HCL.HR

Koji MMO igrate?

  • 305 Odgovora
  • 157314 Hitova
Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #210 : 02. Kolovoz, 2015., 17:42 »
Neverwinter, nasao lijepi balkanski guild :D
I cekam da izađe Blade & Soul

*

RaseWP

  • *
  • 54
  • Programmer & Web/App Developer
Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #211 : 03. Kolovoz, 2015., 22:46 »
Zaigrao sam Tera Fate of Arun MMORPG ako neko igra neka se javi
Koliko se sjećam, free je na Steamu, pa sam je planirao zaigrati.
Kakav je tvoj utisak na igru, pa da vidim ima li potrebe skidati 28gb? :D
"You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else."
- Albert Einstien

I enjoy riddles and puzzles.

*

Toxicmind

  • *
  • 9
  • Toxicmind#1866
Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #212 : 05. Kolovoz, 2015., 22:30 »
Igrao WoW prije, sad trazim neki dobar MMO sa jako dobrom pricom i aktivnim pve i raidanjem, pa se razmisljam izmedju Tere, Lotro-a i Neverwintera. Do nedavno sam igrao Skyforge al mi nije to to. Pucajte svoje prijedloge, ja vise ne znam sta zaigrati. :kava:

Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #213 : 13. Kolovoz, 2015., 12:48 »
Igrao WoW prije, sad trazim neki dobar MMO sa jako dobrom pricom i aktivnim pve i raidanjem, pa se razmisljam izmedju Tere, Lotro-a i Neverwintera. Do nedavno sam igrao Skyforge al mi nije to to. Pucajte svoje prijedloge, ja vise ne znam sta zaigrati. :kava:
Iskreno tesko ces naci neku igru sa tim svime, jedino da pocnes igrati wow tbc ili wotlk.

*

edviiN

  • **
  • 208
Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #214 : 19. Kolovoz, 2015., 08:45 »
TERA na steam jedna od boljih igara (po mom misljenu) :piva:

*

skipp

  • **
  • 432
    • NuttyGamer
Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #215 : 19. Kolovoz, 2015., 09:48 »
Evo počeo sa par frendova Wildstar prošli tjedan. Iskreno, jedan od najboljih MMOa koje sam probao u jaaaaaako dugo vremena.

Tona zabavnih i smiješnih questova, dinamički gameplay i combat stil kao da si uzeo GuildWars 2 (aktivno castanje bez ikakvih skillova koji te rootaju) i zaljepio ciljanje iz Neverwintera, dok je art style i gear progression jednak onom u WoWu. Dungeoni (bar ovih prvih nekoliko) su skroz zabavni i vidi se da je igru radila ekipa bivših Blizzardovca.

Crafting je totalno osvježenje, housing system je fenomenalan, a di god se pomakneš na mapi, koje su btw ogromne, konstantno iskaču questovi, eventi, challenge misije, story misije, zone misije, regional misije... tona stvari u svijetu, a još ništa mi nije postalo dosadno ili repetativno.

Jedina stvar koja je trenutno dost loša je populacija igre. Na low lvl zonama ima dosta malo ljudi, al za misec/dva bi trebala igra ić F2P pa će se i to popraviti. Prednost onih koji kupe igru prije tranzicije (cijena je nekih 5$ na G2A) je što vam ostaje 12 character slotova za razliku od samo 2 na F2P accountu.

Sa zadnjim patchom su makli one zahtjeve za zlatne medalje u dungeonima tako da do geara sad više nije problem doći za razliku od vremena kad je igra izašla prije godinu dana. A to je, koliko sam skužio, bila najveća zamjerka igri.

Ako vam se sviđa WoW - obavezno probajte wildstar
Ako vam se sviđa Guild wars - obavezno probajte wildstar
Ako vam se sviđa Tera / Neverwinter - obavezno probajte wildstar

*

Wasteful

  • *
  • 31
  • w00t
    • ESL
Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #216 : 23. Rujan, 2015., 12:17 »
Kako Wildstar stoji sa co-op i grupnim igranjem?
BURN BABY!

*

cwenda123

  • *
  • 98
  • https://secure.eu.playstation.com/psn/mypsn/
Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #217 : 29. Rujan, 2015., 23:54 »
Skinio i ja danas Wildstar,najviše me privlači taj grafički izgle,naime nisam došao dalje od character creatora,kada unesem ime i želim ući u igru jednostavno neide dalje od toga,mouse cursor stoji (pješčani sat se vrti),kada odem u task manager,kaže da se proces vrti normalno,dali je to možda do servera ili?

*

poire

  • *
  • 69
  • Život borba
Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #218 : 24. Listopad, 2015., 01:59 »
Koliko sam ja skontao,HCL nije recenzirao,komentirao ArcheAge.. MMORPG igru,koja je na meni ostavila utisak. Igrao sam metin i probao sam neverwinter, ali nista mi se nije svidjelo kao "ArcheAge", preporucio bi vam da probate, ja mozda uskoro opet zaigram.. :thumbs:

I definitivno da HCL team odigra malo i prokomentira na yt, Pozdrav.  :clap:
« Zadnja izmjena: 24. Listopad, 2015., 02:01 poire »

Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #219 : 24. Studeni, 2015., 17:59 »
Uvijek sam izbjegavao MMOove ali samo se okusao u ESO. U pocetku je bilo zanimljivo dok nisam usao malo dublje u mehaniku igre. I mnogo vise je stvari koje me nerviraju nego onih koje mi pricinjavaju zadovoljstvo. Od ovih koje mi se svidjaju, recimo taj ES feeling i slicna mehanika borbe koliko toliko prenesen u online svijet. Kraftanje je relativno zanimljivo ali iziskuje dosta vremena mada, na kraju se i isplati, bar onom ko zivi u tom svijetu a ponekad spava u ovom.
E sad, ono sto je meni ogadilo igru je citav taj proces oko kvestova i grinda. Igra ja sacinjena od 3 alijanse, svaka ima po 3 rase i hajmo reci to je to, da ne komplikujem.
Kad izaberes jednu rasu i alijansu, odradis zone questove i main story minimalno si level 50 i prelazis na veteran rank. E tad shvats (bar po meni) da je igra smece. Otvara ti zone od druge dvije alijanse i pocinjes i 99% njihovih questova. I ako uradis vecinu questova od druge dvije alijanse, neces uspijeti dostici max level (veteran rank 16). XP za dungene je zanemariv, kao i u PVPu, a grind mjesta je tako malo da je zanepovjerovati. Kao da te developer tjera da uradis svaki moguci quest koji su napravili da bi dostigao max level. Stvarno je smor provesti najmanje 250 sati u questanju, da bi dostigao max level i bio koliko toliko kompetitivan u PVPu. Ako zelis imati recimo 3 karaktera, da je jedan krafter, jedan healer, i jedan DD, po mojoj nekoj procjeni treba ti 600-700 sati da bi ih izlevelo sve na max level, i da bi imo kraftera koji moze praviti armore i oruzja (light, medium, heavy).

I tu moje gadjenje prema igri ne prestaje. Ubaceni su i chapions pointsi koje zaradjujes sa svim karakterima koje igras, ali ih mozes rasporediti sve na svakog karaktera. Tako neko ko spava na PVEu i ima 6-7 razlicitih karaktera i svaki od njih ima zaradjenih po 100 champions pointsa moze na svakog od svojih karaktera staviti po 600 champions pointsa i imati nevjerovatnu prednost. Kad na to dodamo da PVP i PVE gear nije razdvojen onda je stvarno smijesno.  Mozda neko uziva u tome i ima toliko slobnodnog vremena ali ja ne.

Tako da sad, tragam za nekim novim MMOm koji ne iziskuje toliko tacenje vremena :D

Polazem neke nade u Black desert. Ali ima jos do tog.

Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #220 : 29. Studeni, 2015., 14:36 »
Metin2

Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #221 : 17. Prosinac, 2015., 10:10 »
igram WoW inače ali nekad i wildstar. čisto sumnjam da itko igra wildstar ovdje al ajd nek se izjasnim

*

dzona

  • *
  • 10
Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #222 : 18. Prosinac, 2015., 20:41 »
ArcheAge-Igra je dobra,previse stvari za radit ali je problem sto igraci koji placaju ig stvari imaju prednost odnosno Pay to win

Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #223 : 21. Prosinac, 2015., 14:41 »
kao i većina ljudi ovdje igram wow iako trenutno nema baš puno contenta

Odg: Koji MMO igrate?
« Odgovori #224 : 18. Siječanj, 2016., 13:19 »
zbog obaveza i svega jedino još wow znam ganjati u sitne sate dok me oči ne zabole xD

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9