HCL.HR

Da li kupiti? Koju igricu kupiti? Da li sacekati novu konzolu? ...

  • 20 Odgovora
  • 13048 Hitova
*

c0bra123

  • ****
  • 1306
Odg: Da li kupiti? Koju igricu kupiti? Da li sacekati novu konzolu? ...
« Odgovori #15 : 10. Ožujak, 2017., 15:51 »
Onda čekaj novu konzolu. Ušparaj još više novca, ali pazi nikad ne znaš.  :kava:



I am a gamer. Not because I don't have a life - I choose to have many.

Odg: Da li kupiti? Koju igricu kupiti? Da li sacekati novu konzolu? ...
« Odgovori #16 : 11. Ožujak, 2017., 07:16 »
Kako sam i u opcenitu napisao. Ne kupujem. Za sad. Vjerovatno preskacem. I malo je bezobrazno Mario Kart 8 koji je vrhunska igra, ali stara, baciti na novu konzolu i napraviti novi naziv. Tj dodati deluxe. Nije mi sve skupa sjelo, zao mi je kaj Zeldu vjerovatno nikad necu odigrati... ali... kao hejter PS-a razmisljam ozbiljno o PS4 Pro. A imam i vrlo solidan kompjuter

*

Catzzye

  • *
  • 67
  • Watch. Your. Back.
Odg: Da li kupiti? Koju igricu kupiti? Da li sacekati novu konzolu? ...
« Odgovori #17 : 12. Ožujak, 2017., 21:31 »
Ja sam prije par dana uzeo Wii U preko eBaya za 160$.
Znam da nece vise izlazit igrica, ali ove koje su vec na njoj su odlicne + mogu se igrati i Wii igre tako da je to uvijek plus.


Odg: Da li kupiti? Koju igricu kupiti? Da li sacekati novu konzolu? ...
« Odgovori #18 : 23. Kolovoz, 2017., 19:44 »
isplatili li se uzimati za fakultet, kao lagano igranje i to. i zna li netko hoce li pokemon sun and moon izaci za switch? inace na nintendu volim pokemon i mario igre

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Da li kupiti? Koju igricu kupiti? Da li sacekati novu konzolu? ...
« Odgovori #19 : 24. Kolovoz, 2017., 21:08 »
Razne glasine kruže oko Pokemona za Switch. Bilo je priče da će S&M izaći u dorađenoj verziji za Switch, pa da se skroz novi Pokemoni rade za Switch, pa da ustvari ti novi Pokemoni rade za 3DS i još nema planova za Switch... ukratko ne zna se još ništa koliko je meni poznato.

A što se tiče isplativosti za fakultet ovisi o tebi u potpunosti. Ja sam često na faks nosio N3DSXL, a Switch nisam niti jednom. Mala je konzola, jako lagana, ali kad ju ideš smjestit u torbu (barem moju torbu) shvatiš da i nije toliko malena. Ja recimo moram skinut Joy-cone i stavit ih u posebni pretinac. Ali imaj na umu da ćeš u svakom slučaju morati nabaviti screen protector jer je ekran plastičan i podložan ogrebotinama, a vjerojatno i nekakvu futrolu koja će dodati veličini, ali može biti vrlo zgodna ako imaš mjesta za cijelu futrolu.

Što se igara tiče isto ćeš morat sam odlučiti, ali ja bih ponovno radije furao 3DS na kojem imam hrpu igara za sve prigode nego Switch za sad. Doduše to je zato što na Switchu imam samo Zeldu, Splatoon 2 i ARMS, od kojih niti jedna ne odgovara mom zauzetom rasporedu. Ako imaš neke rupe u rasporedu i računaš igrati tada to je sasvim izvedivo i ugodno. Ja sam hrpetinu Zelde odigrao u intervalima od po pola sata dok radim ručak ili tako nešto, a pogotovo ako imaš pauzu od dva sata to je puno vremena za igranje.

Možda će moj pogled biti drugačiji kada proširim listu igara za Switch raznim Tetrisima, Isaacima, izađe Stardew Valley i slično, ali za sada imam osjećaj da je puno puno više kućna ili putna konzola, ne za marende i slično jer je za to praktičniji mobitel ili 3DS.

*

Prayer

  • **
  • 183
  • 1.6180339887
Odg: Da li kupiti? Koju igricu kupiti? Da li sacekati novu konzolu? ...
« Odgovori #20 : 25. Kolovoz, 2017., 01:30 »
Ne znam ako se sjecas, no pri kraju zivotnog vjeka starog DS-a je izasao Pokemon Black/White 2 sto je biti bio nastavak Black and White. Ovo sto izvode sa Ultra Sun i Ultra Moon mi nevjerojatno smrdi na to pa i samim time mislim da su to zadnji pokemoni za 3DS. Sljedeca generacija ce sigurno biti za Switch kao sto je X/Y bila za 3DS!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9