HCL.hr forum

Gaming => Platforme za gaming => PlayStation konzole => Autor teme: luyindula8 - 19. Ožujak, 2016., 10:21

Naslov: Drive Club ili NFS: Rivals?
Autor: luyindula8 - 19. Ožujak, 2016., 10:21
Pozdrav ljudi, evo tražim savjet, mišljenje za pitanje iz naslova. Željan sam neke igre s autima, imam najnoviji NFS ali mi nikako nije sjeo pa me zanima što se više isplati kupiti Drive Club ili NFS: Rivals? Inače su na popustu na PS storu pa zato dvoumim između te dvije

Pročitao sam recenzije i video komentare na HCL-u za obje igre i imam nekakvo okvirno viđenje o svakoj igri, ali i dalje nisam siguran. Drive Club ima puno veći vozni park, dok mi se Rivals čini bolji zbog različitih modova i gameplaya, dojma sam da je sličan Hot Pursuitu iz 2010, koji mi je bio odličan naslov. Nije mi toliko bitno online igranje, niti da je igra otvorenog svijeta (za otvoren svijet tu su GTA, Far Cry, AC), već da igra pruži zabavu utrkivanja.
Naslov: Odg: Drive Club ili NFS: Rivals?
Autor: Wyzard - 19. Ožujak, 2016., 12:02
DriveClub. Bolji vozni model, još uvijek dobiva nove sadržaje za razliku od NFS-a. +kokpit.
Naslov: Odg: Drive Club ili NFS: Rivals?
Autor: progabbeing-ixy - 19. Ožujak, 2016., 12:20
kokpit koji je potpuno beskoristan lmao

ali da, driveclub def
Naslov: Odg: Drive Club ili NFS: Rivals?
Autor: baDarmageddoN - 19. Ožujak, 2016., 13:40
Bolje je Driveclub kupiti nego Rivals dobiti, meni je tolika razlika kada se sve sagleda.
Na ps4 sam kupio obje igre i to je nevjerojatna razlika u vremenu koje sam proveo u njima.
@pro... pa, nije cockpit baš tako beskoristan :P

Ako možeš uzmi Driveclub sa season passom i ja ti garantiram da ćeš uživati. Jednostavno nudi više (osim što nema nitro :P )
Naslov: Odg: Drive Club ili NFS: Rivals?
Autor: disc0 - 19. Ožujak, 2016., 18:20
Driveclub.
Naslov: Odg: Drive Club ili NFS: Rivals?
Autor: bartul_9 - 19. Ožujak, 2016., 18:42
Imam obe na PS4, nisam jos kupio tv pa nisam pokrenuo.Driveclub imam zelju zaigrat odkad je izasao, izgleda mi savrseno, vozni model mi se stvarno pari odlican.NFS:Rivals je vec dosta stara igra, a i to je klasicni NFS, sa voznjom za malu djecu, full arkada i ne zanima me nesto previse.

Naslov: Odg: Drive Club ili NFS: Rivals?
Autor: ck7 - 23. Ožujak, 2016., 14:27
Brat si je kupio NFS RIvals jer smo oboje fanovi tog serijala, i zažalio je, dok sam si ja nabavio Driveclub i platinirao ga koliko je odličan, uz season pass dobiješ tonu sadržaja, masu automobila, istina ukrašavanje odnosno pimpanje autiju im nije jača strana, ali to je potpuno nebitno kad voziš noćnu utrku po jakoj kiši, pa grmljavina i zvuk automobila, kako izvana tako i dok si u kokpitu, pa čuješ svaku kapljicu dok pada na vjetrobransko staklo. Pa zakočiš i pogledaš kako se kočnice zažare u noći. Driveclub definitivno, osim ako imaš volje se voziti po gradu tražeći utrke, što im je jako loš koncept. Igrao sam obje igre i preporuka je Driveclub.  :thumbs:
Naslov: Odg: Drive Club ili NFS: Rivals?
Autor: luyindula8 - 25. Ožujak, 2016., 21:56
Eto da vam javim da sam se odlučio za Drive Club i nisam požalio.  :D
Grafički igra je čudo, sama vožnja mi se sviđa (nisam neki prezahtjevan, samo da je zabavno) i ono što mi se možda i ponajviše sviđa što je jednostavan, par klikova i na stazi si. Nisam još isprobao MP, za početak se vježbam na SP. Kupio sam i dodatak za motore, nije ih lako vozit, zajebani su  :mrgreen:

Jedina zamjerka igri je nedostatak offline split screena, ali koliko sam uspio vidjeti, to je nažalost praksa kod svih tih trkačkih igara danas. Ne znam za vas, ali mišljenja sam da bi taj split screen u ovakvim igrama trebao biti obavezan. Kad se sjetim nekad onih starih NFS-ova za PS1, npr onaj s Porscheima, uvijek mi je bio gušt igrati protiv bratića ili nekog prijatelja. Ali šta je tu je, nadam se da će u budućnosti developeri poraditi na tome. Ako jedan SW Battlefront može imati to, bio bi red da i trkače igre imaju...

Da ne završim u negativnom tonu, još jednom ponavljam da mi se igra jako sviđa i hvala svima na savjetu. :D
Naslov: Odg: Drive Club ili NFS: Rivals?
Autor: iGameR - 12. Travanj, 2016., 01:15
Vjeruj mi, da si se odlucio za Rivals :D pokajao bi se, ocaj igra, NFS odavno nije ono sto je nekad bio :)