekoga naganjati, bilo kakvo "drugo" jahanje se moze narihtat da uopce ne moras stiskat X  :kava:

BTW

Jel tko otključao hidden trophy imenom Paying Respects ?  :hiha:
« Zadnja izmjena: 24. Siječanj, 2019., 12:50 malimicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #173 : 04. Veljača, 2019., 20:04 »
Kakav kraj trećeg chaptera Kriste Dragi Bože!

Mislim da se nikad od kada igram igre nisam osjećao kao u  "Blood Feuds, Ancient and Modern"...

Srce mi je htjelo iskočiti...

SPOJLER

Od prve sekunde kada smo se okupili u kampu pa krenuli s konjima, pa sve do dolaska na ranč, pa obračun, pa paljenje kuće i kada smo ostavili Catherine. Neznam kada me nešto oduševilo u gamingu kao atmosfera, napetost i genijalnost same misije.

Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #174 : 10. Veljača, 2019., 20:24 »
Ma di si tek ti  :ave:

Ostavit ces srce i suze na podu jos nekoliko puta ;)

BTW igra ko online ? Ajmo nabacit potjeru...
« Zadnja izmjena: 01. Ožujak, 2019., 14:55 malimicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #175 : 15. Travanj, 2019., 15:26 »
Napokon nabavih RDR2, i krenuo sam jučer prelaziti story. Pa da iznesem prve dojmove. Za sada uglavnom same pohvale za igru, trenutno sam završio onu "pijanu" misiju u drugom Chapteru. Svaka čast onome ko ju je osmislio, meni je bila urlanje  :loludara: .

Sviđa mi se mehanika i odnos s konjem, i što moraš brinuti o njemu. Dogodilo mi se tijekom misije da sam krivo procjenio visinu jedne uzvisine te sam pao dolje te mi je konj poginuo. Točnije, umirao je, a nisam imao onaj lijek da ga opravim te je izdahnuo. Pa sam morao nabavit novog konja i pokupiti sedlo tamo gdje je prvi poginuo. Jebeno  :mrgreen: . Isto tako, briga i pridošenje kampu kroz novac, hranu i ostalo, održavanje i čišćenje oružja mi je isto ovako na prvu pozitivna stvar, vidjet ćemo hoće li dosaditi nakon nekog vremena.

Uglavnom, trebao sam si je i ranije nabaviti  :mrgreen:

*

The one

  • ***
  • 563
  • BMW<3
Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #176 : 04. Listopad, 2019., 15:57 »
Pripreite PC-eve stize RDR 2 PC 5/11.
Sluzbeno..stavili su na svoje stranice.

Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #177 : 04. Listopad, 2019., 16:38 »
RED DEAD REDEMPTION 2 COMING TO PC NOVEMBER 5TH
https://www.rockstargames.com/newswire/article/61153/Red-Dead-Redemption-2-Coming-to-PC-November-5th



PRE-PURCHASE VIA THE ROCKSTAR GAMES LAUNCHER STARTING OCTOBER 9TH FOR FREE CLASSIC TITLES, PREMIUM EDITION UPGRADES AND MORE

Today, we're proud to announce that Red Dead Redemption 2 is coming to PC on November 5th, with special bonuses available to players who pre-purchase through the Rockstar Games Launcher starting October 9th. We also want to say thank you to the millions of people who have already downloaded the Rockstar Games Launcher and received their free copy of Grand Theft Auto: San Andreas.

For those yet to download the Rockstar Games Launcher, be sure to download by Tuesday October 8th to get Grand Theft Auto: San Andreas for free.

Read on for more details about the long-awaited launch of Red Dead Redemption 2 for PC and stay tuned for more information to come next week.



The first game in the Red Dead Redemption series to be featured on the PC platform, Red Dead Redemption 2 for PC features a range of graphical and technical enhancements for increased immersion along with new Bounty Hunting Missions, Gang Hideouts, Weapons and more.



Red Dead Redemption 2 for PC also includes free access to the shared living world of Red Dead Online featuring all previously released improvements and the latest content updates for the complete online experience including Frontier Pursuits and the specialist Roles of Bounty Hunter, Trader and Collector for players to progress through and earn unique rewards.



Pre-purchases for Red Dead Redemption 2 for PC begin at 11AM ET on October 9th exclusively on the Rockstar Games Launcher through October 22nd, with a limited time offer during this period of two free Rockstar Games PC titles from the following:

Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
Bully: Scholarship Edition
L.A. Noire: The Complete Edition
Max Payne 3: The Complete Edition
Pre-purchases made on the Rockstar Games Launcher also include free upgrades to the Premium Editions of Red Dead Redemption 2, with both the Special Edition and Ultimate Edition discounted by $20 each.

Further pre-purchase bonuses via the Rockstar Games Launcher include:

Outlaw Survival Kit for Story Mode
War Horse for Story Mode
Treasure Map for Story Mode
Cash Bonus for Story Mode
50 Gold Bars for Red Dead Online



Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to pre-order at the Epic Games store, Greenman Gaming, the Humble Store, GameStop and additional digital retailers starting October 23rd with a pre-order bonus of 25 Gold Bars for Red Dead Online. Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to purchase on Steam this December.

Red Dead Redemption 2 is currently available on PlayStation 4 and Xbox One systems and will also be available this November as a launch title for Google Stadia.

Check back to the Rockstar Newswire on October 9th for the first screenshots, system specifications and additional details.
« Zadnja izmjena: 04. Listopad, 2019., 16:56 RED DEVILS »

Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #178 : 04. Listopad, 2019., 17:33 »
vidjeh to prije 5 minuta i baš se oduševih :D
čeka se na stim da dođe ..

Odg: Red Dead Redemption II
« Odgovori #179 : 04. Listopad, 2019., 17:45 »
, vidjet ćemo hoće li dosaditi nakon nekog vremena.


Hoće, naravno.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9