HCL.hr forum

Gaming => Klanovi i serveri => Gaming kultura => Serveri => Autor teme: Scout - 18. Studeni, 2017., 15:15

Naslov: [ARK] - [CRO/EU]Ariandel (PvPvE Tx2 Hx2 XPx2)
Autor: Scout - 18. Studeni, 2017., 15:15
Pozdrav svima. Prije par dana sam napravio server u Arku. Vidim da nema bas puno domacih servera pa evo da obavijestim domacu ekipu. Ideja je da ovo bude balkanski PvPvE, noob-frendly server. Dakle, nije pozeljno da dode tribe sa 3000 sati arka, izdominira serverom i raida svaki tribe koji se pocne razvijati. Raidanje samo po sebi je dozvoljeno, ali cilj je stvoriti nekakav server community. Trazenje da vam admin spawna resurse, forcetamea dinosaura, spawna dinosaura određeni level ili nesto slicno ne dolazi u obzir.

Evo informacija o serveru:

Server hosta Host Havoc. IP je 94.130.11.51:27035. Zove se Ariandel, PvPvE je, mapa je Valguero (Nisu potrebni nikakvi DLCovi). Settings su Taming x2, Harvest x2 i XP x2. Postoji mogucnost da ce se neke postavke mijenjati ako vidim da ne valja ovako.

Pravila na serveru su samo tri. Nema vrijedanja drugih igraca, spama i gradnje u/oko spilja u kojima se nalaze artifacti.

Trenutno, modovi na serveru su slijedeci (ostavljat cu linkove sa workshopa ako neko zeli pogledat modove na slikama):

1. Builder's Improvements - Poboljsana i olaksana gradnja (Npr. nema collisiona, strukture se snapaju jedna do druge i slicno)
Steam workshop link:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=854186603 (http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=854186603)

2. eco's RP Decor - razne RP dekoracije za baze (Osim Food Traya koji je disablean jer se hrana moze craftati i jesti, a sve kosta po samo 10 fibera sto je gamebreaking mehanika)
Steam workshop link:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=741203089 (https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=741203089)

3. eco's Terrariums - dekorativni akvariji
Steam workshop link:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=880887081 (https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=880887081)

Nazalost, cini se da ARK iz nekog razloga ne prikazuje sve unofficial servere u igri (mozda samo one koji postoje duze vrijeme ili na koje se joinao odreden broj igraca? - ne znam) pa se treba joinati preko Steama prvi put, a onda ga mozete dodati u favorite u igri jer ce vam ostati pod "My survivors".

Kako uci na server preko Steama:

1. Otvorite Steam
2. U gornjem lijevom kutu nalaze se Steam, View, Friends, Games i Help. Kliknite na "View" pa na "Servers".
3. Otvorit ce vam se novi prozor, na vrhu kliknite na tab Favorites.
4. Desno dolje u kutu kliknite na "Add a server".
5. Ponovno ce vam se otvoriti novi prozor, tamo zalijepite ovo: " 94.130.11.51:27035 " (bez "").
6. Kliknite na "Add this server to favorites"
7. Kliknite dolje desno na "Refresh"
8. Na listi ce vam biti server sa imenom: " [CRO/EU]Ariandel(PvPvE Tx2 Hx2 XPx2) ", kliknite na njega.
9. Desno dolje u kutu kliknite na "Connect".


Kada izađete iz servera, ostat ce vam u igri na listi (kada odete pod "Join ARK" i lijevo dolje odaberete "My Survivors" tab) pa ga mozete,
ako zelite, dodati u favorite.


Priduzite nam se na Discord serveru: https://discord.gg/XGbYxXK (https://discord.gg/XGbYxXK)

Ako imate problema sa pronalaskom servera ili bilo kakva pitanja, kontaktirajte me na forumu (Scout), serveru (Shaelos) ili Steamu:
Shaelos ---> https://steamcommunity.com/id/shaelos/ (https://steamcommunity.com/id/shaelos/)
Naslov: Odg: [ARK] - [CRO/EU] Gaia (PvPvE Tx2 Hx2 XPx2)
Autor: Scout - 04. Srpanj, 2019., 23:56
Server se u meduvremenu zatvorio jer nije bilo aktivnih igraca, ali sad sam odlucio pokusat ponovo (barem preko ljeta) pa ako se skupi nesto aktivnih igraca onda ce server i ostat. Izmjenio sam gornji post sa novim IPom i dodao discord server.