HCL.hr forum

Gaming => Klanovi i serveri => Gaming kultura => Serveri => Autor teme: BrunoHP - 15. Veljača, 2010., 13:03

Naslov: Croatian Mafia RolePlay - SAMP 0.3a Server
Autor: BrunoHP - 15. Veljača, 2010., 13:03
~°~Croatian Mafia~°~® RolePlay

Server je kao stvarni zivot i ima jako puno realnih osobina. Naravno, pocinje se od registracije, pa negdje se idete zaposliti, kupiti dozvole, skupiti novac za kucu, ozeniti se i naravno skupiti novac za business. Zakoniti poslovi na serveru su: Detektiv(trazi ljude i sluzi za Hitmene), Odvjetnik(oslobađa ljude iz zatvora za novac), Cistac ceste(cisti gradske ceste), Taxist(prevozi ljude na određene lokacije), Vozac Autobusa(ide po stanicama i na njima prikuplja putnike), Kamiondžija(prevozi robu iz grada u grad), Bolnicar(spasava ljude vozeci Hitnu pomoc), Vozac tramvaja(prevozi putnike vozajuci tramvaj po gradu)... Protuzakoniti poslovi su: Uzgajivac Marihuane(uzgaja marihuanu rezajuci njezine listove na farmi), Diler droge(prodaje drogu građanima), Diler Oruzja(prodaje oruzje građanima), Kradljivac automobila(krade automobile i prodaje ih na dizalicama), Diler automobila(kradeci automobile, prodaje te automobile građanima), Prostitutka(sexa se za novac). To su samo neki od poslova na serveru.

Vrsta servera
Ovaj server je RP sto znaci RolePlay. Na njemu nije dozvoljeno stalno ubijati ljude(DM - DeathMatch), koristenje cheatova/sifri/trainera/hackova, zabranjeno je također gaziti ostale igrace(Drive By - DB). Zbog ovakvih stvari mozete doci do banna(izbacivanje iz servera da vise nemozete se prijaviti). Naravno imaju male sitne stvarcice, a to su: Zabranjeno je skakati dok hodate(Bunny Hoping) ili psovanje na igrace ili admine. Zbog takvih stvari se moze dobiti kick(izbacivanje igraca sa servera da mora ponovno uci za prijavu) ili mozda ban. Morate koristiti Key Bindse da bi bilo vise uvedenog RP-a i također pisite "/me [radnja]" kada ulazite u vozilo ili nesto drugo radite. Na forumu mozete pronaci i ostala RolePlay pravila prije nego sto zapocnete s igrom.

Informacije


WEB Stranica Servera: http://www.cromafia-roleplay.co.cc

IP Servera: 188.40.57.132:7713

Napomena: Pozovite sto vise ljudi na forum i na server!

(http://module.game-monitor.com/188.40.57.132:7713/image/default/default.png) (http://www.game-monitor.com/sa-mp_GameServer/188.40.57.132:7713/Croatian_Mafia_RolePlay_Server_je_u_izradi.html)
Naslov: Odg: Croatian Mafia RolePlay - SAMP 0.3a Server
Autor: Duff - 05. Ožujak, 2012., 15:01
 :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: :hiha2: