HCL.HR

Suikodeni

  • 1 Odgovora
  • 1300 Hitova
Suikodeni
« : 22. Veljača, 2010., 14:43 »
Eto, baš jučer prvi put pređoh peticu, doduše bez svih SoD-ova.
Sad mi je samo preostao Tactics, Tierkreis (valja mi nabavit' DS) i ona dva Suikogaidena koja bi se jednog lijepog dana trebala prevesti.

Šta da kažem, pregenijalan mi taj serijal, u mnogim stvarima draži od giganta kao što je Final Fantasy ili Chrono serijala; regrutiranje armije, unapređivanje dvorca, priče nastavaka koje su povezane i isprepletene, misteriozni Jeane, Viki i Yuber, Sindar civilizacija, politika, korupcije, rune...

Od svih RPG-ova, mislim da sam se ovom serijalu najviše posvetio i najviše ga puta prešao, što zbog replay valuea, što zbog činjenice da te prelazak jednog nastavka tjera da ponovno pređeš ostale kako bi se to sve povezalo i sjelo na svoje mjesto.

Teško mi je sad reći koji mi je najdraži nastavak, jer su mi svi na neki način super, pa čak i četvorka koja mi nije ispala tako loša kakvom su je mnogi opisivali (dosta propuštenog potencijala doduše), ali rekao bih da trojku najviše volim, vjerojatno zbog Huga koji ima najkulniju mamu u cijelom serijalu i što ekšli ima glas i osobnost ( da se razumijemo, meni silent protagonisti nikad nisu smetali), Geddoea i glavnog negativca kojeg mi je nekako baš bilo gušt zgaziti.  :clap:

Ako bi nečemu prigovorio, to bi bili neki likovi koje je nemoguće naći bez prohoda i...
Ne'am pojma.

*

Cobalt

  • ****
  • 1006
Odg: Suikodeni
« Odgovori #1 : 22. Veljača, 2010., 16:21 »
Ne znam, dok sam bio gamer, obožavao sam Suikoden i njegove čari. Nikad nisam završio taj peti nastavak, jer ono.. odustao od gaminga lik. Fuk jeah sam.

Gledam hoće li taj Suikoden 6 ikada izaći i kako bi to moglo izgledai, hmm. Inače, Suikoden 2> ostali.

 :hug

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9