HCL.HR

Battlefield 4 Hack

  • 0 Odgovora
  • 1282 Hitova
Battlefield 4 Hack
« : 20. Siječanj, 2015., 16:38 »
Pozdrav

Od prošlog petka doživljavam goleme probleme na BF4. Najprije dobijem mail na španjolskom jeziku u kojem me izvještavaju kako sam za 32 dolara kupio igru FIFA 15, nedugo zatim u Originu mi se pojavi igra za download. Obzirom da ti treba čudo da se EA-u javiš na chat ili dobiješ konkretan odgovor, uspio sam konačno preko Refund opcije riješiti problem. Barem se nadam, igre više nema u Originu, valjda ću vidjeti povrat novca na kartici.

Danas se pak pokušam ulogirati na Battlelog, međutim odbija mi pristup jer sam kao baniran. Nakon nekog vremena, pronašao sam neki mail gdje mogu tražiti reklamaciju, a za to treba tri do četiri dana.

Uglavom, golemi problemi s igrom, ne znam ako je netko to iskusio, čisto upozorenje, promijenite korisničke podatke, omogućite dvostupanjsku login verifikaciju i pobrišite, ako već niste, sve financijske informacije s Origina.

Ne znam da li sam hackiran, netko mi je na jednom forumu sugerirao da je osoba koja me hakirala radila probleme na serverima igrajući s mojim nadimkom, pa sam zato baniran. Ne meni se čini da je sve ovo dio velikog buga na EA-ovom sustavu.

Inače, ovo za neautoriziranu kupnju FIFE je problem koji su imali mnogi članovi.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9