da li je tako i na vašim (običnim, ne PRO) PS4 konzolama na navedenim igrama?
Nešto mi se danas izrušila plejka par puta na ACOdyssey. Igre podivljaju nakon petnaestak sati igranja (imam neku blesavu naviku ne gasiti plejku nego držim na pauzi). Nije to prvi put i nije AC Odyssey jedina igra koja se zblesi. Je znam, sejvat pa izać i ugasit stroj. Ebat ga. Stisnem PS dugme i ostavim na izborniku :)
Ventiliranje? 0 bodova. Niti na AC Odyssey niti na RDR2. Metro još nisam igaro. Do sada nisam čuo svoju PS4PRO kako ozbiljno ventilira. Obična četvorka je bila k'o mlazni motor bez obzira na redovito ispuhavanje i zamjenu paste. Pro je tiha da tiša ne može biti. Jedino je glasna ona dodatna VR jedinica, zato sam je iskopčao.
Učitavanje ove dvije velike (RDR2 i ACO) je poprilično kilavo, ali opet, valjda su tako složili igre. Učitavaju se velike mape :P
Kaže ekipa koja je ubacila SSD da su učitavanja nešto brža u tom slučaju. Iskreno, neda mi se kupovati SSD za plejku. Potrpiti ću tih ekstra 15 sekundi...
@perisimus
Baš ti zavidim. SVU opemu koja usisava zrak zbog hlađenja moram najmanje jedom godišnje dobro ispuhati jer se nabere lijepi sloj fine prašine. Do sada sam živio na nekoliko različitih lokacija i uvijek sam imao loša iskustva sa prašinom :) Neznam. Moji PC-evi rade 24/7 i posve mi je normalno periodično ih počistiti. Konzole isto tako.