HCL.HR

Infernal SA-MP [www.infernal-samp.com] [3.11.2012]

  • 0 Odgovora
  • 1847 Hitova
*

Plavi

  • n00b
  • 1
Infernal SA-MP [www.infernal-samp.com] [3.11.2012]
« : 24. Listopad, 2012., 16:23 »
Infernal SA-MP
Online Gaming Community
Administracija

Administracija se sastoji od 2 Head Admina. U povjerenju jedan drugom dali smo si truda oko Foruma,Servera koji se uskoro otvara.
 U planu imamo skupiti što više igraca koji su igrali na drugim SA-MP serverima koji su nazalost propali. U nasu Administraciju mozete biti sigurni jer ovdje nece biti prijevare i bilo kakve veze izmedju igraca i Game Admina. Svi smo ravnopravni i cilj nam je samo zabava.
 Visegodisnjim iskustvima sa serverima imamo takodjer o Forumu/MySqlu/Skriptanju i opcenito Dizajnu/Idejama.


www.infernal-samp.com - Forum

Forum je stabilan za sve korisnike sa podrucja Balkana. Mjesecni promet se ne broji stoga sa Forumom necemo imati problema. Takodjer to se odnosi i na broj mailova , PM-ova , Galerija i ostalog. PodForumi su napravljeni na sasvim drugi nacin nego kod dosadasnjih zajednica. PodRubrike su u manjem broju radi boljeg pregleda Foruma. Forum je preveden na Hrvatski/ExYu jezik s mogućnosti biranja drugih jezika (Srpski i ostali). Na Forumu imate pravo zalbe na bilo kojeg Moderatora/Global Moderatora. Stojimo iza svake vase primjedbe/ideje odnosno prijedloga.


www.infernal-samp.com - Sistem prijavljivanja (Pozicije)

Sistem prijavljivanja je napravljen u posebnoj MySQL bazi koja ne vrši opterecenje na Forum. Kada se otvore prijave za neku od pozicija , objavljujemo hyperlinkom (gumbom) na Forumu. U prijavi cete imati pod naslove i sve sto morate ispuniti. U prijave se spremaju u MySQL bazu iz koje Administrator može provjeriti sve informacije o vama i dali ste bas vi taj koji zadovoljava potrebe.


www.infernal-samp.com - Server

Server trenutno još nije otvoren. Radovi su vec na 89% i ocekujemo ubrzo i test servera. UCP prvi mjesec dana nece biti spojen dok se ne skupi dovoljan broj korisnika odnosno dok se ne izvrsi glasovanje za UCP (MySQL ili drugo). Sve o skripti procitajte ispod.


www.infernal-samp.com - Opis Skripte

Skripta je napravljeno prema GodFather modu (edit). Na skripti cete naci sve one poslove koje ste upoznali kroz svo igranje na Balkanskim severima (nešto i sa LSRP-a) tako da ukoliko ste vec igrali na vise zajednica mozete preskociti iduci naslov. Cijeli opis skripte objavit cemo na nasem Forumu kad se bude otvarao.


www.infernal-samp.com - Poslovi (Legalni/Ilegalni)
Legalni: - Mehanicar - ElektroTehnicar (za kuce) - Vatrogasac - Bolnicar - Taksist
- Gradjevinar - Vlakovodja - Vozac Tramvaja - Detektiv - Staklar ( u izradi ) - Inzinjer
- Zastitar - Odvjetnik - i drugi.

Ilegalni: - Prodavac oruzja - Diler Droge - Kradljivac Automobila - Prostitutka
- Svercer Materijala - Kradljivac Stvari


www.infernal-samp.com - Opis Skripte - 2

Glavni grad je Los Santos. Ukoliko niste zadovoljni gradom možete se preseliti u drugo selo zalbom Gradonacelniku grada Los Santos-a. Osim Gradonacelnika cijeli San Andreas vodi Predsjednik Amerike. Ukoliko dobijete 2 mandata zaredom postajete Predsjednik Amerike. Stim cinom imate kontrolu nad svim kucama, stanovima , institutima i drzavnim proracunom. Imate pravo na Veto.


www.infernal-samp.com - Organizacije

Za sada postoje samo Legalne organizacije. Od Skriptanih su Los Santos Police Department, Federalni Istrazni Biro i Los Santos Novine. Svoje organizacije mozete napraviti i predstaviti na nasem Forumu. Za pocetak potrebno je imati minimum 5 Clanova za IRC Channel a 20+ za Skriptu. Kada se mjesta u skripti prekorace zatvaraju se zahtjevi za Skriptu (Official). Nakon nekog vremena (1mj.) UnOfficial Banda/Mafija ima pravo ,ukoliko je bila aktivna 1mj. i ako je dovoljno jaka, izbaciti neku od Skriptanih organizacija.


www.infernal-samp.com - Otvaranje servera

Otvaranje server ce biti od prilike 3.11.2012 u 20h. Skripta je skoro pa gotova, tako da nas mozete ocekivati ubrzo. Zelimo sto bolje isprobati skriptu i server prije nego sto otvarimo server.


www.infernal-samp.com - Trenutne akcije

Trenutno su otvorene prijave za Moderatore svih praznih Boardova.Posjetite nas i zabavite se! Ucinimo SA-MP zabavom!

Infernal Online Gaming Community
Inf.Leading Team.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9