Mislim da PS3 neće dobiti slavu PS2... ima previše mana. A i taj novi Cell procesor je novotarija... vrijeme će pokazati koliko je dobar.
A paprena cijena od 599 eura i upitno stanje pirata. Znate što se događalo s prvim PS2. Bio sam u servisu kod frenda za PS2, imao ih je 30 komada svi s sjebanim laserima. Sad zamislite da vam se na konzoli od 599 eura nešto dogodi. Bomba leti na Sony... Ovu jeftiniju verziju 399 eura ni ne gledajte...
Joypad za PS3 će koštati ko sv. Petra kajgana. Zaći bolje da vam ne pada po podu. I ova sjajna crna površina bit će magnet za prašinu. Zašto nisu napravili mat kao na staroj konzoli?? Blue-ray bi mogao završiti kao slavna Sony BETA kazete i videorekorderi...
Standard koji pola svijeta i je i nije podržalo...
Gledano natrag u povijest konzola možemo vidjeti koliko je dobrih ideja i konzola propalo. SEGA, NEC, Virtual boy, CD32... Tako da ne znam za PS3.
X360 - ta konzola je osuđena na propast... pogledajte statistike. PS2 ima bolju prodaju nego X360. I onaj fijasko s HDD, WI-FI i one loše serije prvih verzija.... Xbox nikad neće imati slavu PS2 ili Nintenda.
A što se tiče Nintenda Wii... ODLIČNA STVAR. Cijena 250 eura + Wii Sports s njime uključen. A za 5$ možete kupiti online sve stare Nintendo, SNES, N64 ili Sega naslove. Konzola je inovativna i griva.
Wii nema Cell procesor, nema moćni HDMI i HDTV, nema Blue-ray... ali ima bijelu boju (manje prašine), Super Marija, super inovativne joystike koji mijenjaju tradicionalni način igranja i ima dušu!
Evo vam link s nekim igrama pa pogledajte...
http://www.gamespot.com/wii/action/redsteel/media.html