HCL.HR

Playstation 4 problem sa ucitavanjem diska

  • 2 Odgovora
  • 2234 Hitova
*

HAXXEX

  • n00b
  • 1
Playstation 4 problem sa ucitavanjem diska
« : 24. Siječanj, 2022., 10:06 »
Pozdrav svima kao prvo. Imam problem sa PS4 naime kupio sam God Of War potpuno nov u prodavnici dosao kuci da se zavalim i odigram malo medjutim unrecognized disc to mi se desavalo i sa Call Of Duty WW2 medjutim FIFA15 se normalno ucita kao i npr obicni DVD diskovi filmova i crtanih. Kada ubacim God Of War ili COD cudne zvukove proizvodi i samo odbije disk kao da ne moze da ga prepozna ne znam sta da radim i do cega je problem. Hvala
Hasolina

Odg: Playstation 4 problem sa ucitavanjem diska
« Odgovori #1 : 24. Siječanj, 2022., 18:54 »
a ništa odnesi ga na servis neki da ga pregledaju tj čitač..

 

Odg: Playstation 4 problem sa ucitavanjem diska
« Odgovori #2 : 26. Siječanj, 2022., 13:51 »
Kada ubacim God Of War ili COD cudne zvukove proizvodi i samo odbije disk kao da ne moze da ga prepozna

Imaš li kojeg prijatelja sa plejkom? Probaj kod njega prije nego kreneš na servis. Ne bi bilo prvi puta da je medij oštećen ili čak neispravan.
Ispostavi li se da je medij ispravan, onda je problem definitivno kod tebe. Rastavljanje plejke i samostalno čišćenje lasera - popravak drivea je poprilično pimplav postupak , pa zato oprez .imaš na yt hrpu dissassembly videa pa baci oko odlučiš li se proširit horizonte. Mjenja  se optički pickup - to ti je onaj komad na kojem je laser.  Ponekad je jeftinije nabaviti cijeli mehanizam zajedno sa motorom i pickupom pa doslovno samo preštekaš kablove.
Servis zajedno sa čišćenjem ne bi trebao platiti više od 400 kuna (50 kn gore dolje).


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9