HCL.HR

Ps4 problem s čitačem diska

  • 8 Odgovora
  • 14697 Hitova
Ps4 problem s čitačem diska
« : 31. Siječanj, 2014., 19:12 »
Pozdrav svima. Ovako, kupio sam konzolu prije 3 dana sve je funkcioniralo kako treba, nikakvi znakovi oštećenja se nisu vidjeli, niti čuli. Inače mi konzola stoji vertikalno, i danas sam ju prvi put išao premještati. Kada sam ju uhvatio zacuo sam 3-4 beepova kao kada želiš izbaciti disk, Cudno je bilo što je konzola za to vrijeme bila ugašena i nakon par minuta ponovno sam sve spojio upalio, i sve je funkcioniralo dok nisam čuo na konzoli zvuk poput onoga kada se izbacuje disk, kao šum, i tako svakih 5-6 sekundi se to ponavlja kad god je konzola uključena. 
Kad sam shvatio da disk uopće nije unutra pokušao sam ga staviti ali konzola ga nije prihvaćala, dok tipka za izbacivanje uopće nije funkcionirala.
Pokušao sam i gasit i palit, istekao sam sve kablove i spojio opet nekoliko puta ali problem nije rijesen.

Ima li.možda netko sličan problem ili korisni savjet?  Da li je to možda povezano s tim da sam dan prije instalirao codghosts pomoću ps3 diska pa da to izaziva problem? Bilo kakva pomoć je dobrodošla.

P.s. Kada sam isključio konzolu i istekao sve kablove i dalje sam čuo beepove iako ju nisam drzao niti na power buttonu niti onom eject buttonu. Kao pritisci na određena mjesta izazivaju taj zvuk.

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6514
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Ps4 problem s čitačem diska
« Odgovori #1 : 31. Siječanj, 2014., 19:26 »
Kada si je uhvatio, jel' ti bila u stand by modu ili baš isključena? Vjerojatno je otišlo nešto unutra, to ti je najbolje odnijeti pod garancijom i na servis, samo nemoj spominjati da si je premještao, reci da ti je se to pojavilo usred igranja :piva:

Odg: Ps4 problem s čitačem diska
« Odgovori #2 : 31. Siječanj, 2014., 19:31 »
Bas je bila isključena. Ali uspio sam popravit. Malo sam ju protresao kad je bila istekana i ostavio da stoji dvadesetak minuta i sad sve radi. Ne čuje se zvuk i prihvaća diskove bez problema.

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6514
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Ps4 problem s čitačem diska
« Odgovori #3 : 31. Siječanj, 2014., 19:59 »
Hahahaahaha, shake it to wake it :thumbs:

Odg: Ps4 problem s čitačem diska
« Odgovori #4 : 31. Siječanj, 2014., 20:28 »
Ma bitno da si ti to riješio! Ponekad treba biti grub s konzolom. :thumbs:

Odg: Ps4 problem s čitačem diska
« Odgovori #5 : 09. Veljača, 2014., 21:37 »
Problem sa auto eject-om ima odredjeni broj Ps4 konzola. Znaci desi se da konzola izbaci sama od sebe disk sa igrom i vise ga nemozes vratit dok god ne ugasis konzolu i ponovo je upalis. Stvar je u tome da se to desava i kad u konzoli nema CD-a a konzola pokusava nešto izbaciti. Čuje se zvuk izbacivanja i bipanje. Stvar isto tako riješava gašenje konzole moraju se dokaraja ispraznit kondenzatori - ponovo se upali i dalje je sve ok kao da nista nije bilo. Mguce je neki firmware bug ili slicno. Zasad od Sony-a nema nikakvog sluzbenog objasnjenja, barem koliko ja znam. Meni osobno ista stvar se desila prije par dana i sad vec danima radi sve ok. Nekako ipak mislim da je rijec o bug-u , a ne o kvaru no to je moje osobno misljenje. Vrijeme ce pokazati kakve su carolije u pitanju. Tako da nisi ti nista kriv i nisi nista pogresno ucinio.
Ljudi se rađaju s neznanjem, ne s glupošću. Glupi postaju školovanjem.

Odg: Ps4 problem s čitačem diska
« Odgovori #6 : 26. Veljača, 2014., 11:33 »
A meni jucer ovo se desilo,htio igrat killzone ukljucio konzolu stavio igru i nikako da je ucita,reading ikona se stalno vrti i dode onda unrecognized disc,stavim jos par igri ista stvar knack nfs bilo sta ista stvar,se desava,izgleda da je mozda laser crknuo,ili nes drugo,nba koji imam instaliran radi ok,jedino ne zeli ucitat i cuje se zvuk cudan za ucitavanje

*

Zuriosam

  • n00b
  • 1
Odg: Ps4 problem s čitačem diska
« Odgovori #7 : 09. Siječanj, 2018., 09:09 »
Pozdrav svima. Ovako prije dva dana sam došao iz SAD-a i tamo sam kupio ps4 slim i adapter zbog drukčije struje. Međutim kada uključim ps4 necuje se skoro nikakvi problem dok kada stavim igricu unutra konzola pocinje da zuji cijelo vrijeme dok igram. Zujanje dolazi odnazad gdje se nalaze ulazi za interne i hadm-i  inače konzola radi normalno samo me muci to zujanje pa ako možete odgovoriti bio bi vam zahvalan. Unaprijed hvala.

Odg: Ps4 problem s čitačem diska
« Odgovori #8 : 09. Siječanj, 2018., 15:59 »
Ako je sa stražnje strane konzole, tamo se nalazi samo napajanje pa je vjv do toga

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9