HCL.HR

Anketa

Je li PS3 i dalje moćan

Da naravno još uvijek je to moćan gaming stroj
16 (66.7%)
Ne nije on je za zaborav
8 (33.3%)

Ukupno Glasova: 24

Je li PS3 dobar gamerski stroj?

  • 29 Odgovora
  • 12573 Hitova
Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« : 19. Siječanj, 2016., 19:56 »
Imam PS3 Super Slim 500 gb već skoro 3 godine i nije mi se nikad pokvario i nije imao ni štekanja puno.Imam dosta dobrih igrica:Gta V,Watch Dogs,NBA 2K15,Fifu 15...i još dosta njih,poprilično se zabavljam i grafika mi je zbilja dobra,i zabavljam se dosta.Sada moje je pitanje da li je PS3 i dalje moćan za gaming i da li je grafika High-End za igre koje se mogu igrati na njemu,ja sam gledao dosta usporedbi i grafika na PS4 mi nije bas miljama ispred tako da smatram da PS3 ima još uvijek High-End grafiku i da je još uvijek moćan i ne zanima me puno budućnost kad imam igara još dosta za odigrati na PS3 a po dobroj cijeni.Sta vi mislite?

*

DenisCro

  • *
  • 41
  • never give up
Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #1 : 19. Siječanj, 2016., 20:18 »
Moje misljenje je da je. Ako nisi odigro last gen igre i nit je bitna tolko grafika(po meni dobra je grafika), da more sve bit savrseno ko na ps4,

*

trulex

  • **
  • 169
Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #2 : 19. Siječanj, 2016., 20:47 »
Sve novije i novije generacije konzola sve je manja i manja razlika u grafici.

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #3 : 19. Siječanj, 2016., 21:03 »
Definitivno mislim da je ovo vrijeme za PS3 konzolu,pogotovo zbog cijena nenormalnih ja sam u Njemačkoj i tamo Gta V košta 30 eura pa onda ostalo vam ne moram ni govoriti,a grafika isto po meni je dobra pogotovo uz HDMI i neki dobar televizor i ono najbitnije a to su igre i stare konzole u tom segmentu trenutno tuku nove i ima dosta starih igara koji se mogu odigrati samo na njima i još onda cijene i ako vam grafika nije bitna(a po meni Ps4 uopste nije daleko od Ps3)onda se moze ići na Ps3 bez problema.

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #4 : 19. Siječanj, 2016., 22:17 »
Zašto ti je toliko bitna grafika? Ne bih rekao da je PS3 više high end budući da je izašao 2007. ako se ne varam? Uživaj u igrama jer je to najbitnija stvar, a ne koliko je dobra grafika. Da me krivo ne shvatiš, na konzoli i dalje ima igara koje izgledaju dobro za današnje vrijeme.

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #5 : 20. Siječanj, 2016., 01:06 »
Svakako ja sam svjestan da grafika ne treba biti najbitnija i da treba u igri uzivat kroz gameplay,priču...ali opet ima tu i grafike nadam se da ću se promjeniti.Ja opet držim da PS3 nije toliko miljama daleko od PS4 i XBO i igrao sam neke današnje igre koje po meni na PS3 izgledaju apsolutno fantasticno:FC4,BF4,GTA V,Watch Dogs isto je dobar na PS3,i sve igre koje sam probao na PS3 su izgledale dobro.Ja sam multiplatform Gamer a ne Exclusive Gamer mada PS3 ima dosta odličnih Exluzive naslova koje bi bilo šteta ne odigrati.Kako god svoj PS3 još uvijek ću zadržati.

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #6 : 20. Siječanj, 2016., 13:22 »
Na prvi pogled ti neće bit velika grafička razlika u samim igrama, ali kad se jednom navikneš na PS4 teško je ići nazad. Ja još uvjek tu i tamo igram PS3 bez obzira što imam PS4, ali kad sam nedavno otišo nazad dokrajčit Uncharted 3 na PS3 šokirao sam se koliko ružno i odbojno izgleda, uglavnom zato jer se sjećam da je fenomenalno izgledao kada je izašao, a ovo je sad bilo nakon Bloodborna. Stvar u PS4 tehnikalijama je što je sve veće rezolucije, veći broj naslova leti u 60 fpsa, brže učitava veće levele, draw distance i to, i lakše skaće u XMB i nazad u igru dok PS3 zna zapinjat, sve je nekak fluidnije i zbog toga je i zabavnije. Više je to neki zbroj sitnica nego jedan veliki skok napred. Da ne spominjem rest mode kojeg obožavam jer nemoram stalno gasit i čekat da se pokrene igre. Kad se vratim doma, doslovno u jednoj sekundi skačem nazad u igru i nastavljam.

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #7 : 20. Siječanj, 2016., 13:33 »
Ako ima naslova koje nisi prekucao naravno da je trojka odlican stroj i igre jos uvijek graficki izgledaju pristojno.Ja npr imam xbox360 i nekih 20-ak naslova koje nisam stigao prekucat a planiram tek nakon toga cu uzet ps4 iako sam jos prije par mjeseci ostavio lovu na stranu.Jos uvijek necu,jer imam mass effect serijal,dark souls,darkness i jos brdo odlicnih igara u kojima cu uzivat.Eh kada to obavim onda se idem na rjesavanje ps4 jer ce tada vjerojatno neki naslovi koji me trenutno zanimaju biti jeftiniji :)
uzivaj u trojci dok imas igara koje nisi presao a tek kasnije razmisljaj o nabavci konzole nove generacije

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #8 : 20. Siječanj, 2016., 13:44 »
Ja imam i XBox 360 i PS3 i PS4.

Od kada sam prešao na PS4, jednostavno se ne mogu natjerati da se vratim na PS3. PS3 čuvam za neke za mene posebne igre.
PS4 je za mene veliki skok naprijed i uživam u grafici ali i gamepadu, ali i UI. Kao i u novim igrama. Uspoređivao sam GTA V, FarCry 4, FIFA 15 na obje konzole i neupitno PS4 odnosi pobjedu, jednostavno me sada odbija igra na PS3. Čak i "obavezna" pretplata na PS+ mi nije problem, a na PS3 nikada nisam je kupio..

Ali ima nešto zanimljivo. Ponekad se vratim na XBox 360, odigram nekoliko sati i nije mi mučno niti malo u usporedbi sa PS3. A znamo svi da su PS3 i X360 podjednakih mogućnosti. Ni ja sam neznam zašto, ali tako je. Čak sam više igara odigrao na PS3 nego na X360.

Moje mišljenje je li PS3 dobar gamerski stroj je da JE još uvijek dobar, ali samo ako se mogu igrati pirati ( znam da ne podržavate piratluk, ja sam sve svoje igre kupio ili dobio ), jer kupovati nove igre po cijeni od 400-500 kn za staru konzolu ( ako tek postaješ vlasnik PS3)  je po meni blesavo, ali svako sa svojom kolekcijom igara i tko još nije prešao na nove konzole i dalje može dovoljno uživati u njoj, i naravno kupiti igru iako igre za stare konzole su u mnogim segmentima lošije od novih, od grafike i određenih detalja.

Ja iskreno volim više kupiti na nekome popustu remaster neke PS3 igre nego se vratiti na PS3. 
 

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #9 : 20. Siječanj, 2016., 13:52 »
Xbox360 ima bolji framerate od ps3 definitivno a grafika je manje vise ista.Kod frenda sam na trojci probao AC:Black flag i igra uzasno radi,far cry slabije se vrti takodjer.Nije sad neka ogromna razlika ali meni je ima.

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #10 : 20. Siječanj, 2016., 13:59 »
Vjerovatno je to što kažeš, jer PS3 kao da se pati kod nekih stvari, dok X360 leti doslovno, iako subjetktivno grafika je u prednosti kod X360.
 

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #11 : 20. Siječanj, 2016., 16:21 »
Meni je PS3 sa grafičke strane zbilja dobar i u novijim igrama:FC4 je po meni na PS3 jako dobar kao i Watch Dogs,PS4 ću svakako uzeti jednog dana ali ono sto je problem su igre jer za PS3 imam dosta odličnih igara i kad bi uzeo PS4 ne bi mogao imati takvu bazu igara(a sta ce ti konzola ako nemaš puno sta igrati na njoj),kako god na mojoj plazmi sa HDMI-e-mail PS3 i dalje barem meni ima stvarno dobru grafiku i nisam primijetio gotovo nikakva zastajkivanja i u novijim igrama.

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #12 : 20. Siječanj, 2016., 22:40 »
Upravo igram Cod Ghost na PS3 i zbilja me iznenadilo koliko igra dobro izgleda.

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #13 : 21. Siječanj, 2016., 18:32 »
https://www.youtube.com/watch?v=hLNeAjhq3I4
po meni ovo JE ogromna razlika u grafici

Odg: Je li PS3 dobar gamerski stroj?
« Odgovori #14 : 22. Siječanj, 2016., 00:47 »
Ah pazi nekoliko stvari:to je Black Ops 3 koji su realno ovi zeznuli na last gen i vala mogli su to bolje napraviti i ajde pogledaj bilo koju drugu igru i nećeš vidjeti nebo-zemlja razliku sad sta je problem kod BO3 ne znam,mozda se im se nije dalo posvetiti se last gen verziji pa zbubaju kako bilo uglavnom siguran sam da bi XBOX360 i PS3 mogli izvuci puno više samo da im se je posvetila pažnja ali normalno izgleda nema se vremena za last gen dok se sve uštima na next gen i PC-iju i to je malo bezobrazno prema last gen gamerima.Slična stvar se desila sa NBA 2K15 gdje su oni razradili lijepo next gen a last gen stavili maltene copy-paste od 2K14 i to je stvarno bezobrazno prema nama sa last gena jer na kraju krajeva i mi dajemo pare i živa smo bića,treba se ugledati na Rockstar koji je odradio GTA V profesionalno i za last gen i za next gen nisu odbacili stare konzole a realno i dalje su jake to konzole i mogu povući ove novije igre samo kad bi im se dovoljno posvetili neki.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9