HCL.HR

Space Adventures

  • 1 Odgovora
  • 1746 Hitova
Space Adventures
« : 05. Studeni, 2018., 15:02 »



O VIDEO IGRI

Space Adventures je video igra nastala za potrebe završnog rada na fakultetu. Radi na principu obrade digitalne slike iz koje se radi visinska mapa i naposljetku se proceduralno generira teren. Napravljena je u Unity3D game engineu koristeći njihov novi sustav višenitnog programiranja (multithreading) kako bi igra brže radila i trošila manje baterije (to je uvijek problem). Nakon što se generira teren kreću valovi napada od strane Joja (strašni vanzemaljci), a svaki treći val napada dolazi puno veći Joja (šef) koji je jači i teže ga je ubiti. Kratki trailer možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=1TWGTxbVZrg. Plan je igru još dorađivati i dodati dnevne izazove i levele.

KRATKA PRIČA

Astronaut Matt je izgubio kontrolu nad svojom letjelicom, te je pao na nepoznat planet. Na toj planeti žive mali vanzemaljci koje je Matt nazvao Joje. Joje ne znaju da je astronaut dobar pa ga napadaju. Svakog trena ih sve više i više dolazi sve dok ne otjeraju Matta sa svoga planeta.

PRATITE MOJ RAD

« Zadnja izmjena: 05. Studeni, 2018., 15:05 B-Matt »

Master Games Studio
Lead programmer

Odg: Space Adventures
« Odgovori #1 : 07. Studeni, 2018., 13:27 »
Isprike zbog duplog posta, ali kada nitko ne posta moram. :ementaler:

Novi globalni rekord igre je 1162. Ako mislite da možete srušiti taj rekord slobodno postavite sliku ovdje ili ju pošaljite u inbox naše stranice.

Također nas možete pratiti i na itch.io stranici! Tamo ćemo stavljati development blogove u vezi Space Adventuresa.
Link do teme: https://mastergames.itch.io/space-adventures

Master Games Studio
Lead programmer

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9