HCL.HR

Promjenio mrežnog operatera i više ne mogu igrati multiplayer u codu

  • 2 Odgovora
  • 4109 Hitova
*

Mapen

  • n00b
  • 1
Prije par dana promjenio sam internet operatera i sad više ne mogu igrati multiplayer igre (tocnije cod: modern warefare) na ps4. Dok Netflix, YouTubeu i ostalo radi normalno. Zna li mozda neko razlog

Na kojeg si operatera presao?
Ugl, ako si presao na A1, potrebno je nazvat sluzbu za korisnike i kazat im da ti otvore NAT portove (ucinit ce ti tonodmah) jer su po defaultu zatvoreni pa dobivas na igri NAT TYPE: STRICT.
Eto

Zna li mozda neko razlog

Testiraj trenutne postavke interneta  u  playstation izborniku (Settings -> Network -> Test Internet Connection) . Osim raznih podataka o IP adresama, piše  koji se tip NAT-a trenutno koristi. Tu bi trebalo pisati NAT Type 2. Piše li bilo što drugo, postupi kako ti je rekao kolega iz prijašnjeg posta.
U nekim slučajevima, biti će potrebni određeni zahvati u samom ruteru. Generalno, prijaviš se na uređaj preko web sučelja, potražiš u mrežnom dijelu postavki da li je ukopčana opcija UPNP, ako nije upališ je. Ovime uključuješ određenu automatiku koja se brine o ulaznim i izlaznim portovima pa ti ne moraš prčkati po još kompliciranijim postavkama port forwarda ili DMZ-a.
Dobru zabavu želim!

 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9