HCL.HR

Sniper Elite 4

  • 12 Odgovora
  • 12824 Hitova
Sniper Elite 4
« : 07. Ožujak, 2016., 18:07 »
Evo danas je Rebellion najavio Sniper Elite 4,igra ce izaci krajem 2016 godine,samo za novu generaciju konzola,i naravno odvijati ce se u Italiji  :clap: :clap:

Teaser trailer:

http://youtu.be/yxcBxyt1r-I

Dodatne informacije:

http://www.gamespot.com/articles/ww2-sniper-elite-4-coming-this-year-to-xbox-one-an/1100-6435418/


Koje je vaše mišljenje za ovo? Ja mislim da je još prerano za novu sniper elite igru,mislim da ce biti previse slicno trojci,za igru bi trebalo vise vremena.
« Zadnja izmjena: 08. Studeni, 2017., 16:48 Cole »

Odg: Sniper Elite 4 - Italia
« Odgovori #1 : 07. Ožujak, 2016., 18:31 »
što forsiraju sada ww2 moglo bi mi se i to zgaditi kao future warfare

Odg: Sniper Elite 4 - Italia
« Odgovori #2 : 08. Ožujak, 2016., 10:03 »
što forsiraju sada ww2 moglo bi mi se i to zgaditi kao future warfare

bit ce u 5. dijelu :D

Odg: Sniper Elite 4 - Italia
« Odgovori #3 : 18. Lipanj, 2016., 13:40 »
Igra je odgodena za 14.02.2017 godine
I na E3 sajmu su pokazali prvi gameplay

http://youtu.be/EYzjJ8ojVhs

Meni ovo previse lici na sniper elite 3 ne znam za vas

*

trulex

  • **
  • 169
Odg: Sniper Elite 4 - Italia
« Odgovori #4 : 19. Lipanj, 2016., 01:35 »
ovo žešći sniper elite 3, kakva 4 nema tu 4. Ovo je expansion al eto, kad je 4 onda opravdavaju veću cijenu.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper Elite 4
« Odgovori #5 : 08. Studeni, 2017., 16:48 »
Počeo igrat ovo malo danas. Na prvu se mora progutat HUD i hrpetina stvari koje svijetle iako sve to izgleda vrlo lijepo i uglađeno. Jako mi se sviđa kretanje u šuljanju i hodanju te penjanje, no trčanje i šprintanje je blagoreći užas. Ono što mi je neobjašnjivo je hit detekcija! Znači odalamim sa 100 metara čisti headshot švabi koji ne nosi jebenu kacigu i kao da sam ga samo splašio?! Hit detekcija je jednostavno broken! Nemogu vjerovati da igra faila na jednoj od najvažnijih stvari koje promiče. Ja u ovim Sniper Elite igrama odmah isključim onaj glupi kill cam, jer me nervira...

Zasada mi se čini da je igra dosta dobra. Sviđa mi se naracijski dio uvoda i što naš lik ima badass glas. No da je neprecizni debil je. Sviđa mi se što imamo odlične mogućnosti sa improvizacijama, protutenkovskim i protuljudskim minama. Što nam gadget wheel donosi jako puno mogućnosti. Sound masking je odlična stvar, no čemu onda suppressor metci kada se čuju gotovo jednako kao i oni obični. Mape mi se čine da budu ogromne. Npr. još sam na prvoj misiji, nisam riješio pola objektiva, a već sam utukao sat i pol u tu početnu prvu misiju. Hodanje u žbunje je odlično. Napokon to ne izgleda glupo kao u većini igara. A detekcija neprijatelja mi se čini dosta dobra.

Isto tako čini mi se da je AI kudikamo bolji. Npr. baš kako se vidi i u videu kojeg sam priložio. Kada riješite jednog neprijatelja, drugi njegov kolega ukoliko ga ne vidi na onoj poziciji za koju zna na kojoj bi trebao biti alarmira svoje kolege i kreće potjera. Ako smo u žbunju i mičemo se, miče se i žbunj, na što oni i reagiraju. Ako im ubijemo kolegu s prigušivačem a oni su u blizini čut će to; no ako maskiramo zvuk sa letom aviona ili radnjom agregata neće čuti i reagirati. Tu je dosta pažnje u tih par segmenata posvećeno i samo me ubija ta problematična hit detekcija. Nekad kao da ne prime metak, već ih samo preplaši. Nekad ciljam kacigu ubijem ga, a ciljam 5 cm ispod kacige ne ubijem ga. Bez obzira na taj užasno problematičan igrin elemenat dat ću joj šansu...

http://youtu.be/wvI2yDK7hhs

Odg: Sniper Elite 4
« Odgovori #6 : 08. Studeni, 2017., 17:46 »
Meni je to prva igra iz serijala I sasvim solidno sam se zabavio.

Na najvecoj tezini sam igrao bez HUD-a,doslovno nisam nikoga ubio s udaljenosti vece od sto metara jer je lutrija oces neces pogodit,balistika I ta sranja me ne zanimaju pa nisam imao interesa bauljat kako se cilja na vece daljine.
Sto me kasnije kostalo kad se pojave sniper protivnici pa moras s vece udaljenosti glave otkidat.

Leveli su ogromni,sasvim dobro dizajnirani,ako se rade I side missions stvarno se dosta vremena moze provesti u igri.Trcanje je kaos,od animacije,zvuka, teski uzas.

Al generalno pristojan naslov,nista covjek nece propustit ak ga zaobidje al opet u nedostatku neceg zanimljivijeg moze se odigrat.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper Elite 4
« Odgovori #7 : 08. Studeni, 2017., 18:31 »
Prošao misiju prvu za 1 sat i 42 minute... Jako dobar početak. Uglavnom skužio sam zašto sam imao problema s balistikom i hit detekcijom, sada je puno bolje!


*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper Elite 4
« Odgovori #8 : 10. Studeni, 2017., 00:19 »
Drugu misiju je strašno teško u potpunom stealthu proć, pa se nisam previše zamarao biti nečujan...
Ali level design u drugoj misiji je jeben! Nisam išao rambo stil, no nisam mario previše za nečujnost kao što sam i spomenuo.
Nije mi ova misija baš neka satisfakcija bila. Ali me dosta podsjetila na onu Italija Hitman misiju...


*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper Elite 4
« Odgovori #9 : 14. Studeni, 2017., 02:20 »
Super je igra! Naravno ima dosta toga što me smeta, no generalni osjećaj je da je ovo super naslov bez obzira da očigledne mane! Imerzivno iskustvo s velikim levelima u kojima sam često osjetio ono Hitman iskustvo, gdje imamo za biranje kako ćemo ubiti mete. Ima tu jako puno mogućnosti i opcionalnih mogućnosti. Najviše me smeta, a moram koristiti to jest; patrola od tri neprijatelja, jednog smakneš nečujno i ako ga nema oni nisu svjesni da ga nema. No distraktam jednog, on odmah uzbuni ostale i ukoliko ga nema, a to je u roku 10-15 sekundi odmah dignu uzbunu i počnu bit svjesni prijetnje. Okej možda malo prestrogo i HC; ali me smeta odluka onda da nisu svjesni ove prve situacije, a u drugoj te igra odmah kažnjava. No smeta me čisto, jer je to predefinirano i uvijek isto reagiraju. Počelo mi se jako sviđat napucavanje i kako su misije dizajnirane. U ovoj mi je falila minuta da provedem punih dva sata. Bez ijednog alarma!





UI me više ne smeta; dapače prekrasan je.
Smetaju me jako tagirani neprijatelji; to mi je i najužasnija stvar u igri koja mi uništava odlično iskustvo...
Igra u dosta trenutaka izgleda prekrasno. Eksplozije i urušavanja dobro izgledaju.

Odg: Sniper Elite 4
« Odgovori #10 : 14. Studeni, 2017., 15:37 »
Trenutno igram V2 pa kad riješim idem na trojku i naravno nakon toga ide četvrti dio koji mi se po svemu viđenom jako sviđa.
Čak sam probao i prvi dio ali je stvarno neigriv. Ovdje mi se sviđa što nije sve onako sivo kao u većini WW2 igara nego su boje življe pa to sve izgleda lijepše a opet mislim da ne smanjuje taj neki WW2 doživljaj koji pokušavaju dočarat sa sivilom u nekim drugim naslovima.

Kad krenem igrat onda cu vidjet kakav je gameplay i sve ostalo pa i samim time procijenit igru ali po tvojim komentarima Cole bi rekao da je sasvim solidna igra.
AMD je kao i Alfa Romeo, sretan si kad kupiš a još sretniji kad prodaš...

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper Elite 4
« Odgovori #11 : 14. Studeni, 2017., 20:50 »
Da da, igra je sve bolja i teža. Sada sam odigrao napokon prvu noćnu misiju. Iako te igra ne upozori, vidljivost po noći je kudikamo manja. Jako mi se sviđa jedna stvar. Kako je mapa misije ogromna, kada budete sumnjivi zbog nečega, samo je alarmirana ta grupa koja vam je blizu, naravno dok vas ne detektiraju. Ima igra zapravo jako puno mogućnosti i logičnosti. Al treba puno toga zagrepst pošteno da bi se otkrilo. Za sada mi je neka igra kombinacija Commandos/Hitman/Sniper Elitea, što naravno da je dobro! Level design je pametan i dosta to sve izgleda dobro i zanimljivo.


Odg: Sniper Elite 4
« Odgovori #12 : 09. Prosinac, 2018., 20:13 »
Odigrao i ja Sniper Elite 4  :thumbs:

Izvrsna igra i preporučam je u ovo vrijeme velikih popusta (ja kupio za cca 100 kn). Kao i Coleta, prvih pola levela me sve nešto smetalo, međutim greška je bila u meni, ne u igri koja je izvrsna, zabavna i ima puno mehanika i načina za doći do cilja, aleveli su veliki i prostrani.

Krenuo sam ispočetka na veteran, bez HUD-a, označavanja neprijatelja ili bilo kakvih pomagala. Mogu reći da je gušt veliki, a pratim samo glavne ciljeve jer sam sve opcionalne rješio prvi puta. Nedostatak, možda jedino trčanje, ali ništa značajno. Ocjena 88 zbog lijepih boja, realno 85.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9