HCL.hr forum

Gaming => Platforme za gaming => PlayStation konzole => Autor teme: lobi22 - 16. Prosinac, 2015., 00:02

Naslov: Molio bih vas za pomoc
Autor: lobi22 - 16. Prosinac, 2015., 00:02
Pozdrav!
Molio bih vas za savjet.Pripadam grupaciji casual gamera i odlucio sam da se pocastim konzolom.Posjedujem PC koji je prilicno slab za danasnje standarde i to je jedan od glavnih razloga.U velikoj sam dilemi. PlayStation konzolu do sadam nisam imao i samo igranje na konzolama za mene je nepoznanica.U dilema sam sta da kupim PS3 ili PS4?
PS3 me privlaci najvise zbog pregrst igara koje zelim da odigaram a do sada nisam ima priliku a i sama konzola i igre su jeftinije.Sa druge strane PS4 je mocnija konzola ali me najvise odbija zbog nerealne cijene igrica za PS4.Sta mi vi savjetujete,isplati li se kupiti PS3 u 2015/2016?
Naslov: Odg: Molio bih vas za pomoc
Autor: snowblind - 16. Prosinac, 2015., 00:39
Ako te nove igre ne zanimaju baš previše, onda svakako PS3 jer kao što i sam kažeš, ima hrpa naslova za njega. Sad, igre za PS4 jesu skuplje ako ih hoćeš igrati prvi dan, ali pričekaš neko vrijeme i pratiš domaće oglasnike i možeš nabaviti po puno jeftinijoj cijeni. I da, online igranje na PS4 se plaća ako ti to igra ikakvu ulogu.
Naslov: Odg: Molio bih vas za pomoc
Autor: Skyprotokol - 07. Siječanj, 2016., 21:50
Nemoj kupovati ps4 ja sam imao ps3 prvi model fat koji je izasao jebiga rikno mi je kao i drugima iz te serije YLOD i sad sam kupio to smece od 4tvorke i zajebao sam se samo traze lovu nemos igrat online ak ne platis iskupe igre ponuda 0 bodova .  Na ps3 si barem mogao ici besplatno na online .
 
Naslov: Odg: Molio bih vas za pomoc
Autor: kr!s_CRO - 08. Siječanj, 2016., 03:00
godišnja pretplata je 365 kn s time da se dobiju 24 igre ( 2 igre svaki mjesec ) istina pitanje kakve se igre dobije ali možda se pogodi da ti odgovaraju ovdje imaš listu za zadnju godinu
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)
pa tko voli neka izvoli...
Naslov: Odg: Molio bih vas za pomoc
Autor: wik7im - 18. Veljača, 2016., 02:34
imam godinu dana ps4, imam nekoliko igara (preko 10) od kojih su neke kupljene u punoj cijeni a druge na dobrim popustima. ps3 itekako ima jeftine igre sta je i realno. pretplatu nisam nastavio jer mi se ne svidja. ps4 preferiram za single player igre i takve kupujem, ima ih dosta al ja bi ti savjetovao da jako dobro razmislis jer nisu male pare u pitanju. svaka 2 3 mjeseca su popusti na storeu i bude fakat ok cijena al ako imas taj tren pare a ako si srece ko ja nemas nikad :D.

i ako vec odlucis kupit ps3 nemoj bit cheapo pa uzet onu od 12gb kao neki

kada sjednem na i uzmem trojku u ruku prvo mi utrnu prsti na obje ruke i nikako se naviknut na izled menija i sveg jer naspram ps4 je razlika boli glava, a DS4 konacno ne umrtvljuje prste
Naslov: Odg: Molio bih vas za pomoc
Autor: Smokus - 11. Svibanj, 2016., 20:44
PS4 > PS3 u svakome pogledu. Brzina, jacina, pouzdanost, "kvaliteta" igrica, jednostavno sve je bolje na PS4
Naslov: Odg: Molio bih vas za pomoc
Autor: subabuser - 19. Siječanj, 2017., 18:33
iskreno, ps3+pc.
Ak si spreman dat 3500kn za Bloodborne/FFXV/Naughty Dog station then go for it,
naprosto si za taj n ovac koji si namjenio za ps4,upgradeaj si piceka i kupi si 2 postena joypada(x360 ak si na budjetu,xbone joypad  ak imasnpara),isto uzmi u obzir da moš koristit PS3 joypade bez problema na PCu(imas cak i modove gdje zamjene YX AB sa trokut,kocka,krizic,kruzic),a si lijen ,uzmi samo PS4 joypad koji ima nativnu podrsku na Win.
Poanta je,ps3 ima neke absolutno genijalne igre i  mozes  ga  nabavit za 800kn s hdom(1tb-2tb) krcatim svim ekskluzivama i vjeruj mi,imat ces kaj za radit duze od godinu-2 dana cjelodnevnog igranja(vecina dobrih igri s ps3 je prebacena na ps4 (kao Remaster il remake, mos mislit, sam su digli rezu na ~1080p@ i raja vecinom to i igra,to i usr***i BF1).
I dok ponosni vlasnici čekaju ko ozeblo sunce da se iscjedi koja dobra igra, ti neznas di bi prvo poceo,jel Demons Souls,Dark Souls 1&2,RDR,GTA5,SQEENIX WEEB crap,TLOU,UNCHARTED1,2,3 serjal,Ratchet,zadnji pravi Metal Gear Solid,jrpgova da ti se stuca,wipeout,bezbroj muliplayer genijalnih igara,TEKKENI,Soul Caliburi,sve "blockbuster"AAA+ igre ,emulacija ,
e,zaboravih, sad ti je jedinstvena sansa da isprobas sve one glupe pokusaje kao sto su Eye Toy,Move,Skate itd za kikiriki kostice koji su zapravo fakat zabavni,sam su bili preskupi za ciljani marketing.
Dok se ti gustas za  skoro pa djabe, PS4PRO  polako dobiva library koji sliči k čem(zapamti,nijedna ti igrica ne bu nigde pobegla,ne brini),VR i ostali gimmici ove generacije polako padaju na cijeni,taman kad si odigras sve kaj valja na ps3,
preruj po đepovima i kaj nadjes lipica,slavuja i medeka ,to ce ti bit dost za novu generaciju. Jedino ak si graphic whore (makar,tu bi te pc trebo umirit) ili podlozan hypeovim,onda  bacaj lovu, neko treba financirat r&d prosjecnog laptopa s istrganim monitorom.

Poslano sa mog MediaPad 7 Lite koristeći Tapatalk

Naslov: Odg: Molio bih vas za pomoc
Autor: hrv4tin4 - 19. Siječanj, 2017., 18:41
Ti si vidio upozorenje a nitko nije pisao u temu 120 dana?
Realno, ako čovjek nije u 2 godine riješio dvoumicu onda stvarno ne znam što bih ti rekao...


Kad odgovaraš na teme pazi malo na datume. Nove teme su uvijek na početku podforuma, dok su stare teme pri dnu i na idućim stranicama. Nema ti smisla odgovarati na ovako nešto.
Naslov: Odg: Molio bih vas za pomoc
Autor: antisha98 - 15. Ožujak, 2017., 14:27
Tko kaže da su igre za ps4 nerealno skupe ne zna gdje ih tražiti i gledati. Možeš npr Uncharted 4 (igru koja je relativno nova) naći na njuškalu  za 250kn max, igrama brzo pada cijena nakon par mjeseci pa ih možeš nabavit vrlo povoljno. Na njuskalu samo još provjeriš je li legit prodavač i to je to. Je da nisu bas toliko jeftine kao za ps3, ali uzevši u obzir sve koliko je ps4 bolji od ps3, od grafike do brzine definitvno se isplati, a još pogotovo igre koje su starije više od 2 god za ispod 200kn. Uzmeš svako 1-3 mjeseca po igru(ili više) i nakon nekog vremena imaš pristojnu kolekciju. Pozdrav  :piva: