HCL.HR

Playstation 4 ili Gaming laptop/PC

  • 3 Odgovora
  • 15467 Hitova
Playstation 4 ili Gaming laptop/PC
« : 27. Kolovoz, 2015., 12:23 »
Pozdrav, ekipa. Evo jedno pitanje mozda ce vam se činiti bezveznim ali pitam jel me zanima mnogi mi kazu uzmi PC bolji ti je kod njega mozes konfiguracije dobiti a kod PS 4 ništa. E sada po vama šta je bolje PC ili PS 4 . Ne znam kada budem uštedio novaca što da kupim PS 4 ili PC. Molim prave odgovore.

           Hvala.

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Playstation 4 ili Gaming laptop/PC
« Odgovori #1 : 27. Kolovoz, 2015., 13:23 »
Više ni ne brojim koliko je ljudi postavilo to pitanje...
Ovisi što ti treba i što preferiraš. Sve ima svoje prednosti i mane.
Kod PS4 možeš se lijepo zavaliti u fotelju i igrati ispred TVa koliko hoćeš. Imaš lijepih ekskluziva, PS+ pretplatu i dosta skupe igre (ne brojim akcije).
Kod PCa također imaš lijepih ekskluziva, no imaš miš i tipkovnicu za razliku od gamepada, igre su osjetno jeftinije, ali imaš i druge mogućnosti za koje PS4 nije namijenjen (svakodnevni rad na računalu...)

E sad ovisi koliko inače misliš trošiti na igre i na igranje. PS4 je u startu osjetno jeftiniji od PCa, ali su mu igre osjetno skuplje + za MP i druge besplatne igre plaćaš godišnju (ili mjesečno, 3 mjeseca) pretplatu.
PC je skuplji u startu (ako pričamo o solidnom gaming PCu), ali su mu igre osjetno jeftinije (razlike su i po 200kn, igra za PS4 je cca 500kn, dok za pc budu do 300kn). Uz to imaš puno više akcija i popusta i možeš ugrabiti vrhunske starije AAA naslove za tipa 7€ (npr. Far Cry 3, Hitman: Absolution, Max Payne 3 i itd...)

Znači sve se svodi na tvoje afinitete i novčane mogućnosti.

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: Playstation 4 ili Gaming laptop/PC
« Odgovori #2 : 27. Kolovoz, 2015., 19:44 »
Generalno je najbolje imati oboje, pa kombinirati, ako si u mogućnosti. Ja pored PS4 imam solidan entry gamer laptop (AMD FX7500, 16 GB RAM, R7 i R5 230, 1TB HDD ...) koji mi može poslužiti za neke igre.
Nedavno sam uzeo PS4 iz razloga što želim da se zavalim i igram igru. Generalno kada sabereš PS4 je daleko jeftiniji od dobrog gamer kompjutera i biće aktuelan sljedecih 5-6 godina i više. Igre jesu skupe, ali ako igraš aktivno 3-4 igre godišnje kao ja, onda to i nije toliko skupo + za PS+ pretplatu dobiješ i par besplatnih igara mjesečno, iako trenutno su to sve zanemarive igre. Ali uvijek ima nekih ludih akcija na Storeu ili u oglasima, pa se ta kolekcija prosiruje.
Najbolje da razmislis dobro, saberes i oduzmes sve, svoja očekivanja, potrebe i novčane mogućnosti i dobićeš odgovor na svoje pitanje.

Odg: Playstation 4 ili Gaming laptop/PC
« Odgovori #3 : 27. Kolovoz, 2015., 21:09 »
OK hvala mislim da je bolje imati oboje što kaze prethodni član.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9