HCL.hr forum

Gaming => Platforme za gaming => PlayStation konzole => Autor teme: pavlep - 23. Siječanj, 2016., 11:57

Naslov: Bug sa NBA 2K15?
Autor: pavlep - 23. Siječanj, 2016., 11:57
Znam da tema djeluje nebitno, i da sam jedini balkanac koji igna NBA 2K15 na PS3, ali mi se desilo nešto čudno na MyCareer. Imao sam dosta dobar učinak (17 poena, 2 asistencije, 2 skoka, i po blok i ukradena lopta), bio sam čak i drugi najbolji na meču. Ipak, tek sam izabran 16 na draftu. Očekivao sam top 5. Da li se vama nešto slično desilo??
Naslov: Odg: Bug sa NBA 2K15?
Autor: Sardi Killer - 23. Siječanj, 2016., 14:08
Zašto brate sta fali PS3,siguran sam da nije do konzole već do 2K-a koji kao da nisu htjeli posvetiti se last-genu pa su samo uzeli maltene Copy-paste od NBA 2K14 i koga briga za nas a realno snagu PS3 mnogi ne iskorištavaju(Call of Duty,NBA) i onda moze izgledati da je PS3 nemoćan i da ne moze potegnuti novije igre a ustvari moze kad mu se posveti vremena(GTA,Far Cry,Watch Dogs,Uncharted,The Last Of Us,Wwe...)i to je činjenica možemo reći jer ono sta su uradili od Bo3 na Last-genu je mozda i bezobrazluk i mozda su htjeli ukazati na razliku između konzola(koja realno nije tolika).
Nego da se bacim na tvoj problem.
Izbor na draftu zavisi od dosta toga,ako si imao 17 poena i 2 asistencije znaci da si vise gledao sebe nego suigrače i mozda si zbog toga bio teret ekipi,mozda su te u obrani bušili protivnici,mozda si štetio organizaciji napada sa svojim kretnjama,isto zavisi od odgovora koje daješ na intervju poslije tekme i tu ti puno zavisi u koju ćeš ekipu,onda zavisi od drugih igrača koliko su dobri.Izbor na draftu ne treba da ti predstavlja nešto(ja sam na PC-ju bio nedraftiran logično i bio sam MVP sezone isto tako i u 2K14 nisam bio nešto visok na draftu a i bio jedan od boljih igrača u ligi)i nisi brate jedini Balkanac koji igra 2K15 na PS3.
Naslov: Odg: Bug sa NBA 2K15?
Autor: pavlep - 27. Siječanj, 2016., 19:16
Hvala ti puno. I jeste tako, stvarno mnogi ne rade dobre igre za PS3. To je ustvari dosta jak ali kompleksan hardware.
Naslov: Odg: Bug sa NBA 2K15?
Autor: Sardi Killer - 28. Siječanj, 2016., 12:49
Tako je mogu raditi ali kao da ne žele i ja bih mogao sad otići zaliti se 2K-u za to sto rade nama na last genu a treba se pokloniti Rockstaru,Ubisoftu koji svoje igre dotjeraju i na last genu i ko god bude igrao igre iz tih kompanija na last genu ce vidjeti da igre odlično izgledaju i mogli bi zaraditi još vise kad bi se posvetili last genu i sto mora izlaziti na sve platforme u isto vrijeme zašto nebi uzeli npr 6 mjeseci se posvetili next gen verziji pa onda opet 6 mjeseci za last gen pa onda 6 mjeseci za PC znaci u stilu Rockstara i mislim da onda nijedni gameri ne bi bili nezadovoljni.
Naslov: Odg: Bug sa NBA 2K15?
Autor: josip146 - 30. Siječanj, 2016., 17:01
neigram dosta vec nba na trojci,ali kada sam igro imo sam 34 poena 12 asista i oko 6,7 skokova .. za stealove i blokove se ne sjecam, uglavnom bio sam 2. pick tada, tako da ta tvoja satistika nije nesto poprilicno dobra, pogotovo ako si PG tu ti se najvise gledaju asisti, vjerujem da je obrnuto bilo da si imo 17 asista i 2 poena bio bi puno bolji pick.