HCL.HR

Heroes & Generals

  • 11 Odgovora
  • 12101 Hitova
Heroes & Generals
« : 30. Travanj, 2012., 17:49 »

Ovaj MMO nam dolazi od kreativaca Hitman serijala. Radi se o MMOFPS s tematikom drugog svijetskog rata. Ovaj se MMO razlikuje jako puno od ostalih, jer će te ovdje moći voziti tenkove, razna vozila, bicikl, plivati itd... Igra je trenutno u alpha fazi.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xh2zd4Eb_7s#!

*

Vujkan

  • **
  • 501
Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #1 : 01. Svibanj, 2012., 20:10 »
nije lose :) treba se probat to :P

Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #2 : 09. Ožujak, 2013., 22:56 »
Trebalo bi isprobat. da . ali nemogu nabavit key . Bijo bih jako zahvalan HCL-u da mi malo objasni kako se nabavi i to. hvala \:D/

*

Tomina

  • **
  • 235
Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #3 : 02. Studeni, 2016., 08:08 »
Jel igra tko ovu odlicnu besplatnu igru?

Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #4 : 02. Studeni, 2016., 09:12 »
Igram je ja! :thumbs:

*

Tomina

  • **
  • 235
Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #5 : 02. Studeni, 2016., 11:07 »
Ja se jucer vratio nakon pauze od 5 mjeseci, jako puno su toga dodali,pogotovo mape i modove igranja.Grafika je napredovala,ali bitno da je gameplay i dalje odlican.Vecinom one bullet kill i to je pravi rat :)

Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #6 : 08. Siječanj, 2017., 22:05 »
Igrao sam je i mogu reći kako je veoma dobra... malo je teža zbog toga što morate dosta puno igrati kako bi dobili npr. prvu automatsku pušku M2 Grease gun. Grafika nije loša, mape su velike, igra je sama po sebi zabavna a oružja su balansirana i možete birati između tri klase: Sovjeti, Njemci i Amerikanci i svaka klasa ima svoja oružja i postignuća kako budete napredovali.
Ali naravno ima i nedostatke kao što su da nekada ako nemate baš dobar internet morate duže čekati da vam uđe u samu bitku. Kada se uhodate postane zabavno ... :D
Eto da vam sve ne spoilam ima toga još... :D

*

Tomina

  • **
  • 235
Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #7 : 15. Studeni, 2018., 08:19 »
Igra dalje tko ovo? Jučer sam ažurirao sve, nisam bio već 2-3 mjeseca, promjenilo se dosta toga, najviše sustav ranjavanja, oštečivanje vozila, critical shoot's na vozilima itd itd.

Meni se ovo stvarno dosta sviđa, jer ponekad bitka traje po pola sata, a ako se računa da postoje kao jučer na mapi 3 kontrolne točke koje je potrebno što više držati u posjedu - pa uz sve imaš tenkove i avione, stvarno postane zabavno i neizvjesno.
Ciljanje i gađanje nije arkadno, recimo jučer prvo jednu turu uzmem opremu za borbu na blizinu, a drugu sam uzeo pušku koju sam preuredio u snajper, medical kit i granate.
Namjestio sam snajper na 200m, uspio pogoditi par ljudi, dođe mi čovjek na 5 m, ciljam i fulam ga - jer nisam preštelao snajper za borbu na blizinu.

Sve u svemu, igra je dobro balansirana jer nemožeš recimo kao u arkadama tima CoD itd sjapati utomar ljude.

Ako i pogodiš par njih -ubrzo će ti doleteti tenkovski udari po poziciju i amen.

Fale mi još 4-5 borbi da napredujem u veću klasu da mogu u "war", no to još nisam skužio kako se to igra itd, ovo su samo skirmish borbe, jako sporo se kasnije napreduje.

Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #8 : 15. Studeni, 2018., 09:28 »
Genijalna igra, ali nažalost ako nemaš ekipu, grozna je.
Odustao sam jer me ubilo silovanje ekipa, koliko god da si dobar, doletit će ti TS Squad, njih4-5 na đipcu, i ak skineš jednog/dva, ostatak će te masakrirati.

Postalo je toliko naporno da sam odustao od solo igre.

*

Tomina

  • **
  • 235
Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #9 : 15. Studeni, 2018., 10:03 »
to da, jučer u zadnjoj borbi koja je trajal cca 25-30 minuta, baš se poklopilo da ekipa bude odlična, točno se vidjeli da su igrači koji donekle kuže igru, a onda postane zanimljivo, jer čim vidiš da par igrača ide na jednu točku koja stalno pada ili se osvaja - drugi odlaze na druge nešto pokušati.

Uhvatio sam u jednoj turi lika što je odlično vozio motor, pokosio sam 4-5 neprijatelja u cijeloj toj ludoj vožnji - i onda ono najbolje, majstor skrene sa puta u polje u visoku travu, skužim da hoće iza leđa da napademo točku koju nemožemo dobiti, i nakon par sekundi iznenada tenk i zaletimo se u njega :D

Ima tih stvari što te odmah oraspoloži, ali ponekad se dogodi borba gdje baš je loša, gdje na kraju ratting je takav da 80% ekipe ima 5-6 killova i po 20 puta umrlo, pogotovo veće mape kad manje igrača ima - pa tu neznaš gdje je tko u gradu, komotno hodaš po svojoj polovici i iznenada vidiš protivnike kako te pokose.

Samo mi nije jasno zašto više ne mogu voziti kamion ili motor - do zadnjeg ažuriranja sam mogao, nešto su očito promjenili u sustavu.
Jer kad pritisnem "C", samo mi mjenja poziciju "suvozač-teretni prostor". Ili su kontrole promjenili, morat ću pogledati.

Jel si ti skužio taj "WAR" mode? Meni nedostaje još par borbi da dođem do levela za war mode.

Koliko sam skužio - u war modu sudjeluju kako i ime igre kaže - generali i heroji.

Generali su igrači koji su se opredjelili za to i oni određuju koja točka na karti se napada?
A onda ti kao "heroj ratnik" se ulogiraš i ideš na tu točku gdje je general naredio?

Čitao sam na par foruma, no svugdje je drugačije objašnjeno.

Inače igram na Njemačkoj strani, nemam pojma zašto, ali igrač mi je jako unaprijeđen pa neću mjenjati.
« Zadnja izmjena: 15. Studeni, 2018., 10:11 Tomina »

Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #10 : 15. Studeni, 2018., 10:55 »
Planiram sad ovih dana ponovo probat igru.
Možda ako sklepam napokon stream do kraja, i pustim live.

Nisam dugo bio u igri, tako da nisam u toku oko War-a i zadnjih izmjena.
Trenutno me okupira GWENT.

*

Tomina

  • **
  • 235
Odg: Heroes & Generals
« Odgovori #11 : 15. Studeni, 2018., 11:37 »
To je jedina igra kojoj se uvijek vračam od online igara.

Bilo bi zanimljivo kad bi netko od glavnih možda htio pokušati igrati, ili nekakvu recenziju napraviti, ili šta ja znam - članak.

Uvijek sam više preferirao igre koje teže simulaciji više nego arkadi, a ova mi je dobra, često se dogodi da pobjednička strana ima više death-ova nego kill-ova, a radi okolnosti je duže držala određenu točku i pobjedila.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9