HCL.HR

Uncharted 2: Among Thieves

  • 64 Odgovora
  • 15704 Hitova
*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Uncharted 2: Among Thieves
« Odgovori #60 : 08. Rujan, 2014., 10:41 »
Sve što je u Drake's Fortune valjalo, ovdje u Among Thievesu je napredovalo. Bolji motion capture, atmosfera, lokacije, napucavanje, manje izmjene u elementima gameplaya, priča i ono najvažnije - savršene zagonetke. Nisam neki ljubitelj scena koje se ponovo ponavljaju kasnije u istoj igri, no nastavku Uncharteda su scene destrukcije i kaos raspadanja toliko prokleto dobro napravljene da nimalo ne smetaju, dapače. Among Thieves ću najviše pamtiti po vlaku, snijegu u Nepalu i Himalaji te kao potragu za izgubljenim gradom Shambalom. Skoro sam zaboravio i jednu od boljih pica u gamingu koje sam sretao -  Chloe Frazer s kojom se na sreću puno družimo u ovoj igri. Among Thievesu je savršena avantura i kao takva najbolja je i najvrijednija igra u serijalu. Ima savršen pejsing i kombinira sve ono najbolje što se može pretočiti u savršenu avanturu. Točka na i je također savršen boss fight koji je poprilično awsome. Igra koja zauvijek ostaje u pamćenju i velika mi je želja da je kad tad prebace skupa sa cijelim serijalom u nekakvoj remasterizaciji na PS4 sisteme. Naughty Dogovo remek dijelo.


Odg: Uncharted 2: Among Thieves
« Odgovori #61 : 09. Rujan, 2014., 20:51 »
Trebao bih uskoro početi ovo igrati, pa da se uvjerim je li doista toliko dobar. Prvi dio je bio dosta zabavan, no od ovog očekujem više.

*

zolee

  • *
  • 131
    • z0l3e
Odg: Uncharted 2: Among Thieves
« Odgovori #62 : 10. Rujan, 2014., 03:43 »
drugi je bolji definitivno, a ako voliš zagonetke u trećem ih ima i više

Odg: Uncharted 2: Among Thieves
« Odgovori #63 : 10. Rujan, 2014., 19:03 »
Zagonetke svakako preferiram više od napucavanja.

Odg: Uncharted 2: Among Thieves
« Odgovori #64 : 20. Rujan, 2014., 12:40 »
Završeno nakon približno 13 sati igranja. Izvornik jest bio zabavan, ali nastavak je puno bolji u svakom aspektu. Raznovrsnije lokacije, bolesno detaljna grafika, uzbudljivije akcijske sekvence - bijeg od helikoptera, tenka, te dio na vlaku su za posebno pamćenje - bolji balans oružja, zagonetke (iako i dalje vrlo jednostavne), a i platformski dijelovi - posebno nivoi Mountaineering i Heart of Ice - su veći užitak. Detekcija pogodaka i dalje zna ponekad iritirati, a i neke rijetke vratolomije su pomalo over-the-top, no ništa strašno za sveukupni odličan dojam igre. Definitivno među boljim naslovima prethodne generacije.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9