HCL.HR

Lands of Lords

  • 1 Odgovora
  • 7184 Hitova
*

lord34

  • n00b
  • 1
Lands of Lords
« : 28. Svibanj, 2017., 21:53 »
Pozdrav!
Ne znam da li je ova igra već preporučena na ovom forumu ali sumnjam da je pa ću staviti preporuku.

Lands of Lords je web browser igra u kojoj igrate kao Lord ili Lady u imaginarnom srednjovjekovnom svijetu.

Link na igru ako je želite pogledati dok objašnjavam : https://www.landsoflords.com/

Igra se okreće oko svakog lorda/lady koji imaju jedan ili više domainova (parcelu zemlje) koji mogu imati vazale i koji mogu biti vazali. Gradite svoj domain uz politiku i diplomaciju u širokom svijetu na nekoliko kontinenata ako želite.

Sve se nalazi na jednoj mapi, nema posebnih instanci gdje klikćete da bi otvorili selo ili grad, već je sve na jednoj velikoj mapi koju možete zoomirat in/out i vidjeti sva naselja u cijeloj igri u svakom trenutku. To znači da imate i veliku slobodu u gradnji svog naselja i kako vodite svoju politiku i diplomaciju.

Igra nagrađuje igrača na više načina ali je ujedno i donekle zahtjevna s obzirom da sve zavisi na vama. Nema NPCeva već su sve oko vas igrači. Vremenski je zaista lagana kada se uhodate, možete potrošiti 15minuta na dan ali možete i 5 sati ako želite, sadržaj je uvijek dostupan.

Veliki dio igre uključuje upravljanje vašom zemljom. Postoje prilično duboke mehanike za izgradnju, izvlačenje resursa, industriju i druge akcije poput vjerskih akcija, obuke vojnika .. Cijela mapa se sastoji od "tileova" na kojima gradite svoje zgrade i na kojima vadite resurse.
Igra je započela prošlog listopada tako da su velike sile na svijetu već izrasle, neke su pale, druge se tek dižu. Ali nikada nije kasno ući u igru i postaviti svoj znak na okolinu i zajednicu.

Međutim, igra je donekle komplicirana i tutorial nije jako dobro napravljen. Kao takav, ako tražite grupu da se pridružite, mogu vam ponuditi mjesto među lordovima "Nova Byzantia", Republika koja je nastala na nedavno dodanom kontinentu i koja raste štiteći regiju i pomažući novijim igračima.

Mi ćemo vas voditi u prvim koracima u igri, i dalje. Imamo i mnoge domainove koji samo čekaju svog gospodara tako da možete započeti igru s uzdama u ruci!

Za primjer da vidite kako igra izgleda :
https://www.landsoflords.com/map/08313W15282N
Samo stisnite na kompas u gornjem lijevom kutku da vam prikaže cijelu mapu,

https://www.landsoflords.com/arm/org/NovaByzantia


Ako ste zainteresirani, pozivam vas da se pridružite ovom discordu ili na pm : https://discord.gg/kjJ7qQt
Nadam se da se vidimo u igri!

Odg: Lands of Lords
« Odgovori #1 : 30. Svibanj, 2017., 09:46 »
Uff, na previše jednostavnih web browser igara sam se dosad navukao, nemoj još i ti sad sa ovom :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9