HCL.HR

Marvel's Spider-Man

  • 26 Odgovora
  • 8435 Hitova
Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #15 : 06. Siječanj, 2019., 17:40 »
Jep, ja uzeo digitalno. Sve dobivaš u Delux verziji.

Hvala na informaciji :)
I mene zanimalo ali sam šutio da vidim kako će ispasti  :loludara:

BTW Cole - jel igra dobra nakon AC Odysseya jer tebi vjerujem?

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #16 : 06. Siječanj, 2019., 22:37 »
Meni se čini kao jako jako dobrom igrom. No nisam se htio duže zadržat u njoj, jer igram još Odyssey i TLOU Remaster kojeg moram ubrzo vratiti, pa prvo da to poriješavam pa ću se nakon toga vratiti igri i krenut ispočetka. No uvodna dva sata su jako dobra...

*

Alnor

  • *
  • 77
Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #17 : 07. Siječanj, 2019., 00:16 »
Prešao igru prije par dana i odlično mi je sjela. Borba je odlična, stvarno mozes raditi sve sto pozelis ko spiderman, a i vise od toga. Gadgeti samo jos obogacuju  gameplay i pogotovo ih volim koristiti tokom stealth misija ( ona mina radi čuda, obozavam dvojicu zavezati skupa  :mrgreen: )
Priča je dobra, sama igra je dosta linearna u misijama, ali mi to zapravo uopce ne smeta, uživao sam u svakoj sekundi tokom misija, a cut scene su vrhunske, vecina borbi je bilo fenomenalno i totalno filmski, po meni i bolje od vecine scena u spiderman filmovima  :hihi: ima dosta epic trenutaka
Zadnji spiderman kojeg sam igrao je bio na ps1 i taj mi je bio bas odlican, drago mi je da su konacno napravili spiderman igru na ovakvoj visokoj razini.
Grafika je mrak, grad izgleda odlicno, po velicini taman za takvu igru...
Preporuke svima koji se jos nisu primili spidermana  :thumbs:

EDIT: a vješanje po gradu...čudo kolko je zabavno haha, hrpu vremena bi proveo samo vješajući se
« Zadnja izmjena: 07. Siječanj, 2019., 00:18 Alnor »
PSN: Alnor_96

Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #18 : 07. Siječanj, 2019., 11:00 »
Hvala na informacijama  :thumbs:
Čini mi se da je to igra upravo kakva mi treba, volim linearne igre a otvoreni svjetovi me vrlo brzo počnu zamarati i nisam neki pristalica "idi kud hočeš i radi šta hočeš" jer to znači besciljno i dosadno tumaranje na kraju.
AC Odyssey ima sve šta tražim od takve igre, ovo će mi tamane leći nadam se.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #19 : 11. Siječanj, 2019., 23:53 »
Jako mi je dobra igra. Mislim u skladu s očekivanjima, a u nekim trenucima i mnogo mnogo više. Igram već nekakvih šest, sedam sati i još uvijek nemogu dokučit kakvim su kodovima, algoritmima se služili kada su napravili ovakav funkcionalni savršeno fluidni gameplay kroz taj grad. Nevjerojatno precizne i fluidne kontrole. Peter Parker mi je odličan! Spidey je pogođen bolesno dobro. Čak bih rekao da mi je ova verzija Parkera/Spider-Mana najdraža dosada. Side aktivnosti nisu u rangu sveukupne kvalitete igre, no zabavne su i posluže svrsi. Prijelaz iz animacije u gameplay i općenito vizualni prikaz pogotovo u nekim spektakularnim scenama je jedan od najboljih koje sam ikada vidio. Pogotovo ona helicopter chase scena - spektakluk!

A sada malo slikica...

























Drago mi je da sam ga uzeo digitalno da ostane u kolekciji...
I iako sam očekivao dosta neozbiljnu igru u globalu, čak me iznenadila igra malo...
I najviše sam sretan, radi toga što igra ne kopira Batman Arkham serijal, nego je totalno svoja.

A igrin grafički pokretač je ČUDO!

*

siblyx

  • *
  • 117
Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #20 : 14. Siječanj, 2019., 11:32 »
Ja ga bas sad pod godisnjim prosao. Sve u svemu super igra i definitivno jedna od najboljih igara sa super herojima. Ujedno mi je i to prva igra u kojoj sam odlucio Platinum ganjati, sto sam na kraju pozalio. Side aktivnosti uvelike naruse kvalitetu igre ako se zeli sve sa 100% odraditi. To je preraslo i u 3 DLC-a gdje onda nisam nesto ispod stotke mogao ostaviti pa sam prema kraju vec jedva cekao da to zavrsim. No, ako za sad zanemarim to, igra je nevjerojatno zabavna za igranje. Priča, borba, gadgeti, svijet, likovi, sve je stvarno na jako dobro odrađeno. Osim 30fps-a, that shit is never good.
« Zadnja izmjena: 14. Siječanj, 2019., 13:02 siblyx »

Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #21 : 16. Siječanj, 2019., 10:16 »
Mene je Pauk oduševio, kao što ste svi gore naveli... Sve mi je nekako taman, dužina glavne kampanje, sporedne misije koje nisu prenaporne, razni izazovi koji također nisu prenatrpani i završiš ih taman prije nego ti počnu bit tlaka. Uzeo sam odmah The Heist DLC jer je bio za 37kn, a uzet ću i druge kad im još malo padne cijena...

Također, s obzirom da ne ganjam trofeje, a pogotovo ne platine, ovo je prva igra koju možeš platinirati samo prelaskom i solidnim odrađivanjem dodatnih misija i izazova tako da imam konačno i jednu platinu u kolekciji.  :clap:

Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #22 : 24. Travanj, 2019., 18:41 »
Spider-man upravo završen. Predivna igra, sve pozitivno šta su igrači naveli je istina. Odličan balans veličine mape, glavne misije, sporednih misija i zadataka. Završni boss fight je gnjavež, ali ja ionako ne volim glupe i dugačke boss figth-ove tako da je do mene.
Izvrsno, preporuka svima

*

Mrky

  • **
  • 260
Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #23 : 25. Travanj, 2019., 12:44 »
Spidey me je pravo odusevio, prije njega najdraza super herojska igra koju sam odigrao je bila Batman: Arkham Knight, ali Spider-Man je nekako potrefio da preuzme to prijetsolje. Inace izbacili su ga u pravo vrijeme, u ovom peaku Marvel Cinematic Universe filmova, pa jednim dijelom taj hype je isto odradio svoje. Nadam se da nastavci nece biti forsirani zato sto je prvi dio uspio, jako dobro odradita igra, i drago mi je vidjet da se ostatku ekipe isto svidjela igra. :)

Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #24 : 14. Lipanj, 2019., 18:09 »
DLC-evi na popustu 50%, koga zanima. Uzeo druga 2 i guštam ponovno... 😊 Samo su malo teži nego što pamtim... 😳

*

Flea

  • **
  • 494
    • http://www.frusciante.hrhosting.net
Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #25 : 05. Listopad, 2019., 21:16 »
Je li netko primijetio da na DLCovima ovih dana pise Free, ali se ne mogu downloadati? Barem ja ne mogu. Kaze "we're sorry. this product cannot be purchased at this time. (wc-40360-3)

Odg: Marvel's Spider-Man
« Odgovori #26 : 02. Siječanj, 2020., 22:46 »
Kada sam došao do dela nakon što kriminalci pobgnu iz zatvora trebaobih da dobijem misiju,ali iz nekog razloga ja je nedobijam,a u sporednom delu(nako što kriminalci pobegnu) sam proveo oko 2 sata.Tako da me zanima dali je upitanju neki bag ili ako nije šta ja trebam da uradim kao bih dobio tu misiju?
Hvala unapred

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9