HCL.HR

Gdje kupovati igre

  • 3 Odgovora
  • 4114 Hitova
*

hoffa

  • **
  • 192
Gdje kupovati igre
« : 21. Rujan, 2017., 21:02 »
Pozdrav, pretpostavljam da je tema sto puta prezvakana ali godinama nisam imao ps, jos od dvojke, a buduci da mi je zena dopustila  :kava: kupiti ps4, gledao sam malo cijene igara. Vidim da je recimo little big planet 3 u sancta domenici 79 kn, a na ps storeu 150 kn. Jesu li hard copy igre opcenito jeftinije ili je to samo ovdje slucaj? Zanimaju me samo nove igre ovdje, za rabljene mi je jasno.

Mozete bacit i koju preporuku za local mp sa zenom i neke ps4 ekskluzive (ili konzolaske igre koje nisu izlazile za pc) koje sam propustio ovih godina. Multiplatform igre koje su izlazile za pc sam odigrao sto me zanimalo tako da njih ne morate. FPS igre me ne zanimaju jedino od zanrova, osim ako je bas dobar single player.

Odg: Gdje kupovati igre
« Odgovori #1 : 22. Listopad, 2017., 14:47 »
Najjeftinije (fizičke) kopije su na Njuškalu. Imam iskustva s naručivanjem i dosad je sve prošlo bez problema, samo se još dodatno malo raspitaš sa prodavačem radi sigurnosti i to je to.
Aii na PS Store-u u zadnje vrijeme ima dobrih popusta na dosta novijih igara (čitaj stare do godinu dana), a na starije još boljih, baš sam sad kupio Doom na Store-u za 90kn, inače dođe 200kn i dobiješ 3 DlC-a kojih koliko znam nema na fizičkoj kopiji. Jedini problem kod digitalnih igara je prostor na PS4 ako imaš spor net pa čekaš vječnost dok se igra skine za razliku od fizičkih gdje je sve gotovo za nekoliko minuta.

*

njezic

  • n00b
  • 1
Odg: Gdje i kako kupovati igre za PS4
« Odgovori #2 : 20. Ožujak, 2018., 22:36 »
Nedavno sam nabavio PS4. Sad gledam isto gdje i kako kupovati igre za PS4. Dosad sam uglavnom igrao na PC-u i to isključivo preko Steama digitalno kupljene i dodane na moj account. Tako da godinama nisam imao potrebu stavljati bilo kakav medij u čitač i ponovo ga vaditi kad stavljam drugu igru.

Uz PS4 slim sam dobio i FIFU 18, sad kad vidim da ću morati svaki puta stavljati medij (bluray disc) u čitač od PS4 za Fifu, diže mi se kosa na glavi. Bio sam uvjeren da će igra biti dodana na moj PSN account i da više to neću morati raditi, osobito što se najnoviji update igre downloada sa servera i čitanje sa diska nema smisla.

Očito ću igre morati uzimati preko PSN storea, jer će se na PS4 izmenjivati barem 10-tak igara svaki dan (ja i četvoro djece u igri), a ne mislim stalno vaditi i umetati  diskove u uređaj...  :chair:

*

siblyx

  • *
  • 117
Odg: Gdje kupovati igre
« Odgovori #3 : 25. Ožujak, 2018., 17:15 »
Ja ne mogu smislit fizičke medije više tako da samo PSN. Konzola mi služi doslovno samo za ekskluzive, tako da mi se nikad ne žuri da nešto kupim pa samo čekam popuste. Uz malo strpljenja sve se dosta jeftino može kupiti.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9