HCL.HR

Sniper: Ghost Warrior 3

  • 41 Odgovora
  • 23008 Hitova
*

IaMarmageddoN

  • **
  • 209
  • i7 Core 5820; 16 GB DDR4; SLi GTX 970 Gigabyte
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #15 : 24. Srpanj, 2015., 21:29 »
Adame, postoji i drugi način. Jednostavno nemoj koristiti gadgete, osim kada je stvarno nemoguće drugačije.
Daleko je još do izlaska igre.
Ako ti omoguće da ne moraš koristiti te SF gluposti, a ja se nadam da nećemo morati, jedan problem manje.
Ma da, ionako sam navikao da u stealth igrama moram sam sebi stvarati izazove jer hard kod današnjih igara je mnogo lakši nego normal u igrama prije 10-15 godina.
Tell me about it...

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #16 : 21. Siječanj, 2017., 01:58 »
Žešći bump teme, al stigli su službeni zahtjevi pa evo..

Kamperska konfiguracija (minimum)

OS: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processor: i5 6600K 3.5 GHz or AMD FX-6350 3.9 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB or AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: Version 11
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection

Rambo konfiguracija (preporučeno)

OS: 64-bit Windows 10 or later
Processor: AMD FX 8350 Wraith or Intel Core i7 4790 or equivalent
Memory: 16 GB RAM
Graphics: AMD Radeon RX 480 4GB or NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
DirectX: Version 11
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection

Sniper: Ghost Warrior 3 will be released on April 4th, 2017

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #17 : 02. Veljača, 2017., 16:30 »
Imam dva keya za Sniper Ghost Warrior 3 betu koja počinje sutra (3.2.) i traje do nedjelje (5.2.). Tko prvi, nije zadnji :D
Platforma: Steam

7NNQQ-E3GF2-K6AQR
YCTQN-D27AY-QG3RB

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #18 : 02. Veljača, 2017., 16:36 »
Imam 3 keya za Sniper Ghost Wariror 3 betu. Ko oce nek se javi porukom.

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #19 : 02. Veljača, 2017., 22:02 »
I mene je ovdje potrefilo. Imam jedan key, javite se bilo kojim putem :D

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #20 : 02. Veljača, 2017., 22:25 »
samo ne kontam cemu dele kljcueve kada je to open beta

*

general98

  • ***
  • 850
  • “Always trust computer games.”
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #21 : 04. Veljača, 2017., 16:57 »
Zaigrao malo BETU i mogu reći da mi se sviđa.
Ogroman plus su animacije i nekakav osjećaj slobode u svijetu.
Igra me dosta podsijeća na Far Cry 3,ali svijet nije toliko zanimljiv.Jedva čekam punu verziju...
"If you have everything under control,you're not moving fast enough!"

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #22 : 05. Veljača, 2017., 13:38 »
probao igru, odmah obrisao
govno malo neoptimizirano, isti fps stavio na low ili na high i jos hrpa stutteringa
zaobilazim ovo u sirokom luku

*

general98

  • ***
  • 850
  • “Always trust computer games.”
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #23 : 05. Veljača, 2017., 14:30 »
Meni radi odlično sve dok ne počme padati kiša,tu dropa FPS solidno.
"If you have everything under control,you're not moving fast enough!"

*

ck7

  • ***
  • 751
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #24 : 05. Veljača, 2017., 17:55 »
Odigrao jučer/danas malo, FPS se kreće svakako, htio bih imati točnije podatke ali mi GeForce Experience nije voljno imati suradnju samnom. Najgore je u vožnji gdje mi cijela slika trza. Imat će posla još oko optimizacije. I malko mi je glupo da se vozikam okolo s autom i nikog nije briga, a prije toga digli uzbunu u cijelom selu..  :fpalm:
Al da lijepo izgleda, šta je je.

 


Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #25 : 05. Veljača, 2017., 19:31 »
Pogledao par yt klipova,fakat nista posebno,sto mi je zapelo za oko 2-3 skina neprijatelja,uzas

*

general98

  • ***
  • 850
  • “Always trust computer games.”
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #26 : 05. Veljača, 2017., 22:49 »
Zaboravih napomenuti kako mi jedna stvar smeta,a to je nerealna vožnja.
Znači automobil ide brzinom 80 km/h a osjećaj je kao da lik malo brže trči.
"If you have everything under control,you're not moving fast enough!"

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #27 : 23. Svibanj, 2017., 23:07 »


Sada kada pogledam ovaj zadnji moj post o igri u BETI, osjećam olakšanje! Ako maknem oduševljenje sa najugodnijim iznenađenjima koje sam doživio igrajući svoju PS4 konzolu, ovo je najugodnije iznenađenje godine, van tih konzolaških igara. Ne ne radi se o najboljoj igri Čoleta ikad, niti o najboljem FPS-u. Ali o najboljoj sniper igri ikad napravljenoj, dalo bi se raspravljati! Nemogu vjerovati da je igra toliko dugo vani, a da nitko, ama baš nitko na 4 gaming foruma na kojima sam redovit ili neke koje i uređujem ili održavam, nitko, ali ama baš nitko od kada je igra izašla nije stavio niti jedan jedini post. Igra dakako nije AAA igra i to joj je ujedno i prednost i mana! Sve vrline koje igra ima, jesu zahvaljujući tome što ih ne radi AAA studio kao AAA igru, a sve mane koje igra ima su obrnuto proporcionalo iste! Pa ajmo krenut redom što ne valja i što igru muči, što joj je donjelo tako niske reviewe i prosječnu metacritic ocijenu.




Beta je bila katastrofalno optimizirana, izvođenje igre, loading koji traje cijelu viječnost! No sama igra, nakon što se skine preko 45+ GB sa Steama i nakon što je nekidan došao 4 GB teški update, radi daleko bolje i brže nego ranije. Osim početnog loading screena koji traje jako dugo u odnosu na sve igre izašle u zadnjih 5 godina! I dalje igra ima sitna usporavanja i probleme s izvođenjem, no u 95% slučajeva radi vrlo vrlo dobro! Ajmo na sljedeći VELIKI problem! To je bugovi! Imao sam tri velika buga! Prvi jest nestanak tekstura u skloništu, drugi nestanak nekih kontrola, tj. nemogućnost izvođenja istih, a treći je input lag kod prvog ispaljenog metka... Prva dva problema sam riješio prvi loadingom zadnje chekpointa, pa prvih osam sati koliko kaže Steam i nisu toliko zabrinjavajući, ako ćemo usporedit neke AAA igre sa svojim bugovima i glitchevima! Sljedeća mana igre, nije tehničke prirode već resursne; tj bezidejnost oko karakterizacije likova, prezentirane priče i općenito razloga zašto smo u Gruziji!? Sva sreća naš lik ima badass kul glas pa je bar s te strane spašen osjećaj za feeling! Ostalih mana i problema igra NEMA!




Ajmo sad na ono rulanje šta igra radi!? Igra, tj. Gruzija je prekrasna! Grafički izgleda vrlo vrlo dobro, možda ni netreba bolje u ovoj godini i u igri ovog tipa! Open world koji to nije, savršeno je napravljen! Regije su polu odvojene; koliko sam trenutno u igri ima tri regije, kada prelazim iz jedne u drugu, nastupa onaj neugodan loading! Gruzija i lokacije su imerzivne da imerzivnije nemogu biti, u samom dnu teksta stavit ću samo jedan od lošijih djelova igre, koji je po meni perfektan i zaista poseban. Zasada igram na srednjoj težini, no nakon što pređem igru, upustit ću se u HC iskustvo bez ikakvih pomoći i pomagala! Pravo HC snajpanje i istraživanje! Oružja, crafting, sakupljanje resursa, otvaranje skillova, perkovi, ideja istraživanja, postavljanje planova i izvođenja istih, kao i koncept samih misija - GENIJALNO! Imaš svoje baze/skrovišta u kojima sereš, spavaš, radiš oruđa, tj. craftaš municiju i gadgete, kastomizaciju oružja i podešavanje! Ma milina i MUST PLAY za svakog ko voli snajpanje! Ne priznam da ovo ne valja nekome ko voli snajpere u igrama i šuljanja! AI je perfektan! Nisam našao niti jednu manu AI-u. Čim mu imalo uđeš u videokrug spazi te, po noći slabija viljivost, ne skuži te ako si u mraku ili pod zaklonom, čim se pojaviš na otvorenom, a da te išta obasjava, automatski se pali radio, svi su alertirani, automatski se repetira pušta i rafali te ruše dok si rekao keks! Malo je metaka potrebno za smrt! Napucavanje rafalnim oružjima, pištoljem, snajperom, sve je izvedeno maksimalno dobro!



Odlična mi je stvar, kada se šuljam u neku bazu ili izviđanje, što naletim na snajperistu! Testirao sam ih. Na nekih 300 metara na otovrenom u mraku odmah će vas spaziti, pogotovo ako ste u čučnju i krećete se, jer ipak izviđaju teren s dalekozorom ili kroz optiku! Sjajan AI opet! Ajmo dalje. Suborac je okrenut i hoda od kolege, dođe na jedno 10 metara razdaljine, pod silencerom skinete mu kolegu, ovaj će čut da se nešto s njime desilo! Sjajan AI! Ako su dalje ili nisu sigurni, šalju svoje kolege da istraže to; ako kolege što brže spaze da je suborac down, odmah zovu grupni alarm i traženje. Pod alarmom aktivno traži sigurno 6-8 komadnosa, ako ih je toliko na mapi. Mogućnosti u stealthu su savršene, vrh jebene ponude! Ovo je ono što je trebao biti Ghost Recon Wildlands! A ne pojednostavljeno i nezgrapno TPS smeće koje je nazadovalo od sjajno koncipiranog i izvedenog Future Soldiera! Uostalom pogledajte jedan djelić mogučnosti koje ova igra nudi! Tu sve vidi sva raskoš gameplaya koji igra nudi, a neke stvari radi i bolje od AAA konkurencije od naslova koji su pobrali 90+ ocjene u razno raznim recenzijama. Neću više spojlat, osim još ovim videom; ali ako me igra nastavi ovako iznenađivat, ne gine joj jedna čvrsta devetka, kao najbolja snajping igra napravljena! E da su imali samo malo više novaca, resursa, da se priča i karakteri likova poprave i dovedu na zavidan nivo! I da ona lijepa kuja koja nam pomaže u igri je užas! Voice over i animacija nje je užas; a i sama animacija je s nokie 3852. Al je pičok sex i dalje. Radio bi joj djecu il neš.

http://youtu.be/hxALOAvCGNM

*

The one

  • ***
  • 563
  • BMW<3
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #28 : 24. Svibanj, 2017., 00:43 »
Evo procitao sam sad sta si napisao i mogu ti reci da si jedan od rijetkih kojima se svidja ova igra,mada ja nevidim bas nesto pretjerano lose u ovoj igri, SGW 1 i 2 sam igrao ali sam se nekako zasitio nakon SGW 2 onda sam igrao Sniper Elite 3 i tu je moja zelja za snipanjem stala.
Igra nije bas vau al nije ni losa,zamjeraju bugove (razumijem frustrira,mora ici minus) i ucitavanja,al kad pogledamo sto si rekao nije to neki AAA naslov,da bas nesto pretjerano ocekivamo.
Vidim da ti se svidja,i ja je necu bas osudjivati jer je nisam igrao ,al'  ovako na prvu mi se ne cini losa ako je ko prva dva nastavka...odlicno.Btw koliko se sijecam ni Crysis 3 nije bas nesto ocjenjen,a bio je ajmo reci AAA igra koja je malo "razocarala" mnoge i fanove,ali meni je se svidjala i briga me.
Uzivao sam!
« Zadnja izmjena: 24. Svibanj, 2017., 00:45 The one »

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #29 : 27. Svibanj, 2017., 18:59 »
Igrao sam Sniper ghost warrior 3 i igra se odjednom crashala. I ulazim ja u igru nakon crasha izbrisalo se sve, sav savegame... Da li postoji nacin da ja to nekako vratim?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9