HCL.HR

RBR-Richard Burns Rally-Hrvatsko prvenstvo

  • 0 Odgovora
  • 1912 Hitova
*

CroDac25

  • n00b
  • 3
RBR-Richard Burns Rally-Hrvatsko prvenstvo
« : 09. Siječanj, 2015., 19:10 »
  Veliki ste fan rally-a, redovito vrtite razno razne rally filmiće na youtube-u te sajnate sjesti u rally auto, ili ste već sudionik rally natjecana ali jednostavno u vrijeme između utrka vam sve to jako fali, imate priliku da za doslovno 0kn ''sjednete'' u neki od najboljih rally automobila u današnje vrijeme, te jurite virtualnim brzincima. Do sad smo svi slinili na razne WRC, RRC, S2000 ili R automobile, svi Vam stoje na raspolaganju, a u koliko nešto pođe po krivu i limenog ljubimca okrenete nekoliko puta preko krova ili posadite u neko drvo, jedina šteta će biti ona virtualna.
Skupina Francuskih programera pod nazivom Rallyesim, uzeli su orginal igricu Richard Burns Rally iz 2001 koja i dan danas, u svojoj 14. Godini i dalje slovi za daleko najrealniju rally simulaciju, te u nju ugradili svoj mod koji se ažurira nekoliko puta godišnje a na početku svake godine izlazi nova verzija.

Na raspolaganju Vam je preko 200 automobila, od početnih klasa N1 i R1 sve do WRC automobila, te epskih čudovišta iz ere grupe B.
Glavna draž ove igrice je što se preko istog tog moda održava preko 15ak nacionalnih prvenstva (među njima Hrvatsko, a postoji mogucnost stvaranja još nekih prvenstava), te virtualno Europsko i Svijetsko prvenstvo. Sva prvenstva su otvorenog tipa tako da možete voziti Poljsko, Austrijsko, Francusko ili koje god vam se svidi, isto kao što bilo koji vozač može doći voziti Hrvatsko, tako da nakraju imamo međunarodne rezultate, te rezultate samo hrvatskih vozača + par gostiju iz Srbije, Slovenije i BiH koji voze cijelu našu sezonu.

 Potrebne komponente za sudjelovanje u najpoznatijem i najrealnije virtualnom rally svijetu su PC ili laptop igrica je jezgrom ostala na orginalu iz  2001 godine, tako da ne zahtjeva neki močan PC, na low postavkama pokrenut će ju i starija slaba računala, u današnje vrijeme vjerujemo da to ima manje-više svako kučanstvo, imate izbor igranja na tipkovnicu, game pad (trošak od 100 – 200 kn) ili na volan za PC koji pruža najrelaniji doživljaj i največi užitak ( od 1000 – 2500 kn), trebate biti snalažljivi i nabaviti igru iz 2001 godine, uz današnji Internet vjerujemo da će Vam za to trebati punih 10min, te s službenog foruma http://forum.rallyesim.fr/ skinuti novi mod za 2015 godinu te pakete autiju i staza, sve instalirajte i spremni ste za virtualne okršaje.

Svi koji želiti voziti Hrvatsko prvenstvo možete se tu javiti ili na ovoj stranici na prvom postu napisati u komentar da biste željeli voziti. Link od stranice :https://www.facebook.com/pages/CRO-RBR-Community/122135627910589?fref=ts

Posjetite stranicu http://crorbr.com/  te forum http://www.crorbr.com/forum/ na kojima ce te naci mnogo zanimljivosti o prvenstvu i utrkama.

Za kraj jedan video o RBR-u : https://www.youtube.com/watch?v=p5bvj1v6OJQ

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9