HCL.HR

Mišljenja o Lego Batmanu?

  • 3 Odgovora
  • 1515 Hitova
Mišljenja o Lego Batmanu?
« : 11. Lipanj, 2015., 14:28 »
Arkham Knight je sve bliže i bliže, a kako ja nemam dovoljno jak PC da pokrenem to čudo (ako i budem mogao pokrenuti to će biti na najnižem nivou mogućem) planiram kao alternativu odigrati Lego Batman serijal. Zanima me kakvo je vaše mišljenje o njima. Meni su nekako simpa iako nisam baš neki fan Lego igara.

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Mišljenja o Lego Batmanu?
« Odgovori #1 : 11. Lipanj, 2015., 14:55 »
Sve ovisi kakav tip igara voliš. Ja volim skoro sve LEGO igre, jedino mi se City nije pretjerano svidio.

Koncept svih novijih Lego igara je isti. Imaš priču u koju je ubačeno dosta njima svojstvenog humora. Igre traju jako dugo i imaju dobar replay value. Imaš 1001 stvar za sakupit, odigrati isti level s nekoliko različitih likova, jer svaki ima specijalne sposobnosti.
Za opuštanje je zakon, a imaš i onih LEGO igara koje prate konkretnu (filmsku) radnju kao LEGO Hobit, LOTR, Star Wars i tamo njihov humor dolazi još više do izražaja.

Ja sam na LEGO Batman 3 do sada potrošio 15h, a još uvijek nisam završio igru, a gdje je još prelaženje s drugim likovima.

Likove otključavaš s novčićima koje skupiš na svakoj stazi i zmeđu njih. Još ako imaš s nekim igrati... Tek onda skužiš kako je igra zabavna i opuštajuća.
Uzmi si Batman serijal, nećeš fulati! :thumbs:

Odg: Mišljenja o Lego Batmanu?
« Odgovori #2 : 12. Lipanj, 2015., 08:38 »
Zvuči super. :)

Jedina zamjerka koju imam zasad je to što je atmosfera nekako prigušena i mrtva (no to je ipak Batman pa je ok), ja volim šarenije stvari kad su ovakve igre u pitanju. Hvala na odgovoru. ^^

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Mišljenja o Lego Batmanu?
« Odgovori #3 : 15. Lipanj, 2015., 11:00 »
Ajde kad malo dublje uđeš u igru javi svoje dojmove. Istina je da je prvi LEGO Batman malo tmuran, no meni je već 2 jako dobar, a 3 mi je vrh.
Baš ti je nedavno izašao i LEGO Jurassic pa i njega malo škicni, on je dosta "šaren i veseo".
Al u principu sve LEGO igre su takve

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9