Dakle ljudi, ponono se javljam, nakon 7 mjeseci, s istim pitanjem. Ovako je isla prica: Nabavljam PS4 oko Bozica, vjerojatno pocetkom 12. mjeseca (onaj od 1 tb, c chassis), i ne znam koju da igru prvu kupim. Planiram kupiti neku igru koja duze traje da je mogu igrati negdje barem do proljeca (brojim replayeove igre za trophye, iako nisam bas upucen ute trophye. Ako mi to netko moze pojasniti, bio bih zahvalan
![:mrgreen:](/forum/Smileys/Alpha/icon_mrgreen.gif)
). Mislim nekakvu igru koja ima dosta igrivog sadrzaja, odnosno (mozda) side missionse ili bilo sta sto produljuje igru jer ne planiram bas davati 500 kuna odmah sljedeci mjesec za novu igru. Volim igrati TPS igre, FPS (tipa battlefield (4), payday 2 itd.), avanturisticke kao uncharted ili tako neke igre. Nisam bas ljubitelj racing igara. Od sportskih tu i tamo odigram NBA, fifu bas i ne igram previse (ne znam zasto...).
Ja sam mislio za prvu igru mozda uzeti Uncharted: Nathan Drake collection ili tako nesta. Stvarno ne znam ljudi, pomazite molim vas!!
P.S. Cuo sam da je kupovanje preko PSN storea jeftinije. Je li to istina? I kako radi PSN? Nesta kao Steam? Hvala!!
![:D](/forum/Smileys/Alpha/icon_biggrin.gif)