HCL.HR

Allods Online

  • 0 Odgovora
  • 1583 Hitova
*

Wache

  • n00b
  • 2
Allods Online
« : 28. Kolovoz, 2012., 09:21 »
Vidim da je tema vec prilicno zaboravljena pa da je malo osvjezim.

Za sve one koji su vec prije culi ili mozda cak poceli igrati pa odustali, ili za sve one koji prvi puta cuju za igru, nekoliko rijeci. Prije svega, igra je dosta evoluirala od vremena open bete. Puno se toga promijenilo, vecinom nabolje za igrace ali jos uvijek ima pokoja mana. Moram priznati da se trude saslusati svakoga (GMovi prate forume i sudjeluju i u njima i u igri) i pomoci ako mogu.
Citao sam prijasnje postove gdje su ljudi mahom izjavljivali da je lvliranje tesko. Vise nije. Cak je postalo prelagano.
Mnogi tvrde kako je AO klon WoW-a s cim se nikako ne mogu sloziti. Naravno da ima slicnosti, kao uostalom i u masi drugih fantasy igara, ali kad prodjete odredjeni dio igre, ta slicnost nestaje. Ono sto mnoge zbunjuje i zbog cega vrlo cesto jako rano odustaju, je to da vas igra do, otprilike, 25 lvla, zapravo uci kako igrati.
Ono sto igru svakako cini jako zanimljivom, ako izuzmemo odlicnu grafiku, je PvP i PvE aspekt koji je nerazdvojivi dio igre.

Vec sam vise od dvije godine (skoro 3) u igri i jos je rado igram, ali nisam ovisnik. Igram povremeno, bez opterecenja. Ima dosta upravo takvih guildova gdje nema pressinga.
Ako tko ima kakvih pitanja, svakako se moze obratiti.

Napomena: ako cete skinuti igru (besplatna je), pripazite da skinete EU verziju. Postoji jako puno drugih verzija (USA, Rusija...)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9