HCL.HR

Prvi virtualni nuklearni rat

 • 2 Odgovora
 • 849 Hitova
*

Blaster32

 • ******
 • 6742
 • RIP HRVY ;(
Prvi virtualni nuklearni rat
« : 25. Veljača, 2007., 14:07 »
http://www.tportal.hr/tehnologija/internet/fset.html

Ajmo kupit igru, osnovat alkaidu i sve ih pobit?
« Zadnja izmjena: 25. Veljača, 2007., 15:37 Ementaler »
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

Điz

 • *****
 • 2504
 • On je svugdje
Re: VL
« Odgovori #1 : 25. Veljača, 2007., 14:18 »
U slučaju da se pitate o čemu ovaj momak govori:

Započeo prvi virtualni nuklearni rat
Da ni u imaginarnom virtualnom svijetu nije sve baš bajno, dokazuje i slučaj iz popularne online igre Second Life. Grupa nezadovoljnih igrača, okupljenih pod nazivom Second Life Liberation Army, odlučila je svoje nezadovoljstvo i frustraciju izraziti serijom nuklearnih eksplozija
Broj igrača igre Second Life, u kojoj stvarne osobe vode zaseban virtualni život, prošle godine narastao je s oko 100.000 na brojku od gotovo četiri milijuna. Popularnost igre prepoznale su i kompanije i organizacije iz stvarnog svijeta, tako da u ovoj online igri možete posjetiti virtualnu ambasadu Švedske, pratiti novosti Reutersova novinskog servisa, pratiti koncerte svjetskih izvođača (svoje koncerte u igri održali su Bjork i Duran Duran), 'hraniti' se reklamama kompanija poput IBM-a i štošta drugo što nalazimo u stvarnom životu.

Ovaj značajan porast broja igrača Second Lifea znatno je uzrujao 'stariju' populaciju ovog virtualnog svijeta, koja je nezadovoljna postupcima novih igrača, a koji su u igri odlučili činiti stvari koje u stvarnom životu ne mogu - uzeti stvari u svoje ruke. Predvidljivo ili ne, Second Life Liberation Army pokrenula je seriju nuklearnih eksplozija kako bi upozorila nesavjesne igrače da u igri vrijede pravila jednaka kao i u životu.


Prva u seriji virtualnih nuklearnih eksplozija dogodila se 22. veljače pred dućanom American Apparel i u njoj nitko nije ozlijeđen (kako bi i bio), no spomenuta virtualna teroristička skupina najavila je nove napade.

Kako bilo, jednako kao i stvarnom svijetu, čovječanstvo i u ovoj virtualnoj zajednici dokazuje svoju neizmjernu glupost, no to ionako nije bitno niti će uznemiriti bilo koga od relevantnih glavešina dokle god, bilo u virtualnom, bilo u stvarnom svijetu, ljudi kupuju, kupuju i kupuju.  :2116:
Hej, daj vagine mala
Ne ovo nije šala ;D
Skidaj gaće droljo
Ti znaš da ja nisam šoljo ;D
Moj penis će te poderati
Toliko se nisi trebala dotjerati
Ostavit ću te svu u šoku
Bit će kao da si uzela koku ;D
Samo to bijelo na nosu neće biti droga
Već muško mlijeko penisa moga;D

*

Ementaler

 • Administrator
 • *********
 • 40268
 • Embrace the mountain
  • HCL.hr
Re: Prvi virtualni nuklearni rat
« Odgovori #2 : 25. Veljača, 2007., 15:40 »
Zašto nitko ne zna linkat na t-portal :(
Uglavnom na ovo je cilja blaster:
http://www.tportal.hr/tehnologija/internet/page/2007/02/24/0001006.html


Ovo sve uglavnom služi kao promocija igre... Mene sama mogućnost toga da možeš osnovati terorističku organizaciju i prijetiti nuklearnim bombama još više zainteresirala za igru.  :ementaler: 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21