HCL.HR

PS5 problemi

  • 2 Odgovora
  • 4072 Hitova
PS5 problemi
« : 18. Ožujak, 2021., 17:57 »
Pozdrav svima,

uzeo sam PS5 prije tjedan dana i naravno da imam sve moguće probleme o kojima možete čitat po netu. Navest ću ih nekoliko koji me najviše nerviraju, nadam se da će netko imati savjet što napravit.

1. najveći problem je odspajanje konzole sa wireless-a. Znači upalim ps5 i nekih sat-dva sam spojen na net, skidam igre, sve radi i samo odjednom pukne veza i nema više nazad bez restarta
2. kada je konzola u rest modu, i želim ju upalit, nema slike na tv-u - da bi se slika pojavila moram odspojit HDMI i ponovno ga spojit
3. razni errori po PS Store kada browsam
4. kada sam u igri, konzola zavija

Napomenio bih da PS4 i PS3 nemaju nikakvih problema sa spajanjem na wi-fi, da ne kažem da NIKADA nisam imao nikakvih problema sa wi-fi na PS4 Pro konzoli.

Moje iskustvo je jako jako loše, ne očekuješ da kada uzmeš konzolu imaš ove probleme u fakin 21. stoljeću. Čitajući po netu vidim da hrpa ljudi ima iste probleme, posebno ovo vezano za odspajanje sa wi-fi. Čini se da je povezano za zadnjim firmware, ali tko će ga znat.

Sljedeće što očekujem je da će i gamepad imat onaj problem sa driftanjem, jer zašto ne bi i taj problem imao.

Ako je netko imao slična iskustva, javite, možda se nešto može napravit prije nego vratim ps5 i tražim svoje novce nazad.

Odg: PS5 problemi
« Odgovori #1 : 26. Ožujak, 2021., 13:32 »
LP. PS5 mi je stigao u malo prije Božića i od onda imam stalno nekih sitnih problema sa njim ali još ga nisam poželio vratiti nazad. Evo mojih odgovora na neke tvoje probleme,

1. To sa odspajanjem sa wireless-a se i meni događa i kada nešto skidam ne smijem ga staviti u sleep mode jer u roku od pola sata izgubi vezu pa ne znam skida li ili ne.
2. Sa rest modom nemam problema. Slika se uvijek pojavi.
3. PS Store mi radi odlično
4. Moja konzola ima malo bučnije ventilatore i čini mi se sve jači coil whine ali to ovisi o igri koju igram i to mi je najgore. Stvarno zna biti iritantno. Čak ga čujem i sa slušalicama na ušima.

Prije toga imao PS4 slim koji i danas radi kao zmaj. Prodao ga kumu i malo mi fali ta konzola bez ikakvih mana.

Btw stigao mi jučer Xbox series s jer volim game pass i ta konzola je za sada čudo. Radi bez ikakvih grešaka a moram nasloniti uho na nju da bih čuo ikakav zvuk. Svaka čast microsoftu.

Nadam se uskoro nekom patchu koji će popraviti te probleme ali razumijem tvoju frustraciju jer i ja sam pomalo razočaran sonyem.

Odg: PS5 problemi
« Odgovori #2 : 15. Travanj, 2021., 19:39 »
Pozdrav ffranz13, zahvaljujem na podiljenom iskustvu. Ja moram reći da su skoro svi moji problemi sada otklonjeni. Imao sam razgovore i sa Sony supportom i sa mojim Internet providerom. Sony mi je predložio da otvorim neke portove na routeru, što sam i napravio, ali to nije pomoglo ništa. Zatim sam sa ISP-om pokušavao otklonit mogući kvar routera, ispostavilo se da je sve u najboljem redu sa routerom. Čak sam i Snacta Domenicu pitao šta da radim, rekli su mi da vratim konzolu.

Prije vraćanja konzole sam pokušao još samo router stavit na drugo mjesto (u drugoj sobi je router, dok je PS5 u boravku). I za divno čudo od tada nemam nikakvih problema sa wifi vezom. Znači router sam pomaknuo doslovno 20 cm. Zadnja 2 tjedna sve radi bez problema.

Što se buke tiče, skužio sam da nije coil whine problem, nego je vent malo bučniji ali samo u igrama. Danas je došao neki novi update pa ću još testirat da li su popravili buđenje konzole iz sleep moda. Iskustvo je sada puno bolje i drago mi je da ga nisam vraćao, tko zna kada bi ga dobio nazad  :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9