HCL.hr forum

Gaming => Platforme za gaming => PlayStation konzole => Autor teme: dominikbutkovic - 11. Siječanj, 2020., 20:47

Naslov: Kupnja playstation 4 sada u 2020
Autor: dominikbutkovic - 11. Siječanj, 2020., 20:47
Pozdrav, inace imam legion od lenova i odlican mi je, no sad me zanima i ps posto sam do nedavno imao ps2. Ps4 je sad na akcijama i zanima me vrijedi li ga sad uzeti. Znam da bi ps5 trebao ove godine izaci no svejedno. Sto predlazete?
Naslov: Odg: Kupnja playstation 4 sada u 2020
Autor: radoonhagedo - 12. Siječanj, 2020., 01:34
Po mom misljenju - da.
Prvo, sada nije skup ja sam ga kupio prije 2 tjedna u Mikronisu za 1500 kuna. Takodjer, postoje zanimljive ekskluzive koje mozes odigrati po pristupacnim cijenama, Horizon Zero sam kupio danas polovan za 80 kuna itd. I na kraju, kada izadje ps5 , koliko sam u tijeku, izlazit ce jos igre za ps4. A na kraju ako se odlucis da ga prodas, opet ces ga se lakse rijesiti nego netko tko ga je kupio prije 2 godine i više.
Naslov: Odg: Kupnja playstation 4 sada u 2020
Autor: moordrak - 12. Siječanj, 2020., 16:23
do nedavno imao ps2. Ps4 je sad na akcijama i zanima me vrijedi li ga sad uzeti.

Kratki odgovor bi bio da, isplati se kupiti PS4.  Neće petica biti odmah toliko zastupljena kao četvorka. Hoće vremenom, ali tek par godina nakon izlaska. Ne gledam u kristalnu kuglu, nego je tako bilo sa svakom generacijom konzola do sada.

Skoro bih ti preporučio da si uzmeš prvo PS3 :) Zapravo, tu generaciju, bez obzira radi li se o PS3 ili Xboxu360, ako nikada nisi igrao niti jednu iz tog razdoblja, se stvarno isplati nabaviti. Znam zvuči malo smiješno ali igre nisu kao knjige, one puno brže zastarijevaju. Recimo jedan primjer: Assassins creed serijal. Kada bi zaigrao zadnji Odyssey  i usporedio ga sa prvim AC om vidio bi da to nisu dvije iste igre iako nose isto ime i dijele istu ideju. Tako ti je otprilike sa svim naslovima. Igre prijašnje generacije su odlične, čak grafički nisu toliko neugodne koliko bi čovjek mislio i vrlo su igrive. Razlika je u svim drugim mehanikama koje su vremenom evoluirale.Zato prvo odigraš stare igre, onda novije. Ako nisi prije igrao ništa sa PS3, tebi će sve biti novo.
Znaš, to ti je kao kada pogledaš neki film. Ne možeš ga više izbrisati iz sjećanja. Isto je sa igrama. Kada jednom probaš novije naslove, teško se vratiti nazad.

E sada, nabaviš li PS4, imati ćeš priliku probati, uz regularne PS4 igre, hrpu PS3 hitova preuređenih za PS4. Svi očekujemo da će PS5 biti kompatibilan sa ovom generacijom (PS4) , ali to ćeš platiti puno više nego da jednostavno kupiš PS4 vrlo povoljno i uživaš još godinama u njemu.